Liga majstrov

O športe...
Giussepe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Giussepe »

ja tipujem vyhru Manchesteru..aj ked to bude vyrovnany zapas dufam ze sa budeme mat na co pozerat a nebude to len medzisestnastkovy zapas
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

Tak nakoniec sa zrodili skoro samé remízi(okrem arsenalu).

Inter Miláno - Manchester United 0:0

Atlético Madrid - FC Porto 2:2 (2:1)
Góly: 3. Maxi, 45.+2. Forlan - 22. a 72. L. Lopez:

Arsenal Londýn - AS Rím 1:0 (1:0)
Gól: 37. van Persie z 11 m

Olympique Lyon - FC Barcelona 1:1 (1:0)
Góly: 7. Juninho - 67. Henry
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Inter Miláno - ManU
Pozeral som celý zápas, ma prekvapilo ako sa to po prestávke otočilo, Manchester v prvom polčase niekoľko stopercentných góloviek a nič z toho nebolo.. Najmä Ronaldo dosť pozahadzoval. V druhom polčase mohol zasa Edwin viackrát inkasovať, Adriano sám na bránkovej čiare, odskočila mu lopta atď. Zápas bol dobrý, škoda len že bez gólov.

Lyon - Barcelona, čakal som vačšiu prevahu Barcy, prehrávali 1:0 nakoniec ale idú do odvety s gólom streleným na súperovom ihrisku, čo im vytvára pred odvetou lepšiu pozíciu a myslím že doma Olympique rozdrvia..
Arsenal - AS Roma, jediný gól, ktorý dal Van Persie z pokutového kopu, hmm, čo ja viem.. pozriem zostrihy na internete a možno neskôr vyjadrím svoj názor kto mal prevahu, kto by mal postúpiť atď. ale čo sa výsledku týka, AS nedalo na súperovej pôde gól, myslím že Arsenal minimálne jeden vonku dá, takže by mal postúpiť..
Atlético Madrid - FC Porto, pre mňa najväčšie prekvapenie večera, Porto dalo na súperovom ihrisku dva góly, čo je pred odvetou sľubná pozícia.. Čakal som že Madridčania predvedú na Caldérone viac..
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Inter som nepozeral, pozeral som Arsenal a musim povedat, ze Arsenal podal velmi dobry vykon, skoda nepremenenych sanci(po rime by mohli mrziet..), rim hral zle.. Totti je podla mna strasne precenovanym hracom, behal tam jak matoha..do odvety tesi, ze sa nikto vazne nezranil a najlepsi hrac de Rossi sa vykartoval..
ostatne zapasy: co som hovoril o Barke? :P
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Real sklamal a zavahal, opat ide vypadnut hned v uvode vyradovacich bojov? V lige rozdavaju goly s radostou, sest kusov jednemu a teraz sa na nic nezmozu, jedine tak na neuznany gol z offside. Skoda, sklamanie. V odvete to budu mat velmi tazke a myslim, ze si to Liverpool uz nepusti.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

heker: pozeral si zapas? daj report, ked sa ti chce..ako liverpool? :)
ja som pozeral chelski..skoda, juve malo par skvelych sanci..ale verim, ze by mohli postupit :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Zaspal som cez prestavku. Podla mna nic moc vykon Realu, ocakaval som tlak, ale neukazali skoro nic. Robben sa mi celkom pacil, snazil sa, strielal, ale to bolo asi tak vsetko, kedze nedal gol. V odvete bielemu baletu prilis neverim.
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

Škoda nepremenenej šance Raúla hneď na začiatku. Keby dál gól zápas by
inak dopadol.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

heker napísal:Zaspal som cez prestavku. Podla mna nic moc vykon Realu, ocakaval som tlak, ale neukazali skoro nic. Robben sa mi celkom pacil, snazil sa, strielal, ale to bolo asi tak vsetko, kedze nedal gol. V odvete bielemu baletu prilis neverim.
Neviem preco vsetci (vratane aj komentatora) ocakavali nejaky tlak Madridu. Tiez som tipoval ze zapas vyhraju ale v ziadnom pripade som neocakavl tlak. Snad nechcete porovnavat vykony a muzstva v La lige proti vykonom a muzstvam v LM.

V spanielskej lige utoci kazdy a slabsie muzstva robia vacsie chyby v obrane. Liverpool je svetova spicke najma co sa tyka branenie a podobnych defenzivnych cinnostiach dokazala vygumovat aj ine muzstva ktore predvadzali utocny futbal. A okrem toho nemyslim si ze Madrid ako taky predvadza nejak zvlast oslnivu utocnu hru aj v spanielskej lige. Jedine co maju je len drzanie lopty ale ze by mali sustavny tlak s mnozstvom prilezitosti ako napr Barcelona tak to urcite nie.

Mi to tak pripada ze mnohy este ziju v ere Vincenta Del Bosqueho, ked v Madride hravali Zidane, Figo, R Carlos atd... a velmi radi stotznuju tieto vykony s tymi dnesnymi.
Innocence
VIP
VIP

Liverpool rozdrvil Real Madrid, paráda..
Chelsea postúpila cez Juventus, škoda..
Bayern rozdrvil (doslova) Sporting Lisabon.. nemám rád Nemcov..
Villareal sa prebojoval ďalej cez Panath'kos.. celkom OK.

Čo si myslíte o dnešných zápasoch, najmä ManU?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

lisiak Mourinho daco vymysli :D vcera vecer som si pozrel vysledky, ked som videl bayern a pool myslel som si, ze je to len tym pivom a amundsenom, musel som to skontrolovat rano :) dneska sa pozera ARSENAL :)
kali520
Darca
Darca

Liverpool doslavo zosmiesnil Madrid. Este predzapasove Robenove vyjadrenie ze Liverpool nevie zautocit bolo by mozno na mieste ak by sa jednalo o Liverpoolske zapasy vonku. Ale akonahle sa ide hrat na Anfield road nejaky dolezity zapas (vid v tejto sezone zapasy s United a Chelsea), tak Liverpool jednoznacne dominuje.

Na to ze to bolo osemfinale LM velmi dobry zapas.
Innocence
VIP
VIP

Dnes si veľa sľubujem od Manchestru United, resp. Interu Miláno.. na jednej strane podľa mňa kvalitnejší hráčsky kváder červených diablov a trénerská legenda Alex Ferguson (ktorý je však podľa mňa už trochu Old School), na strane druhej menej skúsený káder milánskeho Interu, avšak plne vyvážený (podľa mňa) najlepším trénerom sveta Josém Mourinhom. Dúfam, že padne veľa gólov, postup prajem viac Interu Miláno - majú viacerých sympatických hráčov (až na Zlatana), tak uvidíme no.. Takú remízu 6:6 by som bral heh..
kali520
Darca
Darca

Podla mna to skonci bud 1:0 pre manchester alebo 1:0 pre Inter, vela golov nebude.

Inak k tomu najlepsiemu trenerovi Mourinhovi, no neviem, uznavam jeho kvality ale za najelspeiho ho rozhodne nepovazujem. Jediny naozaj vyrazny uspech za co si moze zagratuovlat bolo vitazstov v LM s Portom.

Vitazstva Cheslea bolo pre mna v podstate nic, Abramovic mu kupil na koho si len ukazal a co viac v dobe jeho vitazstiev v premier league nemal riadneho supera (united liverpool a arsenal boli slabi, akonahle united zosilneli tak titul nevyhral). To iste teraz plati v aj v serii A, jednoducho nema adekvatneho supera so stabilnym vykonom. Pocet bodov ma skoro rovnaky ako Manchiny v minulej sezone.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

no včera ma dosť prekvapil Liverpool, úplne zničil Real a ten 2 gól Gerrarda bola paráda. Potešilo ma ako fandu Chelsea jej postup len ma mrzí že na úkor môjho ďalšieho obľúbeného klubu - k zápasu toľko že rozhodcovia obrali Chelsea o gól, videl som spomalený záber v telke a lopta bola celým objemom za bránkovou čiarou. K ostatným zápasom toľko že Bayern si naozaj schuti zastrieľal a Villareal postúpil po asi najvyrovnanejšom 2-zápase. Dnes očakávam postup Arsenalu a Manchesteru ( jednoducho musia aby opäť bolo anglické finále :) ) a Barcy a Atlética ( nech majú aj úradujúci európski majstri nejaké tie mužstvá v štvrťfinále).
kali520
Darca
Darca

Ja by som si tentokrat zelal spanielsko anglicke finale, najidealnejsie barcelona arsenal :)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

ja by som si prial Chelsea - Barcelona.
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

liverpool sa rozbehol.. chelsie alebo MU..
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Ja by som si tentokrat zelal spanielsko anglicke finale, najidealnejsie barcelona arsenal :)
mame im co vracat, to teda ano.. :)
no po polcase to vyzera hociako..
branoo8
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa branoo8 »

Tak Manchester United potvrdil svoju dominanciu, len tak dalej a vidime sa vo finale.
Napísať odpoveď