League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

http://leaguecraft.com/discussions/6063 ... tal-.xhtml
Tak máme tu blížiaci si sa nerf :smt081

Doran's Shield
100 Health --> 80 Health
10 HP/5 --> 5 HP/5

Boots of Mobility
Base Movement Speed 45 --> 25
Enhanced Movement Speed 105 --> 105
1000 Total Gold Cost --> 800 Total Gold Cost

atd...
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

leko - svata pravda

Takisto to zhrniem, ako to vidim ja a snad to aj niektorych z Vas povzbudi. Momentalne som v Gold IV, co nieje nejako vysoko, ale pre mna dost podstatny progress. V s3 som bol cca 4 mesiace v silver II / silver I, na striedacku, nedarilo sa mi ani za bo*a dostat do toho goldu. Skoncil som v silver I, kde mi chybal posledny win do goldu. Povedal som si dost, treba rapidnu zmenu.

Zmena bola takato:
-predtym som hraval hocico, mal som chut na dianu, pickol som dianu. Chcel som skarnera, zobral som skarnera. Mal som naladu hrat za le blanc, pickol som si ju. Zmenil som to, realne som si pozrel, ktorych champov dokazem zahrat solidne a podla toho som hraval. Vedel som ze niesom dobry toper, tak som top nehral. Rovnako ako mid, radsej som zobral support
-podstatny bod hlavne v jungli = mid isiel recall a bot ma malo hp? Ideme draka. Sledovat respawny, minutu pred respawnom draka upozornit team, a 20 sekund pred respawnom uz byt ready, ci ho zabit alebo stealnut. Jeden drak az tak rapidne hru nezmeni. Ale 4 po sebe uz ano.
-wardovat aj junglu enemy junglera, pingovat kde sa enemy jungler nachadza alebo kde by mohol byt, botu to dost pomoze
-naucit sa hrat nejakeho "gamebreakera", u mna to bol fiddlestick, dokazem si povedat ze som si ho celkom vymakal, v istej chvili som mal za neho okolo 8/10 win.
-vsimat si team comp, ako som pisal vyssie, zacal som hravat fiddla, uvedomil som si ze ak beriem squishy junglera, potrebujeme tanky top, poprosil som teda v lobby topera, ci by slo zobrat nieco tanky
-v TF, ak mame feednute adc, niekedy je lepsie skor deffovat jeho, ako chasovat enemy carry, predsa len jinx s 8/2 dokaze toho viac ako Vy s 3/4
-dost prevratny moment u mna nastal po tom, co som si kupil jinx a zacal hravat adc. Prestal som bezhlavo strielat do minionov a uvedomil si, ze farma znamena vela. Uvedomil som si, ze cca 18 creepov = 1 kill. Naucil som sa freezovat lajny, ked bol nas jungler poblizku, resp. si siel pre cervenu. Naucil som sa, kedy mozem poriadne pushnut lajnu. Takisto som si uvedomil, ze niekedy je lepsie neznicit enemy turett, hlavne ak na lajne dominujete (lajna sa Vam pushne a Vy pridete o nejake killy na adc, zatial co on si moze v pohodli domova a vlastnej jungli dofarmit a trochu Vas dohnat)
-k adc, takisto predtym na kazde moje carry bola ista volba Guardian Angel. Zistil som ze je to sprostost po tom, co som niekolkokrat po sebe po teamfighte ostal jediny z mojho timu zivy. Naucil som sa teda kupovat Mercurial Sash, resp. Mercurial Skimiter (ak je napr proti Tebe Warwick,atd Fizz a je to ista volba). Absencia Guardianu bolo hlavne aj kvoli tomu, ze som sa naucil ovladat positioning a nie sa bezhlavo rutit dopredu.
-zase k adc, takisto je potreba naucit sa kedy je potreba Phantom Dancer a kedy sa zase oplati Static Shiv.

Spravanie:
-serie Vas nejaky clen Vasho timu, mate 0/3 na lajne a viete, ze to nebola tak uplne Vasa chyba? (napriklad dotieravy Pantheon s cc supportom a burst adc) ? Nehadajte sa s nim, supnite si ho do ignoru, a kedy date comeback 5/3 tak si ho unmutujte, zbavite sa tym nervozity, lebo nervozni robite len hluposti.

Runy / masteries:
-nie, 2 rune page nestacia
-áno, masteries sa robia podla situacie a enemy

Toť moje postrehy, dufam ze to niekomu pomoze. Vy my drzte palce na mojej ceste do platiny
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tym doranom proste tiot neda pokoj omg. Ved si to kazdy moze kupit. Co su uz nacisto retardovani? Nech nam radsej spristupnia ingame voice chat o prerobia toho zalagovaneho zabugovaneho clienta ako robit taketo total blbosti. Fakt trotlovia :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Voicechat? Preboha len to nie. :D
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

v kazdej posranej hre je voicechat len tito idioti zaspali dobu a doteraz ani neriesia.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja neviem, mne to nejak nechyba...aj tak tipujem ze 90% ludi by som tam hned mutoval, ked vidim kolko flamu byva uz len v normalnom chate.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Este to by mi chybalo, aby tam nejaky polsky curak vrestal do mikrofonu :D
Adry: presne toto robi ludi lepsich v tejto hre. Hlavne to uvedomovanie si situacie, ci mozem alebo nemozem fightit, kde a kedy ganknut, kde sa postavit v tf atd...Mas na to, tak pod k nam doplatiny. Aj tak tam rozdiel nie je :D
BE11: mne sa zda, ze sme uz rankedy spolu davnejsie hrali a dost si to drbal :D Tak ale vselico sa mohlo zmenit. Daj nick, mozno niekedy.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

lekoklatik napísal:Chalani ked budem na pc tak vam spocitam ako dlho sa vam darilo a par uzivatelov tejto temy si "oddychlo" a kedy ste zas spadli do toho vaseho nekonecneho pribehu: "mozem si ruky zodrat ale vsetci v mojom teame su feederi". Ja sa ospravedlnujem za toto moje nekonecne calm down atd. ale skuste sa nad tym povzniest a (zas a znovu) hladat chyby u vas. Ja som napriklad prehral promo a potom asi dalsich 7hier po sebe (kukni moj west lolking) a aj na priek tomu ze moji spoluhraci boli lamy a enemy tym mali fakerovu rivenu ci darienovho munda alebo edwardovho tresha, mohol som to potiahnut ale hral som zle. A bol som nasraty aa davaj dalsie hry :D Calm the fuck down :D

Vela z vas sa riadne zlepsilo co citam tuto temu a potiahlo sa dobry kus hore tak tu kur*a neplacte ze sa to neda! Prave teraz sa to da, silver, gold. Kukajte na toho smrada kevyna. uz ma plat na weste aj este ;) hra tam kde aj my ostatne lamy a predsa ide a neplace (teda aspon nie tu) ked prehra promo do platiny.

ah :)

ze kevyn v platine? Leko pls :D
Prílohy
diamond II smurf.jpg
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Nesuhlasim s tym, ze nie je dobre znicit vezu. Samozrejme ak ma malo hp a ide velky naval vlastnych kripov, tak to necham tak aby to veza supera vyhasila.. Ale inak ked strati lajna vezu, tak pre junglera + cely tym vlastne je to ovela jednoduhsie, proste napr. bot musi aj tak pushnut i ked nema za sebou vezu a potom je jednuduche gangnut lajnu bez veze. Dalej po zniceni veze superovi, sa moze lajna presunut inde a rychlo pusnut napr. mid 3vs1 alebo 4vs1 (s junglerom).. To ze par kripov lajna potom nafarmi blizsie pri sebe, to je nic. Podla mna je zase zaklad cim skor znicit vezu. Samozrejme je to moj osobny nazor
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

vela krat som uz s kamaratom prestali slahat do veze, lebo sme si povedali, ze sak su uplni supaci a este nejake tie goldiky nam daju. nikdy to nebolo zle rozhodnutie, pretoze si nepamatam ze by sme to lutovali.. proste ked dole jasne dominujeme tak sa nafarmime na heroch a nie na vezi :) ale tak vela zalezi aj od celkovej situacie v hre.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

To ano, vsetko zavisi od hry. Ak team vie, ze napr. v early game su silnejsi a late game by prehrali, tak proste musia pushovat a zase naopak. No vravim ze ma to vyhodu tu, ze po zniceni veze moze lajna pomoct dalsej lajne a tym pushnut dalsiu vezu.. potom super hra skor v defe a mas free drakov...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sharky-no napísal:vela krat som uz s kamaratom prestali slahat do veze, lebo sme si povedali, ze sak su uplni supaci a este nejake tie goldiky nam daju. nikdy to nebolo zle rozhodnutie, pretoze si nepamatam ze by sme to lutovali.. proste ked dole jasne dominujeme tak sa nafarmime na heroch a nie na vezi :) ale tak vela zalezi aj od celkovej situacie v hre.
Toto trocha rozvin, ako vies ze su uplni supaci a este nejake goldiky ti daju? Teda ak to je take zjavne tak asi uz ich klatite a maju po 0/4 a potom vam vela goldov za kill teda nedaju. :D To je lepsie pushnut tu vezu ktora vam da viac g ako teamu, a ist roamovat mid a potencialne tam zabit middera ktory mozno nema 0/4 a takze da viac goldov za kill bud tebe alebo midderovi + viac asistov kedze budete traja (resp styria ak pride aj jungler). Takze podla mna je naozaj vzdy lepsie pushnut tu vezu nez nechat tak, nikdy nevies kedy sa ti to moze aj vypomstit, nahodou oni pushnu nazad, znicia vasu vezu, a pushnu creepy az k druhej vezi, potom to nejak otocia a zacnu vyhravat a uz sa k tej ich vezi ani nedostanete. ;)
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

LukasqoO napísal:A co je na tom ?
Vyhral som 9x v rade tak som si myslel, že budem mať aspoň firstpick
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Dede napísal: Vyhral som 9x v rade tak som si myslel, že budem mať aspoň firstpick

Teraz to funguje tak,ze je to nahodne kto bude firstpick.Uz nieje firstpick ten co ma najvacsi mmr.Co je v podstate pic****.Pretoze niekto s najnizsim mmr z teamu dostane first pick a moze pickovat mid bez toho aby mu ostatni do toho kecali.I ked v podstate predtym to bolo lepsie.Lebo logicky,kto ma najvyssi mmr =je tam vacsia pravdepodobnost,ze svoju main linku zahra dobre.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

K tomu pushovaniu: Ja si myslim ze je urcite vyhodnejsie taking objectives ako killing. Ono pri tom pushovani enemy chasuje skor teba ako ty ich co sa da vyuzit ci uz pri nejakej pasci alebo split-push ci cokolvek co sa vam zmysli ked jeden tautne napr 3ch enemy. Pokial nie sme v teame feednuti tak sa snazim tfs vyhybat a po vyhru idem teda taktickejsie nez hrubou silou. Ale ako spominate, vsetko zalezi od hry ktora ma plno roznych faktorov a kazdy z faktorov ma teda individualne riesenie.

k 1st pick: Podla mna je jedno ci ma hrac vysoke ci nizke MMR. Pokial je to troll v pi*ku co si nechce nechat povedat aby jeho team mal co najlepsiu sancu vyhrat a hlavne hrat v pohode nna poste ktory kazdemu ide najviac, tazko uz v samotnom Q.

Ale co mna osobne najviac serie je obmedzenie poctu ward na hraca (je tazke niekoho presvedcit ze v 40min trinket ako warda nestaci) pretoze s 3-4 wardami sa len tazko da aledovat mapa. A rovnako mi chyba oracle. Och...
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

Nemá ti v čom chýbať oraclo keďže hráči silver/gold možno aj plat nekupuju wardy iba supp a sem tam jungler. Ostatok iba trinkety...
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

Dede napísal:Nemá ti v čom chýbať oraclo keďže hráči silver/gold možno aj plat nekupuju wardy iba supp a sem tam jungler. Ostatok iba trinkety...
Upgradnutý trinked, to máš každú chvíľu wardu. ... 5-4wardy.
Supp sigstone + vision.... 4 wardy.
Jungler....1-2wardy
To máš 9-11 ward s hráčmi čo wardy nemusia.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kevyn68 napísal:

Teraz to funguje tak,ze je to nahodne kto bude firstpick.Uz nieje firstpick ten co ma najvacsi mmr.Co je v podstate pic****.Pretoze niekto s najnizsim mmr z teamu dostane first pick a moze pickovat mid bez toho aby mu ostatni do toho kecali.I ked v podstate predtym to bolo lepsie.Lebo logicky,kto ma najvyssi mmr =je tam vacsia pravdepodobnost,ze svoju main linku zahra dobre.
A isto to je zmenene? Mne pride ze to nezmenili pretoze s kamosom ked hrame duo tak nas dava tak ako predtym, vacsinou ako dva posledne picky alebo tak ze ten s vyssim mmr je first pick a ten s tym nizsim je last pick. Takze ja zatial vobec nebadam zmenu.
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

Začínam pochybovať o zdraví niektorých hráčov LoLka....
Promotion do GolduI, prvá hra prehra, mal soom v teame 2 toxických feederov.
Druhá hra to isté, iný hráči, raz taký flame medzi sebou raz také feedenie, čo to má znamenať :(
Prílohy
Screenshot - 17_ 2.png
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Ako píše hotwire tiež som si nevšimol zmenu, :roll:
Be11 ako dlho hráš lolko, že si nepochopil základnú vec, keď hráš solo ranked vždy je veľké %,že dostaneš troll team či flame hráčov atď.
Vôbec sa čudujem, že sa tomu čuduješ :D pokiaľ si nezložíš vlastný team tak je tu vždy toto riziko s tým treba proste počítať, keď si sa pustil do solo hrania :)
Napísať odpoveď