Kvalitnejšie slúchatká
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kvalitnejšie slúchatká
Áno, lebo máš doživotnú záruku ako spomínal Ryan Giggs. A prečo obuchy? Veď sa pozri aké sú veľké
To keď ti celé uši obíde, tak neviem to je podľa mňa dosť. akože ja by som si to všetko v reále najradšej vyskúšal. Ja viem, žeby som zmenil názor skoro na 100%. Len ja mám strašne veľké uši a ešte aj tieto obuchy by na mne boli malé
Ako sa poznám 
-
Ryan Giggs
VIP
Inak medzi Portami je rozdiel, tie starsie hraju uz na prve pocutie o cosi lepsie a aj konstrukcne su na tom lepsie. To je overene z viacerych zdrojov, aj na zahranicnych forach sa o tom pise.
Ja mam Porty uz 10 rokov a doteraz bez problemov. Ani raz neboli v oprave a to som sa k nim spraval ako hulvat. Uz na nich sice sada prach, ale prezili toho vela. Menil som jedine molitany.
Ja mam Porty uz 10 rokov a doteraz bez problemov. Ani raz neboli v oprave a to som sa k nim spraval ako hulvat. Uz na nich sice sada prach, ale prezili toho vela. Menil som jedine molitany.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Skúsime to nejako rýchlejšie vyselektovať, pretože som neskutočne na vážkach že či Porta Pro zase, alebo nejaké iné.
Strašne sa mi páčia basy a najlepšie by bolo, keby hrali s basami lepšie ako porta pro. Kvalita zvuku minimálne rovnaká ako pri porta pro. Je niečo také?
(Stupídna podmienka, viem
Lenže ja sa už neviem rozhodnúť, tak to už nejako spečatím. A nechcem riešiť stále dookola to isté, vieš)
Strašne sa mi páčia basy a najlepšie by bolo, keby hrali s basami lepšie ako porta pro. Kvalita zvuku minimálne rovnaká ako pri porta pro. Je niečo také?
(Stupídna podmienka, viem
-
Ryan Giggs
VIP
No problem pri Portach je ten, ze tych basov maju viac nez je zdrave, ale vela kvality nepobrali. To ale clovek nezisti kym si nevypocuje nieco lepsie.
V tych vyssich kategoriach uz najdes len malo sluchadiel ktore by mali tolko basov ako Porty, tam je to uz viac o kvalite ako kvantite.
V tych vyssich kategoriach uz najdes len malo sluchadiel ktore by mali tolko basov ako Porty, tam je to uz viac o kvalite ako kvantite.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Samozrejme, ale predpokladám že tam nebude veľký rozdiel na takom malom integráči v mobile, kde sú v podstate nahraté len kodeky, nie? A podľa mňa hrali dobre tie Porta Pro, ale ako si povedal sám, človek nevie dokiaľ nespozná lepšie. Takže skúsim asi pobehať tie predajne a popýtať sa priamo na ich vyskúšanie a ak nie, tak asi (bohužiaľ) Porta Pro... možno nie bohužiaľ, ale chcel som niečo lepšie
Len na mňa to je proste nedobrá podmienka mám naozaj veľkú hlavu a veľké uši...
A čo som sa chcel opýtať. Keby som dal nylónový kábel (manuálne by som tie Porta Pro prekábloval) nepredĺžila by sa ich životnosť? A ak by som to urobil, padla by tým pádom záruka?
A čo som sa chcel opýtať. Keby som dal nylónový kábel (manuálne by som tie Porta Pro prekábloval) nepredĺžila by sa ich životnosť? A ak by som to urobil, padla by tým pádom záruka?
-
Michaelo
Hardcore addict
Veľká hlava a veľké uši a Porty ti sedeli? Ja som ich mal na hlave a nesadli mi vôbec. Netlačili síce ale vždy sa mi z nej vysúvali nahoru alebo padali ak som sa naklonil. A nebolo to kvôli malej hlave ale veľkej
Proste tam nesedeli a vysúvali sa 
-
xXPAINKILLERXx
Star
Tak potom ja naozaj neviem. Viac menej ja sa bojím tej zatvorenej ozvučnice, pretože mám s tým blbé skúsenosti. Pobehám holt po BB a nejako niečo nájdem
A Ryan ak by si sa mohol, tak sa mi prosím vyjadri k tomu čo som vyššie napísal
Ďakujem
A Ryan ak by si sa mohol, tak sa mi prosím vyjadri k tomu čo som vyššie napísal
-
Ryan Giggs
VIP
Ak na tie Porty das kvalitny kabel, tak bude samozrejme odolnejsi. Zaruka tym nepada, mozes ich aj prejst autom a vysypat im na pult to co z nich ostane. Daju ti za ten poplatok nove.
Je to no question guarantee (bez otazok co si s tym robil a ako sa to mohlo stat) a vztahuje sa aj na mechanicke poskodenie.
Inak dozivotnazaruka.sk, tam najdes vsetky podmienky.
A o spuntoch si neuvazoval? To by vyriesilo tvoje problemy. A spunty za 60-70 € zahraju bez problemov lepsie ako Porty.
Je to no question guarantee (bez otazok co si s tym robil a ako sa to mohlo stat) a vztahuje sa aj na mechanicke poskodenie.
Inak dozivotnazaruka.sk, tam najdes vsetky podmienky.
A o spuntoch si neuvazoval? To by vyriesilo tvoje problemy. A spunty za 60-70 € zahraju bez problemov lepsie ako Porty.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Tak to by bolo asi dobré nó
Vyskúšam, premýšľam...
Hmm a špunty? Skús mi nejaké navrhnúť teda prosím. Dám na teba ak hovoríš že sú lepšie.
Hmm a špunty? Skús mi nejaké navrhnúť teda prosím. Dám na teba ak hovoríš že sú lepšie.
-
Ryan Giggs
VIP
Predpokladam, ze doteraz si mal len nejake lacne spunty od telefonu, kde bol len jeden nastavec. Preto ti zrejme nesadli. Tie kvalitnejsie spunty maju v baleni niekolko parov nastavcov roznych velkosti tvarov a materialov. Tam si vyberie takmer kazdy.
Kedze chces basovejsie, tak napr. t-jays two, Klipsch S4, Audio-TechnicaATH-CKS55. Za zvazenie to rozhodne stoji.
Kedze chces basovejsie, tak napr. t-jays two, Klipsch S4, Audio-TechnicaATH-CKS55. Za zvazenie to rozhodne stoji.
-
xXPAINKILLERXx
Star
To som nevedel
Tak teda pevne verím že budú lepšie, ako to tvrdíš ty
No a ktoré z tých sú asi naj? Čo by si povedal na tie posledné čo si spomínal? Či je to skoro jedno?
No a ktoré z tých sú asi naj? Čo by si povedal na tie posledné čo si spomínal? Či je to skoro jedno?
-
Ryan Giggs
VIP
Asi tie t-jays, ak mas rad basy tam si prides na svoje. Spociatku ti to mozno nebude najprijemnejsie, ale je to o zvyku. Je samozrejme potrebne laborovat s nastavcami, ak najdes tie spravne tak pohodlie aj zvuk budu ok.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Tak ďakujem
A hovoríš teda, že sú dobré tak ti verím
A nadstavce sú v balení teda čo som čítal?
A nadstavce sú v balení teda čo som čítal?
-
Ryan Giggs
VIP
Ano su, je ich tam tusim 5-6 parov. Daj si v googli vyhladat fotky, je tam cele balenie.
Inak tu je nejaka recenzia a porovnanie vsetkych 3 t-jays: http://avmania.e15.cz/t-jays-one-two-th ... -sluchatek
Inak tu je nejaka recenzia a porovnanie vsetkych 3 t-jays: http://avmania.e15.cz/t-jays-one-two-th ... -sluchatek
-
xXPAINKILLERXx
Star
čo som čítal tak two a three budú najlepšie jeden z tých dvoch. Lenže je tam aj cena celkom dosť rozdielna... čo som ćítal tak tie dvojky sú celkom zaujímavé
Či by som mal ísť na tie trojky rovno? Čo si o tom myslíš?
(Inak naozaj ďakujem že tu so mňou takýmto spôsobom strácaš čas a že si ochotný mi pomôcť
)
(Inak naozaj ďakujem že tu so mňou takýmto spôsobom strácaš čas a že si ochotný mi pomôcť
-
Ryan Giggs
VIP
Trojky su sice lepšie, ale už aj ta cena je vyššia. A tam už su zase ini, lepši kandidati.
Za tu cenu su už totiž d-jays, o niekoľko eur dokonca dvojmeničove q-jays... a to sme len u jedneho vyrobcu. Ďalej Sennheiser IE6, VSONIC GR04 Flagship Edition atd.
Preto bude asi najrozumnejšie stanoviť si nejaky pevny cenovy strop cez ktory už nepôjdeš. Inak to môžeme stale posuvať po par eurach vyššie a vyššie.
Za tu cenu su už totiž d-jays, o niekoľko eur dokonca dvojmeničove q-jays... a to sme len u jedneho vyrobcu. Ďalej Sennheiser IE6, VSONIC GR04 Flagship Edition atd.
Preto bude asi najrozumnejšie stanoviť si nejaky pevny cenovy strop cez ktory už nepôjdeš. Inak to môžeme stale posuvať po par eurach vyššie a vyššie.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Tak toto je veľká pravda - povedzme si to tak: chcem do nich investovať nejaké tie € naviac. Ktoré by si mi teda odporučil? Chcem naozaj dobré sluchátka a dúfam, že budú hrať celkom dobre v tom hovnáku v mobile čo má len softwarovo nahraté kodeky a nie poriadku zvukovku
Takže takto - skús mi ty povedať niečo, čo naozaj hrá dobre, prípadne NAJlepšie a je to v tejto cenovej kategórií a má to dobré basy. Osobne ma zaujali tie two, čo si písal že ak sa mi páčia basy tak to je moja voľba.
-
Ryan Giggs
VIP
Najlepsie hraju Vsonic GR04 Flagship Edition, su ale vyrovnane, hraju "realne" nikde nic do zvuku nepridavaju. Viac basov maju Sennheiser CX6 (IE6). t-jays maju basov najviac ale zvuk je oproti obom celkovo o trosku horsi.
Ja by som tiež chcel nejaké slúchadlá cena okolo 50-70€.
Počúvam trance.
Aby mali dobrý zvuk. A nie sú v tejto cene lepšie veľké slúchadlá ako špunty?
Počúvam trance.
Aby mali dobrý zvuk. A nie sú v tejto cene lepšie veľké slúchadlá ako špunty?
-
xXPAINKILLERXx
Star
Rzan Giggs - Oukey, tak asi tie two, vezmem. Vyskúšam
Cez e-shop a ak niećo tak vrátim. Ale stále mi vŕta v hlave to že je to uź len o pár € drahšie a je to lepšie. Ak dneska budeš na nete večer tak napíśem na skype, pridal som si Ťa a popíšeme si o tom dobre?
jojinkho - o pár príspevkov vyššie som sa pýtal to isté a Ryan mi povedal že v tejto cene hrajú štople určite lepšie. Takže tak... stačí len čítať.
jojinkho - o pár príspevkov vyššie som sa pýtal to isté a Ryan mi povedal že v tejto cene hrajú štople určite lepšie. Takže tak... stačí len čítať.