very gut
Kvalifikacia na ME 2008 vo futbale
Co ste cakali. ze nad germanmi vyhrame? My patrime do inej skupiny. To ze sme vyhrali nejaky priatelsky prd znamena.
Slovenski reprezanti na cele s Galisom by si mali precitat vcerajsie smele vyhlasenia. Presne ta ista situacia ako s Ceskom.
Cim skor kopnu Galisa do prdele tym lepsie. Ved ten ch*j ma viac funkci ako PHP. Ako to moze stihat?.
Slovenski reprezanti na cele s Galisom by si mali precitat vcerajsie smele vyhlasenia. Presne ta ista situacia ako s Ceskom.
Cim skor kopnu Galisa do prdele tym lepsie. Ved ten ch*j ma viac funkci ako PHP. Ako to moze stihat?.
Galis uz rezignoval!!!!Joe-Joe napísal:Co ste cakali. ze nad germanmi vyhrame? My patrime do inej skupiny. To ze sme vyhrali nejaky priatelsky prd znamena.
Tak tak http://www.profutbal.sk/clanok41694.htm
http://www.bleskovky.sk/cl/14/127947/Galis-skoncil-
Aj tak mam pocit ze reprezentacny trener nieje skutocny trener v pravom slova zmysle , proste ako keby reprezentacny kouc nezasahoval do diania ako normalny kouc IMHO... co som s tym chcel povedat , keby SVK trenoval klon Mourinho+Rijkaard+Ferguson aj tak by sme cez tych Cecho-Nemcov nepresli
http://www.bleskovky.sk/cl/14/127947/Galis-skoncil-
Aj tak mam pocit ze reprezentacny trener nieje skutocny trener v pravom slova zmysle , proste ako keby reprezentacny kouc nezasahoval do diania ako normalny kouc IMHO... co som s tym chcel povedat , keby SVK trenoval klon Mourinho+Rijkaard+Ferguson aj tak by sme cez tych Cecho-Nemcov nepresli
zavidia ze za vsetky funkcie berie peniaze a ze oni maju jen jednu robotu a iba jeden plat. A inak to nie je prvy krat co nespravne ohodnotili trenera. venujme pamiatku trenerovi kosic ked pravom po prehratom zapase kritizoval rozhodcovschw33k napísal:Boha ta sku*vena markiza , riadne znicila Galisa ... kus to aj prehnali
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Co uz moze Markiza zavidiet Galisovi? Ona akurat tentokrat spravne ohodnotila, to ze ma tusim 2 politicke funkcie a jednu sportovu. Vsetky fcie su na dost vysokej priecke a nedaju sa technicky vykonavat naraz na solidnej urovni. Naco ich tolko nachabral? Jednoducha odpoved len pre prachy.
Na tlacovke su novinari na to aby kladli co najneprijemnejsie otazky. To je tak ako v politickej relacii. Ze to Galis nezvladol podobne ako opity Jano tak to je jeho problem a s tym sa musi naucit zit. Aspon obcania vidia kto sa na Slovensku dostal do politiky. Vacsinou ti ktori si potrebuju nahrabat, alebo ziskat imunitu pre organmi cinnymi v trestnom konani.
Na tlacovke su novinari na to aby kladli co najneprijemnejsie otazky. To je tak ako v politickej relacii. Ze to Galis nezvladol podobne ako opity Jano tak to je jeho problem a s tym sa musi naucit zit. Aspon obcania vidia kto sa na Slovensku dostal do politiky. Vacsinou ti ktori si potrebuju nahrabat, alebo ziskat imunitu pre organmi cinnymi v trestnom konani.
a co prehnala markiza ze sa ho spytala ze to je hanba?
no podla mna to je hanba ,vsak si nevedeli urobit dve prihravky nasi.
galis sa spraval jak ko*ot odkedy vstupil do politiky a media sa zacali do neho srat,ale vsak to su media to robia vsade na svete a este horsie, len galisko sa spraval jak urazeny arogantny fas a teraz moze sedet so dalsimi 149 ko*ot v drevenom parlamente...
galis sa spraval jak ko*ot odkedy vstupil do politiky a media sa zacali do neho srat,ale vsak to su media to robia vsade na svete a este horsie, len galisko sa spraval jak urazeny arogantny fas a teraz moze sedet so dalsimi 149 ko*ot v drevenom parlamente...
K tomu uz nie je co dodat. S tym sa len ztotoznujem.Saq.utd napísal:a co prehnala markiza ze sa ho spytala ze to je hanba?
galis sa spraval jak kok**** odkedy vstupil do politiky a media sa zacali do neho srat,ale vsak to su media to robia vsade na svete a este horsie, len galisko sa spraval jak urazeny arogantny fas a teraz moze sedet so dalsimi 149 kok**** v drevenom parlamente...
Ved bol poslancom za Bratislavsku samospravu, poslancom SNR, vladnym splnomocnencom pre sport a trenerom reprezentacie.
proste sa navaza do neho cele slovenske medium , ako keby hladali nejakeho vinika za nasu potupu ... kazdy to na neho hadze , kazdy pise ze nezvladal to , zato som nepocul o nom , ze by nestihal nejake podunatia nasej repre a ako som uz spominal , repre trener neplni az tak dolezitu funkciu v repre teame.. Islo o to najst chybu v nasich "debakloch" sami hraci sa zhodli na jeho podpore , samozrejme kedze tu na fore su viac vzdelanejsi v tomto smere ako Mintal , Vittek a pod . tak uz nemam co povedatkinjeril napísal:Co maju s tym Galisom? Neako nestiham posledny tyzden sledovat tv ani radio. (moc roboty) Kvoli tym nemcom?
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
z mojho pohladu ide o to aby reprezentacny trener dokazal s kazdym uchadzacom o dres slovenskej reprezentacie vychadzať. aby hráči boli ochotní reprezentovať pod jeho vedením. od roku 1993 bol galis jediný tréner repre, ktorému ani jeden hráč nepovedal nie. nebudem sem miešať teraz f.šeba=nafukaneho, arogantného zasrana, čo si myslí, že dá muzstvam zo suterenu svetoveho futbalu v dvoch zapasoch nejaký ten gol a proti cechom sa nedotkne lopty.....
dlhorocná ignoracia l.moravcika takmer kazdým reprez. trenerom.a jedno je iste, ze este aj teraz keby obul kopacky, tak by tak zamotal Ballackovi hlavu, ze by po zapase nevedel kade sa ide do satne. a to uz je dôchodca.
pod vedenim galisa sme sa dostali najdalej v historii samostatneho slovenska. ale tu zastavam názor, že na tohtorocných MS sme nemali chybat. ta nasa skupina bola taka, ze sa z nej dalo postupit priamo na sampionát, aj z 2.miesta.
dlhorocná ignoracia l.moravcika takmer kazdým reprez. trenerom.a jedno je iste, ze este aj teraz keby obul kopacky, tak by tak zamotal Ballackovi hlavu, ze by po zapase nevedel kade sa ide do satne. a to uz je dôchodca.
pod vedenim galisa sme sa dostali najdalej v historii samostatneho slovenska. ale tu zastavam názor, že na tohtorocných MS sme nemali chybat. ta nasa skupina bola taka, ze sa z nej dalo postupit priamo na sampionát, aj z 2.miesta.