Kúpa auta z AAA Auto
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpa auta z AAA Auto
Tolka smola a zrovna v AAA Auto: Kúpil si auto, no ostal bez peňazí a jazdiť nemohol
Zrovna v tomto prípade by som nevidel v jednaní AAA žiadny problém.
Ak sa pri predaji nesnažili zamaskovať skryté vady, tak to, že sa mu po mesiaci rozpadlo palivové čerpadlo, takouto vadou určite nebolo. Na to sa nedá prísť, dá sa to riešiť len preventívnou výmenou toho BOSCH čerpadla a postihuje to autá VW, Škoda, Audi, BMW, Seat, Hyundai, Kia, Peugeot, Ford, Mercedes a možno aj nejaké ďalšie značky. Ak by sme chceli byť veľmi technickí, tak to čerpadlo o sebe dá vedieť len tak, že v palivovom filtri sa budú nachádzať piliny z neho, ale koľko ľudí si pri pri výmene ten filter rozpíli a pozerá doň, že...
Som toho názoru, že na ojazdené autá sa záruka nedáva. Keby som totiž niekomu predal auto a on po mesiaci príde s tým, že mu odišlo čerpadlo, oprava bude stáť 4000€, a preto chce auto vrátiť, tak by som sa mu asertívne snažil vysvetliť, že ojazdené autá sa kazia a ak chce záruku, má si kúpiť funglovku, pri ktorej nemusí žiadne podobné problémy riešiť. Ale tá už by nestála 7000€, ale 5-krát viac...
Ak sa pri predaji nesnažili zamaskovať skryté vady, tak to, že sa mu po mesiaci rozpadlo palivové čerpadlo, takouto vadou určite nebolo. Na to sa nedá prísť, dá sa to riešiť len preventívnou výmenou toho BOSCH čerpadla a postihuje to autá VW, Škoda, Audi, BMW, Seat, Hyundai, Kia, Peugeot, Ford, Mercedes a možno aj nejaké ďalšie značky. Ak by sme chceli byť veľmi technickí, tak to čerpadlo o sebe dá vedieť len tak, že v palivovom filtri sa budú nachádzať piliny z neho, ale koľko ľudí si pri pri výmene ten filter rozpíli a pozerá doň, že...
Som toho názoru, že na ojazdené autá sa záruka nedáva. Keby som totiž niekomu predal auto a on po mesiaci príde s tým, že mu odišlo čerpadlo, oprava bude stáť 4000€, a preto chce auto vrátiť, tak by som sa mu asertívne snažil vysvetliť, že ojazdené autá sa kazia a ak chce záruku, má si kúpiť funglovku, pri ktorej nemusí žiadne podobné problémy riešiť. Ale tá už by nestála 7000€, ale 5-krát viac...
-
guess.whoo
Redeemer
no ono ak to kupoval bez mechanika tak je palivove cerpadlo velmi tazko odhalitelne. Mohlo viac dymit, mat nepravidelny chod na volnobehu a pod. a tie uz naznacuju, ze je nieco v neporiadku so vstrekovacmi alebo palivovym cerpadlom, ale presne ako hovori Pilifo - tazko z toho vinit AAA v tomto pripade
kiezby mali dobru povest uz davno by som bral od nich auto a ne premyslat nad tym ci nez ho dovezu na pobocku do mojho mesta ma vymeneny skoro cely podvozok..
-
guess.whoo
Redeemer
akoze stale je z coho vyberat na inzeratoch..nevidim dovod preferovat AAA
Ja aktualne tiez uvazujem nad kupou auta z aaa, aj ked by ma to povodne ani nenapadlo, ale vybral som si model auta a obehal aj nejaku sukromnu inzerciu, vacsinou tie auta od sukromnikov boli v horsom stave ako vybrany kus v aaa, dokonca jeden pan mi tvrdil, ze je druhy majitel a auto kupene na SR, po prevereni VIN som zrazu ziatil ze bolo minuly tok dovezene, v ackach na moje prekvapenie sedeli aj km, aj pocet majitelov, taktiez serviska vypada na pravu, samozrejme to pojdem este pozriet s mechanikom...
Ale uprimne tie po tom co som si precital na internete som tiez najprv chcel dat ruky prec, ale ked som sa popytal znamych, tak som zistil ze kopec ludi ma od nich auto a su spokojny, tiez poznam viac ludi, ktory tam auto predali, sice pod cenu ale nechcelo sa im to proste riesit a chceli to co najskor predat aby mali hotovoat na dalsie auto a podobne...
Ale uprimne tie po tom co som si precital na internete som tiez najprv chcel dat ruky prec, ale ked som sa popytal znamych, tak som zistil ze kopec ludi ma od nich auto a su spokojny, tiez poznam viac ludi, ktory tam auto predali, sice pod cenu ale nechcelo sa im to proste riesit a chceli to co najskor predat aby mali hotovoat na dalsie auto a podobne...
-
Fabo
Hardcore addict
Ale to, ze AAA auto je dobre na predaj auta, ked chces peniaze hned a nevadi ti par tisic rozdiel, to je znama vec
Nejake blbnutie s papiermi a cislami sa im neoplati, to uz je dnes prilahko overitelne - zaraba sa na tom, ze sa kozmeticky opravi co sa lacno a rychlo da, a potom podsadzuje cena a nahovara na pozicku cez nich (ktoru preplatis ovela viac nez keby si si vzal pozicku z banky a zaplatil auto v hotovosti)
Nejake blbnutie s papiermi a cislami sa im neoplati, to uz je dnes prilahko overitelne - zaraba sa na tom, ze sa kozmeticky opravi co sa lacno a rychlo da, a potom podsadzuje cena a nahovara na pozicku cez nich (ktoru preplatis ovela viac nez keby si si vzal pozicku z banky a zaplatil auto v hotovosti)
Moja skúsenosť, do AAA len s pevnými nervami a mechanikom
Ale už ani to neplatí, lebo komu vydržia nervy 10 hodín?
Bol som s kamarátom, vyhliadol si Octáviu I, dialo sa tam všetko vyššie spomínané: Cena v hotovosti o 1000€ vyššia, auto navonok krásne, stačilo sa pozrieť bližšie -> kufor - z vnútornej zadnej strany zvárané (bolo vidno že sú to laické zvary). Takže minimálne raz bola pekne buchnutá. Po tom ako sme to ukázali predajcovi ( mohol mať asi tak 22 rokov
) ,že on o ničom nevie. Kamarátovi praskli nervy, a začal sa tam oháňať so súdmi, na čo bol okamžite zalarmovaný vedúci prevádzky ktorý ho upokojoval a pomaličky ukazoval, že mu môžu dať zľavu na iné auto, a že je to prvý taký prípad kedy si "nevšimli" že auto bolo podľa jeho slov "ťuknuté". Chcem len povedať to, že zrejme sa neradi ťahajú po súdoch, lebo akonáhle im začal vyhrožovať, že používajú zavádzajúce informácie, tak prístup sa nehorázne zmenil a verím, že boli by ochotný mu auto predať aj za 20 minút
. Samozrejme sme odišli, bez auta, bez nervov ale aspoň bez problémov
. Inák neviem či to som bol len ja taký šťastlivec, ale keď som si obzeral iné autá tak ani na jednom (vnútorná strana dverí, motor) nebola nálepka zo servisu typu : Výmena oleja, rozvodov a najbližšia výmena
- pobočka Poprad. Žeby ich niekto odlepil lebo auto bolo stočené?
.. alebo možno spomínaný brigádnici ich omylom odlepujú? 
Ja tam nalepku tiez nemam a olej si menim sam kazdych 9 - 10 000km. Riadit sa podla nalepky? A ohanat sudmi pri zvaranych dverach? Kupujes 20 rocny vrak za najnizsiu moznu cenu, tak co cakas?
Caka asi to, ze ked sa AAA ohana preverenim kazdeho vozidla, tak si za tym budu stat. Pri kazdom aute pisu, ze je preverene a neburane, pritom vsetci dobre vieme, ze tam vela ludi chodi uspesne predavat vraky, ktore sa sukromne nedaju predat.
Toto tu je len marketing: http://www.aaaauto.sk/sk/prodavate-auto ... html?id=61
Toto tu je len marketing: http://www.aaaauto.sk/sk/prodavate-auto ... html?id=61
Ja som tam bol (v BA) pozerat auto cez leto priatelke, skoro vsetky auta do jedneho (cenovka od 4k do 6k) boli buchnute alebo lakovane, teda minimalne tie, ktore sme pozerali (asi 20 aut). Na autach chybali aj viacere plastove krytky, co som osobne vobec nachapal. Navyse ani ich ceny neboli bohvieake, cize sa oplati kupovat od sukromnikov (akurat zabijete viac casu).
-
Soviet
Darca
No podla mna zabijes viac casu, ked to budes musiet nasledne opravovat a behat po servisoch po kupe v AAA 
Nuz, ked si behal s tym fesakom, s ktorym si bol pozriet aj moje auto, tak sa nedivim, ze boli vsetky burane. 
Tvoje som vtedy nekupoval kvoli modom a tomu, ze to bola Fabia. Nakoniec som zobral Yaris a ten sluzil 4 roky bez jedinej poruchy. Zaklad je ist s mechanikom, auto nekupujes kazdy den. Tiez napr. ked som kupoval byty, tak so mnou chodia ludia z fachu. Aut je tona, AAA je na to, aby si pozrel ake auto sa ti paci a sadol do najviac modelov. Nasledne kupis u sukromnika, v idealnom pripade.
Tak ja sa podelím s dobrou skúsenosťou. V AAA som kupovala auto tento rok v marci a všetko prebehlo normálne, auto funguje bez problémov....
Len preto si sa registrovala? Kupa mohla prebehnut v pohode, otazne je v akom stave je to auto co si kupila.
//autoeditácia príspevku (17 Júl 2018, 9:38)
Ozivim trosku temu, motivaciu som sa docital tu - https://www.facebook.com/story.php?stor ... 1146327440
Dnešná nová skúsenosť v AAA Auto. Prosím podeľte sa o tento úžasný príspevok so svojími známymi, aby vedeli ako to chodí ...
Chcel som vyskúšať ohodnotiť a predať auto v tejto prevádzke. Po príchode o 18tej hodine a skúšobnej jazde dvaja zamestnanci začali kotrolovať moje auto rôznymi prístrojmi. Po obhliadke vošli do kancelárie a asi po hodine "vyjednávania" mi oznámili sumu 2300€. Po dlhšej prednáške z mojej strany som im napokon povedal, že pod 3000€ nejdem. Tak zase vošiel už iba jeden do kancelárie a asi po hodine čakania prišiel znovu ku mne a oznámil mi sumu 2700€. Tak zase som mu vysvetlil prečo neklesnem pod sumu 3000€ a tak odišiel späť do kancelárie. O 20tej hodine konečne prišiel so sumou 2999€ + 49€ poplatok za tú vstupnú kontrolu, a cenu ktorej majú vraj aj na stránke uvedenú a musí byť uhradená vždy. O poplatku som na začiatku nebol oboznámený a ani som nič nepodpísal, napriek tomu odo mňa poplatok vyžadovali. Tak už unavený som im na to povedal, že áno, dobre beriem to. Po dohode o cene vozidla mi chceli dať podpísať "Preberací protokol" uvedený v prílohe podnetu. Prečítal som všetky papiere, čo mi dali a zhodnotil som, že od všetkého odstupujem. Prečítajte si prosím na obrázku červeným vyznačené políčka. PREDBEŽNÁ suma je 2999€. V článku II. ods. 3 sa uvádza, že beriem na vedomie, že táto suma sa ešte môže meniť v závislosti od skutočného zisteného technického a právneho stavu vozidla. Táto kontrola ale bola vykonaná už po skúšobnej jazde, čo znamená, že skutočný technický stav vozidla už bol zistený pred vystavením preberacieho protokolu. A nakoniec zlatý klinček. V prípade, ak z AKÉHOKOĽVEK dôvodu odstúpim od zmluvy, budem musieť zaplatiť storno poplatok, čo je 10% z predbežnej sumy. Poškrtal som všetky políčka perom, aby nevedeli nijako použiť tie dokumenty a vysvetlil som im čo si o nich myslím a odišiel som. p.s. tých 49€ som už nemusel zrazu ani uhradiť
//autoeditácia príspevku (17 Júl 2018, 9:38)
Ozivim trosku temu, motivaciu som sa docital tu - https://www.facebook.com/story.php?stor ... 1146327440
Dnešná nová skúsenosť v AAA Auto. Prosím podeľte sa o tento úžasný príspevok so svojími známymi, aby vedeli ako to chodí ...
Chcel som vyskúšať ohodnotiť a predať auto v tejto prevádzke. Po príchode o 18tej hodine a skúšobnej jazde dvaja zamestnanci začali kotrolovať moje auto rôznymi prístrojmi. Po obhliadke vošli do kancelárie a asi po hodine "vyjednávania" mi oznámili sumu 2300€. Po dlhšej prednáške z mojej strany som im napokon povedal, že pod 3000€ nejdem. Tak zase vošiel už iba jeden do kancelárie a asi po hodine čakania prišiel znovu ku mne a oznámil mi sumu 2700€. Tak zase som mu vysvetlil prečo neklesnem pod sumu 3000€ a tak odišiel späť do kancelárie. O 20tej hodine konečne prišiel so sumou 2999€ + 49€ poplatok za tú vstupnú kontrolu, a cenu ktorej majú vraj aj na stránke uvedenú a musí byť uhradená vždy. O poplatku som na začiatku nebol oboznámený a ani som nič nepodpísal, napriek tomu odo mňa poplatok vyžadovali. Tak už unavený som im na to povedal, že áno, dobre beriem to. Po dohode o cene vozidla mi chceli dať podpísať "Preberací protokol" uvedený v prílohe podnetu. Prečítal som všetky papiere, čo mi dali a zhodnotil som, že od všetkého odstupujem. Prečítajte si prosím na obrázku červeným vyznačené políčka. PREDBEŽNÁ suma je 2999€. V článku II. ods. 3 sa uvádza, že beriem na vedomie, že táto suma sa ešte môže meniť v závislosti od skutočného zisteného technického a právneho stavu vozidla. Táto kontrola ale bola vykonaná už po skúšobnej jazde, čo znamená, že skutočný technický stav vozidla už bol zistený pred vystavením preberacieho protokolu. A nakoniec zlatý klinček. V prípade, ak z AKÉHOKOĽVEK dôvodu odstúpim od zmluvy, budem musieť zaplatiť storno poplatok, čo je 10% z predbežnej sumy. Poškrtal som všetky políčka perom, aby nevedeli nijako použiť tie dokumenty a vysvetlil som im čo si o nich myslím a odišiel som. p.s. tých 49€ som už nemusel zrazu ani uhradiť
-
daniel.daniel
Medium Star
asi tak 4 mesiace dozadu som videl ako na slovnaft pumpu Trnava prislo prehrievajuce sa Fiat stillo. V aute bol starsi pan s manzelkou, pan vystupil otvoril kapatu a cakal. Na pocudovanie bola blizko aj policajna kobra na passate a snazili sa im pomoct, auto nestartovalo tak natiahli kable a skusali sa auto ozivit ale fiat ani nebnkol. Z rozpravania som pocul ze idu z BA a auto prave kupili a na podznackach som si vsimol Auto-diskont....co je podnoz AAA kde su len totalne vraky.
-
denial
Medium Expert
Reklama na AAA Auto
Zdravim,
dnes som pocul na Exprese reklamu na AAA Auto, kde spievaju NAJVACSI VYKUP, atd.
Neviem ju nikde na nete najst.
Pisal som aj do AAA auto priamo a odpisali mi, ze ani oni ju nenasli.
Poradite, ako sa k nej dostat?
Chcem si ju dat ako zvonenie.
dnes som pocul na Exprese reklamu na AAA Auto, kde spievaju NAJVACSI VYKUP, atd.
Neviem ju nikde na nete najst.
Pisal som aj do AAA auto priamo a odpisali mi, ze ani oni ju nenasli.
Poradite, ako sa k nej dostat?
Chcem si ju dat ako zvonenie.
-
starysomar
Hardcore addict
Zalov na YT alebo: https://www.facebook.com/aaaauto/videos
-
denial
Medium Expert
Legere ergo sum
... to som urobil pred tym, ako som napisal sem ?
este raz:
ja som to uz na internete hladal a nenasiel som
a aj pracovnicka AAA auto to uz hladala na internete a nenasla
ale uz som pisal aj do expresu, tipujem, ze ani oni mi nepomozu
este raz:
ja som to uz na internete hladal a nenasiel som
a aj pracovnicka AAA auto to uz hladala na internete a nenasla
ale uz som pisal aj do expresu, tipujem, ze ani oni mi nepomozu