Kto ma pocit že hudba súčastnosti je nanič? (Komercia)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Jhonyfire
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kto ma pocit že hudba súčastnosti je nanič? (Komercia)

Príspevok od používateľa Jhonyfire »

Neviem kam sa to dnesna hudba ubera?
Uspiet v predajnosti albumu a hranosti singlu dokazu len chalpcenske a dievcenske skupiny ako(Tokoio Hotel, Westlife a podobne uz sa mi nechce ich vypisovat bo mi uz prichadza zle od toho otrasu)
Kde sa stratili skutočne hudobne legendy?Kde sa zabudla muzikalnost a prepracovanost pesniciek?Tiez si myslim ze malo sucasnych piesni uz nie ako forma.
A čo si myslite na to , ze na slovensku nedokaze nikto normalny prerazit?
A jakych to my len mame na Slovensku producentov co kopu demonahravok vyhadzuju do kosa a radsej si vyberu nejakeho polointeligentneho debilka s nagelovynymi vlasmi s bundou Harrison a s okuliarkami s modrimi sklickami.
Moj osobny nazor je:
ZE SKUTOCNA HUDBA UMRELA V ROKU 2004
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no hej, dnes je to veľmi veľmi veľmi komerčné.. ten kto dobre vizerá sa presadí aj bez hlasu. Ale to máš tak, a ty s tým nič nenarobíš :?
Jhonyfire
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jhonyfire »

A takisto nemozem takych zhulencov co ich zivony styl je BOB MARLEY vsade BOB MARLEY wallpapery, postery, tricka .....ale ani jednu pesnicku od neho nepoznaju...
Hudba nema byť imidž ale má byť tym čo človeka zabáva dodá mu entuziazmus!
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

kvalitna hudba neumrela no nie je mainstreamova. aj teraz sa najdu kvalitne veci ale je ich ako safranu a treba to velmi trpezlivo hladat.
nuz je to dosledok toho ze dnesnej dobe vladnu peniaze. ale netreba sa pozastavovat nad tym. treba vytrvalo odolavat pokusom vydavatelstiev urobit z nas hudobnych grobianov.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

a to tuto temu zalozil clovek co ma ako avatar logo komercnej televizie :D

ale k veci: co je podla vas komercna hudba?? komercny je ten kto preda 10 milionov albumov?? a preco myslite ze to ti ludia robia? ... predsa aby si ich albumy ludia kupovali (zadarmo ich davat predsa nemozu) ...

samozrejme ze niekto kto nema ani stipku talentu a ostatnych veci co su potrebne na kvalitnu tvorbu moze tiez "prerazit" v predajnosti ale vacsinou to je len velmi lokalne a jednorazove a nestoji to ani za rec ...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ked chces kvalitnu hudbu z roku 2004 a viac, najdes ju.
nesmies ale hladat v radiu, to je logicke.
doporucim last.fm, vyber si styl, a skusaj kapely po rade.
mne sa v poslednej dobe pozdava Dishwalla, kvalitne aranzma, zvuk, texty, napady.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ja mam ten pocit uz dlhsie ako od roku 2004(asi tak od 2002), bohuzial asi je to tym, ze starneme :) vtedy este mlady, na strednej, pacilo sa skoro vsetko. Mna znechutil hlavne prichod zahranicneho RnB do nasich radii, to som nikdy nemal rad. Komercia upada, ale my s tym nic nespravime :(
Na druhej strane som rad, ze to, co pocuvam, pocuvaju so mnou ludia, ktori sa k tej hudbe dostali na nejakej neznamej undergroundovej akcii a nevnutil im ju nikto hranim v radiu 3x za hodinu.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

komercna hudba je taka ktoru pozna doslova kazdy dement...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Nie komercia, ale konzum zabija hudbu. Tak isto s hip-hopom na Slovensku. Ked bol este v "podzemi" tak to bolo super. Kvalitne texty, ktore ta nieco aj naucili a mali zmysel, a teraz jak je SK hip-hop v mode, tak kazdy si pusta nahlas Kontrafakt, vykrikuje Temeraf, a pri tom ani nevie co to znamena. A najviac potesi, ked stretnete po dlhom cloveka, ktori vam kedysi nadaval do fetakov, a nadaval na vasu hudbu, a teraz huli a pospevuje si SK mainstream hip-hopu... :roll:
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

mmm pre mna kvalitna hudba zacala umierat v druhej polovici 90 rokov. Najviac ma mrzi ked vidim kapely ktore presli z kvalitnej , mozno nie pre kazdeho urcenej, hudby na mainstream crap.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

:lol: nikdy ma to nenapadlo ale ked sa tak zamyslim priemerny rok pesniciek ktore aktivne pocuvam je tak asi okolo 1990??myslim ze to nebude nahoda... :wink:
->podla mna hudba ktora je nahovno(vacsina sucasnej) sa dostava dopredu kvoli detom(vekovo sem patrim aj ja ale hlavou ne), ktorym staci mat v pesnicke 6 refrenov, 1 slohu, pesnicka ma ledva tri minuty no holky na koncerte idu do kolien, revu jak keby im odtrhlo nohu a keby im dany "spevak" aj prije*** tak sa usmeju a podakuju :lol:

-a keby boli dake pindy ze aky som "znalec" tak je to len moj nazor :wink:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

tak Gothar si ma tym R'n'B sklamal (a moju future ex girlfriend taktiez :wink: )
si myslim ze stale sa najdu dobre veci aj ked ta kvalita sa vecsinou pohybuje mimo radii...
dobre veci boli su aj budu, clovek si stale najde to svoje...
nemozes cakat ze ludia budu vydavat len hity...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Nerozlišujem či niečo je alebo nie je komerčné, počúvam to čo sa mi páči.
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

No podla mna komercia nie je to co je zle, lebo nikde nie je napisane, ze komercne nemoze byt aj dobre ak sa nad tym tak zamyslite, vsetky dnesne legendy ako Led Zeppelin, GN´R, Deep Purple a mnoho mnoho inych veci su komercne(resp boli) a pri tom to su veci ktore formovali iste zanre a povazuju sa za nieco prelomove, a su pomaly meradlom kvality. S este aktivne fungujucich spomeniem napr Iron Maiden co je podla mna tiez hudba velmi kvalitna, avsak uz aj do velkej miery komercna, no na kvalite jej to neubera(lebo ludom sa paci to co robia a predava sa to). Cize tvrdit automaticky ze komercne=zle je blbost, lebo keby tie spominane legendy neskomercneli dnes by sme nic vacsina nevedeli, cize sa treba zamysliet na niecim uplne inym, a to nad tym preco sa veci stavaju komercnymi? Keby sa to ludom nepacilo, tak by sa to nepredavalo, takze mna by skor trapil rapidny upadok vkusu u dnesnej mladeze, co ma za priamy nasledok to co mozeme pozorovat v hitparadach a pocuvat v radiu, lebo keby o to nebol zaujem tak by to nikdo nesponzoroval, cize by neboli platne, neboli by klipy etc.

edit: a kvalitna hudba stale je, len treba patrat s dovodu toho, ze vkus uz davno nie je, takze sa nedostava do popredia no napr v roznych kluboch kaviarnach a pod, mozete narazit na velmi dobrych muzikantov, no nehraju to co prave leti, cize asi v tych kluboch aj ostanu, co je smutne...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

okonenipica napísal:Nie komercia, ale konzum zabija hudbu. Tak isto s hip-hopom na Slovensku. Ked bol este v "podzemi" tak to bolo super. Kvalitne texty, ktore ta nieco aj naucili a mali zmysel, a teraz jak je SK hip-hop v mode, tak kazdy si pusta nahlas Kontrafakt, vykrikuje Temeraf, a pri tom ani nevie co to znamena. A najviac potesi, ked stretnete po dlhom cloveka, ktori vam kedysi nadaval do fetakov, a nadaval na vasu hudbu, a teraz huli a pospevuje si SK mainstream hip-hopu... :roll:
na 10000% pravda, preto som sa teraz vzdal zhanania noveho hip hopu a pocuvam uz iba starsie veci.
Ten konzum ma moze ospravedlnit aj pre Dairom, kedze som pocul iba mainstreamovy RnB, hudba viac potesi, ked ju treba zhanat, neda sa najst na p2p a treba prejst zopar obchodov aby clovek nasiel svoje vysnivane CD :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

komercia. jasne hudba robena kvoli ziskom preto aby sa pacila sirokemu uhlu posluchacov a zarobila co najviac penazi.
ale ked si posluchac chce najst dobru hudbu tak si ju vzdy najde. vid: forum.funkysouls.com
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

mirak2 napísal:komercna hudba je taka ktoru pozna doslova kazdy dement...
aha takze kazdy svetoznamy interpret je teda komercny (a je to tak) a teda uuuplne nanic .... zaujimavy postoj :)

ale nejaka vymleta kapela niekde zo zapadakova ktora nevie zahrat ani akord je undergorund a teda super ...

ale vzdy je super moderne v "undergorund" kruhoch nadavat na komerciu .... na to co sa vacsine ludi paci ... nuz ked niekto nevie prerazit tak si aspon zanadava
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

nesledujem televiziu, nepocuvam radio okrem radia Virgin, kde hraju primeranu rockovu hudbu...no co sa tyka zvysku tak nemam tusenia co vobec koluje, co je v mode, alebo co je teraz komercne...ja si len stahujem a pocuvam a staci mi to :)
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pikiliki »

zapnem telku a čo nevidím........ NIGGA..... :D . . . ach jaj , hudba ktora je teraz reprezentovana aj u nas na slovensku ako su ty naši slavny raperi atď. Ktory su možno slavny kôli nadavkam :D HIM forever
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

gwixt napísal:aha takze kazdy svetoznamy interpret je teda komercny (a je to tak) a teda uuuplne nanic .... zaujimavy postoj :)

ale nejaka vymleta kapela niekde zo zapadakova ktora nevie zahrat ani akord je undergorund a teda super ...
to som nepovedal..

hovorim o takom ze ked ides po ulici a opytas sa piatich hocakych ludi ci poznaju kapelu napr. Celldweller ta min. 4 ti povedia ze nie...
chapeme sa?
Napísať odpoveď