Liga majstrov

O športe...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Arsenal spokojnost, prvy polcas sme boli strasni, v druhom sa to zlepsilo..skoda niektorych sanci. Ten skotsky komentator by mal byt okamzite prepusteny :)
MUFC Porto, takisto spokojnost, pred odvetami je to otvorene :wink:
btw. dufam, ze sa nam v odvete nezrania dalsi dvaja hraci v prvom polcase :roll:
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

a) som sklamany z vysledku ZLTEJ PONORKY, mali na vyhru, Adebayor krasny gol, Senna takisto.... tesim sa na odvetu v Londyne, je to otvorene....

b) od Porta som cakal tlak po osi Lucho - Lisandro, ktory sa aj naplnil... vysledok ma neprekvapuje

c) dnes budu brutal matche, Bayern by sa ale mal dost z vikendovej facky od VFL, a Liverpool - Chelsea verim v 1-ku
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Pekné zápasy, ale podľa mňa si Porto zaslúžilo za hru, ktorú predvádzali, vyhrať. Nech mi tu hocikto tvrdí že nie, je to tak. Veď koľko šancí mal Rodriguez, ktorý má 175cm a často hlavičkoval na Edwina? Predvádzali peknú hru, škoda toho gólu po chybe pri prihrávaní brankárovi, nepamätám už, kto to bol, nejaký stopér s polodlhými vlasmi, meno neviem.. Takto proti červeným diablom nevie zahrať hocikto, Portu patrí poklona. Pre Portugalcov je však aj remíza dobrým výsledkom, na ktorom by doma mohli stavať v prípade kvalitnej defenzívy a útoku, ktorý bol včera slušný.

Čo sa týka Arsenalu, zápas som nepozeral, nemal som kde, ale Arsenal dal vonku gól - a zrejme s tým zámerom cestovali do Villarealu. Myslím, že doma vyhrajú a postúpia teda do semifinále.

No a dnešné zápasy? Na Nou Campe sa stretnú dve kvalitné mužstvá, Bayern možno otrasený po prehre s Wolfsburgom, Barca v domácej súťaži vyhrala. Keď nastúpi ofenzívny trojuholník Eto'o, Henry, Messi.. Myslím, že víťazstvo ostane doma v Barcelone, avšak prioritou pre nich by malo byť neinkasovať doma gól, čo bude ťažké vzhľadom na útočné esá v rukách Bayernu, napr. Ribéryho, Toniho..

Ďalším zaujímavým zápasom bude Liverpool - Chelsea.. No ja neviem, anglický futbal je nepredvídateľný, ale ja pevne verím, že The Reds vyhrajú a nemuseli by doma popri skvelej defenzíve dostať gól. Tento zápas si pozriem, bude to dobrý futbal.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Uz nie len vcera su ukazalo ze obrana Manchestru bez Ferdinanda je polovicna. Pvy gol jedoznacna chyba Evensa, ale ak by sme isli viac do hlbky v tej situacii take celemu golu predchadzala zbytocna strata lopty od Ronalda (mimochdom v tomto zapase strasne jalovy).

Porto nato ze hralo vonku si zasluzilo vyhrat.

Arsenal si myslim ze uhral dobry vysledok a doma by mali zvitazit.

K dnesnym zapasom, no Barcelona ma urcite na celkove vitazstvo v LM a dovlim si pvedat ze je to momentalne najlepsie muzstvo na svete takze vsetko okrem vyhry na domacom ihrisku sa da povazovat za neuspech.

Bude dost dolezite ako sa k zapasu postavia hraci Bayernu, myslism si ze ak zvladnu uvod takticky dobre a disciplinovane (co nemci vedia) tak mozu pomyslat na uspech.

Zapas Liverpool Cheslea nemam absolutne sajnu. Kedze Liverpool je doma viac by som typol na nich.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

stv sa opat raz pochlapila a vysiela oba stvrtfianlove zapasy :)

/omfg :samovrazda: :lol:
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

takže po zápase Liverpool - Chelsea u mňa panuje absolútna spokojnosť :) Hiddink je pán tréner určite lepší ako ten fúzatý ujo Scolari.
Innocence
VIP
VIP

Škoda toho Liverpoolu, po včerajšom zápase majú v semifinálovej bráne už len malú štrbinu, ktorou bude ťažko prejsť. Nevadí, teraz mi v hre zostal už len jeden obľúbený tím, a to Arsenal, tak dúfam, že aspoň oni nesklamú. Barca rozdrvila Bayern, tiež si myslím, že im už semifinále neujde.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

skoda liverpoolu, chelsea moc nemusim a co sa tyka barci tak to mi pripada akoby hrala s nejakymi druholigovymi timami xD sak ta je ako parny valec
kali520
Darca
Darca

nestik napísal:skoda liverpoolu, chelsea moc nemusim a co sa tyka barci tak to mi pripada akoby hrala s nejakymi druholigovymi timami xD sak ta je ako parny valec
No Bayernu chybali klucovi obrancovia Lucio van Buyten a Lahm. Kazdopadne sa stalo to naco som upozornoval, Bayern inkasoval v uvode a po tom to uz bolo pre nich tazke.

Barcelona predviedla paradny vykon a ak by druhy polcas iba nedohravali tak to mohlo skoncit ovela viac.

Liverpool Cheslea som nekukal ale celkom nechapem ako Liverpool mohol v takomto zapase dostat doma 3 kusy. Postup do semifinale vidim z ich strany dost neralny.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

presne kali, tentokrat asi nebude odpiskana nejaka penalta na konci zapasu(nehra sa na mocnom anfielde) :) spokojnost s barkou, vsetko ide podla predstav :wink:
kali520
Darca
Darca

Key5ers0ze napísal:presne kali, tentokrat asi nebude odpiskana nejaka penalta na konci zapasu(nehra sa na mocnom anfielde) :) spokojnost s barkou, vsetko ide podla predstav :wink:
No, uz pomaly zacinam verit na vysnivane finale Barcelona Arsenal :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Som to vcera po 12tich minutach vypol, v Barcelone vcera hralo iba jedno muzstvo. Prekvapila ma vysoka vyhra Chelsea, postup ma uz takmer isty.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

kali520 napísal:No, uz pomaly zacinam verit na visnivane finale Barcelona Arsenal :D
neeeeeeeee :evil: Villarreal musí byť až vo finále :P
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

kali520 napísal:No, uz pomaly zacinam verit na visnivane finale Barcelona Arsenal :D
Tiez by som nebol proti takemu finale
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ojojoj Liverpool, dotiahni to do konca :) .

//0-2 v 32.minute

/// nuz 3-2 zatial :D , skoda

//// 3-4, jedine co ma napada je..."Co Ti j*beeeeeeeeeeeeee" :D .

//// Tak nakoniec 4-4, skoda, ale zapas to bol zaujimavy.
chire
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chire »

Futbalove besnenie na Stamford Bridge :D :D . Práve vtedy, ked to uz nikto necakal, Liverpool skoro vstal z popola ako bajny vtak Fenix, ale iskru nadaje, z ktorej vzplanula velka sanca hracov z mesta Beatles necakane zahasil Frankie Lampard..Skratka, krasne futbalove predstavenie, radost sa pozerat :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Krasa, predcasne finale je za nami :)
Innocence
VIP
VIP

Parádny zápas, taký už tento rok nebude.. škoda, že The Reds vypadli, nič no, teraz sa môžu plne sústrediť na ligu.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

no ako fanúšik Chelsea som rád že postúpili, naozaj neskutočný zápas ( Alex priamak to bolo futbalová jednohubka ) ale ma dosť nahnevala chybujúca obrana a na jej čele Čech.
kali520
Darca
Darca

No to by som pred zaasom nepovedal ze Liverpool da na stamford bridge 4 goly a nepostupi :lol:

Inak Liverpool bol lepsi, bojovnejsi a som si isty nebyt tej Reinovej chyby tak ten 3 gol urcite da. Tak isto aj ten posledny gol Lamparda, ak by nepadol Liverpool sa urcite k tomu 5 golu vybicuje.

Prijal som si postup Liverpoolu lebo taketo obraty tu uz dlho neboli a vysledok 5:3 na stamford bridge v prospech Liverpoolu by bol fakt do oci bijuci na dlhu dobu.
Napísať odpoveď