Kvalifikacia na ME 2008 vo futbale

O športe...

Postupi SR na ME 2008 vo futbale?

Ano
50
30%
Nie
114
70%

Celkom hlasov: 164

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

Malta - Maďarsko 2:1 (1:1)
very gut :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dobra lata, skoda pozerat :) Zaciatok druheho polcasu bol vyborny, napadali sme, dali sme gol ale potom sa radost zo sledovania po par minutach skoncila, ked sme nasledne dostali gol a uz sme sa nezmohli na nic.
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Co ste cakali. ze nad germanmi vyhrame? My patrime do inej skupiny. To ze sme vyhrali nejaky priatelsky prd znamena.
Slovenski reprezanti na cele s Galisom by si mali precitat vcerajsie smele vyhlasenia. Presne ta ista situacia ako s Ceskom.
Cim skor kopnu Galisa do prdele tym lepsie. Ved ten ch*j ma viac funkci ako PHP. Ako to moze stihat?.
sniperSVK
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sniperSVK »

zbytocne nic nebudem ocakavat :P Lebo nikdy to nedopadne tak ako chcem.Takze ak teraz budem chciet aby SVK nepostupilo na ME tak postupia . Ale taka kvalita hry,aku predvadzaju nasi hraci,tak nezasluzime si vyhrat...Tak asi tak
:x
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

Joe-Joe napísal:Co ste cakali. ze nad germanmi vyhrame? My patrime do inej skupiny. To ze sme vyhrali nejaky priatelsky prd znamena.
Slovenski reprezanti na cele s Galisom by si mali precitat vcerajsie smele vyhlasenia. Presne ta ista situacia ako s Ceskom.
Cim skor kopnu Galisa do prdele tym lepsie. Ved ten ch*j ma viac funkci ako PHP. Ako to moze stihat?.
Galis uz rezignoval!!!! :? :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Tak tak http://www.profutbal.sk/clanok41694.htm
http://www.bleskovky.sk/cl/14/127947/Galis-skoncil-
Aj tak mam pocit ze reprezentacny trener nieje skutocny trener v pravom slova zmysle , proste ako keby reprezentacny kouc nezasahoval do diania ako normalny kouc IMHO... co som s tym chcel povedat , keby SVK trenoval klon Mourinho+Rijkaard+Ferguson aj tak by sme cez tych Cecho-Nemcov nepresli :?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

heh co som vam vravel uz po prehre s Cechmi ze je koniec....EURO 08 je pre nas definitivne zatvorene kedze este cakam laty vonku proti Cechom a Nemcom...a myslim ze aj Iri nas porazia...skoncime s hanbou....snad na na kvalifikaciu na MS 2010 vyjde lepsi zreb
schw33k
Guru
Guru

Snad uz niekedy natrafime na skupinu : Luxembursko ( derby ) , Armensko , San Marino , Azerbajdzan, Malta , Andorra, Faer.ostrovy a my :) ( joke )

Boha ta sku*vena markiza , riadne znicila Galisa ... kus to aj prehnali
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Co maju s tym Galisom? Neako nestiham posledny tyzden sledovat tv ani radio. (moc roboty) Kvoli tym nemcom?
majo55
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majo55 »

no konecne uz odstupil a moze sa naplno venovat svojej politike...
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

schw33k napísal:Boha ta sku*vena markiza , riadne znicila Galisa ... kus to aj prehnali
zavidia ze za vsetky funkcie berie peniaze a ze oni maju jen jednu robotu a iba jeden plat. A inak to nie je prvy krat co nespravne ohodnotili trenera. venujme pamiatku trenerovi kosic ked pravom po prehratom zapase kritizoval rozhodcov
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no ale toto je chyba trénera.. nech sa venuje jednej činnosti, ale naplno. Sere sa všade kde sa dá, a nič nerobi poriadne. Ja som už dlhu dobu za to, aby prestal trénovať našu reprezentáciu
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

je pravda ze sa to da tazko stihat reprezentacia a politka(+ nejake tie vybory pre sport) naraz ale ako uz bolo hore spomenute ani Mourinho a ani Fergason by na tych nemcov asi vela nevymysleli.
allias
Star
Star

Co uz moze Markiza zavidiet Galisovi? Ona akurat tentokrat spravne ohodnotila, to ze ma tusim 2 politicke funkcie a jednu sportovu. Vsetky fcie su na dost vysokej priecke a nedaju sa technicky vykonavat naraz na solidnej urovni. Naco ich tolko nachabral? Jednoducha odpoved len pre prachy.
Na tlacovke su novinari na to aby kladli co najneprijemnejsie otazky. To je tak ako v politickej relacii. Ze to Galis nezvladol podobne ako opity Jano tak to je jeho problem a s tym sa musi naucit zit. Aspon obcania vidia kto sa na Slovensku dostal do politiky. Vacsinou ti ktori si potrebuju nahrabat, alebo ziskat imunitu pre organmi cinnymi v trestnom konani.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

prijal by som do repre trenera ako Griga alebo Weiss...mozno by sme boli uspesnejsi
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Grigu nie...ja soobne bvy som vyskusal Weissa, ako by to dopadlo
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

a co prehnala markiza ze sa ho spytala ze to je hanba?
no podla mna to je hanba ,vsak si nevedeli urobit dve prihravky nasi.
galis sa spraval jak ko*ot odkedy vstupil do politiky a media sa zacali do neho srat,ale vsak to su media to robia vsade na svete a este horsie, len galisko sa spraval jak urazeny arogantny fas a teraz moze sedet so dalsimi 149 ko*ot v drevenom parlamente...
allias
Star
Star

Saq.utd napísal:a co prehnala markiza ze sa ho spytala ze to je hanba?
no podla mna to je hanba ,vsak si nevedeli urobit dve prihravky nasi.
galis sa spraval jak kok**** odkedy vstupil do politiky a media sa zacali do neho srat,ale vsak to su media to robia vsade na svete a este horsie, len galisko sa spraval jak urazeny arogantny fas a teraz moze sedet so dalsimi 149 kok**** v drevenom parlamente...
K tomu uz nie je co dodat. S tym sa len ztotoznujem.
Ved bol poslancom za Bratislavsku samospravu, poslancom SNR, vladnym splnomocnencom pre sport a trenerom reprezentacie. :aasmile19:
schw33k
Guru
Guru

kinjeril napísal:Co maju s tym Galisom? Neako nestiham posledny tyzden sledovat tv ani radio. (moc roboty) Kvoli tym nemcom?
proste sa navaza do neho cele slovenske medium , ako keby hladali nejakeho vinika za nasu potupu ... kazdy to na neho hadze , kazdy pise ze nezvladal to , zato som nepocul o nom , ze by nestihal nejake podunatia nasej repre a ako som uz spominal , repre trener neplni az tak dolezitu funkciu v repre teame.. Islo o to najst chybu v nasich "debakloch" sami hraci sa zhodli na jeho podpore , samozrejme kedze tu na fore su viac vzdelanejsi v tomto smere ako Mintal , Vittek a pod . tak uz nemam co povedat
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

z mojho pohladu ide o to aby reprezentacny trener dokazal s kazdym uchadzacom o dres slovenskej reprezentacie vychadzať. aby hráči boli ochotní reprezentovať pod jeho vedením. od roku 1993 bol galis jediný tréner repre, ktorému ani jeden hráč nepovedal nie. nebudem sem miešať teraz f.šeba=nafukaneho, arogantného zasrana, čo si myslí, že dá muzstvam zo suterenu svetoveho futbalu v dvoch zapasoch nejaký ten gol a proti cechom sa nedotkne lopty.....
dlhorocná ignoracia l.moravcika takmer kazdým reprez. trenerom.a jedno je iste, ze este aj teraz keby obul kopacky, tak by tak zamotal Ballackovi hlavu, ze by po zapase nevedel kade sa ide do satne. a to uz je dôchodca.
pod vedenim galisa sme sa dostali najdalej v historii samostatneho slovenska. ale tu zastavam názor, že na tohtorocných MS sme nemali chybat. ta nasa skupina bola taka, ze sa z nej dalo postupit priamo na sampionát, aj z 2.miesta.
Napísať odpoveď