Ktory hudobny styl neznasate?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jamess
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

Armageddon napísal:Rap je super. A neznasam VSETKY DRUHY METALU.A preco ho neznasam??? Lebo ked nejaky clovek pocuva metal, tak chodi cely v ciernom akoby mu vymrela cela rodina. Vsetky metalove baby su j*bnute. az na par vynimiek. :twisted:
nenavid si co chces ale musim tiv jednom oponovat, ja som metlak a nechodim cely v ciernom akoby mi vymrela rodina a z kamosov co mam metlakov je velmi malo takych...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

MurphY napísal:proste nenavidim cistym slovom NENAVIDIM metal , rock , punk , pop..
preco?co ti kto spravil?...mi nejde do hlavy co moze cloveku spravit hudba ktoru ani nemusi pocuvat ze ju cistym slovom nenavidi :roll:
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

p4ra napísal:Vsetky druhy metalu. :smt098
Neznasat vsetky druhy metalu je dost tvrde vyjadrenie, vzhladom na fakt ze si pravdepodobne ani vela (to uz nehovorim o vsetkych) metalovych stylov nepocul. Avsak nech si kazdy pocuva svoje.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jamess napísal:nenavid si co chces ale musim tiv jednom oponovat, ja som metlak a nechodim cely v ciernom akoby mi vymrela rodina a z kamosov co mam metlakov je velmi malo takych...

suhlas - mam rad metal, nechodim v ciernom, mam kratke vlasy a tak - nejde o to co nosis ale co mas rad a co pocuvas.. styl obliekania sa moze hudbe prisposobit,ale nemusi..
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Som bezkonfliktny typ, takze... Povedat, ze NEZNASAM nemozem, ale... PUNK alebo SKA ci jak sa to vola, proste to take kricanie do mikrofonu a bezmyselne jebanie do gitari/bubnov... To nejak nemusim, inak som v podstate diskac, ale rad vypocujem aj metal a vsetky zanre, len sa mi to musi pacit :wink:
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

ja nemam rada ludovecky....ten cas mojich rodicov uplynul.....takze asi tak :roll:
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

tie veci ako techno house trance disco a pod...a dnb fuuj
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Zorg napísal:Neznasat vsetky druhy metalu je dost tvrde vyjadrenie, vzhladom na fakt ze si pravdepodobne ani vela (to uz nehovorim o vsetkych) metalovych stylov nepocul. Avsak nech si kazdy pocuva svoje.
Metal pre mna nie je hudba. Vrestat do mikrofonu vie aj pavian, len mu ho zober do ZOO.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

p4ra napísal:Metal pre mna nie je hudba. Vrestat do mikrofonu vie aj pavian, len mu ho zober do ZOO.
no podla mna je to umenie, ked vies "vrestat do mikrofonu" a ma to melodiu a intonujes... :? ty mas radsej tuctove a "ploche" hlasy??? ja mam radsej ked tam nieco "chrapci".
a ovsem treba pocuvat z metalu to najlepsie aby si vedel co je najhorsie... :wink:(elektronicku hudbu a rap chcem tymto pozdravit :lol: :lol: )
(BTW, niesom ziadny metlak...:smt006 )
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

no ten iron metal ja vazn nepovazujem za hudbu, oni v podstate len mlatia do bicii, s gytarov nevedie pracovat vobec, to je len tychle prechadzanie rukou po strunach. a o tom ich chraplavom nechutnom hlase uz nehovorim vobec. vsak oni musia mat absolutne poyebane hlasivky po koncerte. btw to radsej budem pocuvat pradenie macky nez toto :roll:
ale zase niektory metal nie zas az taky zly, povedzme iron maden majuniektore pesnicky celkom good.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

no nemam ja taky styl hudby,ku ktoremu citim niaku nenavist.
mozno len ked je nieco ozaj ko*ot a vidim ze dany interpret to robi len pre penaze a slavu(take tie kapely co vydaju dva uspesne albumy alebo jeden a potom o nich neni pocut)
a este nemam rad takych zaskatulkovanych obmedzencov co pocuvaju len jednu a tu istu sracku dokola,ale tak v podstane nech si kazdy pocuva co chce.
este nemam rad takych namyslenych trtov co uznavaju jazz...
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Metal, punk, rock ... :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

nenavidim techno a podobne blbosti de su upne sibnute zvuky nenavidim hudbu teda ak sa to tak da nazvat stylu tuc tuc tuc tuc tuc ... a po 1minute sa to zmeni na ructuc ructuc ructuc ... proste to neni hudba taktiez nemusim zrovna hip hop konkretne ten slovensky mi lezie na nervy koli hudbe a tym akoze raperom a tazkym gangsterom ako uplne vyhul je modra ziara kono to sa smejem jak hovado ked vidim proti zahranicnemu rapu nemam nic ale je mi do smiechu ked to tunaka decka pocuvaju a tvaria sa aky su drsny ale ten rap neni onicom co sa tyka ich lebo pokial viem rap je k veci a vacina tychto zahranicnych raperov je z USA a mna totalne nezajima ze on spieva o dacom co sa tyka USA. Priklad z praxe : mam spoluziaka zo strednej ako super chalan ale raz ma dostal ked dosiel ze pocuvaj toto uplne namakane pustil daky francuzky RAP ja kukam ze co ocom ako ocom ten ujo spieva on mi zadre ze neviem ale je to uplne super proste ak je podla dakoho super ze dakto daco keca a podmaz su 3 tony tak asi ma hudobny hluch mimochodom ja som metalista a nemusim kapely typu Linkin Park a tokio hotel to neviem kto s tym dosel ale to je humus
MurphY napísal:proste nenavidim cistym slovom NENAVIDIM metal , rock , punk , pop..
povedzme si otvoroene co si predstavujes pod metalom vies kolko roznych stylov je vacina ludi si pod metalom predstavi daco na system strasny randal a dotoho dakto skrieka no a to je problem si pusti daku klasiku napr Iron Maiden ak tam povies ze tam dakto skrieka a hudba je len velky randal tak su 2moznosti bud mas vysoke postihnutie sluchu alebo tolko pocuvas uz TUC TUCove blbosti ze ty to pokazilo celu audio supravu fuu asi polovicu veci co som chcel do tochto prispevku napisat som zabudol tak ak dakde je zacata myslienka a neni dokoncena sorry ale som unaveny
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

Explo!D napísal:no ten iron metal ja vazn nepovazujem za hudbu, oni v podstate len mlatia do bicii, s gytarov nevedie pracovat vobec, to je len tychle prechadzanie rukou po strunach. a o tom ich chraplavom nechutnom hlase uz nehovorim vobec. vsak oni musia mat absolutne poyebane hlasivky po koncerte. btw to radsej budem pocuvat pradenie macky nez toto :roll:
ale zase niektory metal nie zas az taky zly, povedzme iron maden majuniektore pesnicky celkom good.
iron metal-nejaky novy podzaner metalu? uslo mi nieco? :D sadol si si niekedy za bicie? nemas ani paru ake je to takze zahrat len jednoduchy rytmus zrejme, ja som si sadol an bicie rad a bol som rad ked som vedel zahrat intro z 'in my place' (coldplay)...z gitarov nevedia pracovat vobec? drzal si vobec niekedy nejaku v ruke ked je to pre teba len behanie po strunach? rok a pol hram dokopy na gitare a som rad ze vobec zahram solicko z ace of spades (motorhead) a ze som sa naucil hrat rytmovu cast angel of death (slayer), a to este je potom maso ked hram takeho necrophagista, prsty mam neustale v pohybe, kazdy ton je inde,musim byt rpesny na stotinku sekundy, ton musi zniet dostatocne dlho, a zaroven musim nehorazne rychlo pracovat, nie je to len behanie po strunach...nehovor fuj kym si neokostoval...a ten chraplavy nechutny hlas treba pestovat ako si kyklop pestuje svoje oko, ti ludia na svojcih hlasoch makali roky a stale makaju, to nie je zalezitostou jednorazoveho zakricania, ten hlas treba aj vo forme udrziavat...imho normalny spev co pocujes kazdodenne v telke je omnoho lahsie sa naucit ako riadny growling....a ked pocujem hlas trebars spevaka z devourment tak idem do kolien, bo nemam ani ponatia ako to robi, to je umenie dla mna...+su aj spevaci co zaroven hraju na gitare (alexi z CoB, Muhhamed z necrophagist,...)co je uz uplna brutalita, kedze kopu krat je spev nesynchronizovany z tonmi co hras, nemusi dodrziavat rytmus/tempo, a naviac este aj s tym hlasom nieco robia...

no nic, hybaj si hladkat macicku nech ti zapradie trosicku....
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

geoge046 napísal:PUNK + LUDOVKY
punk je v pohode :wink:
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

p4ra napísal:Metal pre mna nie je hudba. Vrestat do mikrofonu vie aj pavian, len mu ho zober do ZOO.
No ked myslis, tvoj nazor ti nikto neberie.

Ako tu napisalo par ludi predo mnou, aj ked to niekomu znie ako velky randal a skrekot, tak si bohuzial nevie predstavit co to je zahrat dane veci na bicich a gitare atd. Ak si niekto mysli ze to je easy, tak sa k tomu vela dodat neda.

Vacsina ludi ktora neznasa metal (keby aspon vedeli co to je), ma rada debilne disco sracky, techno a pod. Ak je umenie supnut jeden pitomy rytmus a do toho par tonov z keyboards a nieco tam zamrmlat elektronickym hlasom, tak potom fakt neviem.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Tak ako existuju ludia ktori neznasaju metal a pritom poculi mozno len par pesniciek, tak existuju aj ludia co neznasaju rap, a pri tom ho videli len na MTV.

Tak kaslite na to, tolerujme sa navzajom, pocuvajte si kazdy co chcete, a poprosim aj zvysit karmu, ok ? :wink: :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

achjaj, a táto téma sa dostala tam kam sa dostať nemala...
mali sa tu len vymenúvať štýly ktoré sa nám nepáčia, a nie ich obhajovať... Je jedno či neznáľam disco, metal alebo tak- ale kto tu napíše že "Metal je len sračka čo plieskaju po strunách a márujú do bubnov, vrieskajú a trhajú si vlasy.." nech sa niekedy skúsia ísť spýtať nejakého chlapca čo má kapelu a hrá v garáži koľko času pre to obetoval...
A keď niekto povie že techno je len duc duc nech niekedy tiež sám skúsi sadnúť za sampler a vytvoriť jednu takú kvalitnú slučku aspoň...
btw, ani jedno z toho sa mi nepáči ale mám k jej tvorcom rešpekt...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:achjaj, a táto téma sa dostala tam kam sa dostať nemala...
mali sa tu len vymenúvať štýly ktoré sa nám nepáčia, a nie ich obhajovať... Je jedno či neznáľam disco, metal alebo tak- ale kto tu napíše že "Metal je len sračka čo plieskaju po strunách a márujú do bubnov, vrieskajú a trhajú si vlasy.." nech sa niekedy skúsia ísť spýtať nejakého chlapca čo má kapelu a hrá v garáži koľko času pre to obetoval...
A keď niekto povie že techno je len duc duc nech niekedy tiež sám skúsi sadnúť za sampler a vytvoriť jednu takú kvalitnú slučku aspoň...
btw, ani jedno z toho sa mi nepáči ale mám k jej tvorcom rešpekt...
toto som mal tiez na mysli, karma + :wink:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

viem ze nie som moderator ale chlapci, drzte sa temy
a krupicak: krajsie by som to nepovedal (k+ tiez)
Napísať odpoveď