Let lietadlom
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Let lietadlom
Tento rok som si polietal VIE - DOH - Singapore - Denpasar a späť.
Všetko Qatar Airways - najskôr A320-200, neskôr B777-300ER.
Z pohľadu pasažiera som bol veľmi spokojný, catering zatiaľ najlepší z arabských spoločností s ktorými som letel.
Lety boli pokojné, turbulencie takmer žiadne (až nuda). Pristátie všetky hladké. Manželka (bývalá letuška) síce spozorovala zopár odlišností v bezpečnostných procedúrach, ale z mojej strany maximálna spokojnosť.
Všetko Qatar Airways - najskôr A320-200, neskôr B777-300ER.
Z pohľadu pasažiera som bol veľmi spokojný, catering zatiaľ najlepší z arabských spoločností s ktorými som letel.
Lety boli pokojné, turbulencie takmer žiadne (až nuda). Pristátie všetky hladké. Manželka (bývalá letuška) síce spozorovala zopár odlišností v bezpečnostných procedúrach, ale z mojej strany maximálna spokojnosť.
-
chlapec10
Addict
ja som minuly tyzden vyskusal a380, samozrejme horne poschodie
no a 2 tyzdne predym 747... co by az taka novinka nebola.. ALE, letel som v hrbe
Ešte v živote som neletel lietadlom
Ale čoskoro plánujem.
-
HiddenUser
Medium Star
Trosku OT: zoberu do lietadla NTB? a inac, naco je operator On Air pre lietadla ked tam su zakazane mobily? 
-
chlapec10
Addict
Zoberu... na to aby si mal internet v lietadle
je to super vec
Norwegian standardne poskytuje na svojich linkach internetove pripojenie, sme (takmer) v roku 2013
-
TommyHot
Addict
Kazdy rok lietam lietadlom, aj ked teraz uz pomenej. Naposledy to bola kreta, a najblizsie ak sa podari vo februari Thajsko, ak nie, tak az v juni Zeland..
Norwegian by radšej mohol nakúpiť väčšie lietadlá, to dedinský autobus je 10-kát pohodlnejší. Človek nad stou kilov a nad 190 cm má problém sa tam natesnať.beardie napísal:Norwegian standardne poskytuje na svojich linkach internetove pripojenie, sme (takmer) v roku 2013
-
seth82
Darca
V ktorých lietadlách sú zakázané mobily? Mobil, ako aj iné elektronické zariadenia by si mal mať vypnuté počas štartu a pristávania. To ale každý samozrejme ignoruje. Počas letu ich môžeš používať so zapnutým Flight Mode. Ináč pripojenie na Internet má v kraxniach aj SAS a Emirates.[url=[/url] napísal:Trosku OT: zoberu do lietadla NTB? a inac, naco je operator On Air pre lietadla ked tam su zakazane mobily?
Na europske priskoky je B738 ako stvoreny, v jednotriednej konfiguracii ho pouziva mrte dopravcov, na TATL lety budu DY pouzivat nieco lepsie, konkretne Dreamliner 
-
HiddenUser
Medium Star
Ale so zapnutým Flight mode alebo Airplane mode sa na mobilný internet nedá pripojiť 
po vzlietnuti Airplane mode vypnes a uz sa da
-
chlapec10
Addict
celkovo vacsim problemom je celularne vysielanie ako wifi... a ked telefon hlada signal tak postupne zvysuje vykon, kedze logicky nic nenajde vo vyske...
Neviem ako teraz ale v minulosti sa par krat uz stalo ze piloti v sluchatkach poculi ten znamy zvuk ked mas mobil pri reprakoch.
Neviem ako teraz ale v minulosti sa par krat uz stalo ze piloti v sluchatkach poculi ten znamy zvuk ked mas mobil pri reprakoch.
cisto laicky by som povedal, ze problem nie je len vo vyske, ale aj v rychlosti. predsa len prepinat sa medzi BTSkami pri 960+ km/h take lahke nebude. plus ked sa k tomu este prepina roaming...
-
kukiak
Addict
V tej vyske ziadny signal nie je, takze sa nema medzi cim prepinat nie? 
preco by nebol? medzi BTSkami je tak 10km, na rovine este viac. preco by ten dosah nebol aj do vysky. a v 10km sa lieta.
Anteny BTSiek rozsiruju signal vodorovne, nie sfericky, bolo by to mrhanie energiou
neidem sa hadat, len mi to vychadzalo na zaklade toho, ze napr. na Kralovej holi mi pridu roamingove smsky z Madarska, a to je teda ovela dalej ako 10km a ovela vyssie ako cokolvek v Madarsku. rovnako v pohori centralneho Macedonska chytam bulharskych operatorov. Ale moze ist len anomalie...
sprav jednoduchy test, ked nabuduce poletis lietadlom, kukaj sa na mobil a uvidis v akej vyske este budes mat signal a kde uz nie
-
KaptMichal
King
signal pokial sa nemylim siaha do cca 300m nad povrch vyssie uz byt nemusi..