GothaR napísal:Ty vobec citas co pises? Si presvedceny o svojej pravde bez ohladu na akekolvek dokazy. Fotky existuju - su sfalsovane. Ak by neexistovali, tak povies, ze nie su dokazy. Rusi mlcali - negativna propaganda (wtf???), keby vydali dokazy, tak by to potvrdilo tvoju teoriu. Atd... proste ty si presvedceny, ze americania na Mesiaci neboli a vsetky fakty deformujes a doplnas tak, aby ti to do toho zapadalo. Daj sa liecit.
Tvoj prispevok posobi byt silno emocionalny. Okrem toho alebo snad prave preto su tam logicke nezrovnalosti. Aby sme sa zbytocne nenatahovali uvediem jednu konkretnu. Resp. Este raz zopakujem co som uz napisal. Zjavne sme si nerozumeli. Pretoze tento nazor, ktory tu vyjadrujem je vlastne v nepospech argumentacia o podvode pristatia cloveka na Mesiaci. Napriek tomu to rad uvediem a zvazim. A to iba a len preto, pretoze mojim cielom je uprimne poznat skutocnost. Mojim cielom nieje masirovat si svoje Ego a slepo obhajovat moje predpoklady.
Mna fotky vyprav na Mesiac nezaujimaju.
Preco ma nezaujimaju je klucove a mozno na prekvapenie Anti-konspiratorov je to akoby v neprospech konspiracie o pristati cloveka na Mesiaci. Cize sam uvadzam argumenty, ktore su v rozpore s mojmi nazormi. Uvadzam ich schvalne preto, aby sme to mohli hned z kraja konfrontovat. Aby sme mali systematicky a od zaciatku jasno v predpokladoch z ktorych vychadzame. A teda od anti-konspiratorov by som normalne ocakaval plnu podporu uvah, ktore mozno aspon na moment alebo aj uplne pouzit proti konspiracnym teoriam. Cize este raz opakujem moj nazor na fotografie z vyprav Apolo - Som presvedceny, ze to nemozno pouzit ako dokaz, ze clovek nebol na Mesiaci. - Inymi slovami: Clovek mohol byt na Mesiaci aj ked by boli vsetky zverejnene fotografie falzifikaty.
Cize este raz a znovu to zodraznim, akekolvek fotky nemozno pouzit ako dokaz, ze clovek nebol na Mesiaci - cize musim pripustit ze tam mohol tam byt, ak by som bral do uvahy iba a len fotky.
A ESTE UVEDIEM, ZE MI NIEJE ZNAME, ZE BY SOM MAL RUKOLAPNE DOKAZY, ZE CLOVEK NEBOL NA MESIACI.
PRETO MOJE NAZORY, ZE CLOVEK NEBOL NA MESIACI SU PODLOZENE LEN MOJMI "VSEOBECNYMI" ZNALOSTAMI A VYSLEDKOM VLASTNYCH UVAH, KTORE SA TU SNAZIM PREZENTOVAT.
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2015, 23:35)
beardie napísal:veddy sa sprava ako typicky predstavitel stredovekej cirkvi pri topeni bosoriek
Co sa chystam napisat je tazka a povedal by som dokonca sebadestruktivna uvaha, ale niekedy sa citim ako Jezis a myslim si "Boze odpust im nevedia co cinia" ale by som to popravil a prisposobil na 21. storocie - "Boze odpust im nevedia co si myslia."
Ja som tu oznaceny takmer za Inkvizitora, kvoli tomu ze praktizujem slobodu slova v nasom demokratickom zriadeni. A tu mnohy, ktory by sa snad do krvi bili, ze oni su za slobodu slova a demokraticke zriadenie, by nevahali silou umlcat nazor ktory nekoresponduje s ich vlastnym nazorom pripadne ich zaujmami ..
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2015, 23:47)
harrison314 napísal:
Precitaj si svoje tvrdenie este raz, ten logicky klam som ti av vyznacil.
A je fakt uzasne, ako tomu veris. Ked je pravda A tak je to dokaz, ze ludia na mesiaci nepristaly, ked to nie nie je pravda, je to este vetci dokaz, ze ludia na mesiaci nepristaly
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2015, 10:07)
http://invivomagazin.sk/fingovane-prist ... v-_287.htm
Vnimaj ma ako posla. To comu ja verim alebo neverim nema ziadny vplyv na to ci clovek na Mesiaci bol alebo nebol.
Akokolvek by som tu bol uspesny alebo neuspesny v mojej argumentacii uz nema ziadny ABSOLUTNE ZIADNY dosah na to co sa udialo v roku 1969. Takze ked podam presvedcivy argument alebo ma tu niekto zosmiesni nic to nemani na tom ci clovek na Mesiaci bol alebo nie. Jedine co moze nasa diskusia ovplyvnit su nase nazory a presvedcenia, ci tam clovek bol alebo nie. Preto utoky na moju osobu su pre mna nekonecne smiesne. Aj keby som presiel lekarskym vysetrnim a bol vyhlaseni za Idiota nic to nezmeni na tom ci clovek na Mesiaci bol alebo nebol a iba skutocny Idiot si moze mysliet opak!!!