League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

PhYs0c
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa PhYs0c »

jj aký ? aby sme vedeli s kým nezačínať :D
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

tu ste vôbec nepochopili o čo ide...

tiež ma serie keď je hra vyrovnaná a dakto leavne, a všetko sa otočí, presne kvôli tomu, že leavol, lenže o tom nepíšem, pretože nieje diktatúra, že keď dakto zapne hru tak pri nej vydrží sedieť do konca, nieje to progaming, nieje to moja povinnosť - je to len hra.

vec sa má tak, že keď zapnem hru tak ju hrám lenže v 50% prípadoch je hráčska komunita taká že:

1. pripojí sa do lobby - ale hera si nevyberie
proste budeme tu 10x šaškovať, lebo dáky kook si nevie vybrať...
2. keď už sa hra spustí tak jungler si bere solo line, lebo to on chce aj keď ho tam plieskajú dvaja
3. hráč spustí hru a kým odbehne 1:30 na minionov tak on je kludne afk a dakedy si sám na line aj 5min po začiatku lebo je afk
4. určitá populácia hrá len na kill steal takže teba nechá vytrieť a potom vybehne na oslabených enemáčov, dôležité je že tebe nepomôže
5. včera týpek došiel z obchodu ku veži a za 1s mal polku hp dole a to bojoval pri veži, a nakoniec za 3s skapal 3-4lvl hry....
tak som sa ho spytal preco to spravil a on ze NOOB :lol:

je kopa takýchto príkladov...

a vôbec je mi jedno ten Leaver Rank, len ma zaráža že ma developeri chcú potrestať za to že nechcem hrať ich hru s idiotmi.

a verte tomu, že ked dobrý team tak sa dá hrať 4v5 v pohode, ale keď je team team na prd, tak to, že ja leavnem neoplyvní v konečnom dôsledku vôbec nič.
a fakt ma viacej baví hrať 4v5 s ľudmi čo vedia o čo ide,aj keď prehráme, ako 5v5 s totálnymi mamľasmi, kde ma nasiera už len to ako sa pohybuje a čo vypisuje...

JE TO LEN HRA a síce mp, no nasierať sa tam nehodlám ďalej, keď je dobrý team nieje problém, keď je team francúzkych kídov tak čau pa.

ževraj ten Leaver Rank sa postupne zvyšuje takže najskôr 3dni ban potom 7 potom 14, myslím že sa to dá prežiť, ale je to poďla mna blbé riešenie toho že sa odmietam hrať hru ktorá ma prestane baviť because of teammates.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ešte raz teda.
Nehraj solo hry, keď nechceŠ dostávať do teamu debilov.
Kontaktuj kamarátov a hraj sa s nimi pre-made.
Keď už však hru zapneš, tak ju dohraj do konca. Pre mňa za mňa choď do jungle a hraj sa tam kým budú dávať tvoj "debilný" team.
My sme pochopili o čo ti ide, ale postoj sa nezmení. Takýmto štýlom leaver si a vačšinou ťa hráči označujú ako nasraného hráča, ktorý to proste neudržal a tak leavol (rage quit). Ale tak o tom potom. Nie si jediný, kto takéto veci robí.
btw áno, ty nie si povinný, aby si každú hru dohral do konca, nuž potom ale riot nie je povinný ti takéto správanie v hre tolerovať, pretože riot nemôže za to, že hru hrajú aj poliaci a hráči, ktorí to hrať buď nevedia, alebo zámerne hru ostatným kazia.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

no to je jasne.
len je to kravina...

starý dobré CS a votekick :nono:
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

vyse 2 tyzdnov som LoL nehral a vobec mi nechyba,vobec ma to nelaka,pretoze aj ekd to zapnem a predstavim si,ze mozem chytit niakych magorov do teamu a zbitocne sa budem ale 20-60 minut trapit tak to radsej vypnem a idem hrat nieco ine a mam pekny klud :)
rain3R
Star
Star

Príspevok od používateľa rain3R »

Forsaken napísal:no to je jasne.
len je to kravina...

starý dobré CS a votekick :nono:

No a jak by si spravil votekick alebo niečo podobné v LoLku? absolútne nemyslitelné. Bohužial tento štýl hry žiadnu takúto vec mať nikdy nebude, lebo sa to nedá. Jedine poriadne spraviť matchmaking, ale aj tak, aj ten najhroší poliak/rus vyhráva hry, rovnako ako ty, alebo ja.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

nie, najlepšie by bolo ak by bolo pár ľudí, čo by kontrolovali reporty a vyhodnocovali alebo aj užívatelia a hráčov by jednoducho zablokovali, lenže to sa asi nestane, lebo každý aj takýto hráč je ich potenciálny hráč, ktorý si raz môže nakúpiť riot pointy alebo si už nakúpil
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

nie, najlepšie by bolo ak by bolo pár ľudí, čo by kontrolovali reporty a vyhodnocovali alebo aj užívatelia a hráčov by jednoducho zablokovali
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

mohli by to urobit tak, ze by bol votekick a potom nasledny join podla toho koho kickli, napriklad supporta, tak typkovi by prislo okno, ze chyba support, joinlo by ho do hry dalo by mu lvl a goldy ake mal hrac pred nim a pokracovalo by sa
lekoklatik
VIP
VIP

@PhYs0c: veď to čo ty opisuješ tu už nejakú dobu je :) http://eune.leagueoflegends.com/tribunal
Občas sa na nejaké prípade pozriem a chalani mi vždy pošlú e-mail že sú vďační, previnilci boli potrestaní a mne zasielajú nejaké IP.

@aruN: totálna pčovina. Ako nehnevaj sa na mňa. Ale sú tu veci ako, pripojil by sa nový hráč s novým hrdinom? Kto by chcel hrať už rozohratú hru? A celkovo...
Je to dobré ako to je. Inak sa to urobiť nedá. Je to v komunite ľudí a RIOT s tým nemôže urobiť nič iné, než označiť niekoho rankom leaver (napr. Forsaken).
Pokiaľ je komunita priťatá, ťažko sa v takej komunite pláva.
ko*ot sú všade, a LOL nie je výnimka. Zložiť pre-made, alebo sa naučiť že sa takéto veci stávajú. To už k tomu žiaľ v anonymnom svete patrí...
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

viem ze to uz je ale nemam pocit ze by to malo nejaky ucinok, vzhladom na to ze tam stale stretavam ludi takehoto typu
kolko ich mozem za den punishnut?
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Riot pokračuje v znižovaní cien champov, takže Karhus a Twitch budú za 3150.
Ďalší patch prinesie buff pre Skarnera (konečne :) ), Corkiho a nerf dostane Hextech Gunblade. + nejaké tie zmeny v dominione. Viac vo videu:
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Leko, ale bolo by to lepsie, predsa hrat 4v5 a 5v5 je rozdiel
lekoklatik
VIP
VIP

Bolo by lepšie, keby sme hrali s dobrými hráčmi proti dobrým hráčom.
Tiež by bolo super hrať stále parádne a vždy 5vs5.
Ale žiaľ, RIOT s tým skutočne nemôže nič robiť. Je to v hráčoch. Ja tiež dostanem rage a neudržím sa ani v chate (prosto to zo mňa vystrelí), ale vačšinou sa snažím nejak pomôcť, nech sa zlepíme ako jednotný team.

//neviem koľko je možné vyriešiť prípadov za deŇ, ja už riešim nejaký 6ty a zatiaľ som dal 2x pardon, pretože nerozumiem za čo ľudia dokážu reportnúť...
Ostatné zas nepochopím, ako je možné že s takým rozumom dokážu vôbec prežiť... Väčšinou Poliaci :?
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

nerf na hextech gunblade? zbytocny
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

neviem, ci to tu uz bolo, ale nema niekto soundy z hry? chcel by som smiech YIho ako sms ton... :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ty si ale mily...

tie navody som si vygooglil aj sam a skutocne sa mi nechce instalovat 2 rozne programy na to, aby som vedel tie subory hry rozbalit...
rovnako som si na youtube nasiel aj to video, kde niekto klika na hrdinov v hre, aby mu rozpravali v este starej verzii lolka...

preto som napisal sem, ci niekto uz tie soundy nema, alebo link na download uz pripravenych zvukov z hry v mp3 formate...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Na youtube je cca 3 minútové video s všetkými zvukmi, hľadaj...
lekoklatik
VIP
VIP

Myslím že keby si dal niekto tú námahu nahrať všetky zvuky hrdinov z lol, určite by ich už niekde postol.
Preto google.
Napísať odpoveď