Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Koronavirus: 2019-nCoV

Príspevok od používateľa jackb »

tyler91 napísal: 17 okt 2020, 19:18 z toho Covidu skončí na Slovensku viac ľudí v depresiách než na pľúcnych ventiláciach
ano. ked ho ludia budu roznasat a tym, ktori respektuju nariadenia budu zomierat clenovia rodin, alebo personal nemocnic budu nutit pracovat aj po pozitivnych testoch, tak skutocne skoncia s depresiami.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

"z toho Covidu skončí na Slovensku viac ľudí v depresiách než na pľúcnych ventiláciach" - prosím???
Aká depresia - z čoho???
Zlé prísť o príjem - to sa však môže spraviť.
Prísť o život sa už "nespraví" :(
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Nie som lekár a ani odborník ale čoraz viac sa stretávam s názorom, že interpretácia výsledkov PCR testov je maximálne zlá.
Vraj zobrazujú počet ľudí, ktorí majú v tele prítomný vírus, ale nie či je aktívny alebo neaktívny. V prípade neaktívneho vírusu ide len o fragmenty (zbytky) vírusu a tento pacient nie je ani nákazlivý. Môže to byt kľudne aj viac ako 2/3 všetkých pozitívne testovaných.
To či je vírus aktívny alebo neaktívny sa presne zistiť nedá, obvykle má ale pacient s aktívnym vírusom príznaky. Celkom to aj korešponduje s analýzami kedy viac ako 1/2 pozitívne testovaných nemá žiadne príznaky.

Čo si myslíte?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

je to tak
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Kym nie je lepsi sposob na testovanie, tak je to uplne bezpredmetne. S krivkou pozitivnych pripadov totiz priamo umerne rastie aj krivka umrti. Je teda jedno, ci 2/3 z pozitivnych nie su ani nakazlivi, a su bezpriznakovi. Ak totiz je tam urcite percento umrti, ktore sa plus minus nemeni, a krivka rastie exponencialne, tak je to jednoducho pruser.

Bodaj by boli lepsie, presnejsie a rychlejsie testy, ale mame to, co mame.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Presne tak.
biker610i
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa biker610i »

nie som doma ale kukam na nete ze co sa deje u nas na SK a citam ze nejake veľké demonštrácie su v BA, aj polícia s delom zasahovala,vidno ako ludia maju matovica a jeho odbornikov v láske

https://domov.sme.sk/c/22512743/v-brati ... ref=njctse
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

No konecne. Presne na tvoj koment na presne zhodnotenie sme cakali.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Veľké demonštrácie vyzerajú inak. Toto boli poväčšine nazi a ultras idioti, ktorí sa nemajú kde vybúriť, keď nemôžu ísť teraz rozbíjať štadión na Trnavu vs Slovan.
biker610i
Light Star
Light Star

ked som pozeral videa tak okrem futbalových hooligans som tam videl aj zeny, deti a aj dôchodcov. A citajuc komentáre pod videami tam nebolo len 400 účastníkov, 400 bolo možno len policajtov, inak ludi tam bolo po tisicoch ako aj na fotkách vidno
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

No aspoň teraz budeme mať zásobu memečiek aspoň na mesiac. :D

PS: Nevšimol som si, že by niekto po internetoch vypisoval, že ide o puč platený Sorošom a že to sú zaplatení herci zo zahraničia alebo že žiaden protest nebol a celé je to vymyslené, lebo on žiaden protest nevidel. Asi všetci tí, čo to vypisovali po internetoch pred 2 rokmi, boli včera pred Úradom Vlády...
biker610i napísal: 18 okt 2020, 10:33 ked som pozeral videa tak okrem futbalových hooligans som tam videl aj zeny, deti a aj dôchodcov. A citajuc komentáre pod videami tam nebolo len 400 účastníkov, 400 bolo možno len policajtov, inak ludi tam bolo po tisicoch ako aj na fotkách vidno
To videjko, kde Uhrík s jeho kamošmi z mokrej štvrte ziape o účasti predavačiek, čašníčiek a kuchárov na proteste a za nimi sa mihá jedna holá lebeňa za druhou, je tučná vec. Minimálne im muselo dať zabrať, pozvážať z celého Slovenska toľko plešatých predavačiek.https://www.facebook.com/zomriofficial/ ... 5484106030
Podľa Kotlebovcu bol ten ožratý Kotlebovec, ktorý svojho malého syna huckal, aby do megafónu kričal "Matovič je kkt"...vlastne zaplatený antifák. :D :D :D
Prílohy
121977475_3380460898668424_3874091079799500807_o.jpg
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

ephramko napísal: 18 okt 2020, 10:35Nevšimol som si, že by niekto po internetoch vypisoval, že ide o puč platený Sorošom
Dokonca som počul, že sa tam hádzali aj kocky. Tak sme sa asi konečne dočkali legendárnych Ficových dlažobných kociek :D Len kto ich tam pripravil tento krát!
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Fitness youtuber si robil zarty z virusu ze neexistuje a dnes neexistuje on.

https://www.eonline.com/news/1199447/in ... wasnt-real

https://news.sky.com/story/influencer-d ... e-12107174
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

biker610i napísal: 18 okt 2020, 10:33 ked som pozeral videa tak okrem futbalových hooligans som tam videl aj zeny, deti a aj dôchodcov. A citajuc komentáre pod videami tam nebolo len 400 účastníkov, 400 bolo možno len policajtov, inak ludi tam bolo po tisicoch ako aj na fotkách vidno
Myslis tie zeny, co v jednej vete pouzili priemerne 7x slovo "ko*ot"? Tu luzu co s vajglom v tej spinavej papuli buchala palkou po zamke na brane palaca? Toho chlapa, vo huckal male dievca aby matovicovi nadavalo a vyhrazalo sa mu smrtou? Alebo toho otecka roka, co na "protest" prisiel s malym dietatom, ktore mu sedelo na pleciach, a doslova ho obetoval, ked stal pred vodnym delom, aby bol potom akoze sokovany, ked to delo na tie opice vystrelilo a aby mohol za co obvinit policiu a jej "neludsky zakrok"? Ktore z tychto normalnych ludi myslis?

Policia spravila chybu, ze ten protest nerozpustila hned. Je zakaz zhromazdovania, dovidenia. Mrzi ma, ze nemame v tomto nudzovom stave upraveny zakon tak, aby ich mohli na mieste pokutovat. Este viac by ma potesilo, ak by sa robila databaza popieracov, ktori by si potom pripadnu liecbu museli hradit sami, alebo by boli v pripadnom poradovniku na miesta v nemocnici nizsie. Nerealizovatelne, viem, ale tie pokuty by mali byt.

Na tom (mimochodom nelegalnom) proteste sa zisla luza spolocnosti. Nackovia, ultras, dementi a idioti s IQ, ktore sa im da odmerat teplomerom. Kreteni, ktori za svoji neschopnost a hlupost vinia Matovica. Chudaci, ktori si nevidia dalej od nosa a nejde im do hlavy ani taka vec, ze vlastne rovnake opatrenia, a aj horsie, su prakticky po celej zemeploche (pisem takto, aby rozumeli), a to aj napriek tomu ze v inych krajinach ani nevedia, ze nejaky Mativic existuje.

Sme tak sprosty narod, a tak sprosty druh, ze ta korona je asi to najlepsie co nas mohlo stretnut. Len skoda ze si to odseru aj normalni ludia a pracovnici v 1. linii.

Takze to, ze pises tonom, ze ten protest podporujes, z teba robi hlupaka. Minimalne tu na tomto fore, kde gro ludi nema v hlave nasrate. Toto nie je koment sekcia pod prispevkom z noveho casu na FB.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

94jakub napísal: 18 okt 2020, 10:59 Dokonca som počul, že sa tam hádzali aj kocky. Tak sme sa asi konečne dočkali legendárnych Ficových dlažobných kociek :D Len kto ich tam pripravil tento krát!
Hej, zranilo sa pár policajtov. Ale ten park sa rekonštruoval (takže kocky museli zobrať niekde po ceste z hlavnej stanice)...a vôbec, tie dlažobné kocky si odniesol Fico, keď sa sťahoval z Úradu Vlády. Rovnako ako si odniesol podlahy, parkety, oblady, dvere aj zárubne...keď opúštal Bonaparte.
gogo956 napísal: 18 okt 2020, 11:12 Fitness youtuber si robil zarty z virusu ze neexistuje a dnes neexistuje on.
A koľko mu zaplatili židojaštery, aby hral mŕtveho na neexistujúci vírus?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

namestie Slobody v Ba ma roky v dezolatnom stave povrch. Na jednom videu ktore zverejnila policia bolo presne vidiet ako poniektori z ultras rozoberaju kamenny obklad a rozbijali ho na mensie kusky, ci ich aj hadzali to uz na videu zaznamenane nebolo.

ephramko

nepomohlo mu ani ze bol mlady /33/, chytil to na vylete v Turecku
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Ehm...
Prílohy
121804739_10218534313494408_6956439549741533746_n.jpg
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

takze ty ani nie si na slovensku, videl si iba par videi a komentarov a uz v tom mas jasno. predpokladam ze rovnako jasno ako ked si vedel ze "liberalne" protesty su zaplatene sorosom, ze?

ty to ozaj nevidis ze sa spravas ako ta najhlupejsia ovecka?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nie si ty z tych, ktori pred dvoma rokmi vrieskali ako diva zver, ze na protesty za Slusne Slovensko nikto neprisiel a Sörös tam navozil ludi z celeho sveta? co povies na to, ze ten komparz tam vcera navozil Vocca a niekto ti da vyzrat tvoju vlastnu medicnu v tom, ze tam vcera bolo len par ohlupnych ludi, ktorym ked povedali co maju kricat, tak kricali... ako hospodarske zvieratka?
biker610i
Light Star
Light Star

ja na protesty nechodievam nebavi ma to a ani nemam na to cas, raz som bol na nejakom pred cca 8 rokmi ale to som len sledoval ze co budu ludia robit, nemam potrebu bliakat niekde na namesti :D. Ale to co uz predvazda matovic a spol to je sila treba s tym nieco robit ale nie takýmto agresívnym sposobom. A ano je pravda ze niektorí dementi tam na tom proteste to riadne prehnali najma ked do vulgárnych pokrikov zapajali aj deti, deti tam nemali co ťahať ale da sa demonstrovat aj normalne. Co som sa dozvedel na tom proteste boli aj majtelia prevadzok a podnikov ktorych tieto opatrenia sa najviac týkajú a pomaly krachuju. A do nekonečna sa takto existovať nedá
Napísať odpoveď