kubodinho:ano.....inak by ma vyhodil zo skoly.....a najblizsia skola bola dost daleko
Konzervativnost(tolerancia) Slovenska
Konzervativnost(tolerancia) Slovenska
ahojte...stretli ste sa uz s konzervativnostou cloveka???kde a pricom to bolo??mne sa to stalo ked som chodil(aj chodim)v steeloch(nie typickych neon. alebo skin.....take metlacske...)a v dlhom kabate........alebo sa mi to stalo ked som bol na zaklafdke este a mal som dlhe vlasy a riaditel poveddal ostrihat
........vtedy som neskutocen plakal u holica.....kto zazil nieco poodobne pochopi
kubodinho:ano.....inak by ma vyhodil zo skoly.....a najblizsia skola bola dost daleko
ja si ho pretvaram na metlacko elegantny....ale necchcem spamovat tak prosim vyjadrite sa s vasimi skusenostami
Gangy:z druhov polovicou suhlasim....ale co som mal robit ked som mal 13 rokov?.......k tej prvej polovice.....hmmm ty sa ako obliekas???ci ti to je jedno??mne sa paci prave to co nosim....a to myslim ze budes somnou suhlasit.....ani ty by si sa neobliekol do niecoho co sa ti nepaci....
ale vazne UZ DOST......piste sem prosim vase skusenosti co sa vam stalo atd...
Gangy:z druhov polovicou suhlasim....ale co som mal robit ked som mal 13 rokov?.......k tej prvej polovice.....hmmm ty sa ako obliekas???ci ti to je jedno??mne sa paci prave to co nosim....a to myslim ze budes somnou suhlasit.....ani ty by si sa neobliekol do niecoho co sa ti nepaci....
ale vazne UZ DOST......piste sem prosim vase skusenosti co sa vam stalo atd...
Tak tak, je mi jasne ze tu zasa zacne x ludi pi*ov*** aky som ch*j, ale vidiet ta v tych bagandzoch a kabate pomyslim si ze si proste dement ktory sa snazi zaujat okolie lebo inak ho ma kazdy na pake. A myslim ze na 95% by som mal pravdu.Mrk napísal:no ja sam som celkom konzervativny, u cudzich ludi mi to je jedno, ale ked vidim blizkych kamaratov jak sa niektory menia, tak mi to celkom prekaza, napr aj na ten tvoj metlacky styl, je mi uplne proti srsti
Ale inak ostrihat sa lebo ti to povie riaditel? No vies co by ma mohol. Nech ma skusit vyhodit za to ze sa mu nepaci moj uces tak bude na druhy den zasklievat okna na byte
Myslím, že od tých 14 cca do 20 (u niekoho viac u niekoho menej) je normálne, keď sa človek snaží identifikovať s určitou skupinou a navonok to prejavuje oblečením, hudbou atď..
A potom v určitom momente príde zodpovednosť, starosti a ty zistíš, že chodiť v číňaňkách, obtiahnutých riflách s ponožkou v rozkroku a reaťazami z čistej ocele navyše tak skvele pochrómovanými nie je až tak "kúúúl" a "in"...
A potom v určitom momente príde zodpovednosť, starosti a ty zistíš, že chodiť v číňaňkách, obtiahnutých riflách s ponožkou v rozkroku a reaťazami z čistej ocele navyše tak skvele pochrómovanými nie je až tak "kúúúl" a "in"...
no tak ja pocuvam rap cize si obleciem tie siroke gate mikinu a neaku siroku vetrovku.
mozno som tu ako neaky debil alebo co ale proste mam taky styl
kolega vyssie sa oblieka metalisticky, niekto sa oblieka do lacoste iny do toho a toho ja mu to neberiem, to sa mu paci a hotovo.
ku konzervativnosti myslim ze na slovensku to je celkom v pohode len ti emaci by sa mali kludnit (podla mna)
mozno som tu ako neaky debil alebo co ale proste mam taky styl
kolega vyssie sa oblieka metalisticky, niekto sa oblieka do lacoste iny do toho a toho ja mu to neberiem, to sa mu paci a hotovo.
ku konzervativnosti myslim ze na slovensku to je celkom v pohode len ti emaci by sa mali kludnit (podla mna)
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
Da sa odlisit aj inak nez ze sa dohabes ako sibnuty. Dospeli ludia to chapu. Alebo su podla teba vsetci rovnaki?A7X napísal:boze moj ste retardi??nespamujte mi moju temu nechcem aby i ju lockli....naúiste prosim co sa vam stalo....cim ste iny a tym padom diskriminovany alebo podobne.......ci vsetci ste tu len radovy obcania co sa snazia byt rovnaky ako vsetci ostatny
//Dredy su v medziach.
Ako to už niekto spomenul: otázku obliekania , často priraďovanú k obľúbenemu hudobnému štýlu riešia len dospievajúci. Mentálne vyzretý človek, myslím, že je normálne a prirodzené, ak pôjde do práce oblečený slušne, nie v mikinách a nohavicami s pudlom až po zem , či ovešaný reťazami od výmyslu sveta, či s pricapnutou ofinou na čele sprava doľava alebo dredovým három s vlastnou ZOO vo vnutri...
Každému raz rozum dôjde na to správne miesto...
Každému raz rozum dôjde na to správne miesto...
-
cORP.
Addict
u nas je zakazane mar pierc,nausnice a take veci ,dokonca aj vyrazne zafarbena hlava je obcas problem ,kto za to moze ze zastupknija je uplny potrat spolocnosti ,a najviac ma sere len to ze zakazuje nausnice a piercingy a pritom sama nausnice ma ,a trapnosti typu ze u zien je to ine su pre mna onicom ,pretoze je to totalna ko*ot (sorac za vyraz ,ale strasne ma toto pravidlo vytaca )
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Fabo
Hardcore addict
O aku firmu ide? Podobny dress code napr. v banke a tak je predsa normalna vec... Ale ak robis nejakeho telefonistu tak co je koho do toho co mas na sebe..INDIGOcorp. napísal:u nas je zakazane mar pierc,nausnice a take veci ,dokonca aj vyrazne zafarbena hlava je obcas problem ,kto za to moze ze zastupknija je uplny potrat spolocnosti ,a najviac ma sere len to ze zakazuje nausnice a piercingy a pritom sama nausnice ma ,a trapnosti typu ze u zien je to ine su pre mna onicom ,pretoze je to totalna kok**** (sorac za vyraz ,ale strasne ma toto pravidlo vytaca )