Keď len frajerka nestačí...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Keď len frajerka nestačí...

Príspevok od používateľa hughito »

Veľmi slabú. Som mu aj povedal: ak neveríš sám sebe, resp. sa nevieš za seba zaručiť, tak nemáš ani morálne práve niečo také chcieť po nej.
Linnhe
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Linnhe »

To su podla mna take nevyzrete vztahy, kde sa chlapci potrebuju vyburit a zeny sa nechat obskakovat inymi, aby zistili, ze to nepotrebuju.
Ale hrozne ma prekvapuje fakt, ze keby som isla niekam prec na 2 mesiace, tak sa trapim tym, ze mi bude chybat a podobne a nie ze aby som ho nepodviedla :D
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Linnhe napísal:To su podla mna take nevyzrete vztahy, kde sa chlapci potrebuju vyburit a zeny sa nechat obskakovat inymi, aby zistili, ze to nepotrebuju.
Ale hrozne ma prekvapuje fakt, ze keby som isla niekam prec na 2 mesiace, tak sa trapim tym, ze mi bude chybat a podobne a nie ze aby som ho nepodviedla :D
A koľko máš rokov ?
Linnhe
Expert
Expert

Mam 19 ale nechapem, ako to s tym suvisi :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No poslednu dobu to sledujem u dievcat tiez. Nabali si chalana, s ktorym je ledva mesiac a popritom si najde chalana, ktoremu vravi, ze ako kamosky podvadzaju a ona by to nikomu nespravila a pritom ho chce len ako takeho zajacika na sex. Prvy o nicom nevie a druhy si mysli, ake dobre verne a nadrzane dievca ulovil ..Ale tak co uz..
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Neviem, niektorý tu hovoria o nevyzretosti a adolescentoch, pri tom mnohý sú ešte násťročný. Samozrejme že je to individuálne, ale mám pocit, že napr. ani ty ešte nemôžeš byť úplne vyzretá v takom veku.
Linnhe
Expert
Expert

Nemyslim si, ze som uplne vyzreta, ale mam dost dlhy vztah na to, aby som nieco take mohla povedat. Na druhej strane by som sa neprirovnavala k "nastrocnym", ktori si vztah predstavuju ako chodenie s niekym von, pusinky, laska a ziadna zodpovednost.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

A teraz dosť OT, ale dokážeš si predstaviť, že s tým človekom budeš dokonca života? Predstavme si že ešte ďalších 50 rokov s ním zdielať svoj život?
Linnhe
Expert
Expert

Myslim si, ze by ma tu dost ludi vedelo odsudit, vzhladom na vek, ale ano viem si to predstavit. Niekam tym smerujes? :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No, to je blbé, keď človek neverí ani sám sebe a nieto aby neveril priateľke. Načo je potom dobrý taký vzťah?

bushido, moja už bývalá spolužiačka má jedného priateľa od 17tich a sú spolu už 7 rokov ;) a idú si kupovať spoločné bývanie :)

Dá sa aj s jedným človekom stráviť celý život, ak miluješ a vieš, čo od života chceš (čo v 18tich asi veľmi ešte nevieš)

//autoeditácia príspevku (31 Máj 2011, 17:15)
Linnhe, nedaj sa ;)

moja sestra mala prvého a jediného a už sú manželia ;) Len treba veriť, milovať a pestovať vzťah a dá sa všetko :)
Linnhe
Expert
Expert

Zuzanuska, presne, da sa. A v 18tich uz mozes mat aky taky rozhlad co chces od zivota.
Nemozem povedat, ze mi to stopercentne vyjde, ale sme spolu od mojich 14tich (ja viem, to sme boli deti), a myslim si, ze sme sa nasli. Dolezite je o ten vztah sa starat, ako si napisala :)
zuzanuska
Professional
Professional

No, áno v 14tich sú ešte deti, v 18tich sa pomaly objavujú, ale až tak o pár rokov neskôr pomaly zisťujú, čo vlastne od života chcú. Ale to vždy závisí aj od toho, v akej spoločnosti sa človek pohybuje (či medzi staršími-t.j.samostatnejšími alebo medzi študentmi)

Inak kamarátka zas ďalšia si našla priateľa až okolo 26-tky a o rok mali svadbu ;) Takže niekto hľadá už od puberty a stále nenachádza a niekto nehľadá a potom stretne the best one. Len keby človek videl do budúcnosti :D
Ale dnes je aj taká doba, že všetci sa niekam ponáhľajú a myslia si, že svet im dakam utečie a potom už nemajú čo objavovať a podaktorí začnú vyvádzať blbosti (ako tie nevery a "druhá puberta") a pritom sa dá stále dačo objavovať (cestovať, dačo nové sa naučiť, alebo prídu deti a zase je to o inom)
Linnhe
Expert
Expert

Aj to, v akej spoločnosti a aj to, aki ti dvaja su vyspeli.

Fiha a za rok svadbu? To je podla mna strasne skoro. Neviem, nemozem to posudit, lebo som to nezazila, ale za rok sa ludia nespoznaju podla mna dostatocne na to, aby ich nieco v buducnosti neprekvapilo.

Niekto hlada a nenachadza a niekto nie a ma stale niekoho, alebo toho jedineho :) a s tou buducnostou... nestalo by to vsetko za to, keby sme do nej videli :)

Suhlasim, s tym ponahlanim, a nielen vo vztahu ale vsade. Svet je uponahlany, ked pride clovek z ulice domov, tak ma zrychlene pohyby napriklad, ved to je strasne... Ked clovek nie je vyrovnany sam so sebou, tak nemoze byt pripraveny na vztah a potom robi take hluposti...
zuzanuska
Professional
Professional

Áno, ak človek nie je vyrovnaný sám so sebou a nevie, čo chce, ako môže vedieť budovať vzťah.

Uponáhľaní ľudia, no u nás je to tak, že ja som bola vždy ten organizátor (napr. šla sa stavať kuchynská linka, tak že skrinky sa postavia tam, my budeme upratovať, potom hento ukladať atd, alebo aj že ráno spravím toto, potom idem tam, potom vybavím zas hento...) a moja sestra bola vždy ten stresor, že nič nestíha a nevie si veci zorganizovať a bez stresu asi ani nevie žiť.

No, tak rok na spoznanie sa je aj dosť, závisí to aj od toho, že keď sú ľudia starší, tak už vedia, čo od partnera a života chcú, ale tak poznať sa mohli aj dlhšie, len chodili spolu rok. Niekto chodí spolu aj 7 rokov a potom sa rozídu (ale to skôr, keď sú mladší a je to také študentské chodenie)
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Bushido nič v zlom ale čim ďalej tým viac sa mi potvrdzuje že rozum,inteligencia,morálne hodnoty a ostatné veci potrebné k životu nepribúdajú automaticky s krížikmi ľudského veku.Poznám ľudí čo majú 18 a rozumnejšie názory na svet než podaktorí 30-nici.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

prepacte za OT ale vzdy ked vidim tuto temu tak to najprv precitam "Ked len fajka nestaci..." :D nestava sa to nikomu?
zeky
Star
Star

Každý číta to čo potrebuje nie? :lol:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Zeky, mám 22, asi mi toho už naozaj veľa nepribudne k mojej vlastnostiam... Ale nepodviedol som túto frajerku a ani to neplánujem... Dokonca sa mi stalo, že ma iná baba sama vyzvala, či sa s ňou nevyspím a síce som nemal žiadne dievča, ale len kvôli tomu že som nadväzoval kontakt s inou babou, som ju odmietol. Zeky tiež nič proti tebe, ale zrejme máš sám problémy s babami a fakt že iný chalani sú svine a tie svoje kočky podvádzajú, ťa vyvádza z miery, lebo ty by si bol verný. Možno sa mýlim, ale mám z teba taký dojem. A ešte sa vrátim späť, lebo ideme dosť OT. Nešlo celkom o podvádzanie ako o to, že či mám zostávať s tou svojou babou, alebo nie, keď sa sám neviem, či ju ľúbim.
zeky
Star
Star

Tak to sa mýliš ja som šťastne zadaný a mám holku ktorú milujem.A práve kvôli tomu ma irituje, že si to ľudia nevedia vážiť.Kvôli hlúpostiam :) a úprimne už som čakal kedy sa domňa niekto navezie.Ach jaj lebo keď niekto je proti nevere alebo zastáva podobné názory tak musí mať hneď komplexy a problémy s holkami nie? Typické premýšľanie.
Linnhe
Expert
Expert

zuzanuska: je to celkom individualne, vyspeli ludia nemusia byt v 26 ani v 30 ani v 40, ale mozu byt aj v 18 pokojne, ako napisal zeky. Samozrejme, tych ludi je menej. Inak kedy sa tvoja sestra stretla s tym pravym a jedinym? :)
Napísať odpoveď