League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Paragon
Medium Star
Medium Star

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Paragon »

Popierači Elo Hell-u, ono to naozaj existuje...

Bol som Gold III a teraz som prehral po sebe +- 20 hier. Všetko rankedy. Normálky nehrávam.

Mohol som mať v 20. min. 9 1 8 aj to sme prehrali. Mohol som sa snažiť ako som chcel, proste to matchmakuje také polená, že ani najvačší carry feednuty na max to nedá.

Tým chcem povedať aj to, že liga je o šťastí. Keď hrá človek priemerne tak ide aj o to, či mu to matchmakne lepších / horších hráčov.

Treba sa vrátiť k DOTE :D
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

elohell existuje maximalne len tak v tvojej hlave
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Presne tak... každý plače nad elo hellom. Či už to je v Bronze / Silveri / Golde alebo v Platine... Dokonca poznám jedného týpka čo plakal, že je v prekliatej divízii :D Myslím si, že každý je tam, kde patrí.
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

Kamoš mi dal acc, umiestnenie BronzeIII. Za 6 hier somm bol o diviziu hore, po tyždni už bol v promo do Goldu.... plati to, si tam kam patríš.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

jasne, ze je to o stasti - ako kazda hra.
Spoiler
ale miestni borci budu tvrdit, ze vymysleny ELO system je dokonaly a urcite si tam kam patris. To sice plati, ale iba za urcitych podmienok. A to je to co si treba uvedomit:

- v online hre kde o vyhre okrem teba rozhoduje 9 dalsich hracov, ty sice mozes patrit to urcitej ELO kategorie, ale nedokazes absolutne ovplyvnit vykon ostatnych hracov (ktori by mali byt na tvojej urovni, to neznamena ze su) - teraz si to netreba miesat z pomahanim inej lajne ale brat to ako cisty vykon hraca...a takisto ELO tvojho accountu - neznamena tvoje ELO. (nemusis hrat stale ty, ako tu casti borci pisi ze hraju na inych acc)

A kedze je to teamova hra ty mozes zahrat na urovni svojho ELA a pripadne lepsie, ale priklad: si na tope a v prvych 5 minutach bot zomrie 3x - to nedokazes zmenit, a potom je asi cudne pripisovat neuspech botu tvojmu elo ratingu ale ok.
hru nehravam, takze mi je to v podstate jedno...ale treba brat do uvahy jednu vec a to je to ze vyhrava TEAM a team je zlozeny z 5 hracov, co z vas robi 25% tj 1/5. Hrat nieco s takymi %, dnesnej generacii, a komunite je podla mna nezmysel hrat ju ako SOLO.

velmi rad to porovnavam s arenami 2v2 WoW kde hrat SOLO areny s random teamatom bolo nieco podobne...absolutne to nema nic s ELO ale zohrat sa niekym iba 1 hracom v teame nikdy nebolo o tvojom skille (ktory si vedel dajme tomu vyskilovat a ovplyvnit) ale vzdy o skille toho koho si dostal do teamu, cize si to dokazal vzdy ovplyvnit len z urcitej casti a to 50%.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@Forsaken: nikto ti nekazal hrat solo Q, kludne si mohol hrat v teame.

Ze ty nedokazes ovplyvnit tvojich 4roch spoluhracov? Skutocne?
Nie vzdy sa to da, ale minimalne z 80% hier (mojich aj inych) dokaze jeden hrac, ktory hra velmi dobre potiahnut team uz len obycajnou podporou v chate. Potom svojim pingovanim (spravim pingovanim, spravne rozhodnutia ci baron alebo push a tak dalej). Proste sa z neho tak prirodzene stava leader pretoze z 85% hier chce kazdy vyhrat a netroli hru. To ze je niekto JEDNODUCHO slabsi ako su hraci v tvojom alebo enemy teame je proste fakt ktory nezmenis. Ale aj takyto hrac dokaze teamu pomoct uz len snahou a nasledovanim teamu. Je to o psychike. 4 roky som hral tuto hru a az na prelome s3 a s4 som si toto dokazal uvedomit. Je tazke si zachovat chladnu hlavu, ale nie je to nemozne. Staci neist do zapasov s nasratym xichtom a myslienkami ze vsetci su kkti len ja som tryndamere.
Ako chalani uz pisali. Kazdy je tam kam patri. Je to citilne z postov v tejto teme. Vyhladaj si uzivatelov ktori uz davno pochopili ze elo hell je len v tvojej hlave a pozri si ich lolking.
Najsmutnejsie je ze na nete je kvantum psychologickych navodov ako postupovat v divizi hore. Niekto ten clanok pochopil, poddal sa tomu ze nie je najlepsi hrac (aj ked proste v hre dominoval nad vsetkymi neskutocnym sposobom) a hral.
Sleduj seba a ani potom by si nemal v 85% hrach kritizovat inych. Doondievanie spoluhracov nikomu nepomoze a najviac to nepomoze tebe. Ked nato chalani nemate, tak sa aspon dookola nestazujte. Z casu na cas je fakt dobre vykecat aj tu v teme, ale ani raz nepochvalit?
Tak to o niecom asi vypoveda.

Ked chces ist hore. Tak kur*a zamakaj na svojej labilnosti.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Forsaken napísal:jasne, ze je to o stasti - ako kazda hra.
ale miestni borci budu tvrdit, ze vymysleny ELO system je dokonaly a urcite si tam kam patris. To sice plati, ale iba za urcitych podmienok....
Tak to musí byť napr. taký TSM WildTurtle už aký lucker keď vytiahol 3 účty do Challengeru :D. Forsa vráť sa do reality... platí to čo napísal leko.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

elo hell existuje...je to hranica, kde hraci hraju horsie ako umela inteligencia = boti...navyse cim nizsie, tym vacsi pocet hracov, ktori hraju napiXu a este piXuju ostatnym...

to je sice pekne, ze skusenejsi hrac moze pomoct svojmu teamu pingami, wardami, tym ze sa stane prirodzenou autoritou a blablabla...si neuvedomujes, za na takom nizkom ele vacsina hracov neovlada ani zaklady hry (pingy ignoruju, minimapu nepouzivaju) a aj boti maju lepsiu teamplay ako takyto hraci...navyse vacsina z nich akykolvek komentar a radu berie ako flaming a okamzite sa urazia, zacnu trollovat, pripadne sa vyhrazat trollingom a ragequitom (akoze clovek co ma 0:8 po 20 minutach a zacne sa vyhrazat ze pojde AFK a trollne to, ma vzdy vie dobre pobavit :D) ...

v poslednej hre support neustale hadzal wardku iba do nasej travy vo vode, pricom ja som si musel sam wardovat tribush...vzdy ked ta wardka vyprchala, tak sa tam hned zjavil enemy jungler...ja som zdrhol, pretoze mi doslo ze ked enemy bot hraju 99% pod svojou vezou a zrazu sa na nas vrhnu, tak im dosiel niekto na pomoc...moj support tam ale 3krat skapal...spravili presne ten isty tah znova a znova a znova...ked som videl supporta zase wardovat iba nasu travu...tak mu pingujem na tribush a napisal som "its better to ward there"...moj support mi odpisal "FUCK YOU" :D nasledne mi zacal nadavat aky som noob a ze neviem hrat za adc a ze mam nizsiu farmu ako enemy adc (no bodaj by nie, ked moj support bol nonstop mrtvy poslednych 5 minut, tak hadam necakal ze 1vs2 sa budu na mna enemy hraci kukat ako farmim a nechaju ma na pokoj)...

no a ked mas v teame takychto 4 ludi...tak mozes byt aj Xpeke a proste to nedas...akonahle su v enemy teame 2-3 normalni ludia, tak nemas sancu...musis mat proste stastie, ze v enemy teame bude 5 dementov...parkrat ich das, potom sa zacnu hadat a votnu surrender...
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Tu sa nikam neposunieme... Proste lamky budu vzdy tvrdit ze elo hell existuje :D. Teraz tu kazdy na zaklade jednej hry svoju diviziu prezentuje ako elo hell.

Dokonca ani Bronze nie je elo hell! Na reddite som minule cital ako tam typek pisal jak si vyborne zahral v Bronze (asi III) a ziadny flaming, ziadny afking, ziadny leaving... Ale vtipne je, ze obcas sa stane ze v Bronze divizii na seba hraci nadavaju stylom "bronze noob" :D.

.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@ephramko: mute/ignore, dovidenia.

Mozno sa pamätas ze mi raz goku pozical jeho ucet. Bol to nejaky bronze, vtedy este neboli divizie a elo tam bolo okolo 750 alebo tak nejak. Myslim ze som na tom ucte neprehral ani jednu hru, nie som si isty. A to som hral obycajneho ezreala a moji spoluhraci boli tak slabucky, ze som sa tam citil ako boh. Tak to neviem co by tam narobil taky kevyn s nejakym champom ako riven, zed, wukong, jax. Kludne 3x penta. Na tom ucte som dal tusim moju prvu pentu, alebo mozno len quadru. A to som bol na mojom main ucte nejake 1250elo.

A to co si popisal ty moze kludne spadat do tych 20% ktore spominam v mojom poste.
Nauc sa pouzivat funkciu mute. Ked ti nikto nic produktivne nenapise, naco mas citat ako sa s niekym hada? Ja som dokonca este pouzival aj funkciu clear chat, aby som znovu necital tie sracky.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Rada nad zlato:

Less talk, more play!
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

uz zacal double IP vikend :D
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Yes!! Konečne mi poslali Curse Voice Beta Keys! :D
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

už končiaci double IP víkend a niekedy v máji 2 rune page za cenu jednej http://eune.leagueoflegends.com/en/news ... ip-weekend
mufazo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mufazo »

uNfEiL napísal: Dokonca ani Bronze nie je elo hell! Na reddite som minule cital ako tam typek pisal jak si vyborne zahral v Bronze (asi III) a ziadny flaming, ziadny afking, ziadny leaving... Ale vtipne je, ze obcas sa stane ze v Bronze divizii na seba hraci nadavaju stylom "bronze noob" :D.
možem len potvrdiť. Main acc mam v golde, čo nieje žiadna sláva ale na to koľko LoL hrám tak docela slušné. Mal som možnosť si zahrať pár hier v bronze a ľudia narozdiel od goldu tam určite menej nadávajú, snažia sa chváliť a povzbudzovať. Za cca 6 hier som nestretol ani jedného leavera alebo niekoho afk. Takže bronze nieje až taký strašný ako sa zdá :)
Paragon
Medium Star
Medium Star

Ako som písal, mal som 20 loosing strike. Mohol som mať 20 / 3 / x, aj tak sme to prehrali.

Teraz som sa z toho dostal, už aj vyhrávam.
1.png
Corkiho nehrávam. Mal som nejak v 15. minute 7/1 náš top proti Jaxovi mal 1/7.

2.png
Renekton hrany asi 3ti krat v zivote. Shen hrany ako support, tiež som ho hral možno 5x.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

tak hraj champov ktorych vieš hrať nie?
Paragon
Medium Star
Medium Star

Čiže pán Múdry tvrdí : pokiaľ nemáš každú hru 20 / 0 / 30 tak nepatríš do svojej divízie a mal by si klesať...

A neviem ako ty, ale ja to hrám pre zábavu - nedokážem hrať jedného champa 50 hier po sebe, do ranked beriem kľudne aj 1.x herov ( normaly nehrám ). A pickujem to, čo si myslím, že ma bude baviť hrať. Nehrám ako 99% ľudí, čo musia picknúť buď jednoznačne countera, alebo pozerajú LCS a champ, na ktorého spammuju, že je trollpick tak na druhý deň ho picknú a tvrdia aký je op, len kvoli tomu, že ho videli v LCS.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Paragon napísal:Čiže pán Múdry tvrdí : pokiaľ nemáš každú hru 20 / 0 / 30 tak nepatríš do svojej divízie a mal by si klesať...

A neviem ako ty, ale ja to hrám pre zábavu - nedokážem hrať jedného champa 50 hier po sebe, do ranked beriem kľudne aj 1.x herov ( normaly nehrám ). A pickujem to, čo si myslím, že ma bude baviť hrať. Nehrám ako 99% ľudí, čo musia picknúť buď jednoznačne countera, alebo pozerajú LCS a champ, na ktorého spammuju, že je trollpick tak na druhý deň ho picknú a tvrdia aký je op, len kvoli tomu, že ho videli v LCS.
ludi ako ty, ktori si picknu hera v rankede, za ktoreho nehrali a nemaju ani paru o jeho mechanike, fakt neznasam...
Paragon
Medium Star
Medium Star

Povedal by som, že skor ide o celkový skill hráča, nie o to, koľký krát hrá daného hera.

Napr. keď sa v 2011 hral DOTA 2 turnaj o 1.000.000$ a všetci považovali Číňanov za bohov, za stavu 1-1 vo finále Dendi z Na'vi ( Ukrajina ) pickol po prvý krát v živote Enigmu a natrel im to. Vyhrali 3-1. Asi tak.

Niekomu ide o fun. Niekomu o rating.
Napísať odpoveď