ale sme tam, uvidime sa v Rime, v Maji!
ideme zasluzene! ten Pizzaro prelezal 86% zapasu a Rim ako keby ani nehral doma..vdaka panu Bohu! idem na cigaretu
Akože nik tam nehrá, zdá sa Ti, že majú málo hviezd? Asi preto, lebo viac talenty vychovávajú, poprípade dovážajú z Ameriky namiesto toho, aby ich kupovali z EU veľkoklubov.. Výnimkou snáď Henry.. ale tak isto hviezdy majú, viď už spomínaný Henry, potom súčasný najlepší hráč sveta Messi, Puyol, Pique, Marquéz, Xavi, Eto'o alebo Krkič.. takže majú toho viac ako dosť.IamMartinQo napísal:Ja Chealseu nemusim, ale Barca ma brutalne prekvapuje bo nik tam nehra a predsa su dobri
Este si zabudol na Iniestu a Daniho Alvesa azda najlepsi pravy bek na svete.Innocence napísal:Akože nik tam nehrá, zdá sa Ti, že majú málo hviezd? Asi preto, lebo viac talenty vychovávajú, poprípade dovážajú z Ameriky namiesto toho, aby ich kupovali z EU veľkoklubov.. Výnimkou snáď Henry.. ale tak isto hviezdy majú, viď už spomínaný Henry, potom súčasný najlepší hráč sveta Messi, Puyol, Pique, Marquéz, Xavi, Eto'o alebo Krkič.. takže majú toho viac ako dosť.
Ronaldo na Messiho tuto sezonu nema. Messi je rychlejsi, sikovnejsi, nestraca zbytocne lopty, neni vyplaseny, z hladiska prospesnosti pre tym je uzitocnejsi. Ronaldo ho prevysuje iba v sile strely v hlavickovani a v simulovani, v ostatnom za nim zaostava.Geogomeogo napísal:Messi nieje naj hrac sveta ale je to 2 naj hrac podla mna ale keby hral lepsie trosku je lepsi jak C. Ronaldo. MaN UtD FANS
Ale no, asi si nevidel žiaden zápas Barcelony, ktorej to v tejto sezóne naozaj sype.. A Messiho dribling je proste neuveriteľný, také zrýchlenie, prehľad v hre, schopnosť nahrať aj zakončiť - proste geniálne. CR bol najlepší minulú sezónu, ale teraz je kandidátom na Zlatú loptu Lio Messi, keď sa Barca dostane ďalej v LM, dovolím si tvrdiť, že Messi ma vo vrecku trofej pre najlepšieho hráča sveta..Geogomeogo napísal:Messi nieje naj hrac sveta ale je to 2 naj hrac podla mna ale keby hral lepsie trosku je lepsi jak C. Ronaldo. MaN UtD FANS
myslim si ze ten asrenal to bude skor zapas na nedostanie golu a hlavne betonaz a man utd tiez nebude jednoznacny zapasSteven666 napísal:takže dnes nám štartuje štvrťfinále, môj pohlad na zápasy:
Villarreal CF (ESP) - Arsenal FC (ENG) - 2, verím vo výhru Arsenalu majú formu
Manchester United (ENG) - FC Porto (POR) - 1, myslím že tu nie je nič čo riešiť.