elo hell existuje...je to hranica, kde hraci hraju horsie ako umela inteligencia = boti...navyse cim nizsie, tym vacsi pocet hracov, ktori hraju napiXu a este piXuju ostatnym...
to je sice pekne, ze skusenejsi hrac moze pomoct svojmu teamu pingami, wardami, tym ze sa stane prirodzenou autoritou a blablabla...si neuvedomujes, za na takom nizkom ele vacsina hracov neovlada ani zaklady hry (pingy ignoruju, minimapu nepouzivaju) a aj boti maju lepsiu teamplay ako takyto hraci...navyse vacsina z nich akykolvek komentar a radu berie ako flaming a okamzite sa urazia, zacnu trollovat, pripadne sa vyhrazat trollingom a ragequitom (akoze clovek co ma 0:8 po 20 minutach a zacne sa vyhrazat ze pojde AFK a trollne to, ma vzdy vie dobre pobavit

) ...
v poslednej hre support neustale hadzal wardku iba do nasej travy vo vode, pricom ja som si musel sam wardovat tribush...vzdy ked ta wardka vyprchala, tak sa tam hned zjavil enemy jungler...ja som zdrhol, pretoze mi doslo ze ked enemy bot hraju 99% pod svojou vezou a zrazu sa na nas vrhnu, tak im dosiel niekto na pomoc...moj support tam ale 3krat skapal...spravili presne ten isty tah znova a znova a znova...ked som videl supporta zase wardovat iba nasu travu...tak mu pingujem na tribush a napisal som "its better to ward there"...moj support mi odpisal "FUCK YOU"

nasledne mi zacal nadavat aky som noob a ze neviem hrat za adc a ze mam nizsiu farmu ako enemy adc (no bodaj by nie, ked moj support bol nonstop mrtvy poslednych 5 minut, tak hadam necakal ze 1vs2 sa budu na mna enemy hraci kukat ako farmim a nechaju ma na pokoj)...
no a ked mas v teame takychto 4 ludi...tak mozes byt aj Xpeke a proste to nedas...akonahle su v enemy teame 2-3 normalni ludia, tak nemas sancu...musis mat proste stastie, ze v enemy teame bude 5 dementov...parkrat ich das, potom sa zacnu hadat a votnu surrender...