metalismylife:
Kto ma pocit že hudba súčastnosti je nanič? (Komercia)
LLucia: to ze je to sucast dnesnej hudby mi nejako vobec neprekaza. ked sa mi hudba co je teraz v mode nebude pacit, tak ju nebudem pocivat. mne to vobec nevadi, ze nie som "in" a nepocuvam to, co vacsina ludi (napr v dopleri). hudobne nastroje sa veru vyvijaju to je pravda. ale vyvoj a vznik nieco noveho je rozdiel
elektricke gitary tiez napreduju a nevznikol z nich mixazny pult predsa. tiez aj bicie. tiez idu vpred a stale sa malilinke detaily upravuju. a tiez z nich nevzniklo nic ine. to nie je o vyvoji hudobnych nastrojov. hudobny nastroj v mojich ociach urcite nie je pult s gombikmi. nic v zlom, ale fakt to ako za hudobny nastroj nepokladam 
metalismylife:
metalismylife:
ja napriklad velmi zeriem syntezu elektroniky a povodnych nastrojov.. cize uznavam aj aj... ale na kadzej strane spektra su odpadky... aj ked podla mna je hudba cosi take co nemoze byt hodnotene ani ako dobre ani zle.. to je to iste ako hodnotit obrazy... preto lebo aj jedna skvrna na platne sa moze predat za milion..
a hodnotenie na zaklade komercie tiez neuznavam.. lebo o 50 rokov ak bude niekto pocuvat Britney Spearsovu tak ju nebude vidiet tak ako my dnes.. a zase ak sa dnes niekto tvari nekomercne a husti neakych led zeppelin.. tak vedzte ze v ich dobe to bolo komercne.. takze asi tak
a hodnotenie na zaklade komercie tiez neuznavam.. lebo o 50 rokov ak bude niekto pocuvat Britney Spearsovu tak ju nebude vidiet tak ako my dnes.. a zase ak sa dnes niekto tvari nekomercne a husti neakych led zeppelin.. tak vedzte ze v ich dobe to bolo komercne.. takze asi tak
Tak to zoberme z druhej strany...ten kto tvori elektronicku hudbu, nie je hrac, ale skladatel. Tak ako boli za svojich cias Mozart alebo Beethoven. On si tiez na nastroji zahral melodiu a potom komponoval uz iba pomocou not. Teraz nehovorim o techne(ktore mam aj tak radturtlak69 napísal:hudobny nastroj v mojich ociach urcite nie je pult s gombikmi. nic v zlom, ale fakt to ako za hudobny nastroj nepokladam
metalismylife: