Suhlas. Dolezite je je dokazal vychadzat s hracmi ako takymi a ono trenerstvo reprezentacie nie az tak casovo narocne. ved taky trener musi byt v pohotovosti ked sa konaju tie reprezentacne zrazi tak 5dni za 2-3tyzdne. a na toto si urcite dokaze najst cas. a co sa tyka sledovania superov a analyzy ich hry tak to si myslim ze sa da aj z pohodlia obyvacky ked mu nejaky ten kolega pripravy videozaznam (co dnes normalne funguje).a to si myslim ze pan Galis urcite robi aj vo svojom volnom case kedze ma rad futbal ako taky.schw33k napísal:proste sa navaza do neho cele slovenske medium , ako keby hladali nejakeho vinika za nasu potupu ... kazdy to na neho hadze , kazdy pise ze nezvladal to , zato som nepocul o nom , ze by nestihal nejake podunatia nasej repre a ako som uz spominal , repre trener neplni az tak dolezitu funkciu v repre teame.. Islo o to najst chybu v nasich "debakloch" sami hraci sa zhodli na jeho podpore , samozrejme kedze tu na fore su viac vzdelanejsi v tomto smere ako Mintal , Vittek a pod . tak uz nemam co povedat
Kvalifikacia na ME 2008 vo futbale
zápas bol smutný...ale mne sa nepáčilo ako médiá kydali na galisa...ten človek spravil pre slovenský futbal dosť veľa...a to že sme prehrali s nemeckom a českom? čo ak zakopnú v odvetách oni...navyše nepoviem keby sme prehrali s cyprom...ale však si treba uvedomiť, kde je náš a kde ich futbal...nehrali sme dostatočne dobre?...každý tím hrá vynikajúco proti slabším súperom, ale keď je proti nemu tlak a navyše obrovská prevaha súpera tak nejaké svetaborné výkony nečakajte...v strese sa zle pracuje...a naši fanúšikovia? keď vyhrávame je to proste super...sú najlepší...sú skvelý...a keď prehrajú...ani pes po nich neštekne...ako aj fanúšik by si mal uvedomiť ako sa bude správať...a keď nedokáže prijať prehru ani z víťazstva sa tešiť nezaslúži...
myslím si, že dušan galis bol najlepším trénerom slovenskej futbalovej reprezentácie doteraz..
myslím si, že dušan galis bol najlepším trénerom slovenskej futbalovej reprezentácie doteraz..
24. marecmoham3d napísal:hej a proti komu vlastne hrame najblisie
Cyprus - SLOVENSKO
28. marec
Írsko - SLOVENSKO
6. jún
Nemecko - SLOVENSKO
8. september
SLOVENSKO - Írsko
12. september
SLOVENSKO - Wales
13. október
SLOVENSKO - San Marino
17. november
Česko - SLOVENSKO
21. november
San Marino - SLOVENSKO
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No podla mna ked uz je novy trener , tak nech uz posle domov z repre Valachovica, Karhana , Vargu ,a este par dochodcov... na jeho mieste , ked by som si bol vedomy toho , ze nas team proste nema nato , aby uhralo s lepsimi supermi , lepsie vysledky , snazil by som sa uz KONECNE poskladat novu generaciu hracov ( samozrejme mlada krv - bojovnici ) pretoze aj slepy vidi ze s nasimi sucastnymi hracmi , mozno ist akurat do pi*e , a myslim uz aj na case .. a to robil jedinu chybu Galis , drzal starych slabych hracov , len preto ze maju ake take meno na Slovensku..
A zahram sa na velkeho filozofa : Vitazstva neziskavaju mená , ale výkony

A zahram sa na velkeho filozofa : Vitazstva neziskavaju mená , ale výkony
-
Pedrosino
Star
bolo sa na co divat "pekny fucik" bola aj dobra atmosfe ktoru spravili divaci (viem to bol som jednym z nich
) Kocianovy to vyslo kto by si neprial prvy zapas s reprezentaciou a vyhrat.Len skoda ze nepostavil Nemca ale nevadi. Neviem preco bol ten travnik taky mokry ze sa im tak trocen smykalo no pred zapasom ho urcite poliali zeby to prehnali .... A myslim ze vsetci hraci podali dobry vykon Len tak dalej SR
-
Sniper-SVK
Expert
-
alcatraz16
Medium Expert