balthier napísal:
Milujem tie tvoje nicim nepodlozene argumenty Este raz daj klavesnicu v rovnakej cenovej kategorii s mechanickymi klavesami nie membranove.A daky dvokaz ze je lepsia od tej razerky.Inac su to dalsie dristy ktorymi tu zasieras forum.
no ja som len chcel novu klavesnicu a vy sa tu este pisomne pobyjete ale furt nerozumiem tomu, e preco Razer je az tak zly?? . Niektory, ktory ho maju, tak si ho nevedia vynachvalit
hellwet napísal:
no ja som len chcel novu klavesnicu a vy sa tu este pisomne pobyjete ale furt nerozumiem tomu, e preco Razer je az tak zly?? . Niektory, ktory ho maju, tak si ho nevedia vynachvalit
Vobec nie je zly tu ide len niekomu o ego Daky corsair sa mu ani nepriblizi.Ale ak chces naozaj nieco dobre tak je to stelseries 6G alebo 7G aspon myslim ze sa to tak vola ale tie uz asi nezozenies
balthier napísal:
Vobec nie je zly tu ide len niekomu o ego Daky corsair sa mu ani nepriblizi.Ale ak chces naozaj nieco dobre tak je to stelseries 6G alebo 7G aspon myslim ze sa to tak vola ale tie uz asi nezozenies
PS/2 buffer-systému aký kedy herná klávesnica používala, SteelSeries 6G v2 definuje pojem "anti-ghosting" keďže podporuje toľko simultánnych stlačení kláves, koľko len je kláves na klávesnici. Klávesnica ponúka oba PS/2 a USB konektory. Základňa klávesnice je komplet z trvanlivého kovového materiálu
Použitie PS/2 (v kombinácii s pozláteným USB konektorom) a 18K pozlátených mechanických prepínačov znamená, že SteelSeries 6G v2 ponúka viac Actions Per Minute než akákoľvek iná klávesnica na svete, znižuje gaming grade response time a je 6 až 10 krát trvanlivejšia ako tradičná 10€ membránová klávesnica.
• No-click mechanická profesionálna herná klávesnica
• 18K pozlátené konektory pre extrémne nízke odozvy
• Osadené switche Cherry Black MX ktoré sú najodolnejšie a najkvalitnejšie
• Gaming grade životnosť: 50 milliónov stlačení kláves
• Vytvorená v spolupráci s najlepšími eSports-hráčmi na svete (Mousesports, SK Gaming, PGS Gaming, wNv Gaming) Všetky tieto pro gaming teamy tuto klavesnicu použivaju..
to vazne nesvieti? som si myslel, ze svieti lebo som aj nocny hrac tak by sa mi to celkom zislo. Teraz mam ten connect, ktory som sem daval a ten ma podsvietenie a je o dost lacnejsi nez ta Steelseries
hellwet napísal:to vazne nesvieti? som si myslel, ze svieti lebo som aj nocny hrac tak by sa mi to celkom zislo. Teraz mam ten connect, ktory som sem daval a ten ma podsvietenie a je o dost lacnejsi nez ta Steelseries
Tak drahej klávesnice? 70€ nie je veľa. Môj Logitech G15 stál viac (keď som ho kupoval bola cena vyše 100€, teda vtedy boli ešte SKK) a teraz rozmýšľam nad S.T.R.I.K.E. 7
Michaelo napísal:
Tak drahej klávesnice? 70€ nie je veľa. Môj Logitech G15 stál viac (keď som ho kupoval bola cena vyše 100€, teda vtedy boli ešte SKK) a teraz rozmýšľam nad S.T.R.I.K.E. 7
a cena toho S.T.R.I.K.E 7?? lebo aj aj by som bol schopny za nu vyhodit 200€. Vyzera proste brutalne
Michaelo napísal:Cena toho S.T.R.I.K.E. 7 je 300$ u nás sa bude predávať asi o mesiac. Cena bude asi tak 250€.
pfuu tak to je aj celkom moc ale prichadzaju mi prachy kazdy mesiac, tak by som s tym nemal mat problem asi kedy bude u nas dostupna? lebo som to len na rychlo precital
Do novinky som to nepisal ani ja. Viem ze v USA a Kanade sa predava. Na SVK/CZ by mala prist o nejaky mesiac maximalne 2. Ja si do vtedy s radostou pockam a nahrabem €cka.
Ono dalo by sa napisat napr do Alzy ze ci by ju vedeli zohnat a do kedy (hlavne s CZ/SVK rozlozenim).