League of Legends
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
Mňa zaujal ten build Gangplanka.
Inak čo si myslíte o visual upgrade Twitcha? Mne sa na tom novom vôbec nepáči že mu dali preč staré hlášky. 
sunfire --> randuin
hydra --> yomma
A kedze si bol feed a v enemy teame bola taka kompozicia ,tak by som dal botrk --> infinity
korean nocturne pls
hydra --> yomma
A kedze si bol feed a v enemy teame bola taka kompozicia ,tak by som dal botrk --> infinity
korean nocturne pls
twitch bol moj prvy champion a v podstate som hraval iba 24/7 twitch celych 30 levelov a niekolko dalsich mesiacov...z visualneho upgradeu nie som moc nadseny, pretoze podla mna z neho spravili skor nejaku "vačicu" ako potkana...ma strasne take pretiahnute telo aj xicht a nufak a potkany byvaju skor take mohutne, tučnucke, hlavne ked uz su dospele...mohli ho nechat pekne takeho tucnuckeho
paci sa mi ale ten potkani xicht, ktory sa na vas objavi, ked vas otravi...inak twitch kedysi daaaavno vyzeral dost podobne ako ho idu teraz zmenit, takze sa len vracaju k staremu dizajnu...radsej by som prijal cely rework twitcha, lebo teraz sa uz moc nehrava... 
_____
co hrate proti ciernemu chlapikovi??? ak niekto ovlada dobre jeho mechaniku, tak prvych 10 minut je na lajne nenormalne otravny, hlavne ked sa nakombinuje este s nejakym dalsim otravnym supportom, tak je to fakt hrozne...a nie vzdy sa mi to potom v mid alebo lategame podari otocit, ako v mojej poslednej hre s vayne, lebo vayne je fakt svina a 1vs1 v lategame lucian nemal sancu...
http://www.lolking.net/summoner/euw/429 ... 1418706073
_____
co hrate proti ciernemu chlapikovi??? ak niekto ovlada dobre jeho mechaniku, tak prvych 10 minut je na lajne nenormalne otravny, hlavne ked sa nakombinuje este s nejakym dalsim otravnym supportom, tak je to fakt hrozne...a nie vzdy sa mi to potom v mid alebo lategame podari otocit, ako v mojej poslednej hre s vayne, lebo vayne je fakt svina a 1vs1 v lategame lucian nemal sancu...
ephramko napísal:twitch bol moj prvy champion a v podstate som hraval iba 24/7 twitch celych 30 levelov a niekolko dalsich mesiacov...z visualneho upgradeu nie som moc nadseny, pretoze podla mna z neho spravili skor nejaku "vačicu" ako potkana...ma strasne take pretiahnute telo aj xicht a nufak a potkany byvaju skor take mohutne, tučnucke, hlavne ked uz su dospele...mohli ho nechat pekne takeho tucnuckehopaci sa mi ale ten potkani xicht, ktory sa na vas objavi, ked vas otravi...inak twitch kedysi daaaavno vyzeral dost podobne ako ho idu teraz zmenit, takze sa len vracaju k staremu dizajnu...radsej by som prijal cely rework twitcha, lebo teraz sa uz moc nehrava...
_____
Velmi dobra hra.Na vaynu celkom tazky matchup,ale vidno,ze staci skill a mozno troska stastia a da sa potahat
nie je MF po reworku zase trochu OP? alebo len hram proti smejdom?
v rankedoch sa mi totalne nedari za ADC a myslim, ze som prisiel na to, cim to je...supportom!!! v teambuilder dostavam velmi dobrych supportov (aj ked su casto bronze, silver alebo unranked), pretoze tam hraju za supportov ludia, ktori naozaj chcu hrat support a nie su len donuteni teamom ako v rankedoch...
http://www.lolking.net/summoner/euw/42950312#matches
http://www.lolking.net/summoner/euw/42950312#matches
mf je dost situational pick .. taky dost high risk high reward ...
ona je hlavne op uplne v early game .. tam si champov ako ez / sona atd das na 3 rany dole a už len snowballuješ
ona je hlavne op uplne v early game .. tam si champov ako ez / sona atd das na 3 rany dole a už len snowballuješ
stalo sa toto niekomu - kamarat prenasal stary acc z westu lvl 30 na east kedze je to zadarmo a po prihlaseni mu to hodilo lvl 1 acc bez ziadnych hrdinov ? mam napisat na support alebo to tak ma byt ?
skus počkať na zazrak 
ved sa normalne pytam ostatni kamarati ked prenasali tak im ostal lvl 30, vsetci champovia aj skiny proste vsetko ...
-
lekoklatik
VIP
Skus teda ten support samozrejme. Ako inu radu by si chcel 
skus pockat 24hodin...tie udaje sa neprenasaju automaticky ihned...sa ti dalo hned nalogovat?
je to kamaratov acc a chceli sme to preniest na east aby som mohol hrat s nim. Ked ho preniesol dalo mu to moznost zmenit meno tak ho zmenil dal mi udaje a ked som sa logol ja tak mi to vyhodilo tu tabulku ked 1 krat pustis lolko a potom si vyberas obtiaznost a ked som sa dostal do menu bol som lvl 1
Keď si preniesol acc a išiel sa nalogovať na prenesený acc, tak zmenil si v Lolku región z EUW na EUNE?
Samozrejme prenáša sa to ihneď, žiadnych 24 hodín...
Samozrejme prenáša sa to ihneď, žiadnych 24 hodín...
ano zmenil som to, uz som aj tak napisal na support dufam ze to vratia spat, aj som hladal na fore riotu aj vo FAQ transferu acc a nenasiel som nic o tom ze by sa mal acc vratit spat na lvl 1 dufam ze ide len o bug
Samozrejme že pri prevode sa účet nemá vrátiť na lvl 1... Ja keď som nedávno prenášal účet z EUNE na EUW tak sa mi stal tiež bug. Nick sa mi zmenil na nejaký "ADLKJ240942KF82490"... proste na nejaké random písmená a čísla... Napísal som na support a on sa má spýtal aký chcem nový nick a zmenil mi to.
Toto je ale trošku vážnejší prípad. Držím palce a prípadne daj vedieť ako sa to vyriešilo.
Toto je ale trošku vážnejší prípad. Držím palce a prípadne daj vedieť ako sa to vyriešilo.
Nj, s tými prevodmi majú občas problémy, napríklad ked maju problem EUW a ty si prenáaš acc z EUNE tak sa to môže bugnuť, aspoň niečo v tom zmysle mi písal support. Mne pre zmenu nešlo previesť acc z EUNE, dôvod bol, že pri prvom pokuse niečo crashlo, a učet nepreviedlo. No ked som ho chcel previesť znova, vypisalo mi,že učet je už prevedeny pričom b ol na EUNE, atd.... proste blbosťi 
-
Sparko
Nechce niekto acc na euWEST ? Uz asi rok a pol som za ten acc nehral cize bohvie co tam neni ale mam tam 88 /118 champov, asi 3-4 skiny uz neviem..vymenil by som to za nejake skiny na druhy acc alebo neviem ponuknite
-
->slavo<-
Addict
Neviem či to pozná každý, ale len zriedka sa mi stáva, že ich hráči používajú okrem supporta..
Takže pre info http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Vision_Ward
Vision ward má nekonečný čas od plantu za 100 goldov sa to fakt oplatí má dobrý vision range a napríklad na mid je úplne super ju vložiť do toho malého kríčku vo vode
garantujem vám, že pokiaľ tadiaľ nikto neprejde tak tam bude do konca hry a nejeden krát vám zachráni zadok, ako jungler ju kupujem skoro vždy je to veľká pomoc či už pri obrane mid , alebo pre lepšie prezradenie pozície enemy junglera.
Vision wardov môže byt na mape 5 na team a na každého hráča jedna.
PS:
Veľa hráčov tieto wardy ignorujú a bolo by fajn keby ich kupovalo čo najviac hráčov.Predsa len ta hra je o niečom inom, keď máte väčšiu kontrolu nad mapou a pozíciach nepriateľov
Takže pre info http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Vision_Ward
Vision ward má nekonečný čas od plantu za 100 goldov sa to fakt oplatí má dobrý vision range a napríklad na mid je úplne super ju vložiť do toho malého kríčku vo vode
Vision wardov môže byt na mape 5 na team a na každého hráča jedna.
PS:
Veľa hráčov tieto wardy ignorujú a bolo by fajn keby ich kupovalo čo najviac hráčov.Predsa len ta hra je o niečom inom, keď máte väčšiu kontrolu nad mapou a pozíciach nepriateľov
No ja mávam asi tak 30% hier, že sú 2 visionky na mape.
Tú do dolného kriačku dáva tak na 70% supp a 30% middar a do horného ju dáva tak na 40% middar, 30%toper alebo na 30% jungler(väčšinou ja).
Často sa stáva, že enemy prejde cez kríšek a ignoruje wardu, ešte častejšie sa stáva, že ani cez krík neprejde
Tú do dolného kriačku dáva tak na 70% supp a 30% middar a do horného ju dáva tak na 40% middar, 30%toper alebo na 30% jungler(väčšinou ja).
Často sa stáva, že enemy prejde cez kríšek a ignoruje wardu, ešte častejšie sa stáva, že ani cez krík neprejde
-
lekoklatik
VIP
Vy ste zaspali season 4?