Ktory hudobny styl neznasate?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Vesper
Professional
p4ra mal som ta za inteligentneho diskusieschopneho cloveka s prehladom tak si to nepokazp4ra napísal:Metal pre mna nie je hudba. Vrestat do mikrofonu vie aj pavian, len mu ho zober do ZOO.
nie vazne aj ked sa ti taky styl nepaci tak toto proste napisat nemozes... ja tiez nejak specialne neoblubujem elektronicku hudbu ale tak je rozdiel ked to niekto vie robit a niekto nie... a takto isto to je aj v metale a rocku a vo vsetkych styloch...
-
p4ra
Redeemer
Naozaj. Pre mna je to len to vrestanie. Neviem si pomoct. Proste mi to pride, ze tam ziadny spev nie je, resp. nemozno hovorit o speve. Ale kazdemu podla chuti...Vesper napísal:p4ra mal som, ta inteligentneho diskusieschopneho cloveka s prehladom tak si to nepokaz![]()
nie vazne aj ked sa ti taky styl nepaci tak toto proste napisat nemozes... ja tiez nejak specialne neoblubujem elektronicku hudbu ale tak je rozdiel ked to niekto vie robit a niekto nie... a takto isto to je aj v metale a rocku a vo vsetkych styloch...
-
krupica_dnb
Medium Professional
ono zas nie všetka práca hubou pri mikrofóne sa označuje ako spev- napr. počil si niekedy MCka v dnb?? alebo napr. beatbox- nie som nejaký fanda ale niektoré veci sú dobré a spevom sa to nazvať nedá...p4ra napísal:Naozaj. Pre mna je to len to vrestanie. Neviem si pomoct. Proste mi to pride, ze tam ziadny spev nie je, resp. nemozno hovorit o speve. Ale kazdemu podla chuti...
-
p4ra
Redeemer
No, pre mna su "beatboxeri" jedny z najvacsich umelcov, kt. este podla mna nie su tak uplne pochopeni, ale vsetok respekt pre nich.krupica_dnb napísal:ono zas nie všetka práca hubou pri mikrofóne sa označuje ako spev- napr. počil si niekedy MCka v dnb?? alebo napr. beatbox- nie som nejaký fanda ale niektoré veci sú dobré a spevom sa to nazvať nedá...
-
Vigor
King
Pozri, metal ma neskutocne mnozstvo odrod, a je smutne, za vacsina ludi ma pod pojmom metal zafixovane tie, ktore ty, teda dajme tomu trash ci death. Ale je vela dalsich druhov, napr. speed, gothic, viking, doom, power a mnoho dalsich v ktorych ten druh hlasu, ktory spominas proste pocut nebudes. Neberiem Ti nazor, no povedz, ze nemas rad urcite druhy metalu a nie vsetok. Lebo ver, ze by som Ti tu mohol kludne vypisat zoznam metalovych pesniciek, kde by si pocul prenadherne muzske ci zenske vokaly...Pohoda, berem, ze pocuvas iny zaner, ale len som Ti chcel vysvetlit, ze metal je neskutocne siroky pojem takze ked o nom pises, bolo by fajn presnejsie definovat o ktorom presnep4ra napísal:Naozaj. Pre mna je to len to vrestanie. Neviem si pomoct. Proste mi to pride, ze tam ziadny spev nie je, resp. nemozno hovorit o speve. Ale kazdemu podla chuti...
Ja osobne nemam rad, hip hop, pop, rap...inak si vypocujem z kazdeho zanru daco, aj jazz ma dokaze zaujat, sem tam folk, ved folk metal tiez mame
Ja nechodim cely v ciernom, vela mojich kamaratov, ktori pocuvaju to iste co ja tiez nie. To o tych metalovych babach nema ani cenu komentovat...Armageddon napísal:Rap je super. A neznasam VSETKY DRUHY METALU.A preco ho neznasam??? Lebo ked nejaky clovek pocuva metal, tak chodi cely v ciernom akoby mu vymrela cela rodina. Vsetky metalove baby su j*bnute. az na par vynimiek.
-
Vesper
Professional
to s tymi babami ma asi najblizsie k pravde nakolko vacsinou metlacky ktore zacinaju iba na jednoduchej ciernej neskor prejde na EMO styl a to uz je kriza... ale debata o EMO je indeVigor napísal:Ja nechodim cely v ciernom, vela mojich kamaratov, ktori pocuvaju to iste co ja tiez nie. To o tych metalovych babach nema ani cenu komentovat...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
takže... čo neznášam a prečo:
pop - lebo mi príde nehorázne neúprimný a celé je to obrovská pretvárka... ale viem oceniť kvality niektorých popových spevákov/speváčok...
hip-hop - príde mi to ako samá nadávka, v niektorých textoch sa zhadzujú kvality iných interprétov často oveľa lepších... hlavne ma zarážajú texty typu "pochádzam z ulice" (a hlavne keď je raper ovešaný zlatom) a texty o tom ako ten dotyčný rapuje a prečo rapuje... samozrejme medzi hip-hopermi sa nájdu aj vcelku normálny ľudia, ale takto je hip-hop prezentovaný a poznaný u väčšiny (aj u samotných "fanúšikov")... tiež si myslím, že hudba by v prvom rade mala pochádzať z hudobných nástrojov... hudba komponovaná cez počítače a rôzne elektronické pomôcky sa mi zdá umelá, jednoduchá a nudná... ale v podstate proti skutočným fanúšikom HH nemám nič... ale neznášam, keď sa niekto vydáva za HH a pritom pozná maximálne troch (aj to najkomerčnejších a slovenských) raperov a oblieka si tú "HH" módu len, aby sa pred ostatnými predviedol...
techno a elektronickú hudbu - teda hlavne komerčnú... najmä notorických vykrádačov ako royal gigolos (alebo ako sa to píše), ktorý nemajú v sebe kúska hanby a komerčne ťažia z už dávno vymyslených a v origináli oveľa lepšie znejúcich skladieb... alebo sa mi nepáči napríklad ako Scooter komerčne zneužil dobrú pesničku od Supertramp - The Logical Song (v Scooterovskej verzii známejší ako Ramp - ale je to oveľa lepšia prerábavka ako napríklad california dreaming čo royal gigolos ukradli papas and mamas)... ale opäť aj tu viem oceniť niektorých ľudí... napríklad tvorba už spomínaných Scooter je dosť zaujímavá (aj napriek niektorým zlodejinám)
ale ináč počúvam radšej Rock, Metal, Jazz, občas Punk a podobne
pop - lebo mi príde nehorázne neúprimný a celé je to obrovská pretvárka... ale viem oceniť kvality niektorých popových spevákov/speváčok...
hip-hop - príde mi to ako samá nadávka, v niektorých textoch sa zhadzujú kvality iných interprétov často oveľa lepších... hlavne ma zarážajú texty typu "pochádzam z ulice" (a hlavne keď je raper ovešaný zlatom) a texty o tom ako ten dotyčný rapuje a prečo rapuje... samozrejme medzi hip-hopermi sa nájdu aj vcelku normálny ľudia, ale takto je hip-hop prezentovaný a poznaný u väčšiny (aj u samotných "fanúšikov")... tiež si myslím, že hudba by v prvom rade mala pochádzať z hudobných nástrojov... hudba komponovaná cez počítače a rôzne elektronické pomôcky sa mi zdá umelá, jednoduchá a nudná... ale v podstate proti skutočným fanúšikom HH nemám nič... ale neznášam, keď sa niekto vydáva za HH a pritom pozná maximálne troch (aj to najkomerčnejších a slovenských) raperov a oblieka si tú "HH" módu len, aby sa pred ostatnými predviedol...
techno a elektronickú hudbu - teda hlavne komerčnú... najmä notorických vykrádačov ako royal gigolos (alebo ako sa to píše), ktorý nemajú v sebe kúska hanby a komerčne ťažia z už dávno vymyslených a v origináli oveľa lepšie znejúcich skladieb... alebo sa mi nepáči napríklad ako Scooter komerčne zneužil dobrú pesničku od Supertramp - The Logical Song (v Scooterovskej verzii známejší ako Ramp - ale je to oveľa lepšia prerábavka ako napríklad california dreaming čo royal gigolos ukradli papas and mamas)... ale opäť aj tu viem oceniť niektorých ľudí... napríklad tvorba už spomínaných Scooter je dosť zaujímavá (aj napriek niektorým zlodejinám)
ale ináč počúvam radšej Rock, Metal, Jazz, občas Punk a podobne
-
Vigor
King
To, ze ma z viacerych tvrdeni tymto jednym najblizsie k pravde, neznamena, ze je stopercentne pravdiveVesper napísal:to s tymi babami ma asi najblizsie k pravde nakolko vacsinou metlacky ktore zacinaju iba na jednoduchej ciernej neskor prejde na EMO styl a to uz je kriza... ale debata o EMO je inde
-
krupica_dnb
Medium Professional
no baxo, keď si písal že elektronická hudba je jednoduchá a umelá- jednoduché mi to nepripadá, viem aké je ťažké robiť túto hudbu a koľko prostriedkov na to treba ale to nechám tak...
Ale mnoho producentov elektronickej hudby využíva hlavne hudobné nástroje, napr. midi klávesy, keď chce niekto začať robiť hudbu tak je pravda že musí hlavne vedieť ovládať nejaký ten SW, ale neskôr sa bude musieť naučiť to čo som sa učil ako 6 ročný na klavíri- noty a veci okolo toho...
Ale mnoho producentov elektronickej hudby využíva hlavne hudobné nástroje, napr. midi klávesy, keď chce niekto začať robiť hudbu tak je pravda že musí hlavne vedieť ovládať nejaký ten SW, ale neskôr sa bude musieť naučiť to čo som sa učil ako 6 ročný na klavíri- noty a veci okolo toho...
na mňa to proste pôsobí jednoducho - to však neznamená, že tvrdím, že by som to tiež dokázal, alebo, že samotné komponovanie takejto hudby je pre každú lamu - ale výsledok na mňa proste ten dojem robí...krupica_dnb napísal:no baxo, keď si písal že elektronická hudba je jednoduchá a umelá- jednoduché mi to nepripadá, viem aké je ťažké robiť túto hudbu a koľko prostriedkov na to treba ale to nechám tak...
a ešte k tým hudobným nástrojom (a tak trochu možno aj k tej jednoduchosti) - pre mňa je dosť podstatný rozdiel keď si pustím Deep Purple a keď si pustím nejaké techno...