Kvalifikacia na ME 2008 vo futbale
nemcom by sme mohli dat par golov ved maju uplne rozbytu obranu i ked maju dobreho brankara (neviem kto bude chytat) urcite nevychyta vsetko a pri dobrej obrane by sme mohli aj vyhrat. ale moze sa stat ze padne nejaky stastny gol (do jednej alebo druhej brany) a potom nemoze nikto predpovedat ako to dopadne. ved ono je to predovsetkym o tom stasti 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no a zase raz som tom zabalil ked Nemci vsietili 3. gol. Skoro ma pri tej telke porazilo. Vykon nasich, tak ten ani za zmienku nestoji. Uplna pasivita, ani na polku supera sme sa inak ako to nakopnut k Lehmannovi nedostali, aj ked sa pojdem pozriet do najblizsej dediny na futbal Fc Horne Dolne tak tam bude viac ´FUTBALOVEHO´ ako predviedli Slovenski reprezentanti. Nemci sa s nami hrali ako macka s mysou......ach to je cele na zaplakanieSparrow napísal:ked dali cesi na 3:0 tak som to zabalil, uz sa mi to neoplati pozerat. Pred zapasom som myslel ze mozme pomyslat na vitazstvo, ale to boli len zase hlupe iluzie.
-
audiotrack
VIP
Naco sa budeme rozculovat chlapci ?
Vsak jednoducho na to nemame , tak nic nenarobime
Nezostava nam nic ine iba cakat na novu generaciu hracov , ktori konecne zviditelnia Slovensko...
Potrebujeme na zaciatok niekoho dobreho sportoveho zastupcu v parlamente ( nemyslim tym Galisa
)
Potrebujeme aby sa viac penazi zacalo investovat do deti , do nizsich sutazi , do prace s mladymi talentovanymi detmi ..
Az potom mozme cakat odmenu od nich v repre ..
Bohuzial na taketo nieco si musime este pockat ..
btw stale mam pocit , ze nasi maju na omnoho viac ako ukazali , nechapem ich , boli nabudeni potupom nemeckych medii bohuzial nateraz sa nemecka tvrda kritika ukazala ako opodstatnena
Vsak jednoducho na to nemame , tak nic nenarobime
Nezostava nam nic ine iba cakat na novu generaciu hracov , ktori konecne zviditelnia Slovensko...
Potrebujeme na zaciatok niekoho dobreho sportoveho zastupcu v parlamente ( nemyslim tym Galisa
Potrebujeme aby sa viac penazi zacalo investovat do deti , do nizsich sutazi , do prace s mladymi talentovanymi detmi ..
Az potom mozme cakat odmenu od nich v repre ..
Bohuzial na taketo nieco si musime este pockat ..
btw stale mam pocit , ze nasi maju na omnoho viac ako ukazali , nechapem ich , boli nabudeni potupom nemeckych medii bohuzial nateraz sa nemecka tvrda kritika ukazala ako opodstatnena
najviac ma pobavil ten komentar pocas prestavky, ze: "keby sme robili tamto a keby sme davali pozor na obranu a keby, keby, keby"... boli by sme majstri sveta.
Verim nasim chlapcom a verim, ze to zvratia a urcite vyhraju... Slovensko, Slovakia, hej hej...
edit: gooooool len skoda, ze do nasej brany.
Verim nasim chlapcom a verim, ze to zvratia a urcite vyhraju... Slovensko, Slovakia, hej hej...
edit: gooooool len skoda, ze do nasej brany.
-
moham3d
Medium Star
pinco napísal:najviac ma pobavil ten komentar pocas prestavky, ze: "keby sme robili tamto a keby sme davali pozor na obranu a keby, keby, keby"... boli by sme majstri sveta.