Mafia The city of Lost Heaven

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Filipito napísal:idem instalovat, opytal som sa preto, lebo tato hra sa neinstaluje najkratsie
ja som ju mal max. za 10 minut :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no mne sa instaluje uz 15 min a je momentalne druhe cd :(
2Pacaveli
Addict
Addict

Filipito napísal:no mne sa instaluje uz 15 min a je momentalne druhe cd :(
nj, ja mam procak ma 3.48 ghz, ci tak nejako, to bude asi tym.
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Po dlhsom case som sa vratil k tejto hre, ale v misii OMERTA, kde mam hladat Franka mam nejaky bug a nemozem sa dostat dalej. Mam ist pri tenisove kurty kde stoji policajne auto, ktore ho ma odviezt na letisko a ja ich mam sledovat. Ale ked tam pridem, tak to auto parkuje pred domom, no je prazdne a nic sa nedeje len tam stoji. Skusal som don nastupit, vtedy sa tvari akoby z neho niekoho vyhadzoval (nikoho nieje vidiet) a potom nastupi. Mal niekto podobny problem, da sa to nejak spravit? Mam cesku mafiu aj s patchom 1.2.
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

neskoci ti ziadne intro? zaujimave...
robi ti to stale? alebo si to skusal iba 1 x? ak si to skusal iba raz, tak nacitaj od posledneho save-u a skus tam ist znova.. jak nepomoze, tak skus preinstalovat Mafiu z inymi instalacnymi CD...
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Ahojte zase sa k vám obraciam s problémom ,nechcl som zakladať novú tému zbytočne minule som mal problém s mafiou tiež, terasz mám zase a to taký že pustím dám nahrať hru a vypne mi hru bez hlášky odoslať neodoslať, v aute keď som mi ide jazdiť ale jakonáhle vystúpim tak mi vypne hru, dal som tam už aj patch 1.2 cze a s jedným mi to išlo a potom som dal druhý a sa ma opýtalo po spustení že či chcem naozaj odinštalovať mafiu.thx za pomoc
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

PeterCA napísal:neskoci ti ziadne intro? zaujimave...
robi ti to stale? alebo si to skusal iba 1 x? ak si to skusal iba raz, tak nacitaj od posledneho save-u a skus tam ist znova.. jak nepomoze, tak skus preinstalovat Mafiu z inymi instalacnymi CD...
Skusal som to vela krat, stale to iste. Skusim to preinstalovat, ale pochybujem ze to pomoze :(
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

mspeedo napísal:Skusal som to vela krat, stale to iste. Skusim to preinstalovat, ale pochybujem ze to pomoze :(
No ja by som skúsil ísť celú Omertu od začiatku a keď ti to bude robiť zase, tak skús preinštalovať hru, podľa mňa by to pomohlo...
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

A ako mam ist tu Omertu od zaciatku? Nikde tam neni ze restart misie, vzdy sa mi to nacita od posledneho save-u, kde som pod mostom mlatil nejakeho typka co mi povie kam mam ist.. ja tam pridem a nic.. Je tam nieco ako restart misie od zaciatku?
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Načíst hru a tam máš pekný zoznam savov :wink:
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak dal som tu misiu odznova a uz to slo bez problemov vdaka :)
2Pacaveli
Addict
Addict

nevie niekto, co robit s misiou Bezna rutina, ked dojdem do toho skladu, ci co to je, niekde na kraji mesta, tak mi zacne citat novu misuu a potom to sekne, vypne a dovidenia :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

2Pacaveli napísal:nevie niekto, co robit s misiou Bezna rutina, ked dojdem do toho skladu, ci co to je, niekde na kraji mesta, tak mi zacne citat novu misuu a potom to sekne, vypne a dovidenia :D
Tak to ti nepomoze navod, skor reinstalacia. Ak su poskodene data tak si niekde splas save co je hned za tou misiou.
2Pacaveli
Addict
Addict

no, skusim mozno dnes reinstall ak sa mi bude chciet, hru som uz reinstalloval 3x, ale to nie koli tomuto problemu, ale inemu... zatial dik, k+ :wink:
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

Nevie niekto ako to dopadlo s tym datadiskom Mafia : Contabile? ci nakoniec vysiel alebo nie....popripade ci vysli nejake neoficialne datadisky s novymi misiami
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

myslim, ze vysla iba neoficialna verzia zimnej hry, ale nevem ci su tam ine misie, kukni lamky
j.mihi
Light Star
Light Star

extremni jizda- neviditelny muz

Príspevok od používateľa j.mihi »

Pls mam problem v extremni jizde..
Takze dostal som ukol prenasledovat neviditelneho muze. Vsetko ide jak ma, az kym sa nedostanem na ten vlak... Totiz ten neviditelny muz vystupi z vlaku, zbehne dole k takej uzkej ulicke, tam zastane, a zostane tam stat. Proste mozem okolo neho behat, boxovat donho, ale za boha nechce ist dalej.. Aj ked cakam, nic sa nestane, proste sa na seba pozerame a on nechce pokracovat.. Neviete preco to robi? Ako ho prinutim aby isiel dalej?
risik234
Novice
Novice

Mafia: The City of Lost Heaven

Príspevok od používateľa risik234 »

nevie niekto ako rozfakcit tuto peckovu hru pod vistou? nejaky patch, alebo nejaky iny postup? :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: extremni jizda- neviditelny muz

Príspevok od používateľa Pilifo »

j.mihi napísal:Pls mam problem v extremni jizde..
Takze dostal som ukol prenasledovat neviditelneho muze. Vsetko ide jak ma, az kym sa nedostanem na ten vlak... Totiz ten neviditelny muz vystupi z vlaku, zbehne dole k takej uzkej ulicke, tam zastane, a zostane tam stat. Proste mozem okolo neho behat, boxovat donho, ale za boha nechce ist dalej.. Aj ked cakam, nic sa nestane, proste sa na seba pozerame a on nechce pokracovat.. Neviete preco to robi? Ako ho prinutim aby isiel dalej?
No za rohom by malo byť zaparkované auto, tak k nemu skús dobehnúť. Ak sa dobre pamätám, týmto spôsobom by si ho mal získať :)
Stopa
King
King

Re: extremni jizda- neviditelny muz

Príspevok od používateľa Stopa »

Pilifo napísal:No za rohom by malo byť zaparkované auto, tak k nemu skús dobehnúť. Ak sa dobre pamätám, týmto spôsobom by si ho mal získať :)
ziskas ho az ked ti to oznami v misii, ak by bolo aj otvorene, tak pri odchode by ti to dalo game over kedze si prilis daleko od toho invisible mana
Napísať odpoveď