ked si odmyslis tu jednu vetu od Paula o 4M obetiach (co bolo z jeho strany netaktne), tak slo o platenie vyskumu GOF americkymi obcanmi, to bolo dokazanejackb napísal: 12 aug 2021, 11:01 a ty uzavries post "trvas na svojich pomylenych predstavach" a tu napises, ze daky vyskum, mohol viest ku SARS2 a preto je Fauci vrah
ze je to pre teba konspiracia, nuz...
su to oficialne data NHS, ktorych sa budem drzatale ja neviem ci mas problem s citanim ty, alebo co ti to je: mas presne cislo zaockovanych. ti maju protilatky. premorenie je tvoj konstrukt a pocet uzdravenych je odhad. tak sa podme bavit o realnych cislach a nie to co sa komu prisnilo. hlavne ze rucis "rozbi ma datami" a tu odmietas data a davas na pocity.
aj keby to bolo len 75 %, co nie je, ale len pre tuto matematicku ulohu to skusim pouzit, vychadza to na 52200 potencialnych umrtivid vyssie a prezi si vypocet. protilatky ma urcite 75% ludi. 90% je zbozne zelanie a preto ho nie je mozne pouzit. potom som uz len aplikoval tvoje kontanty, ktore su zavazne situaciu zhlasuju.
stale o rad menej ako tvoje "vypocty"
kazdy, kto sa pozrie na pocet umrti doteraz, musi priznat, ze vyssie desattisice su nerealne, pokojne si zi v tom dystopickom svete, ale ostatnych s tym neotravuj, ze pol miliona moze zomriet, tak urcite
zjavne ty nerozumies, ze clovek, ktory sa denne stretava s vyskumom v danej oblasti, pre nasu diskusiu relevantnej, je schopny posudit zavaznost dostatocneano. to aj kardiolog ci zubar. ale nie su virologovia, mikrobiologovia, vakcinologovia ani epidemiologovia. preto je uplne jedno co narozpravaju novinam. uz rozumies?
ak to povie lekar pre jednotky pripadov, tak mu nemam dovod neverita nechces uz skoncit s tymi slamenymi panakmi? ak lekar povie "taky krvny obraz/take RTG pluc" sme si ani nevideli predstavit a ja ho citujem neznamena, ze som si to vymyslel ja. to skutocni lekar, ktori maju skutocnych pacientov videli kazdu jednu sluzbu. to je realita a nie vypocitat 0.003. sa s tym uz konecne zmier.
nie su to ale tvoje apokalyticke cisla, nikdy neboli, nikdy nebudu, uz sa s tym konecne zmier
nie, precitaj si to znovatakze priznavas, ze nie ja, ale ty a tvoj pristup budu moct za zbytocne umrtia ludi, lebo sa im nedostane vakcina?
neockovanim nerizikovych ludi a namiesto toho ockovanim rizikovych ludi by bolo zachranenych nasobne viac rizikovych ako je potencialne mnozstvo umrti u nerizikovych, nesuhlasis?
o tych tvojich takze som uz raz hovoril, zase sa to presne vyplna
pre tie jednotky pripadov nie, pre ostatne je irelevantnyje negativny vyvoj patogenov dobry?
to netvrdimSARS2 nie je biologicka zbran.
ale funguje, ako pri ostatnych chorobach, je to totiz uplne logickepremorenie nefunguje: nie je na to konsezus obornikov
ale ma, kratkodobe vykyvy nie su relevantne, btw to ani vakcinaciadata ukazuju, ze premorenie nema slubovany dopad
mas lepsiu?0.003 je konstanta vypocitana priskoro, je realne ovela vyssia.
lekari na oddeleniach su ovplyvneni len svojim okolim, realne nezavisle data neukazuju pohromulen lekari na oddeleniach vidia skutocnost a nie niekto, kto si len cosi vypocita.
mas presny breakdown
Kruger jackb, KrugerDunning-Kurger
ked si v strese, tak robis vela preklepov
a este: heh, clovek, co nema zakladne znalosti o vyrokovej logike, logike ako takej, logistike, sposobe testovania, epigemiologii, zivotnom cykle virusov, imunite a desiatkach dalsich oblasti, ide druhych oznacovat za DK,
je mi jasne, ze ty to nevidis, ale ostatni ano, prosim, nestrapnuj sa
ty si nejake za posledny tyzden poskytol?dozadujes sa dat, ked ich dostanes, tak vrieskach o dakych odhadoch.
kde tam mam najst protiargument?keby to tak opisali aj lekari z covidovej nemocnice, urcite by si mal pravdu. takto zase nemas.
ty si tvrdil, ze sa to dejety mas?
ano, jednotky, max desiatky, pripadov to byt mohlistarysomar napísal: 12 aug 2021, 11:03Ani ja nemám nejakú hodnotu, no viem o niekoľkých prípadoch, kedy ľudia umreli zbytočne a mať ich kam prijať - s vysokou pravdepodobnosťou mohi žiť.
Život sú (aj) ľudia, nie len percntá a čísla, pane.