Mám vyštudovanú obchodnú akadémiu a viem písať bez pozerania ale aj tak podsvietená klávesnica je omnoho lepšia. Hovor si čo chceš, je to tak.dEn00 napísal:nauč sa písať bez pozerania a podsvietenu nebudeš potrebovať..
Kupa klavesnice na pisanie a hranie hier
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kupa klavesnice na pisanie a hranie hier
Ja zatiaľ nemám vyštudované nič a tiež viem písať/hrať bez pozerania(to len aby ste si nemysleli že ste jediný
).Ale podsvietenie je podsvietenie.
tak ja neviem. Teraz mi radis, ze aby som si kupil tu razerku. Pred tym si pisal, ze ju budem furt cistit od capancov teda otlackov. No ale ked si vezmem ten alienware, tak to je tiez zhruba, tak leske ako razer nie?
-
uNreal_saTch^
Professional
razerku nekupuj, prave ti z jednej pisem a ak chces, poslem ti foto, ako vyzera po istom case... A tiez si premysli, ci sa ti ju bude chciet kazdy den utierat od prachu, inak ti bude vyzerat otrasne.
6GV2 neolutuješ .. ja chodim do banoviec.
no ja som chcel zato Razer, ze je to Razer a vsade pisu, ze je to kvalitna znacka atd. steelseries sice az tak nepoznam ako razerku ale urcite som o nich pocul. Ale uvidim 6GV2 porozmyslam nad nim sak zatial mam len nasetrene 50€ 
uNreal_saTch^ mohol by sem hodiť tú fotku. Razer som ešte nemal tak sa chcem pozrieť. Ďakujem
uNreal_saTch^ tiez som za ze by si mohol hodit tu foto. Sice tu Razer som videl ale len na obrazkov, ktore ponukala alza, cize samozrejme tam bola cista
-
uNreal_saTch^
Professional
to naozaj
a aky je to typ razeru? lebo pokial je to pravda to co vidim na obrazku, tak nie neprosim radsej alienware bo ten 6GV2
-
uNreal_saTch^
Professional
Razer Lycosa. To zosuchane, to su pismenka ASD. Nie je to mastne ani nic, to 'pogumovanie' skratka zchadza dole. Nespominam, ze ten ich luxusny dotykovy display funguje jak pome na jahody. Dostal som ju zadarmo, to je jediny dovod, preco ju mam doma.
aha ale normalne ked som videl tie obrazky ma to odradilo od kupy a ze je to kvalitna klavesnica a ja neviem co mozne.... Proste teraz fakt neviem aku lebo ja som chcel tu archosu, ci ako sa vola alebo lycosu. Alienware ten by asi tak isto dopadol nie?
Nechápem co sa ti na tej Alienware páči, je to otrasný americký gýč ..
Inak ešte tu napadla zmienka o Roccat, co je tiez dost kvalita, taká Roccat Isku by mohol byt dobry adept na kúpu ..
http://www.alza.sk/roccat-isku-d269224.htm#popis
Inak ešte tu napadla zmienka o Roccat, co je tiez dost kvalita, taká Roccat Isku by mohol byt dobry adept na kúpu ..
-
Nadeo
Guru wannabe
Kup si kovovu steelseries a ta ti nieco vydrzi 
Roccat ten zas vobec nepoznam. Na alienware sa mi proste paci to ze je to alienware a je to kvalitna znacka, tak by mohla nieco vydrzat. Ale ten Roccat fakt stoji za rozmyslanie. Lebo nechcem taku klavesnicu, ktora len vydrzi par dni a mozem kupovat novu, minimalne by som bol rad, kebyze vydrzi aspon rokDEVZYO1G napísal:Nechápem co sa ti na tej Alienware páči, je to otrasný americký gýč ..
Roccat má niektoré výrobky tiež kvalitné, ale samozrejme aj nekvalitné ako každá iná značka.
ale u tej klavesnicy sa nemusim bat, ze nebude kvalitna?
-
Michaelo
Hardcore addict
Nie. Jediny blby vyrobok od nich je Roccat Kone [+] a ta podlozka pod mys kde chceli skombinovat hlinik s latkou (dost sa krcila).
-
MichalkoOo
Zablokovaný
roccat sa dá prirovnať k razeru
cize to bude kvalitou taka ista klavesnica? Ale dizajnom teda lesklymi klavesami to hadam nebude to iste