League of Legends
-
thomasko89
Amateur
Re: League of Legends
to ked leavujem tak mam nejaky leave rank? lebo jeden cas na starsom pc mi vypinalo hru ... nic som stym nemohol robit a davali mi report... takze kvoli tomu ma dava k samym leaverom? a co sa tyka bugov... riot vobec nic nerobi... mam taky bug ze nevidim ziadny pismena ani cisla v hre... co je dost zle nevidim ani co mi pisu
(niekedy chvala bohnu
) a ma to viac hracov... a uz preslo asi 9 dni a stale nic ...
-
lekoklatik
VIP
Keď ti vypne hru, zapni ju znovu a budeš sa môcť do hry pripojiť.
Keď ťa do hry nepustí, tiež hru (client) vypni a zapni znovu.
Keď leavneš hru, hráči ťa môžu reportovať, avšak aj tak si označený ako leaver vo výsledkoch + strácaš rank (ak hráš ranked samozrejme).
Keď leavneš queue tak strácaš rank, akoby si hru prehral (ak hráš ranked).
Keď leavneš hru, hráči ťa môžu reportovať, avšak aj tak si označený ako leaver vo výsledkoch + strácaš rank (ak hráš ranked samozrejme).
-
thomasko89
Amateur
dakujem za vysvetlenie... ale ten pc bol dost stary takze nacitanie trvalo aj 5 minut a za ten cas by nepriatelia stihli nazbierat ten nejaky lvl... takze som kaslal na to...lekoklatik napísal:Keď ti vypne hru, zapni ju znovu a budeš sa môcť do hry pripojiť.
-
lekoklatik
VIP
V takom prípade sa nemôžeš čudovať, že si označený ako leaver.
Hrať na starom počítači, ktorý načítava 5 minút (ako sám píšeš) je rovnako blbé hrať s výpadkami internetu...
Nepomáhaš ani sebe, ani tvojmu teamu.
Hrať na starom počítači, ktorý načítava 5 minút (ako sám píšeš) je rovnako blbé hrať s výpadkami internetu...
-
thomasko89
Amateur
nevadi uz mam novylekoklatik napísal:V takom prípade sa nemôžeš čudovať, že si označený ako leaver.
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
dnesna ranked, samozrejme troll last pick teemo, totalne useless, ja som hral jannu s nim na bote vs sona/caita, stal pod vezou, afkoval, mal som vacsi level za supporta ako on a potom isiel dzunglit, nekomunikoval, proste autista
mali by teema vyradit, nikto ho nevie hrat a aj ked ho niekto hra, je uplne na hovno

// SonicAF: I go ad Sona. No cv. No heal. No, I am not trolling. Yes, I will not heal "even a bit". No, not OMG. Yes, I play ad Sona. Yes I am already tired of your questions and flaming.
SonicAF: If you ruin my pick by banning or intentionally picking her I go revive/rally Evelynn and do my best to win.
mrknite jeho match history
mali by teema vyradit, nikto ho nevie hrat a aj ked ho niekto hra, je uplne na hovno
// SonicAF: I go ad Sona. No cv. No heal. No, I am not trolling. Yes, I will not heal "even a bit". No, not OMG. Yes, I play ad Sona. Yes I am already tired of your questions and flaming.
SonicAF: If you ruin my pick by banning or intentionally picking her I go revive/rally Evelynn and do my best to win.
mrknite jeho match history
-
Croven
Star
teemo je nahovno? O_o
nechcem do nikoho rypat,ale naco to hravate ked tu kazdy den nariekate... v kazdej hre ci je to wow,ci je to cs,ci je to lol su retardi a tak to je,bolo aj zostane a nikdy sa to nezmeni,tak sa stym zmierte a prestane qq.. Dobre to poznam,ze clovek si chce po dlhej dobe zahrat 1-2 hry vecer,len tak relaxacne a aj tak su tie 2 hry rozohdnute uz 15. minute,ale ani v high elo to neni vzdy zelene.. co niekedy pozeram streamy tak tam su tiez pekne individua..
nechcem do nikoho rypat,ale naco to hravate ked tu kazdy den nariekate... v kazdej hre ci je to wow,ci je to cs,ci je to lol su retardi a tak to je,bolo aj zostane a nikdy sa to nezmeni,tak sa stym zmierte a prestane qq.. Dobre to poznam,ze clovek si chce po dlhej dobe zahrat 1-2 hry vecer,len tak relaxacne a aj tak su tie 2 hry rozohdnute uz 15. minute,ale ani v high elo to neni vzdy zelene.. co niekedy pozeram streamy tak tam su tiez pekne individua..
No posledne dva tyzdne som bol na marotke, takze som hraval dost casto, asi 2-3 hry z 30 hier som hral viac ako 40min... vsetko surrend po 20minutach... Dnes som odohral 3hry a z toho vsetky po 20 min surrend, lebo sa daky kkt leavol.. vcera deto.. posledne dni, tyzdne to je cele zle.. a to su 30tky lvli ako ja.. nechapem tomu, nervy neskutocne... napoji sa a po 5 minutach, ked ho zajebu 2x sa leavne, skurv*ne zakomplexovane deti
-
lekoklatik
VIP
@Croven: Nuž nikto netvrdí že na vysokom ranku sa nenájde človek, ktorý hru kazí zámerne. Je ich tam však rozhodne menej, v opačnom prípade by sa tak vysoko nedostali ani keby sa posrali.
pametam si ako prvykrat spustili tribunal a fakt to pomohlo tie bany.dalo sa normalne hrat potom tribunal vypli a o nejaky cas znova zapli ale vidim ze nepomaha.
Presne tak, keď prvý krát zapli tribunál, bolo cítiť že do mesiaca bolo menej takýchto trollov. A potom keď ho vypli bolo cítiť ešte viac ich návrat
. Teraz od začiatku season 2 je to katastrofa. Úroveň hier klesla. Mňa LoLko bavilo ako žiadna iná hra na svete. Ale tak po dvoch hrách s trollmi to v ten istý deň už nezapnem.
mne dnes jeden leavol, pretoze sme ho nechceli pustit na mid (aj ked nemal vobec hrdinu vhodneho na mid)...tak sa nam asi 30 minut rehotal, ze dostavame na frak, ked hrame 4vs5...takym detom by mali davat aspon tyzdnove bany...
-
lekoklatik
VIP
Aké týždňové? Rovno zrušiť účet retardovy.
Mne sa práveže darí, za posledných 12 ranked hier mám len dve prehry. Neviem čo sa stalo....
Dnes som si kupil Xin Zhaa, nastavil som si viac menej vsetko na junglera http://www.mobafire.com/league-of-legen ... gler-98109 , nuz na runy som peniaze nemal, takze som mal runy trocha odveci, ale napriek tomu, ze som si ho dnes kupil, nemal skusenosti ani runy, plus moja druha hra RANKED a tak sa mi darilo, krasna hra.. 1vs1 bez sance
.. Konecne som hral hru, ktoru som si uzival

-
lekoklatik
VIP
No mali ste to ale retardovaný team a retardovaných protivníkov...
Ja len tak, nedalo mi. Ale gratulujem
Ja sa chystám kúpiť Lee Sin-a.
Jungler je jediná "class" ktorú ešte nemám poriadne nacvičenú.
Ja len tak, nedalo mi. Ale gratulujem
Ja sa chystám kúpiť Lee Sin-a.
Jungler je jediná "class" ktorú ešte nemám poriadne nacvičenú.
Xin už je dosť ponerfovaný, mal si ho vidieť predtým
Na ziačiatku S1 to bolo najvačšie OPčko. Inak čo sa týka leesina, to isté, je nerfnutý ale je to stálne dobrý jungler (i keď ja osobne som mu neprišiel na chuť). Zistil som však že rammus v jungli ma neskutočne silné ganky, vždy mám v ranked keď ho hrám aspon tri killy z laning phase.
-
aruN
Professional
Dobry Lee sin je na nezaplatenie, ma velmi dobru escape mechaniku, ganky + ulta.
Ale co hram normal/ranked z 90% hier sa banuje.
Ale co hram normal/ranked z 90% hier sa banuje.
ako sa volá ten new hero čo je od včera či dnes či ekdy ? nemyslím xeratha
-
lekoklatik
VIP