Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Haloooooo poniektori by ste si nechali aj po hlave poskakat aby ste zachranilu starcekov ktori su uz aj tak vyrovnani s tym ze skor ci neskor umru a o tom svedci aj to ze mnohi v domove dochodcov odmietli si pichnut tu vasu ospevovanu vakciiiinu
Ale podme natlakovymi formami ockovat experimentalnou vakcinou deti este pred pubertov, tehotne zeny a niektore aj potratili a Krcmery nevie povedat ci to ma vplyv na plodnost to zistime o 5 rokov a na to si budeme muset zvyknuut, mladych muzov u ktorych je najvacsie riziko krvnych zrazenin a umrtia z ockovania
Hlavne ze zachranime nemocniceeee a ochranime tak starceka ktorí odmietol ockovanie heheeheeeeeee
Ale podme natlakovymi formami ockovat experimentalnou vakcinou deti este pred pubertov, tehotne zeny a niektore aj potratili a Krcmery nevie povedat ci to ma vplyv na plodnost to zistime o 5 rokov a na to si budeme muset zvyknuut, mladych muzov u ktorych je najvacsie riziko krvnych zrazenin a umrtia z ockovania
Hlavne ze zachranime nemocniceeee a ochranime tak starceka ktorí odmietol ockovanie heheeheeeeeee
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
No napriklad moji rodicia su uz na 10%, niesu v domove dochodcov a nechystaju sa este zomriet. Skus prosim hovorit za seba.Famine napísal: 31 júl 2021, 14:30 Haloooooo poniektori by ste si nechali aj po hlave poskakat aby ste zachranilu starcekov ktori su uz aj tak vyrovnani s tym ze skor ci neskor umru a o tom svedci aj to ze mnohi v domove dochodcov odmietli si pichnut tu vasu ospevovanu vakciiiinu
Nebyt antovaxerov takyto problem nie je.
A pri svojich cislach si zabudol spomenut, aka je v danej krajine preoskovanost.
Zaujimave, SUKL neeviduje ziadnu experimentalnu vakcinu na Slovensku. Tak by si mohol prestat omielat toto klamstvo. Dufam, ze dalej nesklznes na reci o zlozeni vakcinyFamine napísal: 31 júl 2021, 14:30 Ale podme natlakovymi formami ockovat experimentalnou vakcinou deti este pred pubertov, tehotne zeny a niektore aj potratili a Krcmery nevie povedat ci to ma vplyv na plodnost to zistime o 5 rokov a na to si budeme muset zvyknuut, mladych muzov u ktorych je najvacsie riziko krvnych zrazenin a umrtia z ockovania
Ochranime tak aj dieta co mu praskol apendix, ochranime tak aj ludi, co cakaju na prevenciu, operacie, transplantacie, dokonca aj takych co ich boli zub.Famine napísal: 31 júl 2021, 14:30 Hlavne ze zachranime nemocniceeee a ochranime tak starceka ktorí odmietol ockovanie heheeheeeeeee
mRNA vakcinaeste nikdy nebola nikdy predtym pouzivana vakcina a uz vobec nie v takom velkom mnozstve a za to mozu aj krestania kedze boli proti tomu aby sa manipulovalo s potratenymi plodmi na medicinske ucely
prisla pandemia tak uz moralne zasady krestsnov isly bokom
uz tak nepiskuju 
Dajte neexperimentalnu vakcinu proti covidu o ktorej sa vie co to s telom narobi a jej ucinky su davno zname a potom si dam pichnut vakcinu
ak je to take potrebne 
Dajte neexperimentalnu vakcinu proti covidu o ktorej sa vie co to s telom narobi a jej ucinky su davno zname a potom si dam pichnut vakcinu
-
starysomar
Hardcore addict
Famine - robíš zo seba hlupáka cielene, či sa Ti to len tak darí?
Zo ženou máme po 60 rokov, prídi nám do očí povedať, že sa aj tak už chystáme zomrieť no negarantujem Ti, že odídeš po vlastných.
Moja rok oddrela na kovidovom (boli 4 oddelenia), vieme o ľuďoch, ktorí doplatili životom na nedostatok-nemožnosť zdravotnej starostlivosti skrz preplnené nemocnice - aj kvôli chu*om, ako si Ty.
Rozumieš hovnu, nevidíš si od čumáka a ideš robiť chytrého...
Vypisuješ dve na tri, si obyčajný sprostý TROLL.
Radšej sa namiesto klávesnice hraj s tým, čo máš medzi nohami - ak vôbec niečo.
Zo ženou máme po 60 rokov, prídi nám do očí povedať, že sa aj tak už chystáme zomrieť no negarantujem Ti, že odídeš po vlastných.
Moja rok oddrela na kovidovom (boli 4 oddelenia), vieme o ľuďoch, ktorí doplatili životom na nedostatok-nemožnosť zdravotnej starostlivosti skrz preplnené nemocnice - aj kvôli chu*om, ako si Ty.
Rozumieš hovnu, nevidíš si od čumáka a ideš robiť chytrého...
Vypisuješ dve na tri, si obyčajný sprostý TROLL.
Radšej sa namiesto klávesnice hraj s tým, čo máš medzi nohami - ak vôbec niečo.
-
harrison314
Hardcore addict
To nie je pravda, technologia mRNA vakcin je znama cez 10 rokov, bezne sa pouziva vo vereinarnej medicine. Okrem toho, na tejto technologii boli uz vyvjane a testovane aj vakciny voci SARS a MERS, ale neboli pouzite, lebo tieto nakazy ustupili same.
To tiez nie je pravda, teda pokial za ludsky plod nepovazujes kvasinky.Famine napísal: 31 júl 2021, 15:29 tomu aby sa manipulovalo s potratenymi plodmi na medicinske ucely
To tiez nie je pravda, covidove vakciny presli rovnakym procesom ake akolkovek ine. Bolo to richlejsie lebo:
- sa niektore testovacie fazy robili scasti paralelne
- pracoval na tom cely svet
- na vyvoj tychto vakcin boli takmer neobmedzene prostriedky
Vies je divn, ze ludom vadi par molekul antigenu, o ktorom udajne nevedia co spravi (a sucasne sa tvaria, ze ich telo si covidom poradi raz dva), pritom mnohi piju, fajcia, uzivaju potravinove doplnky, piju bylinne caje, ktore sami zbieraju, jedia jedlo z reauracie...Famine napísal: 31 júl 2021, 15:29 Dajte neexperimentalnu vakcinu proti covidu o ktorej sa vie co to s telom narobi a jej ucinky su davno zname a potom si dam pichnut vakcinuak je to take potrebne
![]()
Predtym ako nieco napises, skus si pozriet, ci to uz nie je 500-krat vyvrateny hoax.
Hej hej, je*y to bolo na vas tak uz tu mame situaciu ako v australii
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_dtt
Verejne pranierovanie a sikana ludi ktori si dovolili nie svojou vinou nakazit sa kovid virusom nasledkom coho su traumy ludi, depresie a samovrazedne tendencie, soce vírus daní jedinci prezili ale maju zniceny cely zivot, gratulujeme
Tak isto virus je takí zlí a vsetci sa ho boja az tak ze Australia vyslala armádu na svojich obyvatelov aby nevychadzali z domovov do Sydney na neviem uz kolkaty lockdown
Som si vzdy myslel ze ked bude neaka pandemia a smrtelny virus tak ludia sa budu bat vyjst von, o com to teda je ze poriadkove sluzby musia dohliadat na ludi?
Zaujimave ako ste vy slovaci vybliakavali mimuly rok ze take svedsko, finsko neprikazalo ludom dat si rusky dokonca povedali tam ze je to skodlive a vy ste si tukali po celach a ako si zabijaju starcekov atd. Zaujimave ze Finskoma menej obeti nez slovensko o DOST a Svedsko o polovicu menej na pocet obyvatelstva.
Cim to je ze take severske krajiny ktore mali o jemnejsie restrikcie nez slovensko tak maju o DOST menej umrti hm??? V anglicku sa vsetko otvorilo minuly vikend ako sa tu jeden diskutujuci bál ze príde POHROMA a naopak cisla nakazenych idu dole a to o DOST!
Ja za nic nemozem ja som nikoho nenabadal aby porusoval nariadenia ja som sa pytal len ako je to mozne ze v inych krajinach kde su miernejsie opatrenia maju cisla o dost lepsie?
https://www.aktuality.sk/clanok/902861/ ... -ignoruju/
V holandsku vonku ruska nikdy nenosili na slovensku si vo vonkajsich priestoroch siril vírus a policia ta sputala ak si nemal nahubok
https://www.aktuality.sk/clanok/900439/ ... ju-zmysel/
A dokonca inde sa porusovali nariadenia este viac nez na slovensku a aj lekárka si isla na párty sak co
Zial bez ohladu ake boli opatrenia tak sireni virusu to nezabranilo... Je tu vakcina a nieco co moze zachranit zivot ohrozenych ok, a ak si niekto nad 60 rokov alebo starcek zijuci v dome dochodcov odmietne dat vakcinu tak zial vybral si, svet a slovensko sa nemoze zastavit za to ze 50% 80tnikov si odmietlo dat vakcinu a starí corgoni sa boja ihly a preto uz sa neviete dockat aby ste to napichali do deti aby mohli chodit do skoly alebo mladych ludí
+ ja podporujem aby sa dal zaockovat kto chce ale ked stat nevie presvedcit ohrozene skupiny sa zaockovali tak sa mi to zda nefer aby natlakom nutili generaciu mladsiu aby sa zaockovala ktora nieje virusom corona tak ohrozena a nezaplna tolko nemocnice
Zaujimave ze ked Lengvarsky minuly mesiac navrhoval ze ludi nad 60 rokov bude ockovat povinne a ako zacali ludia pizukat ze co si to dovoluje ved dôchodcovia vedia narabat so svojim telom a vedia co je pre nich dobre
a uz sa odvtedy nic o tom nespominalo... Ale pozadovat od vsetkych covid pass o ockovani alebo teste pri navseteve potravin, praci, skole atd? Pohodickaaaaa
Takze o com to je?
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_dtt
Verejne pranierovanie a sikana ludi ktori si dovolili nie svojou vinou nakazit sa kovid virusom nasledkom coho su traumy ludi, depresie a samovrazedne tendencie, soce vírus daní jedinci prezili ale maju zniceny cely zivot, gratulujeme
Tak isto virus je takí zlí a vsetci sa ho boja az tak ze Australia vyslala armádu na svojich obyvatelov aby nevychadzali z domovov do Sydney na neviem uz kolkaty lockdown
Som si vzdy myslel ze ked bude neaka pandemia a smrtelny virus tak ludia sa budu bat vyjst von, o com to teda je ze poriadkove sluzby musia dohliadat na ludi?
Zaujimave ako ste vy slovaci vybliakavali mimuly rok ze take svedsko, finsko neprikazalo ludom dat si rusky dokonca povedali tam ze je to skodlive a vy ste si tukali po celach a ako si zabijaju starcekov atd. Zaujimave ze Finskoma menej obeti nez slovensko o DOST a Svedsko o polovicu menej na pocet obyvatelstva.
Cim to je ze take severske krajiny ktore mali o jemnejsie restrikcie nez slovensko tak maju o DOST menej umrti hm??? V anglicku sa vsetko otvorilo minuly vikend ako sa tu jeden diskutujuci bál ze príde POHROMA a naopak cisla nakazenych idu dole a to o DOST!
Ja za nic nemozem ja som nikoho nenabadal aby porusoval nariadenia ja som sa pytal len ako je to mozne ze v inych krajinach kde su miernejsie opatrenia maju cisla o dost lepsie?
https://www.aktuality.sk/clanok/902861/ ... -ignoruju/
V holandsku vonku ruska nikdy nenosili na slovensku si vo vonkajsich priestoroch siril vírus a policia ta sputala ak si nemal nahubok
https://www.aktuality.sk/clanok/900439/ ... ju-zmysel/
A dokonca inde sa porusovali nariadenia este viac nez na slovensku a aj lekárka si isla na párty sak co
Zial bez ohladu ake boli opatrenia tak sireni virusu to nezabranilo... Je tu vakcina a nieco co moze zachranit zivot ohrozenych ok, a ak si niekto nad 60 rokov alebo starcek zijuci v dome dochodcov odmietne dat vakcinu tak zial vybral si, svet a slovensko sa nemoze zastavit za to ze 50% 80tnikov si odmietlo dat vakcinu a starí corgoni sa boja ihly a preto uz sa neviete dockat aby ste to napichali do deti aby mohli chodit do skoly alebo mladych ludí
+ ja podporujem aby sa dal zaockovat kto chce ale ked stat nevie presvedcit ohrozene skupiny sa zaockovali tak sa mi to zda nefer aby natlakom nutili generaciu mladsiu aby sa zaockovala ktora nieje virusom corona tak ohrozena a nezaplna tolko nemocnice
Zaujimave ze ked Lengvarsky minuly mesiac navrhoval ze ludi nad 60 rokov bude ockovat povinne a ako zacali ludia pizukat ze co si to dovoluje ved dôchodcovia vedia narabat so svojim telom a vedia co je pre nich dobre
Takze o com to je?
"+ ja podporujem aby sa dal zaockovat kto chce ale ked stat nevie presvedcit ohrozene skupiny sa zaockovali tak sa mi to zda nefer aby natlakom nutili generaciu mladsiu aby sa zaockovala ktora nieje virusom corona tak ohrozena a nezaplna tolko nemocnice"
Jasné že štat nevie presvedčiť, ked sa do toho montuju politici nezdravotníckeho vzdelania a media aby mali o čom písať tak sa ich stále pytaju na nazor prečo sa maju dať aj ich voliči očkovať/neočkovať.
Boris Valabik je mladý chlap,športovec,policajt, dostal covid a mal pomerne tazký priebeh. Aj iný športovci tak isto a nejaký aj umrel na covid. A to je mladá generácia a kto zaručí že nevznikne variant covidu ktorý primárne bude utočiť na deti a oni budu v nemocnici na plucnych ventiláciach, ty to zaručiš ?
Mna uz by osobne to sralo, že síce ja nemusim mat tazký priebeh covidu ale možem nakazit iných a kvoli mne umrú.
Ked budem očkovaný 2 x tak ok možno dostanem covid ale nerozšírim ho medzi dalších, budem mat slabý priebeh vysporiadam sa snim a pohoda, fungujem dalej ako budu fungovať aj další bez obmedzení že skončia kvoli mne v práci, nemocnici, v hrobe.
Jasné že štat nevie presvedčiť, ked sa do toho montuju politici nezdravotníckeho vzdelania a media aby mali o čom písať tak sa ich stále pytaju na nazor prečo sa maju dať aj ich voliči očkovať/neočkovať.
Boris Valabik je mladý chlap,športovec,policajt, dostal covid a mal pomerne tazký priebeh. Aj iný športovci tak isto a nejaký aj umrel na covid. A to je mladá generácia a kto zaručí že nevznikne variant covidu ktorý primárne bude utočiť na deti a oni budu v nemocnici na plucnych ventiláciach, ty to zaručiš ?
Mna uz by osobne to sralo, že síce ja nemusim mat tazký priebeh covidu ale možem nakazit iných a kvoli mne umrú.
Ked budem očkovaný 2 x tak ok možno dostanem covid ale nerozšírim ho medzi dalších, budem mat slabý priebeh vysporiadam sa snim a pohoda, fungujem dalej ako budu fungovať aj další bez obmedzení že skončia kvoli mne v práci, nemocnici, v hrobe.
Rozsiris a zbytok tvojho postu je vyvrateny
A aky by si mal pocit z toho ze niekoho by si presvedcil aby sa dal ockovat/pozadoval povinnu vakcinaciu a by mu to / tvojmu znamemu kamaratovi/susedovi sposobilo vazne vedlajsie ucinky alebo smrt po vakcinanacii... By ta hrialo by ta pri srdiecku ze ho aspon tym kovidom nenakazis ked uz ma cast tela ochrnutu?
https://www.nbcchicago.com/news/coronav ... w/2553296/
https://www.nbcchicago.com/news/coronav ... w/2553296/
Famine
Sak ale ludia sa maju pred očkovaním informovat u svojho lekara vzhladom na diagnozy ci im to odporuci. Aj keby im neodporuci vakcinu dostanu covid a ked umrú naň a predtým zahltili nemocnice bude to snád lepsie? Po aplikovaní vakciny umrelo asi 5 ludí z toho len jedno z umrti naozaj suviselo s vakcinou. Za rok aj niečo umrelo na covid 12 500 ludí tak to je rozdiel.
Napriklad astmatik ked sa nezaočkuje a dostane covid a bude mať tazký priebeh tak na isto umre. Treba rozlišovať u koho očkovať, ved existovali by výnimky vzhladom na zdravie kto by sa nemal dať očkovať, no ale ak dostanu covid a bude tazký priebeh = plucna ventilácia, tak potom co je lepšie? Deti su roznašači ochorenia pri nejakých variantoch ich to može obíjsť ale ako vedci hovorili, nebude to tak stále a detí tu máme vyše 1 milion, to ako zase sa má infikovať 300 tisic ludí pocas dalsej vlny a vsetko zavreté?
Ja osobne keby som chorý nejako vážne a mam na výber dostať covid a mať ochorenia tak skončím isto v nemocnici a 90% ze odtial nevýjdem už živý. Alebo si dám vakcinu aj keby mi to lekár možno neodporuci lebo sú tam možné vedlajšie ucinky ale aj nemusia byť a nejako horko ťažko aj ten covid zvládnem popri dalšej vážnej chorobe.
Sak ale ludia sa maju pred očkovaním informovat u svojho lekara vzhladom na diagnozy ci im to odporuci. Aj keby im neodporuci vakcinu dostanu covid a ked umrú naň a predtým zahltili nemocnice bude to snád lepsie? Po aplikovaní vakciny umrelo asi 5 ludí z toho len jedno z umrti naozaj suviselo s vakcinou. Za rok aj niečo umrelo na covid 12 500 ludí tak to je rozdiel.
Napriklad astmatik ked sa nezaočkuje a dostane covid a bude mať tazký priebeh tak na isto umre. Treba rozlišovať u koho očkovať, ved existovali by výnimky vzhladom na zdravie kto by sa nemal dať očkovať, no ale ak dostanu covid a bude tazký priebeh = plucna ventilácia, tak potom co je lepšie? Deti su roznašači ochorenia pri nejakých variantoch ich to može obíjsť ale ako vedci hovorili, nebude to tak stále a detí tu máme vyše 1 milion, to ako zase sa má infikovať 300 tisic ludí pocas dalsej vlny a vsetko zavreté?
Ja osobne keby som chorý nejako vážne a mam na výber dostať covid a mať ochorenia tak skončím isto v nemocnici a 90% ze odtial nevýjdem už živý. Alebo si dám vakcinu aj keby mi to lekár možno neodporuci lebo sú tam možné vedlajšie ucinky ale aj nemusia byť a nejako horko ťažko aj ten covid zvládnem popri dalšej vážnej chorobe.
Uzivatel: Florida je otvorena, preto nemaju ziadny problem. Premorenie funguje, len ignorant moze povedat opak.
Medzitym nanestastie rovnaka Florida: https://apnews.com/article/business-hea ... 51cfc077eb
Medzitym nanestastie rovnaka Florida: https://apnews.com/article/business-hea ... 51cfc077eb
bezny den jackba
- rano sa zobudi
- otvori Nko
- precita si nieco o covide
- spusti sa alarmisticky mod
momentalne preziva krizu cely juhovychod USA + Nevada, je dokonca viacero statov, kde maju obsadenost JISiek vyssiu ako na Floride, ale kedze si precital len jeden utrzok a vidi meno Florida, tak mu to staci
P.S.: Florida sa radi k prvej polovici statov s najvacsou preockovanostou
- rano sa zobudi
- otvori Nko
- precita si nieco o covide
- spusti sa alarmisticky mod
momentalne preziva krizu cely juhovychod USA + Nevada, je dokonca viacero statov, kde maju obsadenost JISiek vyssiu ako na Floride, ale kedze si precital len jeden utrzok a vidi meno Florida, tak mu to staci
P.S.: Florida sa radi k prvej polovici statov s najvacsou preockovanostou
Ako sa moze nieco spustit co je v prevadzke 24/7 ?
Pre jeho mentálne zdravie dúfam, že o covide sa mu nesníva
Autoeditácia príspevku po 2 dni 1 hod 12 min 51 sek:
Autoeditácia príspevku po 2 dni 1 hod 12 min 51 sek:
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... nicni_remyNedoporučíme očkování dětí jen proto, že to chtějí politici, řekla komise
Německá Stálá očkovací komise STIKO se znovu postavila na odpor politikům, kteří na ni naléhají, aby konečně podpořila doporučení očkovat děti ve věku od 12 do 17 let. Vládní garnitura se snaží různými cestami prosadit co největší proočkování německého obyvatelstva.
„Každý, kdo chce, může být v létě naočkován. Máme dostatek očkovací látky pro všechny věkové skupiny,“ prohlásil po jednání Spahn. Dodal, že i mládež od 12 let, která se po konzultaci s lékařem rozhodne pro vakcínu, může přispět k ochraně společnosti.
Odborníci ze Stiko v úterý nicméně setrvali na svém stanovisku z června uvedla, že upřednostňuje imunizovat děti a mladistvé ve věku 12 až 17 let pouze a jen tehdy, pokud mají zdravotní problémy.
„Očkování dětí proti epidemii nepomůže“
„Nemůžeme vydat plošné doporučení, dokud nám chybí potřebné (lékařské) údaje,“ reagoval vedoucí Stálé očkovací komise Thomas Mertens v nedávném rozhovoru podle serveru Deutche Welle.
Zatím podle něj neexistuje dostatek údajů o možných zdravotních problémech spojených s očkováním ve věkové kategorii 12 až 17 let. Mertens připustil, že STIKO může nakonec svůj názor změnit a očkování dospívajících podpořit. Neudělá to však podle něj proto, že po tomto kroku volají politici.
„Očkování dětí může získat větší pozornost médií, ale z epidemiologického hlediska bude méně účinné,“ upozornil.
Tak sme si ukazali, ze mame spravu: Na Floride su plne JISky. Niekto, kto tu cele mesiac vyskrekoval: "Pozri sa na Floridu! Otvorili! Zabudli na virus! Premorili sa!", neprizna, ze nam klamal a data hovoria proti jeho fantasmagoriam. Vidime, ze "premorenie" zdaleka nechrani pred hospitalizaciou.
On, ktory chce odbornikov mimo medialny priestor, lebo jemu sa ich predikcie nepacia este uraza diskuterov, namiesto toho aby niekam zaliezol a bol spytoval si tam svedomie.
Este upozornim: vzdelany clovek chce zrusit testovanie, aby ludia nevedeli, ze je problem. Lebo on precural vedcov tym, ze si precital, ze testovanie nie je dobre.
Takuto dobu zijeme - pocity a nazory pred faktami.
On, ktory chce odbornikov mimo medialny priestor, lebo jemu sa ich predikcie nepacia este uraza diskuterov, namiesto toho aby niekam zaliezol a bol spytoval si tam svedomie.
Este upozornim: vzdelany clovek chce zrusit testovanie, aby ludia nevedeli, ze je problem. Lebo on precural vedcov tym, ze si precital, ze testovanie nie je dobre.
Takuto dobu zijeme - pocity a nazory pred faktami.
nie su plne, obsadenost je okolo 30 %...
z 1 cisla relevantneho pre 1 okamih si nemozes utvorit obraz, to sa neda
ze ty nie si schopny pochopit text este neznamena, ze chcem zrusit testovanie
testovanie je v niektorych pripadoch vhodne, urcite ale nie je vhodne masivne testovat zdravych ludi a na zaklade pozitivneho vysledku davat ludi povinne do karanten, to je zhovadilost
z 1 cisla relevantneho pre 1 okamih si nemozes utvorit obraz, to sa neda
predpokladam, ze toto je na mna, mozes to odcitovat?
ze ty nie si schopny pochopit text este neznamena, ze chcem zrusit testovanie
testovanie je v niektorych pripadoch vhodne, urcite ale nie je vhodne masivne testovat zdravych ludi a na zaklade pozitivneho vysledku davat ludi povinne do karanten, to je zhovadilost
-
starysomar
Hardcore addict
...testami, ktoré majú iné určenie...
hlavne ohybat tu realitu co najviac.
ak by bola pravda, ze Florida sa premoria vdaka minimalnym opatreniam, tak by nepribudlo 10 tisic novych pacientov na JISky.
je potrebne reagovat zaockovanostou.
diskusia na niekolko dni o tom, ako su testy zle a nemali by o ich vysledkoch a reakcia: masivne testovanie zdravych ludi. hlavne ked islo o samotestovanie sa po blizkom kontakte s inym pozitivne testovanym.
a este reakcia: v britskych obchod chyba potrava pre domace zvierata, lebo brexit aj ked potraviny pre ludi chybaju kvoli izolacii pozitivne testovanych a ich konktaktov.
ak by bola pravda, ze Florida sa premoria vdaka minimalnym opatreniam, tak by nepribudlo 10 tisic novych pacientov na JISky.
je potrebne reagovat zaockovanostou.
diskusia na niekolko dni o tom, ako su testy zle a nemali by o ich vysledkoch a reakcia: masivne testovanie zdravych ludi. hlavne ked islo o samotestovanie sa po blizkom kontakte s inym pozitivne testovanym.
a este reakcia: v britskych obchod chyba potrava pre domace zvierata, lebo brexit aj ked potraviny pre ludi chybaju kvoli izolacii pozitivne testovanych a ich konktaktov.
sorry, ale o tych testoch som to skusal vysvetlit z viacerych pohladov
akceptujes, ze pozitivny test neznamena, ze je clovek chory? dostali sme sa so vzajomnym pochopenim aspon sem?
akceptujes, ze pozitivny test neznamena, ze je clovek chory? dostali sme sa so vzajomnym pochopenim aspon sem?
-
harrison314
Hardcore addict
Vcera som k tomuto videl zaujimavy komentar jednej biologicky: Je divne, ze tento clovek (myslela nejakeho ceskeho medialne znameho lekara) stale nepochopil, ze testami sa nehladaju chori ale nakazeni.beardie napísal: 05 aug 2021, 14:19 akceptujes, ze pozitivny test neznamena, ze je clovek chory? dostali sme sa so vzajomnym pochopenim aspon sem?