ja som ju mal max. za 10 minutFilipito napísal:idem instalovat, opytal som sa preto, lebo tato hra sa neinstaluje najkratsie
Mafia The city of Lost Heaven
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Po dlhsom case som sa vratil k tejto hre, ale v misii OMERTA, kde mam hladat Franka mam nejaky bug a nemozem sa dostat dalej. Mam ist pri tenisove kurty kde stoji policajne auto, ktore ho ma odviezt na letisko a ja ich mam sledovat. Ale ked tam pridem, tak to auto parkuje pred domom, no je prazdne a nic sa nedeje len tam stoji. Skusal som don nastupit, vtedy sa tvari akoby z neho niekoho vyhadzoval (nikoho nieje vidiet) a potom nastupi. Mal niekto podobny problem, da sa to nejak spravit? Mam cesku mafiu aj s patchom 1.2.
-
rixo
Light Professional
Ahojte zase sa k vám obraciam s problémom ,nechcl som zakladať novú tému zbytočne minule som mal problém s mafiou tiež, terasz mám zase a to taký že pustím dám nahrať hru a vypne mi hru bez hlášky odoslať neodoslať, v aute keď som mi ide jazdiť ale jakonáhle vystúpim tak mi vypne hru, dal som tam už aj patch 1.2 cze a s jedným mi to išlo a potom som dal druhý a sa ma opýtalo po spustení že či chcem naozaj odinštalovať mafiu.thx za pomoc
-
mspeedo
Light Professional
Skusal som to vela krat, stale to iste. Skusim to preinstalovat, ale pochybujem ze to pomozePeterCA napísal:neskoci ti ziadne intro? zaujimave...
robi ti to stale? alebo si to skusal iba 1 x? ak si to skusal iba raz, tak nacitaj od posledneho save-u a skus tam ist znova.. jak nepomoze, tak skus preinstalovat Mafiu z inymi instalacnymi CD...
Tak to ti nepomoze navod, skor reinstalacia. Ak su poskodene data tak si niekde splas save co je hned za tou misiou.2Pacaveli napísal:nevie niekto, co robit s misiou Bezna rutina, ked dojdem do toho skladu, ci co to je, niekde na kraji mesta, tak mi zacne citat novu misuu a potom to sekne, vypne a dovidenia
extremni jizda- neviditelny muz
Pls mam problem v extremni jizde..
Takze dostal som ukol prenasledovat neviditelneho muze. Vsetko ide jak ma, az kym sa nedostanem na ten vlak... Totiz ten neviditelny muz vystupi z vlaku, zbehne dole k takej uzkej ulicke, tam zastane, a zostane tam stat. Proste mozem okolo neho behat, boxovat donho, ale za boha nechce ist dalej.. Aj ked cakam, nic sa nestane, proste sa na seba pozerame a on nechce pokracovat.. Neviete preco to robi? Ako ho prinutim aby isiel dalej?
Takze dostal som ukol prenasledovat neviditelneho muze. Vsetko ide jak ma, az kym sa nedostanem na ten vlak... Totiz ten neviditelny muz vystupi z vlaku, zbehne dole k takej uzkej ulicke, tam zastane, a zostane tam stat. Proste mozem okolo neho behat, boxovat donho, ale za boha nechce ist dalej.. Aj ked cakam, nic sa nestane, proste sa na seba pozerame a on nechce pokracovat.. Neviete preco to robi? Ako ho prinutim aby isiel dalej?
Mafia: The City of Lost Heaven
nevie niekto ako rozfakcit tuto peckovu hru pod vistou? nejaky patch, alebo nejaky iny postup? 
Re: extremni jizda- neviditelny muz
No za rohom by malo byť zaparkované auto, tak k nemu skús dobehnúť. Ak sa dobre pamätám, týmto spôsobom by si ho mal získaťj.mihi napísal:Pls mam problem v extremni jizde..
Re: extremni jizda- neviditelny muz
ziskas ho az ked ti to oznami v misii, ak by bolo aj otvorene, tak pri odchode by ti to dalo game over kedze si prilis daleko od toho invisible manaPilifo napísal:No za rohom by malo byť zaparkované auto, tak k nemu skús dobehnúť. Ak sa dobre pamätám, týmto spôsobom by si ho mal získať