Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa jackb »

na Ceskom rozhlase Plus hovorili, ze Rusi hned prisli s info, ze poskodenie prislo z vonku.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Na to by som sa doslovne nespoliehal, moze ist o volny preklad. Skor si myslim, ze rusi chceli hlavne naznacit, ze neslo o chybu lietadla. Zostrelenie v takej vyske je nepravdepodobne, na to treba vojensku techniku (BUK :D ) a neviem ci nou ISIS disponuje.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

beardie napísal:nie
ale je, ale nie vojenskychnapriklad?

Spravim niekolko uvah. Vo vseobecnosti pri svojich uvahach zvazujem obe strany (vychodzie body, premisy) na ktorych stavam svoje uvahy ..
Ak ma niekto uprimny zaujem o poznanie. Spravim tu male osobne odporucanie (nazor), ktore kazdy moze, ale nemusi prijat.
Niektory ma bez spracovania tejto myslienky zatratia aj s danou myslienkou - nad takymi lamem palicu - ma to mensi vyznam ako Hrach na stenu hadzat.. Cize ten moj samotny nazor/presvedcenie:
Myslim si, ze clovek moze prist k hlbsiemu poznaniu (netvrdim, ze slepemu presvedceniu), ked zvazi obe strany mince.
Inymi slovami je ochotny, hlavne ochotny, zvazit situaciu aj z vychodzimi bodmi (premisamy) ktore nekoresponduju s jeho presvedcenim.
Tohto postupu sa snazim drzat vzdy a vsade. Prakticky v zivote to sposobuje vela problemov, pretoze si je clovek vedmi mnohych skutocnosti o ktorych vacsina nema najmensieho paru (osobna skusenost a osobny nazor). Je schopny vnimat a zvazovat obe stranky veci. JE NAD VECOU A AUTOMATICKY SI JE VEDOMI SVOJEJ OMYLNOSTI - ktora je ale paradoxne nizsia ako omylnost tych ktory, nie su ochotny zvazit ine stanovisko s vychodzimi bodmi, ktore nekoresponduje s ich celkovym usudkom. (Cela ta uvaha vyssie je moja uvaha a moj nazor. Neviem preco sa neviem zbavit pocitu, ze tu niekto ostro napadne moju osobu za tento nazor. Vlastne viem preco mam ten pocit. Ten pocit prameni z mojej osobnej skusenosti. A ty ktory tu budu mat tendenciu napadnut moju osobu za tuto uvahu, som presvedceni, ze budu mat aj tendenciu popriet, ze tu mam taku negativnu osobnu skusenost. A tym, ze by to teda niekto vykonal sam potvrdi tieto riadky. Takym vopred dakujem za podporu :) )

Myslim si, ze keby bolo tolko reci okolo kolonizacie Mesiaca ako je okolo kolonizacie Marsu,
mohla by sa natiskat aspon jedna otazka:
(Pri uvahe vychadzam z predpokladu, ze clovek na Mesiaci nebol. - Pretoze pri uvahe vychadzam z predpokladu, ze clovek na Mesiaci nebol - To (SAMO O SEBE) este neznamena, ze suhlasim, ze tam nebol.)
Preco nie su prieskumne lety? Neviem ci by sa nejaky stavebny inzinier spolahol na 40 rokov stare podklady na Zemi nie to na Mesiaci!!!
Tak ako pred zacatim hocijakej stavby na Zemi - Geodeti a cela ta procedura pred zacatim stavby - hoci aj zakladne z kartonu (to slovo karton som pouzil, zamerne a ironicky. Keby chcel niekto namietat, ze zakladne budu z lahkych materialov, ze taka "kartonova" zakladna nepotrebuje prieskum podlozia a dalsich vlastnosti terenu - mozno nepotrebuje, ale ja by som si ako amater prieskum terenu spravil o to viac si myslim, ze by k prieskumu pristupili profesionali) ..
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Nedisponuje a navyse raketu zem-vzduch by zachytili vsetky systemy vsetkych statov v okoli a bolo by to vidiet aj na satelitoch. Takze by to uz davno niekto vytrubil do sveta.

Lietadla sa len tak samovolne nerozpadavaju vo vzduchu. Ale to automaticky neznamena, ze muselo ist o teroristicky utok a bombu na palube. Nie je ziadnym tajomstvom, ze ruske letecke spolocnosti nesplnaju ani zakladne bezpecnostne normy, ktore platia v EU a preto viacero z nich do EU nemoze lietat. Isli tiez informacie, ze na tom lietadle nieco pred letom opravovali a tak isto isli informacie, ze ta spolocnost dlzi zamestnancom vyplaty za niekolko mesiacov.

Kto pozerava serial letecke katastrofy, tak vie, ze staci par akoze neskodnych blbosti, ktore ked sa nakopia, tak mozu viest k padu lietadla. A padnut z 9Km vysky moze aj bez toho, aby tam bola bomba. Staci, ak sa nieco z lietadla ulomilo a trafilo to nejaku dolezitu cast. Pripadne sa z nejakej priciny mohlo dostat lietadlo do extremneho pretazenia, na ktore nie je stavane. Alebo sa mohla zapalit a vybuchnut nejaka cast lietadla, pripadne nieco v naklade.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Serial Letecke katastrofy mam pozrety cely a taketo nahle to bez bomby nikdy nebolo. Mozno si nezachytil informaciu o tom, ze uz analyzovali cierne skrinky a z telemetrie aj z hlasoveho zaznamu vyplyva, ze lietadlo sa rozpadlo nahle a bez varovania. Ak sa rozpadne z dovodu poruchy, tak vacsinou tomu predchadza strmhlavy let alebo ina nezvykla poloha lietadla, ktoru zachyti telemetria a stihnu sa "k nej vyjadrit" aj piloti na hlasovom zazname.
veddy
Medium Star
Medium Star

beardie napísal:mna nezaujimaju naznacovania, ale tvrde data a dokazy, na pristatie ich mame viac nez dost
ked nie je ochotny akceptovat ich, tak je blby, to je vsetko
Samozrejme su tam niekde predlozene dokazy napr. na Google Maps verim, ze je vyznacena trasa niektorej z misii Apollo.
Google uz je zapleteni v nejakych skandaloch a uz odhalenych konspiraciach, cize uz by to pre nich nebol precedens, ak by sa ukazalo, ze to tam dokreslili..

Ako dokaz je prezentovane nejake zrkadlo. Mimochodom to nieje dokaz aj v pripade, ze by tam zrkadlo naozaj bolo.
Zrkadlo by tam mohol umiestnit aj Robot!

Opakujem mohol to tam umiestnit Robot ("LUNOCHOD") cize Mythbusters are BUSTED a tym stracaju kus svojej kredibility.
Bud nevedia o existencii automatizovanych systemov (robotov, Lunochod) co by to tam mohli umiestnit alebo zamerne zavadzaju a prezentuju nie celkom dostatocny dokaz ako definitivny dokaz. Cize kludne nech tam ten Retroreflector je, ale nie je to dokaz o tom, ze bol clovek na Mesiaci.
Je to dokaz, ze tam clovek zo svojmi technologiami alebo osobne umiestnil Retroreflector. Ked na oblohe vidim Lietadlo neznamena, ze je v nom clovek! Ked na Mesiaci vidim LUNOCHOD, neznamena to, ze vnutri sedi clovek!!
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

zrkadla su len 1 z viacerych dokazov
veddy napísal:ja by som si ako amater prieskum terenu spravil o to viac si myslim, ze by k prieskumu pristupili profesionali
to sa spravilo aj vtedy a planuju to aj Rusi
mas nieco k veci?
lebo v celom tom tvojom poste sa tvaris byt akoze nad vecou, ale nepriniesol si do diskusie nic hodnotne a ani elementarna neznalost gramatiky ti na kredibilite nepridava
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

GothaR napísal:Serial Letecke katastrofy mam pozrety cely a taketo nahle to bez bomby nikdy nebolo. Mozno si nezachytil informaciu o tom, ze uz analyzovali cierne skrinky a z telemetrie aj z hlasoveho zaznamu vyplyva, ze lietadlo sa rozpadlo nahle a bez varovania. Ak sa rozpadne z dovodu poruchy, tak vacsinou tomu predchadza strmhlavy let alebo ina nezvykla poloha lietadla, ktoru zachyti telemetria a stihnu sa "k nej vyjadrit" aj piloti na hlasovom zazname.
Som nevedel, ze analyzu urobili tak rychlo :D Myslel som, ze to bude trvat aj niekolko tyzdnov alebo mesiacov. Najma ak si to chcu davat do suvislosti s castami toho lietadla. Zachytil som iba info o nahlom klesani z vysky 9km. Nezachytil som uz info v akom stave bolo to lietadlo vtedy.

Mas pravdu, ze len tak z nicoho nic lietadlo neroztrhne.

Ja som narazal na to, ze v tych leteckych katastrofach boli rozne skraty, raz im tam vybuchli v nakladovom priestore nejake chemicke baterie ci co, par pripadov kedy sa nieco odtrhlo z lietadla a narazilo to do inej casti. A naposledy to fatalne zlyhanie pilotov, kedy v hustej oblacnosti si mysleli, ze im nefunguju oba umele horizonty (lebo to ukazovalo taky strasny udaj), pricom sa z toho lietadla odtrhavali kusy pri obrovskom pretazeni a len nejakym zazrakom s tak poskodenym lietadlom pristali.
veddy
Medium Star
Medium Star

beardie napísal:zrkadla su len 1 z viacerych dokazov

to sa spravilo aj vtedy a planuju to aj Rusi
mas nieco k veci?
lebo v celom tom tvojom poste sa tvaris byt akoze nad vecou, ale nepriniesol si do diskusie nic hodnotne a ani elementarna neznalost gramatiky ti na kredibilite nepridava
Toto len mimochodom:
Znovu to zopakujem. Vnimaj ma ako posla. V historii myslim, ze bolo bezne, ze posol zlych sprav bol popraveny - To je zufala snaha popravit spravu, ale ta sa bohuzial popravit neda. Co sa da spravit je umlcat posla.. Moja gramatika alebo kredibilita nema na skutocnosti, ktore sa stali v minulosti, absolutne ziadny, ale ziadny dosah.

K tym prieskumnym letom: Myslel som to inak. Ale nejdem to vysvetlovat. Necitim dostatok motivacie to vysvetlovat. Kludne to mozes oznacit, ze som prehral s tebou argumentaciu. Co som ti zodpovedal s tym som nad mieru spokojny a to mi staci.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

veddy napísal:K tym prieskumnym letom: Myslel som to inak. Ale nejdem to vysvetlovat. Necitim dostatok motivacie to vysvetlovat. Kludne to mozes oznacit, ze som prehral s tebou argumentaciu. Co som ti zodpovedal s tym som nad mieru spokojny a to mi staci.
Si prvy konspiracny teoretik co sa dobrovolne "vzdal".
Inac este mi vysvetli v com konkretne spocita tvoj nadhlad nad vecou?

//autoeditácia príspevku (07 Nov 2015, 15:11)
Toto musim :D

//autoeditácia príspevku (10 Nov 2015, 12:22)
A este dobry clanok o 9/11 http://www.rozumnypanko.sk/nepravdy-o-911/
Prílohy
12219514_855567587883614_4560982774294965507_n.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Spravny konspirator najde konspiraciu vsade :D
Prílohy
12122954_999430670098483_5671928024366328680_n.jpg
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Toto máme za ten náš vzdelávací systém. Keby sa tak na fyzike učilo, čo je to multi-color LED, a že sa to dá programovať.... :psssst:
karma - napísal: ale ved to su tvoji kamarati: konspiratori, rusofili, xenofobovia. ako ich mozes hejtovat a napisat, ze su blbi ako rite?
Neviem, ktorý šialenec si vytvára takéto asociácie ale v pohode :smt033
veddy
Medium Star
Medium Star

Ku tomuto vyhlaseniu sa bude datovať začiatok Tretej Svetovej Vojny..
http://www.theguardian.com/world/video/ ... ance-video
Slnieckari si bohuzial neuvedomuju vaznost situacie.
To ze su slnieckari, ich ku ich prekvapeniu nazachrani. Padnu tak ako konspiratory - hlava nehlava.
Filantropom par mrtvych slnieckarov zily trhat nebude. Dolezite pre nich je, aby ich oslavovali masy a prisluhovaci zostali vernymi prisluhovacmi.

V nasledujucich mesiacoch sa bude NATO angazovat masivnym utokom proti Asadovi na zaklade Hollandovych vyhlaseni.

Holandove vyhlasenia:
Hollande označil parížske útoky za akt vojny - http://www.tvnoviny.sk/zahranicne/teror ... -akt-vojny
Ked NATO zautoci na Syriu bude tam Rusko a Iran a ty budu Syriu branit. - Netvrdim, ze s tym suhlasim, aby Syriu branili.
Pre mna osobne by bolo lepsie ak by ju nebranili. Ale to co je pre mna osobne dobre, nie je rozhodujuce v tom, aka je skutocnost a co sa bude diat.
Ked padne Damask zacne peklo na Zemi, ak sa budu dalej plnit proroctva z Biblie (a plany z Protokolov Sionskych Mudrcov) tak ako sa uz deje..
korenisko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa korenisko »

...a tie sa už plnia a plniť budú. Nezlyhalo ani jedno slovo...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

co s tym ma Asad?
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

na blizkom vychode sa krajiny rozvracaju postupne, od tej slabsej - Irak, Libya a teraz Syria, zeby mal potom nasledovat Iran, co uz rusi nechcu dovolit, vies co by to znamenalo ? Da sa povedat, ze rusi mali konat uz pri tom ako amici vymyslali tie zamienky ako ich rozvratit, do teraz keby si tieto krajiny zili svojim zivotom, bez toho aby do nich zasahovala agresivna americka politika, tak by sme sa netrapili ani s utecencami, kedze IS vznikol dosledkom rozvratenia spomimanych krajin... samozrejme, bohvie co by sa dialo, mozno rusi by zacali expanzivnu politiku a postupne by rozvracali strednu a zapadnu europu , ako to teraz robia amici na blizkom vychode, ale urcite by toho neboli schopni pred 10-15 rokmi, kde sa dost topili vo svojich problemoch... ale ako mozeme vidiet, kto je schopny priamo konfrontovat so suverenou krajinou a ako bojuje priamo proti IS ? u koho skor vidiet vysledky v boji proti IS ?

este dodam:
http://medzicas.sk/neuveritelne-po-roku ... -mesto-is/
dragon883
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dragon883 »

Nieco do mlyna.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

dragon883
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dragon883 »

Inak vzdy "racionalne" sa tvariaci Dennik N, sa zrazu pusta do sfer konspiracii, ked ide o ich proimigrantsky chlebik... :)
Jeden pas, ktorý naznačuje, že medzi útočníkmi mohol byť čerstvý utečenec, je veľmi podozrivý a je ľahko možné, že ho podhodili zámerne.
https://dennikn.sk/297011/kto-su-europs ... eho-statu/
Napísať odpoveď