Kvalitnejšie slúchatká
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Kvalitnejšie slúchatká
Čauko
Hľadám nejaké slúchatká k mobilu, mám LG P690 a chcel by som k tomu nejaké slúchatká. Mal som KOSS PORTA PRO, lenže bez doživotnej záruky. A keďže sa mi 2 krát pokazili, tak nemám nejakú chuť ich vlastniť ďalej. Samozrejme, ak by boli naozaj dobré a odporučili by ste mi ich pred ostatnými, tak by som dal na Vás nakoľko viem čo také sluchátka dokážu, keďže som ich vlastnil. ale chcel by som sa opýtať Vás, na Váš názor ohľadne nejakých iných. Konkrétne nejaké SkullCandy, alebo neviem niečo iné, možno aj iné KOSS-y. Nie som obmedzený značkou, ale vašimi skúsenosťami a odporúčaniami A cena? Okolo 60€ dajme tomu. Ďakujem
Hľadám nejaké slúchatká k mobilu, mám LG P690 a chcel by som k tomu nejaké slúchatká. Mal som KOSS PORTA PRO, lenže bez doživotnej záruky. A keďže sa mi 2 krát pokazili, tak nemám nejakú chuť ich vlastniť ďalej. Samozrejme, ak by boli naozaj dobré a odporučili by ste mi ich pred ostatnými, tak by som dal na Vás nakoľko viem čo také sluchátka dokážu, keďže som ich vlastnil. ale chcel by som sa opýtať Vás, na Váš názor ohľadne nejakých iných. Konkrétne nejaké SkullCandy, alebo neviem niečo iné, možno aj iné KOSS-y. Nie som obmedzený značkou, ale vašimi skúsenosťami a odporúčaniami A cena? Okolo 60€ dajme tomu. Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Kvalitnejšie slúchatká
Odporucanie prve, ruky prec od Skullcandy, oproti Portam si o dost pohorsis.
Drahsie Kossy sa tiez neoplati kupovat.
Za cca 70 € su velmi dobroe AKG K 450. Do tej ceny asi najlepsia kupa. Alternativa Audio-Technica ATH-SJ55, ATH-FC707 alebo ATH-WS50, Ultrasone iCans Octa, Ultrasone HFI-15G.
Drahsie Kossy sa tiez neoplati kupovat.
Za cca 70 € su velmi dobroe AKG K 450. Do tej ceny asi najlepsia kupa. Alternativa Audio-Technica ATH-SJ55, ATH-FC707 alebo ATH-WS50, Ultrasone iCans Octa, Ultrasone HFI-15G.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Oukey, medzi časom som sa niečo tiež o SkullCandy dočítal.
A ktoré z nich by boli asi najlepšie? Takže rátam AKG K 450? Á kvalita? myslím pri kossoch je doživotná záruka čo mi strašne imponuje... a tu sa nejako nekazia tieto slúchatká?
A ktoré z nich by boli asi najlepšie? Takže rátam AKG K 450? Á kvalita? myslím pri kossoch je doživotná záruka čo mi strašne imponuje... a tu sa nejako nekazia tieto slúchatká?
-
Ryan Giggs
VIP
Nekazia sa. jedine ze tam nieco zlomis. Porty su krehkejsie. Kabel je vymenitelny, takze keby sa s nim nieco stalo pichnes tam druhy.
Kossy maju dozivotnu zaruku, ale nie je zadarmo. Dakze 3-4 opravy a uz to take vyhodne nie je.
Kossy maju dozivotnu zaruku, ale nie je zadarmo. Dakze 3-4 opravy a uz to take vyhodne nie je.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Tak to sa mi páči
Ešte jedna otázka, dobre držia na ušiach? Lebo ja mám bohužiaľ veľkú hlavu... tak aby som s tým nebol ako obuch a aby mi neboli NEpohodlné. Mal si ich na ušiach?
Ešte jedna otázka, dobre držia na ušiach? Lebo ja mám bohužiaľ veľkú hlavu... tak aby som s tým nebol ako obuch a aby mi neboli NEpohodlné. Mal si ich na ušiach?
-
Ryan Giggs
VIP
To tazko povedat kedze je to subjektivne. Staznosti na nejake nepohodlie su aj po zahranicnych forach len ojedinele, takze patria skor k pohodlnejsim modelom. Mne na hlave sedeli dobre, par skusenosti s nimi mam. Ma ich aj viacero ludi tu z fora mozno by sa mohli vyjadrit aj oni. Tie K 450 sa tu uz parkrat riesili.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Aha, tak to by bolo fajn tým pádom... a keby si to porovnal s PORTA PRO? Myslím to sedenie na ušiach? Pretože tie sú mi neskutočne pohodlné
A asi jediné slúchátka, ktoré mi boli dobré z týchto neštuplov a nie tých hovnákov do uší, preto som sa pýtal.
Su pohodlne, co som cital na nete tak niektori ludia ich zacnu "citit" na hlave (nie je to bolest) po takych dvoch hodinkach, ale ja tieto problemy nemam
Nepadaju ani ked sa predklonim, nezosuchavaju sa, akurat v lete mi je v nich niekdy moc teplo.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Mám strach z toho ako by mi sedeli na ušiach... a ešte ohľadom zvuku. Čo také basy? Dobre to hrá? Najlepšie sluchatká čo som mal na ušiach boli PORTA PRO. Tak ak by sa dalo také nejaké porovnanie, ďakujem 
-
Ryan Giggs
VIP
Porty su pohodlnejsie. Ale su lahsie a pritlak sa da nastavit, takze hlavne preto.
Zvukovo su K 450 o nieco lepsie ako Porty, hlavne nie su tak prebasovane. Ale porovnat to nejak rozumne nejde kedze Porty su otvorene a K450 uzavrete.
Zvukovo su K 450 o nieco lepsie ako Porty, hlavne nie su tak prebasovane. Ale porovnat to nejak rozumne nejde kedze Porty su otvorene a K450 uzavrete.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Ja by som ich strašne chcel, lenže mám naozaj veľké uši a hlavu tak preto sa bojím že ich objednám a sklamanie bude... ono keby som to bral ja tak ešte oukey. Ale mama mi chce niečo kúpiť na meniny a mám si vybrať darček, tak si chcem nejaké slúchatka kúpiť, hodia sa mi. A keby mi boli na nič, tak by sa asi cítila nepríjemne a tak isto aj ja. Neviem, keby ich mali aj niekde v BB s možnosťou vyskúšať tak by som ich skúsil a potom by som sa rozhodol. Chcel by som ich skúsiť, keďže mi ich radí taký AudioGuru
A ešte takto - za predpoklad žeby som ich skúsil a boli by mi zlé tak by som sa napríklad rozhodol dajme tomu pre Porta pro. A sú tam dve edície. Klasika Porta Pro a 25th anniversary edition. Lebo je tam rozdiel len v dizajne VRAJ, ale páči sa mi viacej tá "výročná" edícia... Čo vy na to?
A ešte takto - za predpoklad žeby som ich skúsil a boli by mi zlé tak by som sa napríklad rozhodol dajme tomu pre Porta pro. A sú tam dve edície. Klasika Porta Pro a 25th anniversary edition. Lebo je tam rozdiel len v dizajne VRAJ, ale páči sa mi viacej tá "výročná" edícia... Čo vy na to?
-
Ryan Giggs
VIP
Tie Kossy su rovnake, tam je iny len dizajn.
Je pravda ze tie nausniky su relativne male, ale snad nemas nejaku extremne nadstandardnu hlavu a usi. Napr. tie Audio-Technicy maju nausniky vacsie.
Je pravda ze tie nausniky su relativne male, ale snad nemas nejaku extremne nadstandardnu hlavu a usi. Napr. tie Audio-Technicy maju nausniky vacsie.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Takto... v práci pracujem na call centre v Orange a máme Jabra GN2100 slúchatká... sú mi RIADNE malé a čo mám mikrofón pred ústami tak ma ľudia kvôli tomu že sú mi malé, nepočujú vôbec dobre... A každému jednému sú proste super, dobre že nemajú ešte vôľu ale mne riadne na nič... preto neviem že či by nebolo lepšie tie Porta Pro. Alebo takto - nedalo by sa to niekde REAL vyskúšať a potom kúpiť?
-
Ryan Giggs
VIP
Akg je znacka ktora je pomerne frekventovana, zvyknu mať aj v hudobninach, takze teoreticky by to nemal byt problem niekde na nich narazit. Tusim aj v datarte ich maju, aspon tu u nas som na nich niekedy pred vianocami narazil. Alebo sa stretnut s nejakym majitelom ak sa najde.
Prinajhorsom sa daju pri nakupe cez eshop do 7 dni vratit. To je ale asi krajna moznost.
Oni zas mensie ako porty velmi nie su, ten hlavovy most sa da o dosť povytiahnuť (na nete je fotiek dosť) , takze by si s nimi problem mat nemal. To ale len samozrejme teoretizujem.
Alebo potom obzriet sa po inych.
Prinajhorsom sa daju pri nakupe cez eshop do 7 dni vratit. To je ale asi krajna moznost.
Oni zas mensie ako porty velmi nie su, ten hlavovy most sa da o dosť povytiahnuť (na nete je fotiek dosť) , takze by si s nimi problem mat nemal. To ale len samozrejme teoretizujem.
Alebo potom obzriet sa po inych.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Hmm... skúsim sa kuknúť niekde v BB po obchodoch, konkrétne po týchto sa popýtať. Možno niekde nájdem. No a čo sa týka tých Porta Pro - s doživotnou je to teda ako? To sa platí potom za opravu či ako to je?
//edit : Napadlo ma ešte, že v Porta Pro je vlastne chyba len v tom kábli, ten sa stále lámal a prestávali hrať. Premýšľam - keby som vymenil kábel za nejaký kvalitnejší vydržalo by to dlhšie, alebo to je vyslovene chyba modelu že sa tam zalomuje a kazí kábel?
//edit : Napadlo ma ešte, že v Porta Pro je vlastne chyba len v tom kábli, ten sa stále lámal a prestávali hrať. Premýšľam - keby som vymenil kábel za nejaký kvalitnejší vydržalo by to dlhšie, alebo to je vyslovene chyba modelu že sa tam zalomuje a kazí kábel?
-
Ryan Giggs
VIP
Za dozivotnu sa plati, ak mas kod tak je to za 5€, bez kodu tusim 13,50. Dozivotna plati aj na tie tvoje ale bude to za tu vyssiu sumu. Bud ti to opravia alebo ti daju rovno novy kus. Aj to je riesenie, o to viac ak si s nimi spokojny.
Nove Kossy sa predavaju bud s kodom alebo bez, s kodom su samozrejme drahsie.
//inak servis je vo Zvolene takze to nemas daleko.
Nove Kossy sa predavaju bud s kodom alebo bez, s kodom su samozrejme drahsie.
//inak servis je vo Zvolene takze to nemas daleko.
-
Michaelo
Hardcore addict
Coby.. Ja som kupoval z PGS SB-45 a stali rovnako ako na inych shopoch kde boli bez kodu.
-
Ryan Giggs
VIP
Zalezi aky konkretny model kossov a v akom obchode.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Ryan Giggs - Akože ja som s nimi spokojný lenže problém je v tom, žeby som chcel spoľahlivé sluchátka o ktorých viem že sa mi nepokazia každého pol roka, prípadne v dobrom prípade každý rok. Zbytočne za to peniaze cálovať, neviem neviem. Ono tam bol len jediný problém a to konkrétne s tým káblom. Na svoje veci si dávam pozor a preto jediné čo sa pokazí je kábel, ktorý sa stále ohýba, prehýba etc.
Tak neviem, chcel by som skúsiť niečo kvalitnejšie čo má dobré basy aj a pre mňa bude dobre držať na ušiach. Ak to už holt bude situácia vyžadovať, tak už ostanem pri Porta Pro.
Áno, ten Zvolen je blízko, takže s tým by nebol problém.
Michaelo - nuž, také obuchy čo ja viem
To by som s tým vyzeral ako ten z Vesničko Má Středisková 
Tak neviem, chcel by som skúsiť niečo kvalitnejšie čo má dobré basy aj a pre mňa bude dobre držať na ušiach. Ak to už holt bude situácia vyžadovať, tak už ostanem pri Porta Pro.
Áno, ten Zvolen je blízko, takže s tým by nebol problém.
Michaelo - nuž, také obuchy čo ja viem
-
Michaelo
Hardcore addict
aké obuchy? Mám od nich aj Koss The Plug aj dané SB-45. Plugy mi už 3x vymenili a SB-45 raz opravili (polámal som ich). Vždy za 5€ a nie za 13€