//len či to bude mať ten česnký dabing, na ktorý som si v detstve tak zvykol
Mafia The city of Lost Heaven
Re: Mafia
Ja si myslím, že český dabing pre remasterovanú Mafiu 1 je veľmi nepravdepodobný, keďže 2K Czech už neexistuje a bude to vydávať 2K Games.
Re: Mafia
tak to bude pre mna ako uplne ina hra, najvacsia skoda je Ralpha
akurat hram Mafiu 2 a to je tiez riadna nostalgia, aj som zabudol aka je to vlastne super hra
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2020, 12:41)
akurat hram Mafiu 2 a to je tiez riadna nostalgia, aj som zabudol aka je to vlastne super hra
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2020, 12:41)
https://refresher.sk/84537--Nemam-s-tym ... j-trologii„Nemám s tým nič spoločné. Nikto mi nedal ani korunu,“ hovorí otec Mafie o chystanej vylepšenej trológii
Daniel Vávra sa na vývoji novej vylepšenej Mafie nepodieľal.
Re: Mafia The city of Lost Heaven
Myslím si, že o práva ani tak nejde, ale skôr o to, že český trh nie je dostatočne veľký, aby sa im oplatilo robiť český dabing.
Veď dokonca ani čisto česká hra Kingdom Come: Deliverance nemá český dabing práve z vyššie spomenutého dôvodu. Preto mi príde nereálne, aby americkému štúdiu stálo za to robiť český dabing na túto Remastered verziu.
Veď dokonca ani čisto česká hra Kingdom Come: Deliverance nemá český dabing práve z vyššie spomenutého dôvodu. Preto mi príde nereálne, aby americkému štúdiu stálo za to robiť český dabing na túto Remastered verziu.
jedine ak by pozmenili scenár a príbeh, potom by to museli dodabovat alebo predabovat
Jasne, robit nanovo ho urcite nebudu. Ale keby robili remake 1:1 tak by mohli pouzit povodny dabing. Uvidime v utorok, vtedy snad povedia info aj o dabingu.
Ak to dialógmi bude kópia pôvodnej hry, tak určite na to niekto spraví mod kde sa použije starý dabing.
Ak to aj nebude uplna kopia tak aspon modnut nech je cesky dabing hoci aj len na cast hry... Ten dabing je uplne genialny a bola by to strasna skoda.
Cesky trh je maly na to, aby to dabovali. Ak tak, mozno ceske titulky.
Ja osobne budem veľmi rád za dabing. Aj keď, šepkalo sa aj o doplnení, resp. obohatení príbehu o nejaké ďalšie misie (čo by bol určite super kompromis medzi "iba" remake-om a novou hrou) a tam by už pôvodný dabing použiteľný nebol. Ak by bol iba anglický dabing, vôbec by mi to nevadilo, aspoň by to malo atmosféru starých gangsterských filmov - lebo povedzme si narovinu, češi v jednotke taliansky prízvuk nemali.
Na englickom dabingu jednotky mi skôr vadilo, že bol nudný a monotónny, tiež zle napísaný. Ak by bol kvalitný, nemám problém. Český ale samozrejme poteší.
A čo sa týka remake-u ako takého, aj keby to bolo 1:1, pre mňa by to bol doslova vianočný darček, a to hry už prakticky vôbec nehrám niekoľko rokov. Mafiu si ale raz za dva roky prejdem vždy.
A čo sa týka remake-u ako takého, aj keby to bolo 1:1, pre mňa by to bol doslova vianočný darček, a to hry už prakticky vôbec nehrám niekoľko rokov. Mafiu si ale raz za dva roky prejdem vždy.
Mafia 1 ma byt remastered (1:1), Mafia 2 remake (nanovo spravene). Uvidime ale ako to bude naozaj.
-
mirak2
Hardcore addict
Ja som ten cesky dabing miloval ("Co si to kur*a ty parchanti vo sobe do prdele myslej? Ze je to tady nejakej zasranej lunapark nebo co?") ale ked som hral minuly rok, tak uz sa mi ten dabing zas tak nepacil a prisiel mi hlavne pri niektorych postavach dost anatersky. Ale na remake som samozrejme zvedavy a tesim sa a hned ako bude vonku tak si to stia... eeerh... kupim.
Práveťe nie, na Microsof Store to bolo napísané takto (už to samozrejme stiahli):wladas napísal:Mafia 1 ma byt remastered (1:1), Mafia 2 remake (nanovo spravene). Uvidime ale ako to bude naozaj.
...faithfully recreated, with expanded story, gameplay and original score...
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak isto som cital, ze to ma byt remake, doplnene nove misie a dialogy, cize sanca na dabing je zial minimalna, skoda velka, snad teda budu titulky aspon, mozno aj ten mod s povodnym dabingom nejako vznikne co zas nepredpokladam kedze sa ani zakladne subory hry nebudu zrejme zhodovat vobec s povodnou verziou
inak podla mna sa ani postavy na seba nebudu podobat, ergo bude to uplne uplne nova hra
vychadzam z misie z mafie 2 kde sa Tom na seba ale vobec nepodobal
M3 uz vizualne na M2 nadväzovala - Leo, Joe a Vito
vychadzam z misie z mafie 2 kde sa Tom na seba ale vobec nepodobal
M3 uz vizualne na M2 nadväzovala - Leo, Joe a Vito
Podľa mňa sa v 1 a 2 Tom podobal totálne. Samozrejme Vito a Joe vyzerali úplne inak.
Inak, dopĺňam ešte o pár sekúnd rozšírený teaser, kde je vidno aj nočný salieriho bar.
Mňa napadla špekulácia, či sa nebude hrať za inú postavu, napr. za Sama, čo by bolo úplne perfektné, ak by sme hrali z iného pohľadu a možno by tam vedeli priniesť nejaký zvrat, alebo prekvapenie. Vychádzam z toho, že v tých teaseroch ani obrázkoch je vidno prakticky všetko (je jasné, že ide o mafiu 1 (lost heaven taxíky, salieriho bar, atď...), ale nikde tomu "Tomovi" nie je vidno do tváre. Nikde. Tiež to, čo hovorí "Everything I've done, both good and bad, I've done for my family" mi pasuje skôr k Samovi. Tiež v tom teaseri, kde nabíja zbraň pri aute s vypnutým motorom pred barom mi to príde ako nejaká pomsta alebo niečo. Možno teda niekto z Morellovej rodiny? Môže to byť iba teasing, ak tú postavu motion-capturoval nejaký reálny herec, ale je podľa mňa pravdepodobná aj táto možnosť.
Inak, čo sa týka dabingu, tak oficiálny distrubútor Cenega Czech na FB napísal toto (viď. obrázok nižšie), a pridal aj emotikonu darčeku. Čiže titulky sú podľa mňa 100% isté, a dabing je určite aspoň v hre, uvidíme v utorok.
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2020, 19:29)
https://www.facebook.com/CenegaCZ/posts ... 2432987959
Dabing potvrdený (podľa všetkého ale nový).
Inak, dopĺňam ešte o pár sekúnd rozšírený teaser, kde je vidno aj nočný salieriho bar.
Mňa napadla špekulácia, či sa nebude hrať za inú postavu, napr. za Sama, čo by bolo úplne perfektné, ak by sme hrali z iného pohľadu a možno by tam vedeli priniesť nejaký zvrat, alebo prekvapenie. Vychádzam z toho, že v tých teaseroch ani obrázkoch je vidno prakticky všetko (je jasné, že ide o mafiu 1 (lost heaven taxíky, salieriho bar, atď...), ale nikde tomu "Tomovi" nie je vidno do tváre. Nikde. Tiež to, čo hovorí "Everything I've done, both good and bad, I've done for my family" mi pasuje skôr k Samovi. Tiež v tom teaseri, kde nabíja zbraň pri aute s vypnutým motorom pred barom mi to príde ako nejaká pomsta alebo niečo. Možno teda niekto z Morellovej rodiny? Môže to byť iba teasing, ak tú postavu motion-capturoval nejaký reálny herec, ale je podľa mňa pravdepodobná aj táto možnosť.
Inak, čo sa týka dabingu, tak oficiálny distrubútor Cenega Czech na FB napísal toto (viď. obrázok nižšie), a pridal aj emotikonu darčeku. Čiže titulky sú podľa mňa 100% isté, a dabing je určite aspoň v hre, uvidíme v utorok.
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2020, 19:29)
https://www.facebook.com/CenegaCZ/posts ... 2432987959
Dabing potvrdený (podľa všetkého ale nový).
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mám kúpenú Mafiu II a Mafiu III na Steame, keď sa pozriem na trilógiu, tak mi zobrazuje, že mám zakúpené obe aj v Definitive Edition.
https://store.steampowered.com/sub/464953/
A podľa Steamu v žiadnej novej verzii nie je cz zvuk, len titulky
https://store.steampowered.com/sub/464953/
A podľa Steamu v žiadnej novej verzii nie je cz zvuk, len titulky