Magia
-
Rasta Dawg
Amateur
Ok, rozpisem sa... Zacalo to uz dost davno, ked som zacinal svoje prve kroky... Vtedy som si to este neuvedomoval, ale postupom casu som zistil, ze veci dokazem prenasat... Najprv to zacalo malymi vecami, lahkymi, neskor prisli tazsie a tazsie... Momentalne prenesiem aj 50kg... Ono zalezi na tom, ci sa da dobre uchopit do ruk, ci to nereze,... Chapes papu???

-
Rasta Dawg
Amateur
Re: Magia
no a aké skúsenosti s tým máš ty?Lestat napísal:Aky mate postoj k magii ? Pouzivate alebo sa zaoberate magiou ?
Ak sa nou zaoberate tak piste nieco o vasich vysledkoch alebo ako ste sa k nej dostali proste nieco o magii aby som mal s kym zdielat moje poznatky a skusenosti
Vidim,ze zatial sem pisu len ty co neveria ale bol by som rad keby sa tu nasiel niekto kto sa nou zaobera
//
//
No ja mam s magiou dost vela skusenosti ,vsetko sa deje postupne ,nic nepride naraz ale ak sa nou chce skutocne niekto zaoberat musi verit,bez viery to ma nema zmyselRobcsi napísal:
no a aké skúsenosti s tým máš ty?
Ono co chces aby ti pisali ludia o magii? Sam si nic o sebe a svojich skusenostiach nepovedal, len ze ich mas... Ani neviem poriadne co sa zahrnuje do magie. Aku magiu mas na mysli? Ciernu? Bielu?
Patri do magie obnovovanie si aury? Odblokovavanie blokokov v tele (stresove situacie z minulosti sposobujuce neprirodzene spravanie sa alebo spravanie sa tela v pritomnosti)??? Je praca s cakrami magia?... tak v tom pripade ano, mam skusenosti s magiou, ale ako magia to nenazyvam...
Patri do magie obnovovanie si aury? Odblokovavanie blokokov v tele (stresove situacie z minulosti sposobujuce neprirodzene spravanie sa alebo spravanie sa tela v pritomnosti)??? Je praca s cakrami magia?... tak v tom pripade ano, mam skusenosti s magiou, ale ako magia to nenazyvam...
Otvaranie cakier v tele je zakladom pre praktikovanie magie,pretoze tym otvoris vsetky svoje energeticke centra a mozes bezproblemov prijimat energiu ,ktora je zakladom magie ...Retsko napísal:Ono co chces aby ti pisali ludia o magii? Sam si nic o sebe a svojich skusenostiach nepovedal, len ze ich mas... Ani neviem poriadne co sa zahrnuje do magie. Aku magiu mas na mysli? Ciernu? Bielu?
A na otazku ,ze aku magiu mam na mysli ,tak na mysli mam magiu vseobecne,pretoze ja ju nerozdelujem,ide iba o to ako vyuzijes energiu ...
Ale vidim ,ze si dost skuseny ,ja pracujem zatial skor v tej teoretickej rovine ale pracujem uz aj trocha prakticky ,nie som zase daky profesional a preto chcem aby sem pisali ludia o svojich skusenostiach ...
Lestat napísal:
No ja mam s magiou dost vela skusenosti ,vsetko sa deje postupne ,nic nepride naraz ale ak sa nou chce skutocne niekto zaoberat musi verit,bez viery to ma nema zmysel
a odkedy sa s ňou zaoberáš?Aj mňa to zaujíma, ale neviem ako na to, aké výhody mi to prinesie, alebo možno nevýhody?Pouč ma
Ako som povedal,najprv musis verit ,bez toho to nejde ...Robcsi napísal:
a odkedy sa s ňou zaoberáš?Aj mňa to zaujíma, ale neviem ako na to, aké výhody mi to prinesie, alebo možno nevýhody?Pouč ma
Potom si musis zaobstarat nejaku literaturu ohladom magie a zistit si co to obnasa a rozhodnut ci to prijimes alebo nie ....
Ak ano,tak si musis uvedomit,ze magiu nezneuzivaj na ublizovanie,pretoze sa ti to vypomsti ....
Hlavne musis vela citat a utvorit si vlastny trening ,ktory ti najviac vyhovuje,pretoze existuje tisic roznych sposobov ako sa jej ucit,takze tak ...
Mo mozes na zaciatok skusitRobcsi napísal:a na nete nevieš nejakú stránku, kde by som sa mohol dočítať viac o tom?A aký tréning máš na mysli?
Kód: Vybrať všetko
http://www.zrcadlo.mysteria.cz/index2.htm-
stajo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
celkom v pohodke stránkaLestat napísal:Mo mozes na zaciatok skusitto je stranka o magii Wicca ,precitaj si to ale je to len taky uvod,aby si mal aky taky obraz o tom,ale je to len cast z toho co magia ponuka ,ak chces tak sa potom mozme dohodnut a posles mi tvoj mail a ja ti poslem nejaky materialKód: Vybrať všetko
http://www.zrcadlo.mysteria.cz/index2.htm