Mafia VS. The Godfather Game
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Ale 2 uz nebude ako 1.Vsetky postavy budu ine nic na seba nenadvazuje.Aj tak bude 1 vzdy najlespou Mafiou aku kazdy pozna.Ale mozno 2 prekvapi este viac ako 1 no ale sak sa uvidi uz coskoro.2janci2 napísal:aj godfather bol dobry(po proper cracku),ale mafia je o dost lepsia...presiel som ju aj 3x...a nebola to jedna z tych hier,co prejdem za jeden-dva dni...jaaaj,to boli casy
sa uz strasne tesim na 2,to uz bude pecka na druhu
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna je mafia lepsie, na tu dobu kedy bola vyrobena(Dátum vydania: 28. August 2002)bola perfektna hra. Vyrobcovia by sa ani teraz nemuseli hanbit, keby vydali taku hru(no zlepsili by trochu grafiku aby bola priatelna na dnesnu dobu). Pre mna urcite hra z najlepsim pribehom. Na Godfather-ovi bolo dobre to obsadzovanie obchodov ako to tu uz niekto spominal. Tesim sa na Mafiu2, necakam, ze to prekona 1, ale budem rad, ked ma vyvojari prekvapia 
ochvilu tu bude porovnavanie Mafia 2 vs. The Godfather 2
mozno som sa sem do tejto temy uz vyjadril ale davnejsie
k teme:tieto hry sa nedaju porovnat
1.mafia vydana v roku 2002 godfather 2006 - dost velky pokrok hlavne po grafickej stranke (godfather je natom urcite lepsie)
2. mafia nema roman alebo neni sfilmovana ako godfather. a preto aj pribehom ma viac ocaril godfather. (ale len tak tak)
3. godfather nema cesky dabing a myslim ze ani nebude mat
...
keby som mal porovnat tieto hry co velmi nechcem tak by asi zvitazil godfather
mozno som sa sem do tejto temy uz vyjadril ale davnejsie
k teme:tieto hry sa nedaju porovnat
1.mafia vydana v roku 2002 godfather 2006 - dost velky pokrok hlavne po grafickej stranke (godfather je natom urcite lepsie)
2. mafia nema roman alebo neni sfilmovana ako godfather. a preto aj pribehom ma viac ocaril godfather. (ale len tak tak)
3. godfather nema cesky dabing a myslim ze ani nebude mat
...
keby som mal porovnat tieto hry co velmi nechcem tak by asi zvitazil godfather
-
Miley Cyrus
Light Star
Mafia VS. The Godfather Game
tento tu je dobry haluzak nieje to good fathet ale the godfather game je to hra to ti hovori aj nazov game.janulko napísal:co ej ten good father a de ho najdem?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Filipito
o dabing nejde... si napisal, ze pribeh ma lepsi GF... je to len okopirovane z knihy (filmu).. v podstate to iste ako mafia.. zacinas ako supak a potom si bos..
mafia vydana v 2002 a GF v 2006
a nepovedal by som, ze je tam teda moc velky graficky pokrok.. akurat v GF boli dobre boje z blizka.. to treba uznat.. alebo vymahanie... to sa mi pacilo
o dabing nejde... si napisal, ze pribeh ma lepsi GF... je to len okopirovane z knihy (filmu).. v podstate to iste ako mafia.. zacinas ako supak a potom si bos..
a nepovedal by som, ze je tam teda moc velky graficky pokrok.. akurat v GF boli dobre boje z blizka.. to treba uznat.. alebo vymahanie... to sa mi pacilo
jj presne ved som aj datum uviedol a viem ze to je okpirovane z knihy/filmu preto sa mi to zda lepsie lebo ten pribeh poznas (ked si si to precital alebo popozeral) hoci niektore veci neboli ani v knihe ani vo filmeŠu-Do napísal:Filipito
-
mARILYN mANSON
Medium Professional