Liga majstrov

O športe...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

infaaaaarkt, teda takmer.. :D
ale sme tam, uvidime sa v Rime, v Maji!
ideme zasluzene! ten Pizzaro prelezal 86% zapasu a Rim ako keby ani nehral doma..vdaka panu Bohu! idem na cigaretu :cry:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Strasne rozcarovanie, Real vypadol po strasnej nakladacke, nemozem tomu uverit :( Nesledoval som nastatie tento tyzden zapasy, tak aspon to, lebo keby som dival napriklad Real, tak ma asi porazi.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

achjo... real je out, inter je out.... vobec sa mi to nepaci... ale tak co uz.... drzim palce liverpoolu teraz no...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Trappatoni pred osemfinále povedal že všetky anglické tými vypadnú, no mýliť sa je ľudské :) som prekvapený s Porta - vôbec som nečakal ich v štvrťfinále. Arsenal a United - som spokojný takto sa dúfam opäť zopakuje anglické finále :wink: a k Barce toľko že vypadnutie s Lyonom by nebolo sklamanie ale blamáž takže úloha splnená. Už sa teším na los a dúfam že proti sebe nepôjde žiadny tým z Anglicka proti sebe.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Trapattoni uz davno nevie co rozprava :)
mne je tiez luto Realu a Juventusu, aj ked na druhej strane som rad, ze EPL opat ukazala, ze je najlepsou ligou na svete.. V sucasnej forme bude asi najhorsie dostat Bayern a Mufc, ostatne muzstva su porazitelne (teda kym sa na Anfielde neodpiska nejaka vesela jedenastka)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Manchester sice postupil ale herne ma sklamal, Inter tam mal par vylozenych sanci, nastasie ale vypadli.

K tomu Arsenalu Rimu, jediny hraci ktori dorbe kopli 11m boli Baptista, Van Persie a Rise. Toho Vucinica som ako nechapal o co mu s tym kopom islo, ale pdoobne kopali aj ostatny, sulance do stredu :roll:

Brankari tiez boli slabi, ak by tam bol nejaky Casillas tak polovicu tych kopov pochyta.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

presne, najma ten rimsky brankar mal penalty uplne u prdele.. A Vucinic to kopol extremne zle :) rad by som videl video este aspon raz :D ako spravne podotkol niekto na nejakom futbalovom fore: It was a lovely pass :lol:
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

1 Manchester United - Porto
2 Arsenal - Villarreal
3 Liverpool- Chelsea
4 Barcelona - Bayern

semfinal
1-2
3-4
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

upresním:
A Villareal - Arsenal !!!!!

B Manchester United - FC Porto

C Liverpool - Chelsea ! woooohoe

D Barcelona - Bayern Mníchov

Semifinále Ligy Majstrov:
víťaz B - víťaz A
víťaz D - víťaz C

Finále:
víťaz D/C - víťaz B/D :wink:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

No, takže vidím to na bezproblémový postup červených diablov, ktorým žreb prial.. (aj keď pár rokov dozadu, keď bol Mourinho ešte v Porte, práve oni vyradili Mancester po góle Costinhu tuším).. Ďalej by mal ísť aj Arsenal, Villareal by mu nemal po uzdravení pár opôr robiť problémy.. Najväčší ťahák spomedzi všetkých zápasov je Liverpool - Chelsea, to bude krutý zápas, skutočne.. Ale pri súčasnej forme Liverpoolu, teda ak si ju udržia, by The Reds mohli zvíťaziť.. A posledný, tiež kvalitný dvojzápas medzi Barcou a Bayernom.. Hmm, Barca má podľa mňa kvalitnejší káder a lepšie rozohratú domácu ligu, no Bayern chytil formu ako hrom.. Nechajme sa prekvapiť.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

no pekne zase Liverpool :? ale aj tak už sa Chelsea podarilo ich vyradiť minulý rok takže moji postupujúci: Arsenal, Manchester, Chelsea, Barcelona.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Ja Chealseu nemusim, ale Barca ma brutalne prekvapuje bo nik tam nehra a predsa su dobri :D
Innocence
VIP
VIP

IamMartinQo napísal:Ja Chealseu nemusim, ale Barca ma brutalne prekvapuje bo nik tam nehra a predsa su dobri :D
Akože nik tam nehrá, zdá sa Ti, že majú málo hviezd? Asi preto, lebo viac talenty vychovávajú, poprípade dovážajú z Ameriky namiesto toho, aby ich kupovali z EU veľkoklubov.. Výnimkou snáď Henry.. ale tak isto hviezdy majú, viď už spomínaný Henry, potom súčasný najlepší hráč sveta Messi, Puyol, Pique, Marquéz, Xavi, Eto'o alebo Krkič.. takže majú toho viac ako dosť.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Messi nieje naj hrac sveta ale je to 2 naj hrac podla mna ale keby hral lepsie trosku je lepsi jak C. Ronaldo. MaN UtD FANS :smt112
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Innocence napísal:Akože nik tam nehrá, zdá sa Ti, že majú málo hviezd? Asi preto, lebo viac talenty vychovávajú, poprípade dovážajú z Ameriky namiesto toho, aby ich kupovali z EU veľkoklubov.. Výnimkou snáď Henry.. ale tak isto hviezdy majú, viď už spomínaný Henry, potom súčasný najlepší hráč sveta Messi, Puyol, Pique, Marquéz, Xavi, Eto'o alebo Krkič.. takže majú toho viac ako dosť.
Este si zabudol na Iniestu a Daniho Alvesa azda najlepsi pravy bek na svete.
Geogomeogo napísal:Messi nieje naj hrac sveta ale je to 2 naj hrac podla mna ale keby hral lepsie trosku je lepsi jak C. Ronaldo. MaN UtD FANS
Ronaldo na Messiho tuto sezonu nema. Messi je rychlejsi, sikovnejsi, nestraca zbytocne lopty, neni vyplaseny, z hladiska prospesnosti pre tym je uzitocnejsi. Ronaldo ho prevysuje iba v sile strely v hlavickovani a v simulovani, v ostatnom za nim zaostava.
Innocence
VIP
VIP

Geogomeogo napísal:Messi nieje naj hrac sveta ale je to 2 naj hrac podla mna ale keby hral lepsie trosku je lepsi jak C. Ronaldo. MaN UtD FANS
Ale no, asi si nevidel žiaden zápas Barcelony, ktorej to v tejto sezóne naozaj sype.. A Messiho dribling je proste neuveriteľný, také zrýchlenie, prehľad v hre, schopnosť nahrať aj zakončiť - proste geniálne. CR bol najlepší minulú sezónu, ale teraz je kandidátom na Zlatú loptu Lio Messi, keď sa Barca dostane ďalej v LM, dovolím si tvrdiť, že Messi ma vo vrecku trofej pre najlepšieho hráča sveta..
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

takže dnes nám štartuje štvrťfinále, môj pohlad na zápasy:

Villarreal CF (ESP) - Arsenal FC (ENG) - 2, verím vo výhru Arsenalu majú formu

Manchester United (ENG) - FC Porto (POR) - 1, myslím že tu nie je nič čo riešiť.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Steven666 napísal:takže dnes nám štartuje štvrťfinále, môj pohlad na zápasy:

Villarreal CF (ESP) - Arsenal FC (ENG) - 2, verím vo výhru Arsenalu majú formu

Manchester United (ENG) - FC Porto (POR) - 1, myslím že tu nie je nič čo riešiť.
myslim si ze ten asrenal to bude skor zapas na nedostanie golu a hlavne betonaz a man utd tiez nebude jednoznacny zapas 8)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

stv sa opat raz pochlapila a vysiela ten isty zapas ako CT2 :) este, ze existuje internet :roll:
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Key5ers0ze napísal:stv sa opat raz pochlapila a vysiela ten isty zapas ako CT2 :) este, ze existuje internet :roll:
to CT2 sa pochlapila a vysiela ten isty zapas ako STV.. :D
Napísať odpoveď