Je samovražda riesenie ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Dead_Warrior napísal:sebevrazda je utekanie od problemov(moj nazor) noo zevraj existuej aj posmrtny zivot alebo sa mozno stanes dakou vcielkou na niakej luke :lol:
utekanie od problemov?hovoril by si to aj keby si mal vaznu dusevnu chorobu a vedel by si o sebe?
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pt89 »

to neutecies ale sa vzdas a to je rozdiel
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

pred par mesiacmi som o tom uvazoval to viete zlomene srdce a tak, myslite si ze zivot uz nema zmysel a tak ale teraz som s toho nastastie vonku
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

urcite by som to nedokazal a aj keby tak by som to nespravil zivot je good a treba si ho uzit a nie sa zabit omg :)
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

samovrazda nema zmysel je to blbost.aj ked niekedy mi to prebehne myslienko napr. ked som u brchanca na balkone na 13. poschodi v panel. len tak skocit :lol:
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

no keby ste rozoberali túto tému na dajakom palestýnskom fóre tak by asi prevládal iba jeden spôsob sebevraždy :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ak má problém riešenie, tak ho musíš vyriešiť. Ak riešenie nemá, tak to nie je problém
Život máme len jeden, len jednu šancu...
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

eritrocit napísal:Život máme len jeden, len jednu šancu...
no o tom by sa dalo polemizovat co je po smrti, ci je dalsi zivot alebo nie...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

:/

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Ja poznam dievca ktora sa xcela zabit a skocila zo 4. poxchodia a prezila..bola na ARE a nikto nevedel ci prezije.. a prezila.. a to ma iba 14 rokov ! A bola to moja dobra kamaratka takze :(
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: :/

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

DeFeAt napísal:Ja poznam dievca ktora sa xcela zabit a skocila zo 4. poxchodia a prezila..bola na ARE a nikto nevedel ci prezije.. a prezila.. a to ma iba 14 rokov ! A bola to moja dobra kamaratka takze :(
.. a podla vypovednej hodnoty tvojho postu tipujem ze bola o 2 roky starsia ako Ty ! :-) ...

... ked uz necitas posty od vsetkych, tak aspon prvy si isto precitaj Vzdy !! ...
.... ked sa tu rozoberala vrazda ineho cloveka, tak by ma zaujimalo ci by ste boli schopni sa "zasamovraždiť" ??? .... a ak ano, ako by ste to spravili ??? ....
..... a pouzivaj EDIT
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

prepraskoval by som sa
Geralt77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Geralt77 »

jj prasky a zapit niecim riadnym..

alebo rozrezane zily vo vani plnej teplej vody.. vtedy to neboli..
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

neviem či by som take dačo dokazal ale kto vie čo sa v tedy človeku zrodi v hlave ked si siahne na život nikdy nepoviem že by som dačo take nespravil aj ked si myslim že to nikdy nespravim ale isty si nemože byt nikto
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

No ja by som toho schopný pravdepodobne nebol.Bojím sa že čo by sa stalo potom.Ale ak by som mal istotu že po smrti by nebolo nič, proste koniec tak no problemo.No asi najlepšia a najistejšia by bola smrt.
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RiMMER »

Ja by som sem rad dal odpoved trocha anglicku, dufam, ze budete rozumiet, ak nie, mozno prelozim :D

Wendy O. Williams, spevak kapely Plasmatics, pred tym ako spachal samovrazdu, zanechal odkaz, na ktory napisal:
"The act of taking my own life is not something I am doing without a lot of thought. I don't believe that people should take their own lives without deep and thoughtful reflection over a considerable period of time. I do believe strongly, however, that the right to do so is one of the most fundamental rights that anyone in a free society should have. For me much of the world makes no sense, but my feelings about what I am doing ring loud and clear to an inner ear and a place where there is no self, only calm. Love always, Wendy."
Myslim si, ze v jeho pripade, by som mu pravo na tu samovrazdu nevzal.

Co sa mna tyka... asi by som to neurobil (nespachal samovrazdu), ale zaroven som nazoru, ze su aj horsie veci ako smrt.
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

presne ako sa tu uz aj niekto vyjadril ze tvoj zivot vdychol niekto iny a nemas pravo si zmysliet a zabit sa je to zbabelsot nabozenstvo veriaci ludia tomu vravia samovrahovia budu horiet vo vecnom ohni ! a satanisti . ta obetuju tak neviem ako chcete mate kazdi an vyber sa rozhodnut ci pojdes po zivote ktory je tvrdy ale kazdy pad ta posilni alebo aj ked spadnes tak vstanes a budes bojovat alebo sa vzdas a skoncis boj o zivot a o smrt a pritulis sa k smrti a nikdy neuvidis svetlo :!: :!:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Tazko povedat, ci by som si vzal sam zivot (a nielen ja, ale kazdy), pokial som taku situaciu nezazil... Ale poznam cloveka co nad tym dost vazne uvazoval a teraz sa citi ako najstastnejsi clovek na zemi. Nemyslim, ze ma niekto pravo si brat zivot, ked je to vzdy zalozene na momentalnom psychickom rozpolozeni a je len na nom (mozno za pomoci inych) aby sa s tym vyrovnal a obratil svoj pesimisticky pohlad na zivot v optimisticky... Ved nikdy nieje tak zle, aby nemohlo byt este horsie.

Preco je clovek nespokojny so svojim zivotom??? Podla mna sa da z kazdej situacie vylizat, vzdy sa da zlepsit si svoj zivot a naplnit ho, len treba chciet. Clovek pesimista mysli na to, co ho dnes nasralo a preco sa ma dnes citit zle. Clovek optimista mysli na to, co pekne dnes zazil a rozmysla, ako to pekne spravit krajsim. Vzdy sa da osladit si zivot, je to vzdy len na nas, no castokrat sme lenivi sa prinutit robit nieco naplnujuce. Vzdy sa najde nieco, co nas naplna (a nemusi to byt zena)!!!
Mark2BT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mark2BT »

Urcite by som nedokazal spachat samovrazdu! Vsak som este mlady!
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

sk_rum napísal:Urcite by som nedokazal spachat samovrazdu! Vsak som este mlady!
to znamena ze ked budes stary sa zabijes?
Mark2BT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mark2BT »

RAON napísal:to znamena ze ked budes stary sa zabijes?
Pravdepodobne asi ano... :) Ale nie! Nechystam sa zabit, ani teraz a ani v buducnosti!
Napísať odpoveď