League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

vonjose
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa vonjose »

Mňa zaujal ten build Gangplanka. :) Inak čo si myslíte o visual upgrade Twitcha? Mne sa na tom novom vôbec nepáči že mu dali preč staré hlášky. :(
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

sunfire --> randuin
hydra --> yomma
A kedze si bol feed a v enemy teame bola taka kompozicia ,tak by som dal botrk --> infinity

korean nocturne pls
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

twitch bol moj prvy champion a v podstate som hraval iba 24/7 twitch celych 30 levelov a niekolko dalsich mesiacov...z visualneho upgradeu nie som moc nadseny, pretoze podla mna z neho spravili skor nejaku "vačicu" ako potkana...ma strasne take pretiahnute telo aj xicht a nufak a potkany byvaju skor take mohutne, tučnucke, hlavne ked uz su dospele...mohli ho nechat pekne takeho tucnuckeho :D paci sa mi ale ten potkani xicht, ktory sa na vas objavi, ked vas otravi...inak twitch kedysi daaaavno vyzeral dost podobne ako ho idu teraz zmenit, takze sa len vracaju k staremu dizajnu...radsej by som prijal cely rework twitcha, lebo teraz sa uz moc nehrava... :(

_____

co hrate proti ciernemu chlapikovi??? ak niekto ovlada dobre jeho mechaniku, tak prvych 10 minut je na lajne nenormalne otravny, hlavne ked sa nakombinuje este s nejakym dalsim otravnym supportom, tak je to fakt hrozne...a nie vzdy sa mi to potom v mid alebo lategame podari otocit, ako v mojej poslednej hre s vayne, lebo vayne je fakt svina a 1vs1 v lategame lucian nemal sancu...
http://www.lolking.net/summoner/euw/429 ... 1418706073
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

ephramko napísal:twitch bol moj prvy champion a v podstate som hraval iba 24/7 twitch celych 30 levelov a niekolko dalsich mesiacov...z visualneho upgradeu nie som moc nadseny, pretoze podla mna z neho spravili skor nejaku "vačicu" ako potkana...ma strasne take pretiahnute telo aj xicht a nufak a potkany byvaju skor take mohutne, tučnucke, hlavne ked uz su dospele...mohli ho nechat pekne takeho tucnuckeho :D paci sa mi ale ten potkani xicht, ktory sa na vas objavi, ked vas otravi...inak twitch kedysi daaaavno vyzeral dost podobne ako ho idu teraz zmenit, takze sa len vracaju k staremu dizajnu...radsej by som prijal cely rework twitcha, lebo teraz sa uz moc nehrava... :(

_____

co hrate proti ciernemu chlapikovi??? ak niekto ovlada dobre jeho mechaniku, tak prvych 10 minut je na lajne nenormalne otravny, hlavne ked sa nakombinuje este s nejakym dalsim otravnym supportom, tak je to fakt hrozne...a nie vzdy sa mi to potom v mid alebo lategame podari otocit, ako v mojej poslednej hre s vayne, lebo vayne je fakt svina a 1vs1 v lategame lucian nemal sancu...
http://www.lolking.net/summoner/euw/429 ... 1418706073

Velmi dobra hra.Na vaynu celkom tazky matchup,ale vidno,ze staci skill a mozno troska stastia a da sa potahat :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

nie je MF po reworku zase trochu OP? alebo len hram proti smejdom? :D v rankedoch sa mi totalne nedari za ADC a myslim, ze som prisiel na to, cim to je...supportom!!! v teambuilder dostavam velmi dobrych supportov (aj ked su casto bronze, silver alebo unranked), pretoze tam hraju za supportov ludia, ktori naozaj chcu hrat support a nie su len donuteni teamom ako v rankedoch...

http://www.lolking.net/summoner/euw/42950312#matches
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

mf je dost situational pick .. taky dost high risk high reward ...

ona je hlavne op uplne v early game .. tam si champov ako ez / sona atd das na 3 rany dole a už len snowballuješ :D
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

stalo sa toto niekomu - kamarat prenasal stary acc z westu lvl 30 na east kedze je to zadarmo a po prihlaseni mu to hodilo lvl 1 acc bez ziadnych hrdinov ? mam napisat na support alebo to tak ma byt ?
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

skus počkať na zazrak :wink:
faethia
Medium Star
Medium Star

ved sa normalne pytam ostatni kamarati ked prenasali tak im ostal lvl 30, vsetci champovia aj skiny proste vsetko ...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Skus teda ten support samozrejme. Ako inu radu by si chcel ;)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

skus pockat 24hodin...tie udaje sa neprenasaju automaticky ihned...sa ti dalo hned nalogovat?
faethia
Medium Star
Medium Star

je to kamaratov acc a chceli sme to preniest na east aby som mohol hrat s nim. Ked ho preniesol dalo mu to moznost zmenit meno tak ho zmenil dal mi udaje a ked som sa logol ja tak mi to vyhodilo tu tabulku ked 1 krat pustis lolko a potom si vyberas obtiaznost a ked som sa dostal do menu bol som lvl 1
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Keď si preniesol acc a išiel sa nalogovať na prenesený acc, tak zmenil si v Lolku región z EUW na EUNE?

Samozrejme prenáša sa to ihneď, žiadnych 24 hodín...
faethia
Medium Star
Medium Star

ano zmenil som to, uz som aj tak napisal na support dufam ze to vratia spat, aj som hladal na fore riotu aj vo FAQ transferu acc a nenasiel som nic o tom ze by sa mal acc vratit spat na lvl 1 dufam ze ide len o bug
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Samozrejme že pri prevode sa účet nemá vrátiť na lvl 1... Ja keď som nedávno prenášal účet z EUNE na EUW tak sa mi stal tiež bug. Nick sa mi zmenil na nejaký "ADLKJ240942KF82490"... proste na nejaké random písmená a čísla... Napísal som na support a on sa má spýtal aký chcem nový nick a zmenil mi to.
Toto je ale trošku vážnejší prípad. Držím palce a prípadne daj vedieť ako sa to vyriešilo.
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

Nj, s tými prevodmi majú občas problémy, napríklad ked maju problem EUW a ty si prenáaš acc z EUNE tak sa to môže bugnuť, aspoň niečo v tom zmysle mi písal support. Mne pre zmenu nešlo previesť acc z EUNE, dôvod bol, že pri prvom pokuse niečo crashlo, a učet nepreviedlo. No ked som ho chcel previesť znova, vypisalo mi,že učet je už prevedeny pričom b ol na EUNE, atd.... proste blbosťi :D
Sparko

Príspevok od používateľa Sparko »

Nechce niekto acc na euWEST ? Uz asi rok a pol som za ten acc nehral cize bohvie co tam neni ale mam tam 88 /118 champov, asi 3-4 skiny uz neviem..vymenil by som to za nejake skiny na druhy acc alebo neviem ponuknite
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Neviem či to pozná každý, ale len zriedka sa mi stáva, že ich hráči používajú okrem supporta..
Takže pre info http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Vision_Ward
Vision ward má nekonečný čas od plantu za 100 goldov sa to fakt oplatí má dobrý vision range a napríklad na mid je úplne super ju vložiť do toho malého kríčku vo vode 8) garantujem vám, že pokiaľ tadiaľ nikto neprejde tak tam bude do konca hry a nejeden krát vám zachráni zadok, ako jungler ju kupujem skoro vždy je to veľká pomoc či už pri obrane mid , alebo pre lepšie prezradenie pozície enemy junglera.
Vision wardov môže byt na mape 5 na team a na každého hráča jedna.
PS:
Veľa hráčov tieto wardy ignorujú a bolo by fajn keby ich kupovalo čo najviac hráčov.Predsa len ta hra je o niečom inom, keď máte väčšiu kontrolu nad mapou a pozíciach nepriateľov 8)
Prílohy
game
game
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

No ja mávam asi tak 30% hier, že sú 2 visionky na mape.
Tú do dolného kriačku dáva tak na 70% supp a 30% middar a do horného ju dáva tak na 40% middar, 30%toper alebo na 30% jungler(väčšinou ja).
Často sa stáva, že enemy prejde cez kríšek a ignoruje wardu, ešte častejšie sa stáva, že ani cez krík neprejde ;)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Vy ste zaspali season 4? :D
Napísať odpoveď