Linn, keď bola maturantka

a rok po skončení VŠ sa vzali.
A ide aj o to, že zvyčajne ľudia študujúci riešia iné problémy než tí pracujúci (bývanie, cestovanie, práca atd), kde tam už to aj dosť preveruje vzťah, ak sú dvaja denne spolu, a musia riešiť tie "vážne" veci, ako napr. to bývanie, alebo ak majú hypotéku a jeden zrazu príde o prácu alebo plánujú bábo a tak. Skôr tak som to myslela. A tam ide aj o to, že keď majú mladí vzťah (tuším v inej téme si spomínala, že baby vedia problémy nafukovať), tak občas riešia úplné banality (čítavam aj iné fóra, a napr. teda. že on šiel na kávu so spolužiačkou a toť už vidia za tým neveru, alebo čo jedna známa riešila, že si volávajú s chalanom 5x denne a on jej ešte nezavolal- a to bol len obed; alebo dokonca bratova (teda ešte dosť puberťáčka)-18-tka sa urazila, lebo môj brat jej dačo neokomentoval na fb

ja som nevychádzala z údivu.
Ale jasne, že aj 18roční, aj mladší majú dosť rozumu, vždy ide o jedincov. veď kamarátova 16-tka je mudrejšia ako tá známa, ktorá má už 23. a daktorí chlapi nedozrejú ani v 40-tke. To ja fakt nijak neškatuľkujem, vždy je to o konkrétnom človeku. A sama nemám rada u ľudí obmedzenosť, čo sa týka toho posudzovania ľudí atd.
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2011, 21:43)
a Bushido, ešte teda, aby sme boli aj k téme
Ty sám sa musíš rozhodnúť. Možno si len potrebuješ uvedomiť, že láska je o niečom inom než vo filmoch (či to, čo ti povedia priatelia) a o svojich skutkoch rozhoduješ LEN TY. Nedaj sa nabádať priateľmi, ktorí ti chcú určite čo "najlepšie" poradiť (a vlastne podľa ich merítok).
Tak veľa šťastia pri rozhodovaní

aby si potom nič neľutoval