Ktoré čerpacie stanice preferujete a prečo?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Kt. čerpacie stanice preferujete?

Shell
124
43%
Avanti
5
2%
Slovnaft
49
17%
Esso
5
2%
Jurki
8
3%
Metro
8
3%
Agip
19
7%
OMV
51
18%
Tesco
14
5%
Jet
8
3%

Celkom hlasov: 291

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ktoré čerpacie stanice preferujete a prečo?

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Cena nebola pointa mojho prispevku, pointa bola, ze premiove cerpacie stanice nemaju lepsi benzin. Rovnako ako nemaju lepsi benzin na zapade ako je vela ludi presvedcenych.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vo Venezuele natankuju plnu nadrz za 18 centov, tam asi nejaky bonus klub neriesia :D Teda chapem, ze zapadom si myslel Nemecko, Benelux, pripadne aj Rakusko.

http://finweb.hnonline.sk/spravy-zo-sve ... ele-681348
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

t0m4s3 napísal:Cena nebola pointa mojho prispevku, pointa bola, ze premiove cerpacie stanice nemaju lepsi benzin. Rovnako ako nemaju lepsi benzin na zapade ako je vela ludi presvedcenych.
Chcelo by to seriózny vedecký test Boričov mýtov :D . Skutočne by ma zaujímala reálna kvalita benzínu na čerpacích staniciach. Samozrejme, minimálna kvalita je daná normou, no aj tak by ma zaujímal výkon motora pri rôznych značkách paliva, spotreba, čistiace schopnosti a pod. :)

A momentálne je mojou obľúbenou ČS Slovnaft, pretože za 1L paliva je v marci dvojnásobok bodov :D . Inak mi je v podstate jedno kde tankujem.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Dávnejšie som čítal nejaký český test, kde porovnávali naftu(sa mi zdá) s nemeckou. Žiadny rozdiel nezistili, dokonca pri "neznačkových" benzínkach bol výkon o niečo väčší. Takisto u prémiových palív nebol žiadny rozdiel. Ale tam môžu byť aj iné výhody ako spotreba a výkon. Nemyslím, že u nás to bude iné.
Samozrejme vždy môžeš natrafiť na stanicu, kde to palivo nespĺňa normy, no myslím, že je to skôr výnimočne. Tiež sa dá vyhovoriť na kúpenie takého testu ale to sa môžeš na všetko.
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Mozno je to blbost, ale podla mna nie vzdy (skor nikdy) neplati, ze vyssia cena = vyssia kvalita alebo vyssi vykon. Zvysena cena na znackovych pumpach je kvoli roznym bonus bodom a hlavne kvoli tomu, ze treba z toho zivit casto velke prevadzky, vela zamestnancov a celu predajnu siet. Sukromnik, ktory ma mensie priestory ma aj mensie naklady na prenajom, prevadzku atd. a vacsinou ma aj menej zamestnancov, najviac tak 2-3. Preto si moze dovolit ponuknut nizsiu cenu a pritom ma mozno toho isteho dodavatela, ako znackova pumpa o par metrov dalej s cenou drahsou aj o 10 centov. :)
Napísať odpoveď