Kvalifikácia MS 2010 vo futbale

O športe...

Postúpi Slovensko na MS?

Áno.
152
65%
Nie, ale bude hrať baráž.
36
15%
Nie.
47
20%

Celkom hlasov: 235

hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Element: Ak chcelo hrat Cesko aj nadalej o ucast na MS, tak im nic ine ako vitazstvo neostavalo, museli jednoznacne vyhrat, takze potrebovali hrat, utocit, bojovat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Element napísal:inac mali sme stastie s tou penaltou ale bola opravnena.Inac vsimli ste si ze cesi sa nedali polozit a stale bojovali aj ked prehravali?Presne toto mi u nasich chyba keby boli v pozicii ceska po prvom inkasovanom gole by sme iba dohravali zapas.. :roll:
Podľa mňa tá penalta nemala byť. :)
Jasný film.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Pekný zápas.. remíza je najlepším výsledkom pre nás, lebo náskok máme stále rovnaký a zostávajú už nie 4 ale len 3 zápasy. Postupový kľúč leží v Belfaste, som zvedavý, ako zahráme, v prípade výhry budeme dosť blízko k postupu. Česi zrejme nepostúpia.. No a k včerajšiemu zápasu: Najlepší hráči - Mucha, Zábavník, Weiss ml., nepáčil sa mi výkon Škrteľa a Vitteka (tam mohol nastúpiť Jendrišek). S výsledkom ale spokojnosť, aj keď sme mohli vyhrať, škoda toho Hamšíkovho vylúčenia..
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Skoda ze som zapas nemohol sledovat .... takze nemozem ani moc komentovat ako kto hral lebo som videl len zostrihy ale som rad aspon za ten bod mame stale sancu postupit a uz to nieje tak ako kedysi ked sa hovorilo ze mame sancu postupit a mysleli tym vyhrat osatnych 5 zapasov ... takze ja celkom verim nasim.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ako som tak pozeral, tak postup je dosť reálny.. Severní Íri s nami doma uhrajú možno bod, no potom hrajú vonku s Čechmi a tam myslím prehrajú, čiže skončia so 15 bodmi. My máme vonku Írov, tam by mohla byť remíza a potom tuším doma Slovincov, tam to kľudne môžu byť 3 body a postupová definitíva..
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

aspoň sme zasa namysleným čechom ukázali, že už znich komplex nemáme a ten komplex už nikdy nezažijú a že sme s nimi na rovnakej vlnovej dlžke a to by si už mohli uvedomiť!

k zápasu: Remíza je good, ale mohli sme vyhrať niet hrubých chýb, ale my sme ten zápas nezvládli hlavne po taktickej stránke! Dobre sme predsa vedeli, že Česi sú nebezpeční od Kollera a zo štandartiek nič iné! Kollera sme ustrážili ale dovolili sme im toľko štandartiek, že to je až hrôza a zaslúžene nás za to Baroš potrestal. a ďalšia taktické chyby boli v tom, že za stavu 1:0 keď sme ich začali biť tak sa naši obrancovia nepochopiteľne vyťahovali hore a z brejku ostal Pudil úplne voľný to sú veľké taktické chyby, po ktorých sme pykali- máme skvelých talentovaných a perspektívnych hráčov do budúcnosti, ktorí hrajú vo veľkých kluboch čo je tiež dobré , ale musíme ešte 2-3 roky počkať na to, aby Škrteľ, Hamšík, Weiis, Stoch a další vedeli ako sa hrá takticky a disciplinovane v takýchto veľkých zápasoch

najlepší hráči : Mucha, Weiss! Jednoznačne! Mucha toho veľa pochytal a Weiss je bezkonkurečný pre mňa o 2 triedy lepší ako Stoch . ( a pritom aj ten je super)

V stredu neviem, neviem. Bude to ťažké. Len tak tak sme s nimi vyhrali doma tak to som zvedavý a bez Hamšíka o to ťažšie. Tam bude dôležitá bojovnosť a hlavne team work aj keď teoreticky ak by sme porazili Slovincov tak nám z Belfastu bude dobrý aj bod .

p.s. ak by sme aj skončili na 2.mieste nemusíme ísť do baráže ( ak sa nemýlim)- 2 tímy z tých 2.miest,ktoré majú najväčší počet bodov idú tiež priamo a čo som sa pozeral na tabuľky len 1 tím má na 2.mieste viac bodov ako my takže aj takto môžeme postúpiť :)
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Stoffo10 napísal:najlepší hráči : Mucha, Weiss! Jednoznačne! Mucha toho veľa pochytal a Weiss je bezkonkurečný pre mňa o 2 triedy lepší ako Stoch . ( a pritom aj ten je super)
Videl si Weissa po prvýkrát a tvrdiť takéto niečo je dosť odvážne. Tým nechcem povedať že hral zle.
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

ja tiez suhlasim,ze Mucha a Weiss boli najlepsi...Mucha je perfektny brankar, nevypadla mu ani jedna lopta... chyta velmi isto...a Weiss ma velke sebavedomie, mozno s Novakom by boli dobry utok... a remiza nam v podstate staci,ja som to tipoval na 1:1, ale aspon som uhadol tu remizu...ale skor sme mohli vyhrat my ako Cesi

a najviac ma srali nase zbytocne fauly (napr. aj Hamsik) a zahravanie rohov na kratko...nechapem na co to davaju na kratko ked to aj tak potom doseru...ved si nevedeli ani prihrat potom
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Stoffo10 napísal:
p.s. ak by sme aj skončili na 2.mieste nemusíme ísť do baráže ( ak sa nemýlim)- 2 tímy z tých 2.miest,ktoré majú najväčší počet bodov idú tiež priamo a čo som sa pozeral na tabuľky len 1 tím má na 2.mieste viac bodov ako my takže aj takto môžeme postúpiť :)
Tak to nie je...

do baraze postupuje 8 najlepsich z druhych miest, cize jeden na druhom mieste do baraze ani nepostupi...V tabulke druhych miest sa vsak v nasej skupine odrataju zapasy so san marinom..takze cesi ak vyhraju vsetky ostavajuce zapasy, budu mat 18 bodov, po oodcitani tych 6 im ostane 12..ak vsak dokaze v stredu Skotsko zdolat Holandsko, tak Cesko je na 99,99% mimo hry o MS..jedine ze by skoncili v skupine prvy, ale to je uz len v rovine teorie, a takmer nemozne

My si mozeme postup zabezpecit uz v stredu, to ak by sme zdolali Irov, a Slovinci by remizovali s Polskom, mali by sme uz nedostihnutelny naskok na prvom mieste...
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Schelmy napísal:Videl si Weissa po prvýkrát a tvrdiť takéto niečo je dosť odvážne. Tým nechcem povedať že hral zle.
ja nie som ty - videl som Weissa v zápase Barcelona- Man.City, kde hral pred 100 000 Nou Campom fantastický zápas čo svedčí o jeho suverenite a o tom, že tlak má na háku to je ako s Bojanom - a videl som ho aj v jednom prípravnom zápase city + zápas na Islande takže videl som jeho 4.zápas :) tak nesúd podľa seba aj iných :) Je to bohovský talent a narozdiel od Stocha aj rozmýšľa hlavou a spolu so Stochom, Hamšíkom a dalšími môžu vytvoriť tak silnú ofenzívu akú kedysi mali Česi v zastúpení : Nedved,Poborský, Šmicer, Rosický, BaroŠ,Koller - takú raz budeme mať my o tom som presvedčený

//autoeditácia príspevku ( 06 Sep 2009, 14:13 )
kubooo napísal:Tak to nie je...

do baraze postupuje 8 najlepsich z druhych miest, cize jeden na druhom mieste do baraze ani nepostupi...V tabulke druhych miest sa vsak v nasej skupine odrataju zapasy so san marinom..takze cesi ak vyhraju vsetky ostavajuce zapasy, budu mat 18 bodov, po oodcitani tych 6 im ostane 12..ak vsak dokaze v stredu Skotsko zdolat Holandsko, tak Cesko je na 99,99% mimo hry o MS..jedine ze by skoncili v skupine prvy, ale to je uz len v rovine teorie, a takmer nemozne

My si mozeme postup zabezpecit uz v stredu, to ak by sme zdolali Irov, a Slovinci by remizovali s Polskom, mali by sme uz nedostihnutelny naskok na prvom mieste...
tak potom som sa pomýlil :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

kubooo napísal:Tak to nie je...

A nemá niekto tabuľku tímov na druhých miestach? Mohol by som si to síce vyrátať, ale nechce sa mi :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Pekný zápas to bol. Jediná škoda je, že sme získali iba 1 bod, i keď sme mali na 3. To vylúčenie Hamšíka bolo tiež dosť čudné, keď mu nórsky rozhodca dal po sebe 2 žlté karty. V rozhovore po zápase sa sám Hamšík čudoval nad 1. žltou kartou, ktorú dostal, lebo ako povedal, v Neapole oslavuje góly s divákmi rovnako a nikdy zato kartu nedostal. A dres si pritom nedal ani dole :? Tú 2. žltú beriem, aj keď po takej prísnej prvej karte hneď nemusel vyťahovať rozhodca ďalšiu...

No a ešte k výkonu zmieňovaného Weissa - podal podľa mňa vysoko nadpriemerný výkon spomedzi ostatných hráčov. Presadzoval sa cez českých obrancov rýchlosťou aj kľučkami a dokázal vytvoriť pár dobrých šancí. I keď pri svojej tutovke sa dosť zamotal - mal strieľať hneď po spracovaní...No a ešte k Vittekovi - včerajší výkon sa mi u neho vôbec nepáčil. Pohyboval sa strašne pomaly a nemotorne, takže skoro vždy, keď mal loptu, ho dokázali českí obrancovia zneškodniť. Svetlým momentom bol akurát center na Šestáka pri 1. góle, keď ho našiel milimetrovým centrom na zadnej tyčke, ale inak som žiadne pozitívum v jeho hre nevidel.

A ešte malá poznámka na záver : Škrtel si nedal vlastný gól. Juhúúú! :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Sagittarius napísal:A nemá niekto tabuľku tímov na druhých miestach? Mohol by som si to síce vyrátať, ale nechce sa mi :)
oooo draha to wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_ ... aced_teams
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Schelmy napísal:Videl si Weissa po prvýkrát a tvrdiť takéto niečo je dosť odvážne. Tým nechcem povedať že hral zle.
Mozno ty si Weissa videl prvykrat .... Minulu sezonu bol hlavnou temou Stoch o nom sa vela pisalo a Weiss bolo prakticky neznamy aj ked taky co sa o futbal zaujimaju viac vedeli ze hra v ManCity ale nejako sa nepresadzoval narozdiel od Stocha ktory pomaly dostal sance v Chelsea ... Weiss sa na svetlo dostal na konci sezony a hlavne cez leto ked sa naplno preukazal ako super talent nevidel som jedno video o nom jeden zostrih zo zapasov. Podla mna o pol tiedy vysii talent sko Stoch ma neuveritelny tah s loptou dokaze hrat aj hlavou zaroven. Dat mu este tak rok a pol a mas tu talent ktory bude porovnatelny s tymi najvyssimi.
Tak prosim ta nepis ze niekto videl hrat Weissa prvy krat ked to nemozes vediet.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

- eXo - napísal:...a Weiss bolo prakticky neznamy aj ked taky co sa o futbal zaujimaju viac vedeli ze hra v ManCity ale nejako sa nepresadzoval narozdiel od Stocha
ale nejako sa nepresadzoval??? ved stale hraval v zaklade za juniorku M.City a aj vyhrali pohar...chlapec bude mat koncom novembra 20 takze nemoze hned hrat za seniorku...navyse je iba jediny z tych mladych co sa presadili.Ak sa mu bude darit a bude mat stastie bude snad jediny slovak co vyhraje Anglicku ligu ;)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ked vyhrame so Sev. Irskom tak podla mna uz ten postup nepustime, bude to dolezity zapas, v tejto kvalifikacii v Belfaste este nikto nevyhral, dfm ze to zmenime :wink:
- eXo -
Light Professional
Light Professional

DanielDevil napísal:ked vyhrame so Sev. Irskom tak podla mna uz ten postup nepustime, bude to dolezity zapas, v tejto kvalifikacii v Belfaste este nikto nevyhral, dfm ze to zmenime :wink:
Si trocha mimo :D ked vyhrame s Irmi sme isto postupili :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

- eXo - napísal:Si trocha mimo :D ked vyhrame s Irmi sme isto postupili :D
Nie. Keď vyhráme nad Severnými Írmi budeme mať istotu baráže a keď aj ešte aj Slovinci remízujú s Poliakmi. Vtedy postúpime. :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Sagittarius napísal:Nie. Keď vyhráme nad Severnými Írmi budeme mať istotu baráže a keď aj ešte aj Slovinci remízujú s Poliakmi. Vtedy postúpime. :)
Sorry my bad ... to som zabudol dopisat ...
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

kedy hrame potom dalsie zapasy?
Napísať odpoveď