GothaR napísal:cervena, modra, zelena, biela alebo cierna
Tak ked tam patrí aj biela pokial viem tak iba R-G-B + čierna ked vôbec nesvieti ale biela mi tam nepasuje.
//mam LG -Flatron L1750SQ od nova 1 pixel "B" ale je na boku a je vidieť iba pri boot obrazovke tak som spokojný
otazka kolko ma toleranciu vad.pix monitor SyncMaster 940BW rozlisenie 1440x900 ..... nikde neviem najst kolko to ma px spolu aby som mohol vypocitat... lebo po case som tu nasiel 3 cierne a jeden vadny podpixel... je to trieda 2 ak sa nemylim thx... (najskvor sa pytam lebo otec my povedal ze ked ho chcem preto ist zreklamovat tak ze on sa kvoli tomu nebude trepat z autom do masta do datacomu ze mam ist sam na eletricke )
Počet bodov je 1440*900=1296000; počet subpixlov je trojnásobok, teda 3888000. Tri chybné pixle + jeden subpixel sa mi zdá byť dosť veľa (aj keď je dosť možné, že je to ešte v norme).
Vcera som si konecne kupil Samsung 206BW 20" a hned ako som ho zapol tak som zbadal 1 vypaleny zeleny pixel. So zarukou zrejme nepochodim to viem lebo to by ich muselo byt viac. Neviete nieco poradit? Asi nie co?
verreaux napísal:Vcera som si konecne kupil Samsung 206BW 20" a hned ako som ho zapol tak som zbadal 1 vypaleny zeleny pixel. So zarukou zrejme nepochodim to viem lebo to by ich muselo byt viac. Neviete nieco poradit? Asi nie co?
Mne sa raz objavil na modro svietiaci pixel, velmi neprijemne Skus poklepat parkrat nan prstom, mne totiz potom uz zmizol ako mavnutim carovneho prutika. Ak to ale nepomoze, tak je tu este moznost nepouzivat ten pixel. Pozrem sa po tom programe, on ho uplne vypne, takze aspon nehrozi, ze ti bude svietit na cerveno, ci modro a to je potom vazne velmi zle na takom niecom robit. Tu som ti nasiel jeden navod, ono ich na google najdes neurokom, ale tento vyzera celkom fajn : http://www.instructables.com/id/Fix-a-s ... D-monitor/
moj-LG 22" LCD L227WT-PF 2 tyzdne 10h denne zatim nic (garancia 30000hod bez vypaleneho pixela)
otec-ACER 17" LCD AL1717F asi pol roka boli 2 vypalene ale jeden som opravil ze som masiroval prstom obraz aby sa krystal zase zacal otacat a pomohlo kupodivu