Konzervativnost(tolerancia) Slovenska

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
A7X
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Konzervativnost(tolerancia) Slovenska

Príspevok od používateľa A7X »

ahojte...stretli ste sa uz s konzervativnostou cloveka???kde a pricom to bolo??mne sa to stalo ked som chodil(aj chodim)v steeloch(nie typickych neon. alebo skin.....take metlacske...)a v dlhom kabate........alebo sa mi to stalo ked som bol na zaklafdke este a mal som dlhe vlasy a riaditel poveddal ostrihat :cry: ........vtedy som neskutocen plakal u holica.....kto zazil nieco poodobne pochopi
kubodinho:ano.....inak by ma vyhodil zo skoly.....a najblizsia skola bola dost daleko
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

a ty si sa ostrihal len preto ze ti to riaditel povedal ?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

no ja sam som celkom konzervativny, u cudzich ludi mi to je jedno, ale ked vidim blizkych kamaratov jak sa niektory menia, tak mi to celkom prekaza, napr aj na ten tvoj metlacky styl, je mi uplne proti srsti
A7X
Medium Star
Medium Star

ja si ho pretvaram na metlacko elegantny....ale necchcem spamovat tak prosim vyjadrite sa s vasimi skusenostami
Gangy:z druhov polovicou suhlasim....ale co som mal robit ked som mal 13 rokov?.......k tej prvej polovice.....hmmm ty sa ako obliekas???ci ti to je jedno??mne sa paci prave to co nosim....a to myslim ze budes somnou suhlasit.....ani ty by si sa neobliekol do niecoho co sa ti nepaci....
ale vazne UZ DOST......piste sem prosim vase skusenosti co sa vam stalo atd...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mrk napísal:no ja sam som celkom konzervativny, u cudzich ludi mi to je jedno, ale ked vidim blizkych kamaratov jak sa niektory menia, tak mi to celkom prekaza, napr aj na ten tvoj metlacky styl, je mi uplne proti srsti
Tak tak, je mi jasne ze tu zasa zacne x ludi pi*ov*** aky som ch*j, ale vidiet ta v tych bagandzoch a kabate pomyslim si ze si proste dement ktory sa snazi zaujat okolie lebo inak ho ma kazdy na pake. A myslim ze na 95% by som mal pravdu.

Ale inak ostrihat sa lebo ti to povie riaditel? No vies co by ma mohol. Nech ma skusit vyhodit za to ze sa mu nepaci moj uces tak bude na druhy den zasklievat okna na byte :roll:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Myslím, že od tých 14 cca do 20 (u niekoho viac u niekoho menej) je normálne, keď sa človek snaží identifikovať s určitou skupinou a navonok to prejavuje oblečením, hudbou atď..
A potom v určitom momente príde zodpovednosť, starosti a ty zistíš, že chodiť v číňaňkách, obtiahnutých riflách s ponožkou v rozkroku a reaťazami z čistej ocele navyše tak skvele pochrómovanými nie je až tak "kúúúl" a "in"...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no tak ja pocuvam rap cize si obleciem tie siroke gate mikinu a neaku siroku vetrovku.

mozno som tu ako neaky debil alebo co ale proste mam taky styl

kolega vyssie sa oblieka metalisticky, niekto sa oblieka do lacoste iny do toho a toho ja mu to neberiem, to sa mu paci a hotovo.

ku konzervativnosti myslim ze na slovensku to je celkom v pohode len ti emaci by sa mali kludnit (podla mna) :wink:
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

no neviem co vam vadi na takomto obliekani, ja sice retaze ani dlhe kabaty nenosim ale citim sa dobre v obtiahnutejsich nohaviciach, preda ide o to ako sa kto v com citi a nie co si o nom pomyslia iny
a gangy: tym oknom by si si sice vybil zlost ale co by si tym vyriesil?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Však nikto si myslim do Vás nerýpe, že ako vyzeráte.
Ale zamyslite sa koľko ľudí nad 30 rokov chodí oblečených podľa nejakého štýlu hudby? Myslím, že ich veľa nebude.

A inak si myslím, že Slovensko je všetko len nie tolerantná krajina. A je parádne konzervatívne.
Gangy
Darca
Darca

tomasito13 napísal:a gangy: tym oknom by si si sice vybil zlost ale co by si tym vyriesil?
To mozem rozbijat okna len ked to nieco vyriesi? :D
A7X
Medium Star
Medium Star

boze moj ste retardi?? :lol: nespamujte mi moju temu nechcem aby i ju lockli....naúiste prosim co sa vam stalo....cim ste iny a tym padom diskriminovany alebo podobne.......ci vsetci ste tu len radovy obcania co sa snazia byt rovnaky ako vsetci ostatny :?:
Gangy
Darca
Darca

A7X napísal:boze moj ste retardi?? :lol: nespamujte mi moju temu nechcem aby i ju lockli....naúiste prosim co sa vam stalo....cim ste iny a tym padom diskriminovany alebo podobne.......ci vsetci ste tu len radovy obcania co sa snazia byt rovnaky ako vsetci ostatny :?:
Da sa odlisit aj inak nez ze sa dohabes ako sibnuty. Dospeli ludia to chapu. Alebo su podla teba vsetci rovnaki?

//Dredy su v medziach.
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

ja mam dredy v zadu na hlave...
A7X
Medium Star
Medium Star

boborko napísal:ja mam dredy v zadu na hlave...
a co teraz???ako sa stretavas s koznervativnostou??stalo sa ti uz nieco neprijemne koli tomu ze mas dredy?
Gangy:neries....ty mi tu hubujes v kazdej teme tak daj pokoj....mame odlisne nazory a ty mi nesedis tak ma ignoruj
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Vy tu konzeravatívnosť beriete ako nejakého strašiaka či triedneho nepriateľa......... Ale to je pre dnešný liberalizmus (či už pravý alebo ľavý) typické........ Ja som v niektorých názoroch pomerne konzervatívny človek a som spokojný.......
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Ako to už niekto spomenul: otázku obliekania , často priraďovanú k obľúbenemu hudobnému štýlu riešia len dospievajúci. Mentálne vyzretý človek, myslím, že je normálne a prirodzené, ak pôjde do práce oblečený slušne, nie v mikinách a nohavicami s pudlom až po zem , či ovešaný reťazami od výmyslu sveta, či s pricapnutou ofinou na čele sprava doľava alebo dredovým három s vlastnou ZOO vo vnutri... :lol: :lol: :lol:

Každému raz rozum dôjde na to správne miesto... :roll:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

u nas je zakazane mar pierc,nausnice a take veci ,dokonca aj vyrazne zafarbena hlava je obcas problem ,kto za to moze ze zastupknija je uplny potrat spolocnosti ,a najviac ma sere len to ze zakazuje nausnice a piercingy a pritom sama nausnice ma ,a trapnosti typu ze u zien je to ine su pre mna onicom ,pretoze je to totalna ko*ot (sorac za vyraz ,ale strasne ma toto pravidlo vytaca )
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

jak vidim, vela sa tu spominaju skolske pravidla... tak budte radi, ze mozete do skoly chodit aj v kratasoch :D
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Stretávam sa s konzeravtívnosťou celkom často, pokiaľ idem niekam na drevenú dedinu, ale zvykol som si.
Avšak ja som tiež do istej miery konzervatívny (nie úplne čo sa týka obliekania, skôr v iných smeroch), takže ťažko povedať.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

INDIGOcorp. napísal:u nas je zakazane mar pierc,nausnice a take veci ,dokonca aj vyrazne zafarbena hlava je obcas problem ,kto za to moze ze zastupknija je uplny potrat spolocnosti ,a najviac ma sere len to ze zakazuje nausnice a piercingy a pritom sama nausnice ma ,a trapnosti typu ze u zien je to ine su pre mna onicom ,pretoze je to totalna kok**** (sorac za vyraz ,ale strasne ma toto pravidlo vytaca )
O aku firmu ide? Podobny dress code napr. v banke a tak je predsa normalna vec... Ale ak robis nejakeho telefonistu tak co je koho do toho co mas na sebe..
Napísať odpoveď