Kupa klavesnice na pisanie a hranie hier

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
hellwet
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Kupa klavesnice na pisanie a hranie hier

Príspevok od používateľa hellwet »

no sak aj ja som nato zvedavy najme na tu cenu lebo vyzera dost, ze po........ Inac co poviete na tuto klavesnicu? (zato poviete lebo myslim vsetkych) http://www.alza.sk/alienware-taktx-enha ... 5.htm#foto
dEn00
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dEn00 »

Chlapci ja neviem čo považujete za najlepšiu klávesnicu.. No ja neuznávam vyčačkané logitechy s rôznymi pupčekmi, pomaly za 200€.. Ja mam rád klasickú klávesnicu a 6GV2 mi plne vyhovuje - sú ešte aj lepšie - volaju sa DAS keyboards všetky sú mechanické a pod 100€ žiadna nestojí.. Su to prestížne klávesnice ktoré hlavne použivajú typéri, spisovatelia a ludia čo velmi píšu napr aj koderi..
Sean Wrona - urobil rekord v rýchlosti písania, dosiahol 256 WPM <slov za minutu> na DAS-ke..
LukasqoO napísal:OT: tie tlačítka červené si kúpil ?
Samozrejme - keycapi su vymenitelné na všetkých mechanických klávesnicach
http://www.wasdkeyboards.com/index.php/ ... s.html?p=2 neviem či tam zohnáš presne tie isté, tie čo mám stáli 8$ + USPS shipping 12$ - na svk nezohnáš.. A ak si nechceš doje*** keycapi tak ešte taky nastroj na ich vyberanie treba kúpiť.
Ak máš mechanickú a nevieš ake keycapi pasuju na tu tvoju tak napíš poradím.

// k- za vyjadrenie názoru na tie vaše robotické "úchvatné-klávesnice" z budúcnosti :D lumpy len tak ďalej
hellwet
Star
Star

no ale teda, ci sa mi skor oplati kupit ten alienware sice viem, ze je to viac nez moj cenovy strop ale zas aspon budem mat daku kvalitku, ktora snad nieco uz vydrzi
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

.. sᴛᴀčí ᴋᴜᴋɴúť ᴄs ᴘʀᴏ ʜʀáčᴏᴠ s číᴍ ʜʀᴀᴊᴜ - ᴍᴀᴊú ᴠšᴇᴛᴋᴏ ᴏᴅ sᴛᴇᴇʟsᴇʀɪᴇs..
To bude asi preto, že maju sponzora - shitseries, pochybujem že ak by mohli používať akékoľvek sluchadla, tak nebudú nosit plastové Siberia za 70€ ..
dEn00
Light Star
Light Star

Ty toho teda vieš o PG scéne.. Shitseries? Kto robí lepšie myši než shitseries??
a to čo majú nosiť audiofilné beyerdynamici, AKG na wcg?? to asi niesu vhodné na gaming skôr na hudbu nie?, a vôbec vieš o tom že väčšina ma na sebe dvoje sluchadla, napr steelseriesi a seenheiseri počas zápasu? a striedaju si ich tak nehovor že plastové Steelseries su nejak zlé.. - Su určené na gaming.. nie na hudbu..
// mimochodom ktoré sluchadlá nie sú plastové? :shock:
hellwet
Star
Star

sluchadla ehm trochu odveci nie? :D Proste ja potrebujem aj taku klavesnicu kde by som mohol hrat Battlefield 3 dost dobre. Lebo ako som pisal ta co mam je uz hrozna. Niekedy jej nedoliehaju pismenka. Poslednu dobu zacinam mat aj problem s Caps Lockom, ze nedolieha musim ho silnejsie stlacit. Ale vazne sa mi to nechce reklamovat lebo ani nemam nahradnu klavesnicu a opletacky no komu by sa chcelo cakat mesiac na jednu klavesnicu
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ak mas len tieto problemy, kup si klasicku za 20€ a po case vymen :D

Ja som ti moju radu dal.

Shitseeries nie je az tak zla znacka ale ako gamer by som si to pocas turnaja ani na usi nedal. Mam doma Sennheiser PC360 G4ME a tam je zvuk trochu inde ako v tych steeloch co nisia na turnajoch poniektori. Ide o to ze Steelseries je sponzor tak to proste nosit musia aj keby mali lepsie (striedat striedaju ale tie steely na seba dat musia aj tak)
hellwet
Star
Star

no sak prave to za 20€. teraz mam ten connect 3 mesiace a uz s nim mam problemy co som spominal
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak ja mám svoj Logitech G15 už vyše 3 roky a stále funguje bezchybne ;)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

dEn00 napísal:Ty toho teda vieš o PG scéne.. Shitseries? Kto robí lepšie myši než shitseries??
a to čo majú nosiť audiofilné beyerdynamici, AKG na wcg?? to asi niesu vhodné na gaming skôr na hudbu nie?, a vôbec vieš o tom že väčšina ma na sebe dvoje sluchadla, napr steelseriesi a seenheiseri počas zápasu? a striedaju si ich tak nehovor že plastové Steelseries su nejak zlé.. - Su určené na gaming.. nie na hudbu..
// mimochodom ktoré sluchadlá nie sú plastové? :shock:
PG scénu sledujem už pár rokov (konkrétne 1.6 scénu) celé fnatic a ostatne pg teamy je jeden skvelý reklamný ťah zo strany shitseries, takisto aj monitory BenQ (ty si exemplarny príklad šaša čo na to naletel ..) A nehovorím len o offline scene, tam maju tie druhé sluchadla len kvoli tomu aby mohli komunikovať s organizátormi a ostatnými týmami , počas hry používajú (bohuzial shitseries) .. To si vážne tak naivný a myslíš si že ak by to bolo na každom hráčovi, tak by nosili všetci do radu shitseries? Ehm, ..
hellwet
Star
Star

K tym sluchatkam ja mam dake creativy 3D tactiv alpha alebo ako sa volaju. Zatial funguju bez chybne a su jak na hry, tak na hudbu a som len za ne vyhodil 30e a ich mam pol roka. K klavesnicy ja najme rozmyslam nad jiakym logitechom ale neviilem akym alebo razercarcosa, ci ako sa vola a lycosa l. Sice to nemusi byt z alzy leho som si vsimol, ze to maju predrazene. Alienware to asi nwkupim lebo je moc drahy, neviem ako je na tom s pisani, ci hrani akcnych hier
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ak nechces cakat na S.T.R.I.K.E.7 co takto Logitech G19? Tu som chcel ako nastupcu G15 no skor pojdem do S.T.R.I.K.E. 7.
dEn00
Light Star
Light Star

DEVZYO1G napísal:
PG scénu sledujem už pár rokov (konkrétne 1.6 scénu) celé fnatic a ostatne pg teamy je jeden skvelý reklamný ťah zo strany shitseries, takisto aj monitory BenQ (ty si exemplarny príklad šaša čo na to naletel ..) A nehovorím len o offline scene, tam maju tie druhé sluchadla len kvoli tomu aby mohli komunikovať s organizátormi a ostatnými týmami , počas hry používajú (bohuzial shitseries) .. To si vážne tak naivný a myslíš si že ak by to bolo na každom hráčovi, tak by nosili všetci do radu shitseries? Ehm, ..
Ešte raz sa spýtam - čo by mali nosiť nejake 200 eurové? Hráči nemajú zakazané nosit ostatné sluchadla - tu su príklady, podla toho čo sa im hodí..

a čo mi povieš na klavesnicu a myši? shit? jasné - s Razerkou sa ti lepšie hrá - tie myši su aspon oblé a klasické preto sa snimi tak dobre hrá hráčom.. aj mne.. použivam aj intellimouse 3.0 zowie, lenže najviac mi pasuje xai..
hellwet
Star
Star

takze tomu mam rozumiet, tak ze ked chcem klavesnicu na bf3 tak steelseries a mysku razer?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

nie ;) Steelseries nie su az tak dobre a razer je to iste (ak nie horsie niekedy).

Ps.: samozrejme zalezi od financnej situacie.
dEn00
Light Star
Light Star

hellwet napísal:takze tomu mam rozumiet, tak ze ked chcem klavesnicu na bf3 tak steelseries a mysku razer?
6GV2 je kvalitna klavesnica, ak maš penazí tak tú. a myšku nejaku od steelseriesu tiež , napríklad kinzu, xai, sensei, su oblé a dobre sa s nimi hrá.. razer nie su najergonomickejšie okrem deathadderu
hellwet
Star
Star

ta 6GV2 ani moc herne teda nevyzera a ani nie je podsvietena, tak moc do uvahy nepripada. Asi fakt ostanem skor pri Tom Razer. K tomu alienware som si vsimol, ze sa v alze nepredava, tak ta alienware nepripada do uvahy
dEn00
Light Star
Light Star

no veď vidno že ty sa v tom nevyznáš, to je herná mechanická klávesnica.. kup si razerku a potom si ju lešti lebo bude dochytaná pre mna za mna :D.. nauč sa písať bez pozerania a podsvietenu nebudeš potrebovať..
hellwet
Star
Star

dEn00 napísal:no veď vidno že ty sa v tom nevyznáš, to je herná mechanická klávesnica.. kup si razerku a potom si ju lešti lebo bude dochytaná pre mna za mna :D.. nauč sa písať bez pozerania a podsvietenu nebudeš potrebovať..
no ja chodim na strednu na taky odbor ale zatial to az tak dobre neviem :D a to podsvietenie budem potrebovas. Sak ked budem hrat vecer hru typu wow, tak tam by sa to uplne hodi a ta Razer ma aj take leskle klavesy, ci len okolie
dEn00
Light Star
Light Star

Ja chodim na taky odbor tiež.. kde chodíš? kúp si razerku, lenže nie je lepšia jak 6gv2 - a posledny prispevok sa necituje.
Napísať odpoveď