Kriminalky

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

najviac sa mi lubi Monk a kedysi davno Columbo ale z toho si pamatam len ze sa mi pacil :D a obcas pozrem CSI ale dabing na Miami je na grc Kosti su debilina a hlavne ta srandicka ze sa im tam otaca kostra, chcel by som vediet ako to zrobili :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Monk, neviem preco ale tie dve casti co som videl ma vobec nechytili. Je vsak vseobecne zname, ze kobalt to zerie asi ako ja Matlocka :)

NCIS vobec, ak sa nemylim, tak to malo byt take male neoficialne pokracovanie serialu JAG. JAG sa ako tak dal, ale s odstupom casu ako to prestali vysielat, tak dnes by som to uz asi nepozeral, pripada mi to uz take nezaujimave. Je pravda, ze som to pozeral, ale poslednu seriu som skoro vobec nevidel, len tie zaciatocne casti. Ak to niekto dopozeral, tak by mohol napisat ako to skoncilo ;)

Aaaaaa, niekto tu nacrtol Derricka - dobry serial, stare casy... no na Columba nema.

Komisar Rex - zaujimavy napad hodit psa do serialu a ludia to zrali. Prve serie boli zaujimave, aj ked to vysetrovanie bolo casto nudne a viac som sa tesil co Rex vyvedie ako na to, ze opat vyriesia vsetko hravo. Ako zastrelili v casti Mosera (ci ako sa volal) a prisiel ten novy herec, tak to uz nebolo ono. Ak sa nemylim, tak potom tam bol dalsi herec a zenska, no to som uz vobec nepozeral. Ale vo volnom case som si to rad pozrel, naposledy to tusim bezalo na Prime.

CSI - ako som spomenul, pre mna nic extra, ani neviem preco, videl som par casti a vobec ma to nechytilo.

To je vrazda napisala - Hehe, stara Jessica, no da sa. Aj ked je to take menej detektivne ako Columbo, tak si to rad pozriem. Bezalo to rano o piatej na Markize a obcas som si to pozriel, beriem to ako taky oddychovy serial.

Perry Manson, tak z tohto serialu som videl asi jednu cast, takze neviem posudit, ale ak si dobre pamatam, tak je to nieco na sposob Columba ci Matlocka, nie ten hrrrrr serial alias Kobra 11, kde clovek vie ako to dopadne uz pred zaciatkom vysielania :D

Poirot je vyborny, aj ked niektore casti sa mi zdali dost dlhe, kvalitou by som to prirovnal takmer ku Columbovi.

Dampsey a Makepeace - este ked to pred 10-15 rokmi bezalo na STV, tak to bolo nieco zaujimave a dobre, ale dnes mi to nepripada nic moc. Ale vtedy som zral aj BH90210 :P

Miesto cinu (Schimanski)- ak sa nemylim, tak nemecky serial, asi jeden z tych lepsich, aj ked niektore casti sa mi nepacili, niektore boli zase velmi dobre. Celkovo taky nadpriemerny krimi serial.

Kobra 11 - zalezi od serie, pretoze v niektorej mi nesedia herci, ako napriklad v tejto serii co bezi teraz na Markize. Serial je nic moc, pretoze zapletka byva jednoducha, lahko vsetko vyriesia a znicia 300 aut za jednu cast, no aj napriek tomu si to rad pozriem a beriem to skor ako oddychovku.

Starych Profesionalov som obcas pozrel, ale novsie casti uz neboli take dobre, hodnotim ako priemerny serial.

Big Bena som videl par casti, ale vobec ma to nezaujalo.

Teraz ma napadol jeden serial francuzskeho povodu - Julie Lescautova, ked sa dalo, tak som to pozeral, aj ked to bolo niekedy az trapne, take vhodne na odreagovanie.

Pre niekoho je zaujimavych aj 30 pripadov majora Zemana, ale nic pre mna, tento serial sa mi nepacil.

Tretie miesto naojbubenejsich krimi serialov presne urcit neviem, musel by som tam dat viac serialov, ale z tych co obcas vidim v TV to bude asi Kobra 11. Tento serial vsak beriem s rezervou a ide skor o oddych, pretoze po tom nasleduje 7 s.r.o., resp. liga majstrov :P

Druhym najoblubenejsim serialom je Columbo a jeho zena, ktora sa nikdy neobjavila v ziadne casti, vzdy o nej len rozprava. Tiez jeho nezabudnutelne znicene auto (Peugeot 403 Cabrio) a sivy pokrceny kabat :) Natocenych bolo 57 casti, videl som z toho asi len polovicu, no ked sa mi podari zohnat dalsie, tak si ich velmi rad pozriem.

Celkovo je pre mna najoblubenejsim krimi serialom Matlock, videl snad vsetky casti (az na par, mozno 5 casti). Podla tv.com ma serial 195 casti, ale mam pocit, ze TV JOJ neodvysielala posledne dve casti, co je velka skoda.

Co ma dokaze pocas sledovania rozculit je okrem reklamy to, ze niektore veci su az prilis scifi. Ako uz bolo spomenute, ze dokaze z niecoho vycucat nieco nemyslitelne, ci uz je to oddelenie hlasov od seba, resp. od zvuku v pozadi, DNA testy za par minut, z odrazu od farby auta spravit hotovy fotoportret, naburanie sa na ucty PC za par sekund a podobne perlicky. Hadam vsetko toto je mozne v NCIS.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Mna bavil Kojak, To je vrazda napsala a Komisar Rex. Americke serialy CSI som nevidel takze neviem posudit
majo01
Amateur
Amateur

RE:

Príspevok od používateľa majo01 »

Spomenuli ste uz mnohe serialy, ktore ma bavili. Ale nikde tu nevidim napriklad Huntera. Hlavne tie starsie diely sa dali. Ale dovolim si nesuhlasit s Hojkom v jednej veci. Serial Big Ben ma celkom bavil (neratam slovensky dabing... :smt096 ). Bol tam taky ludsky humor, sceny zo zivota a bolo tam aj pekne vykreslene, ako to chodi v zivote - uplatky, protekcia, samy bordel bez nasledkov. Tot moj nazor. :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

majo01: Neviem v com nesuhlasis, ale ja som nepisal na Big Bena ziadnu kritiku, proste ma to nezaujalo a tak som to nesledoval, nic ine v tom nevidim. Mozno keby som si dnes pozrel par casti, tak sa moj pohlad na vec zmeni...
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

mna big ben kedysi bavil :) ale teraz mam radsej CSI, to je jedno ake... potom este Monk a samozrejme- Hercules Poirot :)
majo01
Amateur
Amateur

re

Príspevok od používateľa majo01 »

hojko: Máš pravdu, pardon. Chcel som len poukázať na kladné stránky tohto seriálu, ale zle som to sformuloval. :oops:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

No Kosti je taka ******na. A co takto Dampsey & Makepeace.
A hojko prosimta nekydaj na Chucka.
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

lekoklatik napísal:A hojko prosimta nekydaj na Chucka.
to pozeravas? lebo mna to vzdy fascinuje... chuck norris, americky superhrdina kery ma pistol z ktorej moze vystrelit tolko nabojov kolko len chce :) nemam rad stupidne americke serialy tohto typu
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

dám aj ja jeden seriál, čo tak "V uliciach San Francisca".
Prílohy
B000LV6VZQ.jpg
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

pinco.. jjjjj.. to bol peckový seriál.. ;) ..ale ten košický dabing bol na.. :lol:
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

inak teraz dakedy som si prepínal a narazím na seriál - akési kosti alebo tak dačo... no akurát tam rozoberali možné situácie ako mohla byť spáchaná vražda... bolo to na akejsi zelenej obrazovke... potom to ukázalo detajlnejšie a ono vám to bola 3D obrazovka (keď vravím 3D myslím tým 3D - normálne priestorové zobrazenie)... vravím si ok... ale čo ma potom dostalo bola tá super programátorka za tým... taká druhá holka tam navrhla nejakú možnosť ako sa vražda stala a v tom momente to už bolo aj na 3D obrazovke :lol: fakt paráda...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

bax: mas na mysli serial BONES..ale neviem ci si z neho utahujes alebo robis srandu :D tedaaaa konstatujes :D
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

mirak2 - fúúú... ja ti fakt neviem ako sa to presne volá... a anglicky už vôbec nie... videl som to prvý krát vtedy... a mám pocit, že aj naposledy...

///edit: tak som dal do googlu bones... a zistil som, že je to ten seriál čo som videl... takže hej :wink:
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

Ja mam rad hlavne Monka a Poirota vďaka ich zmyslom pre detail .
Potom CSI Las Vegas je v poho (ine som nevidel) , aj takeho Matlocka si rád pozriem.
Kobra 11 (ako uz spomenuj hojko) zavisi od hercov (ti co su teraz na markize su na nič).
Komisara Rexa som videl asi 10 casti za cely zivot , takze neviem poriadne posudit.
NCIS sa mi paci , ale este som sa k tomuto serialu poridne nedostal (a ak je to fakt pokracovanie JAG , je to ovela zaujimavejsie ako JAG) .

Tak to je asi vsetko , ak si na nieco spomeniem , pridam !
tibet
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tibet »

Jednoznacne najlepsie serialy su podla mna Monk a Poirot, ale celkom sa mi pacia aj tie CSI-ka. Co mi ale na CSI(vsetkych) vadi je to, ze v poslednom case co som ich pozeral, tak kazda jedna cast bola o nejakej sexualnej uchylke. ako keby v USA nemali stare dobre vrazdy kvoli peniazom, milencom, ... :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

kubikjuice napísal:to pozeravas? lebo mna to vzdy fascinuje... chuck norris, americky superhrdina kery ma pistol z ktorej moze vystrelit tolko nabojov kolko len chce :) nemam rad stupidne americke serialy tohto typu
Žartujem :?
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

Najradsej mam CSI: LAS VEGAS kosti nemam rad a CSY NY tak isto ne... Miami celkom ujde
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Nie?o na tému "CSI efekt" :wink:

"Kriminálka Miami kazí naši policii"
Maros.14
Light Expert
Light Expert