Kúpa auta z AAA Auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Kúpa auta z AAA Auto

Príspevok od používateľa heker »

Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

To sú len drobné...
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Veľmi málo dostali. Mali by dostať zopár takých pokút, ako zinkasovalo napríklad také Tesco.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Hej, Tesco za milion a tuto za 3000 eur, vysmech najma pre zakaznika.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Tuto to bolo kvoli iniciative zakaznika. Pri Tescu to bola iniciativa vramci politiky a biznisu.
ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

Takéto pekné reči som našiel na ich stránke:
Na http://www.aaaauto.sk si môžete vyberať z bezkonkurenčnej ponuky 4000 kvalitných a preverených áut, ktoré máme všetky skladom v niektorom z našich 13 tuzemských autocentier. - že vraj bezkonkurenčnej :lol:

Pri výbere sa vôbec nemusíte obzerať na to, kde sa voz, ktorý vás zaujal, práve nachádza. Vybrané auto Vám radi a úplne bezplatne prevezieme do tej pobočky, ktorú máte najbližšie. Väčšinu vozov stihneme prepraviť do 24 hodín. Bez akýchkoľvek záväzkov z vašej strany!

S nami nekupujete "mačku vo vreci"! Každý voz si môžete osobne prezrieť a preveriť pri skúšobnej jazde. A ak sa nemôžete dostaviť osobne, vybrané auto Vám radi predvedieme aj u Vás doma. = hmmhmh, že žiadna mačka vo vreci, tak pekne si vedia klásť protiklady samým sebe :lol: :lol: :D

Pekný oje[*]ovači!!

//autoeditácia príspevku (07 Aug 2015, 13:56)
čo si myslíte o tom, že uvádzajú kontrolované od CAR LIFE a 5 hviezdičiek k tomu?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Toto ma znicilo. Evidentne sa vyzna borec, co to pisal. :hehe:
Prílohy
Capture.JPG
ancikrista
Light Star
Light Star

heh, že nízkou spotrebou V6 benzín :lol:

//autoeditácia príspevku (07 Aug 2015, 14:43)
niečo tu je o tom car life: http://www.autogarancia.sk/

//autoeditácia príspevku (07 Aug 2015, 14:43)
http://www.carlife.cz/

//autoeditácia príspevku (29 Aug 2015, 9:05)
som dnes pozrel do novín, no poviem Vám, že Karinka si po novom vie veľmi pekne vymýšľať nové príbehy/rozprávky, asi z nej vyrástla básnička, nemajú ako vyripnuť, tak skúšajú to aj takto:
Prílohy
scan0001.jpg
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Klasicky populizmus ucinkujuci na sprostich ludi.
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

wladas napísal:Klasicky populizmus ucinkujuci na sprostich ludi.
*sprostych
ancikrista
Light Star
Light Star

ich tradičné praktiky sú, kúpiť auto za babku a predať ho za normálnu cenu, alebo skôr by som povedal ako predražené, preto sa im až 75 - 80% klientov vyhýba, no drzaňa si dovolí vyjsť s klamstvom až na verejnosť: http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ce ... oteka.html
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nerozumiem... co je zvlastne na tom zrube? nieco sa Ti nepozdava na tom, ze si niekto postavi chatu?
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

ratzi na slovensku/cesku sa zavidi aj rakovina, to si nevedel?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

poznam ludi ktori v AAA kupovali auto a nemaju ziaden vacsi problem. Pokial chce clovek im auto predat, tak to sa vecsinou neoplati, pretoze sa budu snazit zosekat cenu na kosť a nie vzdy uplne ferovymi metodami-to je zname. Ale ked tam ide auto kupovat a zoberie si vlastneho dobreho mechanika, da na zdvihak, tak neviem preco by to malo byt horsie ako kupa v ktoromkolvek inom autobazare ci od sukromnika. Acka sa nezastavam, ani som tam nic este nekupoval, ale tvrdit ze su to najhorsie na trhu asi pravda nie je..
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Tu možno ani nejde tak o samotné auto ako nakupovanie od nich na splátky. Zavádzanie, nepravdivé informácie na stránke. Nezmyselné poplatky pripočítavané k výslednej sume. Klamlivé informácie o tom či auto bolo búrane alebo nie. Atď.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Presne tak, už len to, akú má AAA Auto reputáciu, niečo hovorí - keby to bol seriózny predajca, určite by sa na jeho adresu neposielalo toľko sťažností a neboli by toho plné internety.

Ja preferujem nákup auta cez súkromníka, ktorý k svojmu tátošovi mal aj nejaký vzťah a nie autobazár, ktoré berú predaj áut len čisto ako biznis. Ako príklad uvediem seriózneho pána, od ktorého som si kupoval svoje prvé vlastné auto prémiovejšej značky a aj sám ma niekoľkokrát upozorňoval, že servisovanie takéhoto auta nie je najlacnejšie a mám si to dobre zvážiť (keď to dával vždy do autorizáku, tak je mi to jasné :P ), nebol pre neho problém hovoriť aj o chybách auta a veciach, ktoré sa mu na tom modeli nepáčia a celkovo pôsobil veľmi decentne a nie ako nejaký pajác z AAA-čka, ktorý by sa ma pri kúpe snažil 10-krát odrbať.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Pilifo
to ze kupujucemu majitel auta nieco narozprava co mozno pravda je, alebo nie je, je irelevantne, lebo vecsinou si to nemozes stopercentne overit. Podstatne je iba to, co zistis ty alebo tvoj mechanik. Recicky o tom ze chodil len do autorizaku su iba reci /netvrdim ze klamal/, servisnu knihu sfalsuje dnes uplne ktokolvek aj školák. Pre mna to proste nema dostatocnu vypovednu hodnotu. Za zivot som stretol tolko dokonalych klamarov ze cudziemu neverim len tak z brucha nič. Ja som pozastavil hlavne nad tym,ze ked najdem u sukromnika aj v AAA rovnake auto s rovnakymi parametrami,cenou a obidve si necham skontrolovat profikom, tak nevidim dovod preco by malo byt nevyhodnejsie ho zobrat v AAA.

vladenko007

ved nemusis od nich kupovat na splatky, mozes v hotovosti, alebo si zobrat ferovy vyhodnejsi uver v banke a nim to prefinancovat. To ze AAA ziju v podstate z toho ze sprostredkuvaju nie moc vyhodne uvery a nie zo samotneho predaja,vie kazdy ale vies tento handicap obist. Je to obrovska firma, ma kopec pobociek, je jasne ze urcita cast uskutocnenych predajov konci reklamaciou alebo je inak problematicka, ale to mas v podstate v kazdom obchodnom segmente. Ako chapem ze je to diskusne velmi vdacne si pichnut do AAA ale pravda bude skor niekde v strede, ako skoro vzdy.
vladenko007
VIP
VIP

gogo956
Asi si nepočul o presvedčovaní zákazníka o tom ako sa to v hotovosti kúpiť nedá prípadne dá ale hodia ti tam úplne inakšiu cenu teda riadne vyššiu. Tak isto sa vyhovoria na to že ceny ktoré sú na stránke prípadne v autobazári sú platné pri financovaní na splátky.

Budú ťa tak dlho presviedčať aby si to v hotovosti nekúpil a budú ti sľubovať lepšiu cenu pri kúpe na splátky. Budú ťa tam dusiť hodiny ver mi. Zažil som aj ja. Niektorých zlomia niektorých nie. V konečnom súčte im dajú podpísať zmluvy kde budú pripočítané nezmyselné poplatky ktoré riadne navýšia aj cenu. Napríklad zdá sa ti 200-500€ eur za pristavenie auta v pohode?
gogo956
Redeemer
Redeemer

vladenko007

pri kazdom aute mas napisanu cenu na uver a pod tym mensim cenu v hotovosti,ktora je samozrejme vyssia aby kompenzovala uroky a poplatky pri uvere.
Presviedcat mozu, je to iba na zakaznikovy ci je ochotny stracat cas. Vzdy sa mozes postavit, slusne rozlucit a ist prec. Mne sa tiez stalo ze som kedysi davno bol obzerat u nich jedno, len tak a hned ma zacali lamat na drahsie na uver. Podla mna by stacilo ak clovek hned na zaciatku jasne povie ze uver brat nebude za ziadnych okolnosti a ked uvidia ze lamat nema zmysel tak to vzdaju. A ked podpisujes zmluvu tak si ju snad kazdy aj precita s cim suhlasi.
vladenko007
VIP
VIP

Tak napríklad uvediem príklad.

Jeden kámoš si vyhliadol na ich stránke Oktáviu kombi v AAA Blava. (to bolo asi pred 4 rokmi ale to je jedno)
Na stránke bola cena 4500.- s tým že pri nákupe na splatky 3500.-
Rozhodol sa že si zoberie 1500 a dá ich v hotovosti. Ostatné na splátky teda 2000.-
Pridám sem aktuálne obrázky z AAA a dám ti pozrieť aj na kalkulačku.
Teda približne rovnaké auto v akciovej cene 3500 a nastavil som 30 percent v hotovosti a zbytok na na splátky na 60 mesiacov teda 5 rokov tak ako to chcel aj on. Kalkulačka ukazuje 55€ mesačne.

A teraz sa podrž. Prišiel do kancelárie (asi po 2,5 hodinách čakania) kde vlastne za chvíľku zistil že akciová cena neprichádza do úvahy.
Takže zavádzanie zákazníka aby ho tam dostal. Klamlivé info na stránke. Niektorý cestujú z ďaleka.
Ďalej keď mu do úveru započítali všetky ich poplatky tak mu povedali že mesačne bude platiť 157€
Čo si hodil do kalkulačky a vyšlo mu že pri akontácii 1500€ po splatení celkovo zaplatí 10920€.
Za 10 ročné auto 256000km. Povedz mi aké poplatky mu tam zaúčtovali a čo za úrok mu tam museli vyrúbiť?

A ja vôbec nehovorím o tom že sa tam nedá kúpiť dobré auto. To určite nie. Veď ak ty prídeš a predaš tam auto o ktoré dobre staráš a ho kúpim tam som vyhral. Ale rovnako sa tam dá kúpiť aj zlepenec ktorý dlho nepôjde. Ide o ten prístup k zákazníkom. Ako ťa hodiny a hodiny zdržujú pri výkupe. Tak isto ťa dusia pri kúpe auta v hotovosti, pretože tá cena platí pri nákupe na splátky. Prípadné vydávanie tých certifikátov ako ti garantujú že nebolo búrane alebo stočené či kradnuté. Kde tie papiere majú váhu toaletného papiera.
Prílohy
Snímka obrazovky (64).png
Snímka obrazovky (65).png
Napísať odpoveď