Ktoré čerpacie stanice preferujete a prečo?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ktoré čerpacie stanice preferujete a prečo?
Cena nebola pointa mojho prispevku, pointa bola, ze premiove cerpacie stanice nemaju lepsi benzin. Rovnako ako nemaju lepsi benzin na zapade ako je vela ludi presvedcenych.
-
hojko
Site Admin
Vo Venezuele natankuju plnu nadrz za 18 centov, tam asi nejaky bonus klub neriesia
Teda chapem, ze zapadom si myslel Nemecko, Benelux, pripadne aj Rakusko.
http://finweb.hnonline.sk/spravy-zo-sve ... ele-681348
http://finweb.hnonline.sk/spravy-zo-sve ... ele-681348
Chcelo by to seriózny vedecký test Boričov mýtovt0m4s3 napísal:Cena nebola pointa mojho prispevku, pointa bola, ze premiove cerpacie stanice nemaju lepsi benzin. Rovnako ako nemaju lepsi benzin na zapade ako je vela ludi presvedcenych.
A momentálne je mojou obľúbenou ČS Slovnaft, pretože za 1L paliva je v marci dvojnásobok bodov
-
94jakub
Guru wannabe
Dávnejšie som čítal nejaký český test, kde porovnávali naftu(sa mi zdá) s nemeckou. Žiadny rozdiel nezistili, dokonca pri "neznačkových" benzínkach bol výkon o niečo väčší. Takisto u prémiových palív nebol žiadny rozdiel. Ale tam môžu byť aj iné výhody ako spotreba a výkon. Nemyslím, že u nás to bude iné.
Samozrejme vždy môžeš natrafiť na stanicu, kde to palivo nespĺňa normy, no myslím, že je to skôr výnimočne. Tiež sa dá vyhovoriť na kúpenie takého testu ale to sa môžeš na všetko.
Samozrejme vždy môžeš natrafiť na stanicu, kde to palivo nespĺňa normy, no myslím, že je to skôr výnimočne. Tiež sa dá vyhovoriť na kúpenie takého testu ale to sa môžeš na všetko.
Mozno je to blbost, ale podla mna nie vzdy (skor nikdy) neplati, ze vyssia cena = vyssia kvalita alebo vyssi vykon. Zvysena cena na znackovych pumpach je kvoli roznym bonus bodom a hlavne kvoli tomu, ze treba z toho zivit casto velke prevadzky, vela zamestnancov a celu predajnu siet. Sukromnik, ktory ma mensie priestory ma aj mensie naklady na prenajom, prevadzku atd. a vacsinou ma aj menej zamestnancov, najviac tak 2-3. Preto si moze dovolit ponuknut nizsiu cenu a pritom ma mozno toho isteho dodavatela, ako znackova pumpa o par metrov dalej s cenou drahsou aj o 10 centov.