Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa MIRV »

Tak toto sa mi páči :lol: (ak to tu nejde zobraziť väčšie, otvorte to v novom okne)
Prílohy
fqQw2.jpg
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

:plus: Ten bol dobrý :)
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

na margo dnesneho 10-teho vyrocia samoznicenia dvojiciek americanmi
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

dnes aby človek ani telku nezapol....
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ani sa mi nechce nejako extrémne reagovať na to debilné video, ale stačí si prečítať diskusiu na SME http://www.sme.sk/diskusie/1890113/1/Ko ... budlo.html Dosť veľa ľudí tam pekne ukazuje, ako sú tí, ktorí veria v tieto sprostosti, nevedomí a trápni.

pěkná hovadina. Komplikovaněji by už ten útok tajné služby udělat nemohly :D

Tak podle konspirátotů nejdřív tajné služby nacpali trhavinami tři budovy. Pak sebevražední útočníci v jejich službách (asi to byly také Američani :) ) unesli letadla, kterými narazili do dvojčat. V protější budově stál agent CIA s vysílačkou, který čekal jen na to, až letadla narazí do dvojčat a BUM. Přesně se trefí. V budovách je požár, ale protože agenti CIA chtěli mít jistotu, že ty budovy spadnou, nacpali je pár dní či týdnů předem trhavinami. Skutečně geniální bylo na tom to, že si toho absolutně nikdo nevšiml, včetně údržbařů na mrakodrapu. Asi používali novou zbraň - neviditelné trhaviny.A pak čekali na vhodnou chvíli. Pak zase stlačili tlačítko. BUM! Pro detonaci používali tajní agenti super tajné a silné dráty, které v pohodě vydržely náraz letadel i předchozí výbuchy, zatímco byla zdemolovaná půlka budovy. Budovy se sesypali, super tajní američtí agenti odchází a za sebou vyhodí do povětří rřetí budovu. Na to použili další super tajnou geniální trhavinu, která nevydává hluk, takže ne byl ani slyšet výbuch...

Asi tohle se dá poskládat ze současných konspiračích teorií, když se posládaly dohromady. Hoši, větší hovadinu jste si už vymyslet nemohli? Tomuhle by věřil jen vůl. Komplikovaná akce, lidi jsou jako slepý, nikdo si ničeho nevšiml, nezůstaly žádné stopy po trhavinách.... Hloupější konspirační teorii jsem ještě neslyšel. Tedy s výjimkou toho, že Amíci nepřistáli na Měsíci :D

A reakcia na to:

Tvoja práca je záslužná ale neúčinná. Keď som svojho času argumentoval obdobne ako ty, dostal som odzbrojujúcu odpoveď, že to bolo pripravené presne tak aby sa dali použiť takéto argumenty ako si použil.
.
Tomu sa vraví špirála konšpirácie, keď sa argumenty proti konšpirácii stanú jej súčasťou.
Čím viac im budeš dokazovať, že je to nezmysel, tým viac ich tvoja námaha bude utvrdzovať v tom, že niečo je inak ako je oficiálne.
Ale parafrázujúc klasika, hlúposť je večná ale boj proti nej povinný.

Korag, tebe odporúčam okrem iného jeden pekný blog http://smatanik.blog.sme.sk/c/207986/Ko ... oveka.html
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ono, zase ten Pentagon nie je az taky jasny...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Až na to, že je plno ľudí, čo tam tie výbuchy priamo počuli, resp. doslova zažili.

Na všetky konšpiračné teórie sa dajú nájsť jasné protiargumenty, ktoré to zmetú ako hovno s podlahy. Na margo tohto som nič podobného za 10 rokov nevidel. Ako je to možné ?

Hento, čo sem skopíroval seth, ten prvý príspevok, to je len rétorické žvanenie, argument žiadny.
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Tu je niečo ohľadom tých započutých explózií...vybuchujúce transformátory, nity, dopadajúce telá...
http://www.debunking911.com/explosions.htm

Dole je ešte časť venovaná tomu, že do WTC v skutočnosti narazili vlakové súpravy, lebo mnohí svedkovia počuli zvuky podobné vlakom :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nemám ďalší komentár. Ten odkaz celkom postačuje a má minimálne takú argumentačnú hodnotu ako to, čo tvrdia konšpirátori.
hughito
Redeemer
Redeemer

Vybuchujúci transformátor na inom poschodí odhodí telo, prípadne až zraní či zabije človeka ?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

akosi sa mi stale nechce verit tomu, ze nejaky poziar na niekolkych podlaziach moze sposobit zrutenie celeho mrakodrapu, ktory padne ako domciek z kariet...to v amerike stavaju take nekvalitne mrakodrapy ? ...manhatan zasiahne zemetrasenie o sile 4 (na japonske pomery stale malo) a manhatan bude totalne zrovnany zo zemou...
tiez ma pobavila oficialna teoria o zruteni wtc7, vraj ziar v hlavnych budovach bol taky intenzivny, ze natavil ocelovobetonovu nosnu konstrukciu vedlajsej budovy (bola to masivna 50poschodova budova viac ako 100m od dvojiciek, niekolko mensich budov, ktore boli blizisie mali len povrchove poskodenia) , ktora sa preto cela zrutila za menej ako 3 sekundy...wtf? tak ten poziar bol taky extremny ze dokazal roztavit zaklady vedlajsich budov, ale hlavna vec ze v troskach najdu 2 neposkodene pasy unoscov z lietadiel ????
preco mali ine budovy v tesnej blizkosti dvojiciek len povrchove poskodenia ?

vedeli ste o tom, ze pocas druhej svetovej narazil do empire state building bombarder, pricom do tla vyhorelo X podlazi, skoda za viac ako milion dolarov (vtedajsia hodnota dolaru)...no napriek tomu ESB zostal stat a to bol urcite postaveny podla mensich narokov na bezpecnost budovy...

lietadlo, ktore udajne narazilo do pentagonu...nikto to lietadlo nevidel, neexistuju ziadne kamerove zabery (5minut po utoku agenti FBI zobrali vsetky kamerove nahravky z hotelu, co je oproti)...nech mi nehovoria, ze v pracovny den nebol nikto v blizkosti pentagonu aby videl alebo natocil ako obrovske dopravne lietadlo leti tesne nad cestou a naraza do pentagonu, tiez nech mi nehovoria ze pentagon nema ziaden kamerovy system a bezpecnostne systemy...

lietadlo, ktore sa zrutilo do pola vdaka hrdinskym cestujucim...prakticky ziadne trosky...cestujuci, ktory z lietadla volal svojej matke na otazku "kto vola?" odpovedal cele svoje meno vcetne stredneho mena a priezviska...neviem ako vy, ale ja ked sa nahodou stane, ze volam s rodinou alebo kamosmi z neznameho cisla, tak poviem len "cau, to som ja" a uz ma hned spoznaju podla hlasu...
lietadlo v pentagone, tiez minimum trosiek...iba jeden motor (druhy sa asi zahadne odparil tiez extremne silnym poziarom) a vyrobca toho typu lietadla, ktore malo udajne narazit do pentagonu tvrdi, ze taky motor ako sa nasiel na mieste sa do toho lietadla nemontuju...

videli ste uz v spravach, ze v nejakom mrakodrape niekde vo svete bol velky poziar? asi ano...ale nikdy som nepocul, ze by sa vdaka poziaru zrutila cela budova az po prizemie a este tak rychlo...napr. mandarin hotel v pekingu kompletne vyhorel v roku 2009, niekolko hodin horeli vsetky poschodia...napriek kompletnemu vyhoretiu sa nezrutilo ani jedno poschodie...

takze tolko k tomu, co si ja myslim o teroristickom utoku na WTC...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ephramko napísal:vedeli ste o tom, ze pocas druhej svetovej narazil do empire state building bombarder, pricom do tla vyhorelo X podlazi, skoda za viac ako milion dolarov (vtedajsia hodnota dolaru)...no napriek tomu ESB zostal stat a to bol urcite postaveny podla mensich narokov na bezpecnost budovy...
O tomto si matne spominam - lietadlo ktore vtedy narazilo malo takmer prazdnu nadrz a letelo relativne pomaly. Preto to nepovazujem za porovnatelne s WTC kde tie lietadla pravdepodobne leteli cim rychlejsie (predsa len by som to ako pilot chcel mat za sebou cim skor) a kedze vzorec kinetickej energie je E=1/2*m*v^2 ta rychlost tam zavazi dost. Ak mali obe lietadla rovnaku hmotnost (co nepredpokladam ale zanedbajme) tak pri dvojnasobnej rychlosti bol naraz 4-nasobne silny. Ak sa podarilo dosiahnut 3 nasobnu rychlost tak 9 nasobne.

Ohladom celej konspiracie: Nikdy som podrobnu verziu tej oficialnej necital, len tie konspiracne. Takze aj ked sa mi nezda zeby lietadlo sposobilo krasny kolaps mrakodrapu smerom dole tak ze z budovy nezostali ani zaklady a zaroven bolo okolie poskodene minimalne tak neviem co si mam o tom mysliet. A kedze mi nestoji za to studovat tony materialov aby som mal presnejsi nazor radsej zostanem v sladkej nevedomosti....
hughito
Redeemer
Redeemer

Stalo sa vôbec niekedy v histórii, že po nejako náraze, resp. zásahu či požiari budova hentak spadla do seba ? Mne sa hneď vybavili nejaké Drážďany alebo Berlín v II.WW, kde na budoby padali bomby, ohromné požiare, ale veľa budov proste vyhorelo, zostali len torzá.

Narazí lietadlo, vyhorí benzín - veľký výbuch a potom začne horieť bežné vybavenie budovy. Ako môže takýto erárny požiar roztaviť špeciálne olovené nosníky ?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

hugo - ocelove ;-) olovene by roztavili hned :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

:!: :oops:

Beriem späť. :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

takto to mohlo vyzerat ked lietadlo buchlo do Pentagonu ;) Preto po nom moc nezostalo.
hughito
Redeemer
Redeemer

LOL, zdá sa ti, že Pentagon bol hentakej konštrukcie ? Však z tou kockou to ani nepohlo. Budova Pentagonu by taký odpor nekládla.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

tam kde narazilo lietadlo bola spevnena stena pokial viem.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tak si vyber, bud je tam spevnena stena, ktora prezije vsetko a po lietadle nic nezostane, alebo tam bude 25 metrova diera, taka, aku by sposobil Tomahawk
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

mohla tam byt spevnena stena, ktora ale nebola tak super pevna ako ta na tom videu co som daval hore. Proste nejaka slabsia. Ja tiez praveze spochybnujem oficialnu verziu, skor som nakloneny na tu "druhu" stranu pravdy, ale hento video moze byt jedna z moznosti, ako vysvetlit chybajuce trosky lietadla pri Pentagone.
Napísať odpoveď