Kde sa daju najst normalne dievcata?
Re: Kde sa daju najst normalne dievcata?
Prvý post mi prišiel ako výčitka svedomia po rozchode. Po druhé, čo je normálne pre teba? Prsatá blondína, chudá bruneta, knihomoľka, jadrová fyzička?
Tak toto kvitujem.kto mi bude odporucat ze si mam precitat definiciu normalnosti nemoze byt normalny....
Že definícia normálnosti.
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
PS normalne dievcata neexistuju
su bud blbe alebo velmi blbe 
//som zvedavy kolko ludi ma za to ukamenuje
nie nie nie nikde som nepovedal ze som normalne dievca(menej strelene) nestretol alebo nieco podobne
ja to beriem globalne
to je taktiez ako aj s muzmi
nie nie nie nikde som nepovedal ze som normalne dievca(menej strelene) nestretol alebo nieco podobne
Tak keď píšeš hovadiny, čo by si čakal iného ?
To, že si ešte takú nestretol, neznamená, že neexistujúlollo napísal:PS normalne dievcata neexistujusu bud blbe alebo velmi blbe
Presne tak normálnych báb je kopu, ale proste ak je chlap náročný tak môže byť tá baba aj zo zlata, a normálna pre neho nikdy nebude ... 
no 100 % perfektny snad nikto nie je a si myslim ze nebude nikdy splnat podmienky pre partnera.sak ked stretnete kamarata/tku vasho-vasej kamarata/tky a padnete si do oka no tak zistite ze si rozumiete ale na 100 % splnat vase poziadavky ci nadeje asi nebude.ja takym vecia neverim a musia sa robit iste ustupky inac to nejde.a aj tak po 10 rokoch sa clovek meni a vy zistujete ze si nerozumiete a tak.no len tolko ze normal ako normal.pre qvertyho je normal ked ma 20 kilo a dva metre a pre nas nenarocnych ked splna par bodov nasej predstavy
-
lollo
Professional
kafiatko napísal:Presne tak normálnych báb je kopu, ale proste ak je chlap náročný tak môže byť tá baba aj zo zlata, a normálna pre neho nikdy nebude ...
co znamena kopu? toto si nemyslim a nemam velke naroky ale toto co vidim na intrakoch na diskach je na zaplakanie to sa radsej porozpravam zo zachodovou doskou ako s niektorymi z nich...mozno som ja blby a mam vysoky narok aby dievca bolo lepsie ako ja alebo nieco podobne...
-
qwerty-xyz
to sa ani neopovaz pisat ze mas velke naroky, tu ta zato ukamenuju a o par rokov aj zastrelia ....lollo napísal:
co znamena kopu? toto si nemyslim a nemam velke naroky ale toto co vidim na intrakoch na diskach je na zaplakanie to sa radsej porozpravam zo zachodovou doskou ako s niektorymi z nich...mozno som ja blby a mam vysoky narok aby dievca bolo lepsie ako ja alebo nieco podobne...
no kopu, znamená že dosť na to aby si každý človek našiel partnera primeraného ku svojim požiadavkám... tak som to myslela.. na intrákoch sú síce vysokoškoláci, ale niektoré osoby sú jednoducho deti ktoré rodičia držali nakrátko, a teraz ked sú na intráku sa odtrhávajú z reťaze, a potom grcajú kade tade, viem to lebo aj ja som bývala na intrákoch 
-
qwerty-xyz
nooo presne tak ,... kazdy ma tie poziadavky ine, Od FRI-ckarov pocuvam nazor, ze Pca, kozy, krvny obeh .... a posledne som pocul ze uz ani kozy a krvny obeh byt nemusia, tak to zostrucnili chlapci dost, .....kafiatko napísal:no kopu, znamená že dosť na to aby si každý človek našiel partnera primeraného ku svojim požiadavkám...
-
Vigor
King
Ja uz som to tu parkrat pisal a napisem to znovu.
Dpc kde to ja zijem. Poznam vela vela krasnych, prijemnych a milych dievcat. Fakt, true story. Otvorim oci, ci uz spoluziacky, spoluziacky zo strednej, ich kamaratky, hocijake akcie na ktorych sa zucastnim. Ano, su tam aj trubky, infantilne a pubertalne...ale...teraz pride ta sokujuca cast, je tam aj strasne vela zlatych, milych, peknych a inteligentnych dievcat. To je sok. A neverim, ze zrovna JA mam take stastie v zivote, ze zrovna ja som ten vyvoleny, ktory jediny na svete ma toto stastie. Cim to bude...mozno tym, ze nemienim stale vyplakavat nad tym, ake su vsetky zle. Nie su. Alebo ake su infantilne. Nie vsetky su. Ake su skarede. To je vec subjektivna. Atd atd. A dokonca...tramtada, sa tie pozitivne vlastnosti daju sklbit do jednej bytosti...a nestava sa to zas tak nahodne. Wow, dalsi sok...
Fakt uz mam niekedy pocit, ze ludia stale iba vyplakavaju a stazuju sa, pricom mam pocit, ze iba zakryvaju vlastnu neschopnost sa prihovorit holke a skusit ju spoznat, ale spoznat, nie odsudit ju na zaklade nejakeho prveho dojmu.
Ja fakt neviem kde jde problem. Ako som uz povedal...ze take holky nie su? Bullshit najvacsieho rangu. O tom sa nemienim ani bavit, lebo vidim okolo seba, ze je to blbost.
Viete kde je problem? Kazda holka ma chybu, kazdej holke daco chyba. Je to sok ja viem. Dokonca aj o chlapoch to plati, wow. Cely problem je v tom, najst daco dobre, prihovorit sa holke, skusit najst daco dalsie pozitivne, a dalsie a opat dalsie a na tom stavat...a nie hladat nieco, co ta holka nema. Beriete to z uuuplne zleho konca.
Dpc kde to ja zijem. Poznam vela vela krasnych, prijemnych a milych dievcat. Fakt, true story. Otvorim oci, ci uz spoluziacky, spoluziacky zo strednej, ich kamaratky, hocijake akcie na ktorych sa zucastnim. Ano, su tam aj trubky, infantilne a pubertalne...ale...teraz pride ta sokujuca cast, je tam aj strasne vela zlatych, milych, peknych a inteligentnych dievcat. To je sok. A neverim, ze zrovna JA mam take stastie v zivote, ze zrovna ja som ten vyvoleny, ktory jediny na svete ma toto stastie. Cim to bude...mozno tym, ze nemienim stale vyplakavat nad tym, ake su vsetky zle. Nie su. Alebo ake su infantilne. Nie vsetky su. Ake su skarede. To je vec subjektivna. Atd atd. A dokonca...tramtada, sa tie pozitivne vlastnosti daju sklbit do jednej bytosti...a nestava sa to zas tak nahodne. Wow, dalsi sok...
Fakt uz mam niekedy pocit, ze ludia stale iba vyplakavaju a stazuju sa, pricom mam pocit, ze iba zakryvaju vlastnu neschopnost sa prihovorit holke a skusit ju spoznat, ale spoznat, nie odsudit ju na zaklade nejakeho prveho dojmu.
Ja fakt neviem kde jde problem. Ako som uz povedal...ze take holky nie su? Bullshit najvacsieho rangu. O tom sa nemienim ani bavit, lebo vidim okolo seba, ze je to blbost.
Viete kde je problem? Kazda holka ma chybu, kazdej holke daco chyba. Je to sok ja viem. Dokonca aj o chlapoch to plati, wow. Cely problem je v tom, najst daco dobre, prihovorit sa holke, skusit najst daco dalsie pozitivne, a dalsie a opat dalsie a na tom stavat...a nie hladat nieco, co ta holka nema. Beriete to z uuuplne zleho konca.
-
qwerty-xyz
VIGOR ..... su dve moznosti, bud si chudak slepy, tak je pekna kazda. Alebo mas fakt tolko stastia, tak sup sup si tap ridame na facebook a nam ukazes co je volneho,alebo apson povedz mesto a skolu na taku chcem ist.....
-
Grim
Darca
qwerty - slepý si asi ty, lebo v bydlisku má napísanú Trnavu...qwerty-xyz napísal:VIGOR .....alebo apson povedz mesto a skolu na taku chcem ist.....
-
Vigor
King
Nie kvertak moj mily, zivotom oslahany pacholicek...pointa je, ze chudak si Ty
. Vies preco? Stale riesis nejake kriteria, chyby, blbosti...kradinalne blbosti. Vsak Ty ani neberies zeny ako rovnocenne, ako mozes Ty vobec chciet hodnotit zeny? Povedz mi ako? Ako mozes niekto s Tvojim zmyslanim spoznat zeny, ak ich nemozes spoznat, ako o nich mozes hovorit, ako o nich mozes hovorit co Ty hovoris? Ako si Ty dovolujes ich odsudzovat, ked o nich nic nevies. A zvyraznujem nic, absolutne nic. Vsak to si tu uz musel kazdy vsimnut. Ty si zaseknuty niekde v teroii. Ale tak to nejde kvertak moj. Skutocne nie...
grim scored, davam Ti indianske meno "Ten, ktory vie citat"
P.S. kvertak a opat...ja hovorim o peknych, prijemnych, milych a inteligentnych...a Ty sa zaskenes uz pri krase
. A o tom to je. Ty holky nepoznas a nikdy ich ani nespoznas, lebo ich spoznat nechces a nevies. Cez vzhlad ju nespoznas. Ale tam Tvoje vnimanie konci. A je to na jednej strane vtipne, na strane druhej smutne....pre Teba.
P.S. 2 pravnicka fakulta v TT, kludne prid, pravnici uz tak ci tak maju dost posranu povest.
grim scored, davam Ti indianske meno "Ten, ktory vie citat"
P.S. kvertak a opat...ja hovorim o peknych, prijemnych, milych a inteligentnych...a Ty sa zaskenes uz pri krase
P.S. 2 pravnicka fakulta v TT, kludne prid, pravnici uz tak ci tak maju dost posranu povest.
-
qwerty-xyz
to ze ma trnavu ako bydlisko nemusi znamenat ze tam je nie ? ....Grim napísal:
qwerty - slepý si asi ty, lebo v bydlisku má napísanú Trnavu...
Ale mas pravdu snazim sa z toho vykecat fakt som si to nevsimol, ....
Je pravda ze normalne holky su... ale bud su zadane, alebo sanca na najdenie jednej je asi ked stretnes 50 priemernych z toho jedna je normalna... potrebujes vsak dalsich 10 normalnych aby si nasiel taku co je vyhovujuca vo viacerych strankach... Takze to je 500 dievcat cca a to zaberie trochu casu... a dost snahy... otazne je ci je spravny pristup "nechat to tak ved to samo pride" Ja by som povedal ze skor nie... avsak cloveka to niekedy omrzi prechadzat cez tie priemerne dievcata, vtedy si treba dat pauzu... Jasne teraz si vsetci poviete ze co za blbosti tu pisem ze to sa neda vyjadrit v cislach avsak to su len poznatky z bezenho zivota...
-
lollo
Professional
FR33RIDER napísal:Je pravda ze normalne holky su... ale bud su zadane, alebo sanca na najdenie jednej je asi ked stretnes 50 priemernych z toho jedna je normalna... potrebujes vsak dalsich 10 normalnych aby si nasiel taku co je vyhovujuca vo viacerych strankach... Takze to je 500 dievcat cca a to zaberie trochu casu... a dost snahy... otazne je ci je spravny pristup "nechat to tak ved to samo pride" Ja by som povedal ze skor nie... avsak cloveka to niekedy omrzi prechadzat cez tie priemerne dievcata, vtedy si treba dat pauzu... Jasne teraz si vsetci poviete ze co za blbosti tu pisem ze to sa neda vyjadrit v cislach avsak to su len poznatky z bezenho zivota...
v tomto pripade rozumiem co si chcel povedat... aj mne bolo x krat povedane ze ser nato najdes normalnu atd atd ale bohuzial bez vetru sa ani listok nepohne a clovek,muz bol odjakziva predator cize hlada to co mu vyhovuje pricom ma 10 dalsich... obrazne povedane ale bohuzial tak to asi aj plati aspon co ja vidim a zazivam
-
jin
VIP
Vigor, vravíš mi z duše!
Normálne dievčatá (pod termínom normálne si predstavujem: na úrovni komunikujúce, príjemné, zábavné, počúvajúce, inteligentné, kultivované. Samozrejme úlohu tu zohráva aj zovňajšok. Toto nie je definícia, len moje osobné kritériá.) sa dajú nájsť všade, len si stačí otvoriť oči. Kaviareň, autobus, Tvoje prirodzené prostredie, ulica, párty s kamarátmi, snáď aj nejaký disko-podnik. Len treba začať chodiť do spoločnosti a spoznávať nových ľudí! O tom to celé je. Pokiaľ má človek okruh 30 známych a nikto nepribúda, človek nespoznáva nových ľudí, potom sa nemôže diviť. Vôbec nie je pravda, že všetky normálne baby sú zadané apod. Vôbec nie sú. Skúsme sa na to pozrieť z druhej strany. "Normálne baby" môžu mať pocit zasa, že všetci normálni chalani sú zadaní a sme v štichu priatelia! Samozrejme také niečo sa neudeje, to bolo len pre ilustráciu.
Kto sa pýta kde sú normálne baby, nech hľadá. Nájde.
Normálne dievčatá (pod termínom normálne si predstavujem: na úrovni komunikujúce, príjemné, zábavné, počúvajúce, inteligentné, kultivované. Samozrejme úlohu tu zohráva aj zovňajšok. Toto nie je definícia, len moje osobné kritériá.) sa dajú nájsť všade, len si stačí otvoriť oči. Kaviareň, autobus, Tvoje prirodzené prostredie, ulica, párty s kamarátmi, snáď aj nejaký disko-podnik. Len treba začať chodiť do spoločnosti a spoznávať nových ľudí! O tom to celé je. Pokiaľ má človek okruh 30 známych a nikto nepribúda, človek nespoznáva nových ľudí, potom sa nemôže diviť. Vôbec nie je pravda, že všetky normálne baby sú zadané apod. Vôbec nie sú. Skúsme sa na to pozrieť z druhej strany. "Normálne baby" môžu mať pocit zasa, že všetci normálni chalani sú zadaní a sme v štichu priatelia! Samozrejme také niečo sa neudeje, to bolo len pre ilustráciu.
Kto sa pýta kde sú normálne baby, nech hľadá. Nájde.
-
p4ra
Redeemer
Suhlasim s tym, co tu bolo povedane viackrat. Je tazke definovat normalnu babu. Pre kazdeho je to nieco ine. Ja osobne som tiez dlho hladal, kym som natrafil na Sonicku, ktora je pre mna osobne normalne dievca. A bolo to cistou nahodou. Na nete. Dokonca na blbom, mnou nenavidenom booom.sk. Registroval som sa tam z nudy v praci. Po 1 minute som napisal Soni - som ju videl nahodou. O par 3 mesiace neskor sme sa dali dokopy. A uz spolu tahame pol roka a nevyzera to, ze by sa nieco malo zmenit.
K tym vlasnostiam. Suhlasim s tym, co povedal jin. Pre mna je dolezita inteligencia, kultivovanost, TOLERANCIA a komunikativnost. S tym potom ide ruka v ruke pochopenie, ochota pocuvat atd.
A samozrejme, ze musi byt aj pekna. Myslim si, ze v mojom pripade, nie preto, ze je moja som trafil do cierneho, je krasna.
(Dakujem za vsetky pozitivne karmy k fotke, na ktorej je, ktoru som sem dal.)
K tym vlasnostiam. Suhlasim s tym, co povedal jin. Pre mna je dolezita inteligencia, kultivovanost, TOLERANCIA a komunikativnost. S tym potom ide ruka v ruke pochopenie, ochota pocuvat atd.
A samozrejme, ze musi byt aj pekna. Myslim si, ze v mojom pripade, nie preto, ze je moja som trafil do cierneho, je krasna.