Keď len frajerka nestačí...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Keď len frajerka nestačí...

Príspevok od používateľa Bushido »

zeky napísal:Bushido nič v zlom ale čim ďalej tým viac sa mi potvrdzuje že rozum,inteligencia,morálne hodnoty a ostatné veci potrebné k životu nepribúdajú automaticky s krížikmi ľudského veku.Poznám ľudí čo majú 18 a rozumnejšie názory na svet než podaktorí 30-nici.
No ja som sa do teba nijak nenavážal. Ale čo ty v tomto príspevku? Rozum, inteligencia ani morálne hodnoty mi už možno príliš nepribudnú, ale ja som nikdy žiadnu babu nepodviedol, tak prečo takéto reči? To že si nasratý na osatných čo takéto veci robia, to nemusíš vyvršovať na mne, ja som len požiadal o radu. Viac menej sa pýtam ľudí na otázku, na ktorú by som mal poznať odpoveď najlepšie ja, ale pomôžu aj vlastné skúsenosti.
Len je mi úplne jasné, že som ti proti srsti zeky a nehovor mi, že nie.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Linn, keď bola maturantka :) a rok po skončení VŠ sa vzali.
A ide aj o to, že zvyčajne ľudia študujúci riešia iné problémy než tí pracujúci (bývanie, cestovanie, práca atd), kde tam už to aj dosť preveruje vzťah, ak sú dvaja denne spolu, a musia riešiť tie "vážne" veci, ako napr. to bývanie, alebo ak majú hypotéku a jeden zrazu príde o prácu alebo plánujú bábo a tak. Skôr tak som to myslela. A tam ide aj o to, že keď majú mladí vzťah (tuším v inej téme si spomínala, že baby vedia problémy nafukovať), tak občas riešia úplné banality (čítavam aj iné fóra, a napr. teda. že on šiel na kávu so spolužiačkou a toť už vidia za tým neveru, alebo čo jedna známa riešila, že si volávajú s chalanom 5x denne a on jej ešte nezavolal- a to bol len obed; alebo dokonca bratova (teda ešte dosť puberťáčka)-18-tka sa urazila, lebo môj brat jej dačo neokomentoval na fb :D ja som nevychádzala z údivu.

Ale jasne, že aj 18roční, aj mladší majú dosť rozumu, vždy ide o jedincov. veď kamarátova 16-tka je mudrejšia ako tá známa, ktorá má už 23. a daktorí chlapi nedozrejú ani v 40-tke. To ja fakt nijak neškatuľkujem, vždy je to o konkrétnom človeku. A sama nemám rada u ľudí obmedzenosť, čo sa týka toho posudzovania ľudí atd.

//autoeditácia príspevku (31 Máj 2011, 21:43)
a Bushido, ešte teda, aby sme boli aj k téme :)

Ty sám sa musíš rozhodnúť. Možno si len potrebuješ uvedomiť, že láska je o niečom inom než vo filmoch (či to, čo ti povedia priatelia) a o svojich skutkoch rozhoduješ LEN TY. Nedaj sa nabádať priateľmi, ktorí ti chcú určite čo "najlepšie" poradiť (a vlastne podľa ich merítok).

Tak veľa šťastia pri rozhodovaní :) aby si potom nič neľutoval
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ďakujem :) Ja to nebudem zahadzovať, skúsim to s ňou :)
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Zuzanuska:
Uau, to je super, ze gratulujem :)
A ano, mas pravdu, my este hypoteku a podobne veci neriesime, ale uz sa stretavame s problemami (on pracuje, tak obcas ma problemy tam a prekonavame ich tak trochu aj spolu, ja studujem a on trpi, ked vrcim a stekam). vztah je o tolerancii, a kazdy vztah ma to svoje, cim sa riadi, niektrorym vadi menej, inym viac.
Riesit banality vo vztahu sa podla mna podari obcas kazdemu, ale je zdrave vediet sa aj pohadat, ved aj to udobrovanie je potom pekne :)

Bushido:
nikto nemoze povedat, ci si sa rozhodol dobre a ci zle, to uvidis ty sam casom, ale vela ludi zisti, ze mali nieco uzasne az ked to stratia. Tak vela stastia ;)
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Uf Bushido zrejme sme sa zle pochopili.To nebolo mierené na teba.Ja som reagoval na to že ste sa bavili o veku a adolescentoch.Tak som písal že to vôbec nie je o tom.Ty si svoj problém uvedomuješ a snažíš sa k nemu pristupovať správne.To sa cení.To že sa mi také veci potvrdzujú, tým myslím to, že sa to deje v reáli, okolo mňa.
in_ty
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa in_ty »

Bushido napísal:Ďakujem :) Ja to nebudem zahadzovať, skúsim to s ňou :)
Tak to sa dalo cakat, ze to skonci takto hlupo egoisticky.
Pre jej vlastne dobro si ju mal nechat, ona ma na lepsieho.

Aj keby si sa rozisiel, ze si chces uzit, si egoista. Proste kym neuznas, ze sa musis rozist, lebo na nu nemas, bude to stale vedla.
zeky
Star
Star

A odkiaľ vieš aký je on?A či má holka na lepšieho?Máš nejaké komplexy či čo?Čo je natom egoistické, že nechce ublížiť tej holke a chce s ňou ďalej rozvíjať vzťah?Keď už to je egoistické tak fakt neviem.Teda pokiaľ s ňou neostáva iba čisto preto aby jej neublížil a je v tom aj láska.
in_ty
Amateur
Amateur

nerozumies tomu:)

vy ste tu este vsetci privelmi mladucki a neskuseni
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

no tak konečne prišiel niekto kto nás to tu naučí ...
ok in_ty, tak nám teda nalej rozum.
zeky
Star
Star

In_ty:Tak predveď sa :) Všetci sa nato už trasieme.
in_ty
Amateur
Amateur

Nechte si svoju ironiu.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

zeky: prepáč, som občas trochu prchký
in_ty napísal:
Tak to sa dalo cakat, ze to skonci takto hlupo egoisticky.
Pre jej vlastne dobro si ju mal nechat, ona ma na lepsieho.

Aj keby si sa rozisiel, ze si chces uzit, si egoista. Proste kym neuznas, ze sa musis rozist, lebo na nu nemas, bude to stale vedla.
Nerozumiem z akého dôvodu je to egoistické, keď s ňou teraz ostanem.
Linnhe
Expert
Expert

Nie je to egoisticke. Rozmyslal si o sebe, co bude pre teba dobre a zohladnoval si fakt, ze jej mozes ublizit - z toho vyplyva, ze si na nu myslel. Takze to egoisticke nie je.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Linn, tak to už hej, to už poznáš oba "brehy" :) jo, tie stresy zo skúšok a najmä ak je profák taký, čo má rád len tých "svojich", tak to má nervy každý. A občas také PMS precitlivelé nálady :D no fasa.

In_ty- možno je to len odkladanie nevyhnutného, ale to človek nikdy nevie ;)
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Bushido: tak som zvedavy ako na tom budes o mesiac.. :P
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

tiez neviem akoze, laska sa da nejako zachranit ak predtym nejaka bola.... ale tady? :|
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

no som nejaky ten hojkac uz nejaky piatok a nechodim sem len ked potrebujem radu, takze urcite budem informovat ako to dopadlo... (teda ak to niekoho bude zaujimat)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Bushido napísal:zeky: prepáč, som občas trochu prchký

Nerozumiem z akého dôvodu je to egoistické, keď s ňou teraz ostanem.

no pretoze ju nemas dostatocne rad, a tym ze si s nou, jej branis stretnut "tu pravu lasku, aj sebe ..
Linnhe
Expert
Expert

Zuzanuska: ano, tak u nas na skole hodnotia vzdy podla toho, do akej kopky ma daju, takze tak :)

k teme: nerozumiem, to ze sa clovek nieco rozhodne urobit, nieco co mozno chcel zahodit, neznamena, ze sa bude snazit a ze sa pokusi byt lepsi ako doteraz? Nechapem, ako moze niekto povedat "nemas ju dostatocne rad", nemyslim to v zlom, ale to, co maju dvaja medzi sebou malokto pochopi a Bushido zrejme zistil, ze ju ma velmi rad, ked sa tak rozhodol.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Zhruba pred týždňom sme sa silnejšie pohádali, resp. skôr ona sa hádala so mnou, ja pôsobím veľmi kľudne, čo ju možno aj vyprovokovalo. Ide o to, že stále žiarlila, nie len na kamarátky, ale dokonca aj na mojich kamarátov. Dopadlo to tak, že urážala mňa aj mojich kamarátov, na čo som reagoval (resp. nereagoval) ignorovaním. Z jej strany prišla úplná histéria, neustále mi vyvolávala, až kým som nedal zablokovať číslo, nakoniec prišla od nej sms, nech idem do pi*e, že sme spolu skončili. Ale aj napriek tomu som mal tušáka, že to neskončilo. To, čo som chcel dosiahnuť ignoráciou bolo to, že som chcel aby sa ospravedlnila za svoje hrubé správanie... To sa nestalo, až do chvíle, keď som prišiel za ňou, že je koniec a že ju nelúbim. V tej chvíli sa rozplakala, zamkla dvere, zobrala kľúč a nechcela ma pustiť, pričom v plači prosila aby som jej odpustil, že ona sa zmení a už mi nikdy nebude nadávať a nebude sa tak ku mne správať... Po dlhšej chvíli mi ten kľúč dala a ja som odišiel... Poviem vám cítil som sa ako ten najväčší hajzel na svete... Neskôr mi znova volala, či jej dám ešte jednu šancu a ja som jej povedal, že si to rozmyslím a že sa ešte stretneme, ale sám neviem či to je správne a či je vôbec možné, aby sa zmenila a či je vôbec možné, aby som ju ešte lúbil...
Napísať odpoveď