Kúpa auta z AAA Auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kúpa auta z AAA Auto

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

pal.mal: neber to v zlom, ale tie Tvoje kecy v tych prispevkoch mi zacinaju liezt pekne na nervy...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

STomko napísal:Co sa tyka zaruky - nekupoval som sice auto v aaa,ale inde. Samozrejme rocna zaruka... Lenze blizsie sa clovek docita ze podla toho,kolko km ma auto nabehane... Ak ma auto nad 60000km,platim si 100% ceny dielu (pri 10000km povedzme "len" 85% :-) ) samozrejme s tym som ratal,ze ta zaruka akoby ani zarukou nie je. Len som chcel napisat ako napriklad taka "zaruka" moze vyzerat...sposoby su rozne.
O akej zaruke v pripade AAA pises? Odides z predajne a si skoncil, ani keby si sa vratil o 5min spat. Ta ich zmluva je taka, ze to uz davno mala prokuratura a sud zakazat. Ked davali tusim v Cesku analyzovat ich zmluvu pravnikovi, tak to vzdal, pretoze ta zmluva je tak neprehladna a pod 17.5 sa odvolava na bod 12.4, ten zase na 19.7, ze sa ten pravnik v tom uplne stratil.

Zmluva o kupe auta by mala byt uplne prehladna, zakladne udaje, napisany stav tachometra a kolko to ma skutocne najazdene za co by som mal brat zodpovednost, napisane vady, popripade co bolo menene. Pri takejto zmluve ma clovek moznost nieco reklamovat. Ale pri zacyklovanej zmluve tazko, tam ani clovek nemoze vediet co podpisal.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Pisal som vseobecne o "zarukach" v bazaroch,ktore aj ked existuju,su napriklad vo forme ako som napisal hore. A ako som napisal aj v prispevku,nekupoval som auto v aaa.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

pal.mal napísal:
prepac, ale ked kupujem auto, tak ja dost dobre nechapem, ako si niekto nemoze vsimnut, ze nesedia blatniky alebo svetla
No ty ako zamestnanec AAA asi nie, ale zober si bezneho cloveka, co kupuje auto raz za 5 rokov, vsimne si ked su vselijak poohybane uchyty aby to sedelo? Pripadne ked je plechu do spravneho tvaru pomohnute?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

STomko napísal:Co sa tyka zaruky - nekupoval som sice auto v aaa,ale inde. Samozrejme rocna zaruka... Lenze blizsie sa clovek docita ze podla toho,kolko km ma auto nabehane... Ak ma auto nad 60000km,platim si 100% ceny dielu (pri 10000km povedzme "len" 85% :-) ) samozrejme s tym som ratal,ze ta zaruka akoby ani zarukou nie je. Len som chcel napisat ako napriklad taka "zaruka" moze vyzerat...sposoby su rozne.
tak záruku na opotrebné diely ti asi ťažko niekto dá. S tým, že si budeš platiť diely musíš ráta. Ale ono sa to volá záručný servis nie preto, že ti dajú zadarmo diely, ale preto, že ti to zadarmo opravia v rámci záruky a máš to lacnejšie o tú prácu v servise. Čo sa o aaa povedať nedá, tam 2 minúty po tom čo podpíšeš zmluvu nevedia kto si a budú sa hádať že si u nich nič nekúpil
Ono ale so zárukami v bazároch je to celkovo komplikované. Toto nie je problém iba aaa. Akurát v aaa tomu aby sa ti pokazilo ešte pomôžu tým, že dobré diely si zoberú a dajú ti tam staré veci z búračiek
hlavohrud
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hlavohrud »

heker napísal:Kamarat ked kupoval auto v AAA, tak zle nedobre. Ked sa mu po par mesiacoch nieco pokazilo, tak s tym bol v servise. A tam zistili veci z ktorych mu bolo na plac. Na karoserii auta boli zubky, z toho usudili, ze auto bolo na stolici, pretoze bolo celne burane a predok bol tahany. Potom mu ukazali naraznik, baltniky, vobec to nesedelo, vsetko krive. Mal aj posunutu stenu, chladic krivo a namahal hadice. Klima nesla, pretoze sa udajne na aute nejdazdilo a tak vyfucala. Ked chcel dat klimu naplnit, tak unikala cez kompresor, asi sa poskodil pri nehode. Takto vyzeralo auto po prvom majitelovi a a nikdy neburane podla popisu, realita bola uplne opacna.
a co s tym kamos spravil?
pal.mal
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa pal.mal »

Fabo napísal:
No ty ako zamestnanec AAA asi nie, ale zober si bezneho cloveka, co kupuje auto raz za 5 rokov, vsimne si ked su vselijak poohybane uchyty aby to sedelo? Pripadne ked je plechu do spravneho tvaru pomohnute?
fabo nehovorim o uchytkach, ale niekedy vidis, ze ti napriklad svetla alebo blatniky nesedia... lepsi argument ako to, ze som zamestnancom AAA nemas? to potom asi vsetci co na nich nepindaju su ich zamestnancami :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Argument sice slaby, ale podlozeny tym, ze zrazu ste sa tu behom dvoch dni zaregistrovali traja uzivatelia a vsetci obhajujete AAA :)
hlavohrud
Zablokovaný
Zablokovaný

heker napísal:O akej zaruke v pripade AAA pises? Odides z predajne a si skoncil, ani keby si sa vratil o 5min spat. Ta ich zmluva je taka, ze to uz davno mala prokuratura a sud zakazat. Ked davali tusim v Cesku analyzovat ich zmluvu pravnikovi, tak to vzdal, pretoze ta zmluva je tak neprehladna a pod 17.5 sa odvolava na bod 12.4, ten zase na 19.7, ze sa ten pravnik v tom uplne stratil.

Zmluva o kupe auta by mala byt uplne prehladna, zakladne udaje, napisany stav tachometra a kolko to ma skutocne najazdene za co by som mal brat zodpovednost, napisane vady, popripade co bolo menene. Pri takejto zmluve ma clovek moznost nieco reklamovat. Ale pri zacyklovanej zmluve tazko, tam ani clovek nemoze vediet co podpisal.
HEKER prave som si nasiel na ich stranke info o reklamacii lebo ma to tiez celkom zaujalo ked uz tu o tom diskutujeme..tak nemozes najazdit viac ako 100km na nom

//autoeditácia príspevku (05 Apr 2015, 23:23)
no hej je to hovadzina co ti poviem..ja som ako jedinu vyhodu toho ze som auto predaval cez bazar videl v tom ze som dostal peniaze na ruku a nemal som uz ziadne starosti ci niekomu kto to auto kupi neodide baterka ktora uz ledva sla :twisted:
heker
Redeemer
Redeemer

hlavohrud napísal:a co s tym kamos spravil?
Volal, bol tam osobne. Nespravil s tym absolutne nic. Co je to za zaruka 100km? Vsak tu cestu presiel len z AAA bazaru cestou domov. Pritom za 100km mozes odhalit akurat tak to, ze ti nefunguje stiahnutie okna vodica, viac asi tazko. Ty si riesil daku reklamaciu s AAA Auto? Ako si dopadol?
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Za 100km sa da odhalit toho vela, netreba len podlahnut ich natlaku. Aut je ako maku .. nedovolia ho zobrat do mnou vybraneho servisu? Ok, o 2km dalej predava niekto rovnaku haraburdu :-) Ked som kupoval auto z bazaru v BA (nechcem robit reklamu, ale nebolo to AAA), tak som sa s majitelom dohodol, ze ho zoberieme spolu na prehliadku do servisu a on nevedel do akeho. Nemal s tym najmensi problem, tak sme na druhy den sli do Toyoty (maju akciu - prehliadka jazdeneho auta zdarma), mechanici ho za 30min na zdvihaku pozreli, napichli na diagnostiku a dostal som cierne na bielom, co je s autom a riesil to dalej zjednanim z ceny.
Jedinu sancu ukazat na akukolvek chybu auta mas pred kupou, nasledne ta nepoznaju a ani sa im nedivim. Slovak je vynaliezavy, takych, ktori by im vymenili diely a prisli sa hadat, ze maju vadny kus by sa veru naslo vela. Treba si pozriet na co sa vztahuju zaruky na nove auta a dostat trosku do obrazu, ze bazarnik neda zaruku na nieco, na co nedaval ani vyrobca 6 rokov pri predaji .. :roll:
Pri kupe malickosti stravia ludia na heureke a inych portaloch hodiny hladanim najlepsej ceny a recenzii, ale auto sa kupuje stylom jeej dizel .. a ciernyy :) [joke]
hlavohrud
Zablokovaný
Zablokovaný

heker napísal:Volal, bol tam osobne. Nespravil s tym absolutne nic. Co je to za zaruka 100km? Vsak tu cestu presiel len z AAA bazaru cestou domov. Pritom za 100km mozes odhalit akurat tak to, ze ti nefunguje stiahnutie okna vodica, viac asi tazko. Ty si riesil daku reklamaciu s AAA Auto? Ako si dopadol?
nene ja som neriesil ja som tam len predaval sestrine auto

//autoeditácia príspevku (06 Apr 2015, 15:07)
miso suhlasim presne ako hovoris..ked kupuju ludia prkotiny tak cez porovnavace sleduju recenzie a porovnavaju ceny ale pri takej kupe ako je auto na to seru..tiez by som si zobral technika so sebou, alebo priamo auto s majitelom resp.predajcom keby kupujem jazdenku
heker
Redeemer
Redeemer

Ked si predaval to sestrine auto tak co to bolo za auto a za aku cenu si ho predal? Nemal si problem s cenou, ze ti nukali polovicu ako si ty chcel? A co cakanie, zmykali ta tam dve hodiny kym si to auto predal?
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

pal.mal - normalny clovek by nam tu napisal svoj nazor a viacej neprispieval... nestalo by mu to za namahu vyvracat tvrdenia ostatnych. Lenze ty sa tu snazis reagovat na vsetky nazory, tvrdenia a az prilis moc obhajujes AAA.

Tazko sa mi chce verit tomu, ze by jeden bezny clovek, ktory je spokojny so sluzbami a praktikami AAA, vynalozil tolko namahy a usilia na obhajovanie tejto pochybnej spolocnosti. V ktorej predajni AAA pracujes?

PS: Stale cakam na fotku toho seatu s nickom
RATZINGER666 napísal:... posli foto toho seata s spz a papierikom so svojim nickom, potom sa mozeme bavit dalej :)
snack
Novice
Novice

Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa snack »

Keby mal niekto chut este kupovat z AAA.

prevzate z http://autobild.cas.sk/forum/316064

maveric:
V januári som dal auto do bazáru AAA v BB s najazdenými km 199691 a teraz je v ponuke nech sa páči tu je link http://www.aaaauto.sk/sk/peugeot-307/ca ... &branch=32 mám aj preberák ktorý je potvrdený od nich, a to auto bolo bezpochýb moje.robil som s ním osobnú dopravu a ešte vidno od nálepiek na dverách otlačky a drobné opravy čo som robil na aute. takže hor sa nakupovať do bazáru AAA v BB

//pridany screen, ak by sa inzerat stratil
Prílohy
asdadad.jpg
hlavohrud
Zablokovaný
Zablokovaný

heker napísal:Ked si predaval to sestrine auto tak co to bolo za auto a za aku cenu si ho predal? Nemal si problem s cenou, ze ti nukali polovicu ako si ty chcel? A co cakanie, zmykali ta tam dve hodiny kym si to auto predal?
Uz som to tu pisal. Bolo to Suzuki Ignis, rocnik 2008 tdi a najazdenych mala smiesnych 100 000km lebo iba do prace a domov. Predaval som to v petrzalskom aaa asi dva roky dozadu. Turbo bolo menene cca dva mesiace predtym. Isiel som tam s tym ze chcem za auto 5000 eur. Dali sme im technicak ze na prefotenie. Sadli sme si cakali cakali cakali. Potom vysli ze 3000 nam za neho daju. Hovorim ze dajte mi technicak a odchadzam. Tak potom ze mam pockat ...a takto sme sa dotahovali asi hodinu, kym sme sa finalne dohodli na 4800. Vtedy som mal nervy ze sme dlho cakali v tej unimobunke ale v konecnom dosledku som bol s cenou spokojny aj sestra aj ked to sice nebolo to co sme za auto chceli. Jedine co mi vadilo tak to cakanie..aj ked sme pre peniaze isli tak sme cakali.

//autoeditácia príspevku (07 Apr 2015, 23:16)
snack napísal:Keby mal niekto chut este kupovat z AAA.

prevzate z http://autobild.cas.sk/forum/316064

maveric:
V januári som dal auto do bazáru AAA v BB s najazdenými km 199691 a teraz je v ponuke nech sa páči tu je link http://www.aaaauto.sk/sk/peugeot-307/ca ... &branch=32 mám aj preberák ktorý je potvrdený od nich, a to auto bolo bezpochýb moje.robil som s ním osobnú dopravu a ešte vidno od nálepiek na dverách otlačky a drobné opravy čo som robil na aute. takže hor sa nakupovať do bazáru AAA v BB

//pridany screen, ak by sa inzerat stratil
snack pozeral som si diskusiu teraz ako si ju postol a nejaka zena tam pisala ze sa jej stalo to iste ale ze nakoniec to bola administrativna chyba, ze to do systemu nahadzuju brigadnici hold ktovie kde je pravda
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ty tomu veris, ze to nahodil zle brigadnik? Veris tomu, ze taketo dolezite veci nechavaju nahodit brigadnikovi? Ja tomu neverim, pretoze v AAA Auto maju velmi vela nesikovnych brigadnikov.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

To že to nahadzujú brigádnici je ale strašná kravina. Napríklad v Košiciach v AAA to určite nahadzuje ženská ktorá to má na starosti a ver mi že na takýto flek môže brigádnik zabudnúť.
Brigádnik tak akurát môže dokolečka upratovať plochu areálu a leštiť autá.
Nehovorím že sa nemohla stať chyba ale predstav si napríklad ten konkrétny prípad sa niekto akurát tak pomýlil že stiahol takú akurátnu čiastku? cca 50000km

Ako napísal test toto určite brigádnik nerobí.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Mylit sa je ludske!
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa: