Magia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lestat
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Magia

Príspevok od používateľa Lestat »

Aky mate postoj k magii ? Pouzivate alebo sa zaoberate magiou ?
Ak sa nou zaoberate tak piste nieco o vasich vysledkoch alebo ako ste sa k nej dostali proste nieco o magii aby som mal s kym zdielat moje poznatky a skusenosti
ala007
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ala007 »

Nezaoberam sa nou,ale myslim,ze je to celkom zaujimave =)
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Ja sa nou zaoberam a zatial moj najvacsi uspech bolo premiestnovanie predmetov...
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Retsko napísal:Ja sa nou zaoberam a zatial moj najvacsi uspech bolo premiestnovanie predmetov...
Heeej, Ty si nejaky carodejnik. V stredoveku by ta upalili na hranici.
Rasta Dawg
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Rasta Dawg »

Retsko napísal:Ja sa nou zaoberam a zatial moj najvacsi uspech bolo premiestnovanie predmetov...
Jako že přímo telekineze? Rozepiš se trochu...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Ok, rozpisem sa... Zacalo to uz dost davno, ked som zacinal svoje prve kroky... Vtedy som si to este neuvedomoval, ale postupom casu som zistil, ze veci dokazem prenasat... Najprv to zacalo malymi vecami, lahkymi, neskor prisli tazsie a tazsie... Momentalne prenesiem aj 50kg... Ono zalezi na tom, ci sa da dobre uchopit do ruk, ci to nereze,... Chapes papu??? :D :D :D
Rasta Dawg
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Rasta Dawg »

Ó já nejdutější... :D Už je mi vše jasné...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

cary mary fuk...

(uz tu niesom...) :D
Robcsi
Medium Expert
Medium Expert

Re: Magia

Príspevok od používateľa Robcsi »

Lestat napísal:Aky mate postoj k magii ? Pouzivate alebo sa zaoberate magiou ?
Ak sa nou zaoberate tak piste nieco o vasich vysledkoch alebo ako ste sa k nej dostali proste nieco o magii aby som mal s kym zdielat moje poznatky a skusenosti
no a aké skúsenosti s tým máš ty?
Lestat
Amateur
Amateur

Vidim,ze zatial sem pisu len ty co neveria ale bol by som rad keby sa tu nasiel niekto kto sa nou zaobera

//
Robcsi napísal:
no a aké skúsenosti s tým máš ty?
No ja mam s magiou dost vela skusenosti ,vsetko sa deje postupne ,nic nepride naraz ale ak sa nou chce skutocne niekto zaoberat musi verit,bez viery to ma nema zmysel
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Ono co chces aby ti pisali ludia o magii? Sam si nic o sebe a svojich skusenostiach nepovedal, len ze ich mas... Ani neviem poriadne co sa zahrnuje do magie. Aku magiu mas na mysli? Ciernu? Bielu?
Patri do magie obnovovanie si aury? Odblokovavanie blokokov v tele (stresove situacie z minulosti sposobujuce neprirodzene spravanie sa alebo spravanie sa tela v pritomnosti)??? Je praca s cakrami magia?... tak v tom pripade ano, mam skusenosti s magiou, ale ako magia to nenazyvam...
cypruss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cypruss »

ja viem jeden velmi namakany trik s kartami :)
Lestat
Amateur
Amateur

Retsko napísal:Ono co chces aby ti pisali ludia o magii? Sam si nic o sebe a svojich skusenostiach nepovedal, len ze ich mas... Ani neviem poriadne co sa zahrnuje do magie. Aku magiu mas na mysli? Ciernu? Bielu?
Patri do magie obnovovanie si aury? Odblokovavanie blokokov v tele (stresove situacie z minulosti sposobujuce neprirodzene spravanie sa alebo spravanie sa tela v pritomnosti)??? Je praca s cakrami magia?... tak v tom pripade ano, mam skusenosti s magiou, ale ako magia to nenazyvam...
Otvaranie cakier v tele je zakladom pre praktikovanie magie,pretoze tym otvoris vsetky svoje energeticke centra a mozes bezproblemov prijimat energiu ,ktora je zakladom magie ...
A na otazku ,ze aku magiu mam na mysli ,tak na mysli mam magiu vseobecne,pretoze ja ju nerozdelujem,ide iba o to ako vyuzijes energiu ...

Ale vidim ,ze si dost skuseny ,ja pracujem zatial skor v tej teoretickej rovine ale pracujem uz aj trocha prakticky ,nie som zase daky profesional a preto chcem aby sem pisali ludia o svojich skusenostiach ...
Robcsi
Medium Expert
Medium Expert

Lestat napísal:
No ja mam s magiou dost vela skusenosti ,vsetko sa deje postupne ,nic nepride naraz ale ak sa nou chce skutocne niekto zaoberat musi verit,bez viery to ma nema zmysel

a odkedy sa s ňou zaoberáš?Aj mňa to zaujíma, ale neviem ako na to, aké výhody mi to prinesie, alebo možno nevýhody?Pouč ma :)
Lestat
Amateur
Amateur

Robcsi napísal:

a odkedy sa s ňou zaoberáš?Aj mňa to zaujíma, ale neviem ako na to, aké výhody mi to prinesie, alebo možno nevýhody?Pouč ma :)
Ako som povedal,najprv musis verit ,bez toho to nejde ...
Potom si musis zaobstarat nejaku literaturu ohladom magie a zistit si co to obnasa a rozhodnut ci to prijimes alebo nie ....
Ak ano,tak si musis uvedomit,ze magiu nezneuzivaj na ublizovanie,pretoze sa ti to vypomsti ....
Hlavne musis vela citat a utvorit si vlastny trening ,ktory ti najviac vyhovuje,pretoze existuje tisic roznych sposobov ako sa jej ucit,takze tak ...
Robcsi
Medium Expert
Medium Expert

a na nete nevieš nejakú stránku, kde by som sa mohol dočítať viac o tom?A aký tréning máš na mysli?
stajo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stajo »

magiou nie ale kuzlami a trikmi!! to ma žere!! ak má niekto nejaké linky na nejaké kúzla triky aj čary tak to tu ak hodte diki moc 8)
Lestat
Amateur
Amateur

Robcsi napísal:a na nete nevieš nejakú stránku, kde by som sa mohol dočítať viac o tom?A aký tréning máš na mysli?
Mo mozes na zaciatok skusit

Kód: Vybrať všetko

http://www.zrcadlo.mysteria.cz/index2.htm
to je stranka o magii Wicca ,precitaj si to ale je to len taky uvod,aby si mal aky taky obraz o tom,ale je to len cast z toho co magia ponuka ,ak chces tak sa potom mozme dohodnut a posles mi tvoj mail a ja ti poslem nejaky material
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Ono v nejakom časáku som čítal že ako spraviť nápoj lásky ak chcete môžem ten čarodejnícky recept postnúť a niekto to môžte vyskúšať ale vraj to je čierna mágia.
stajo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stajo »

Lestat napísal:Mo mozes na zaciatok skusit

Kód: Vybrať všetko

http://www.zrcadlo.mysteria.cz/index2.htm
to je stranka o magii Wicca ,precitaj si to ale je to len taky uvod,aby si mal aky taky obraz o tom,ale je to len cast z toho co magia ponuka ,ak chces tak sa potom mozme dohodnut a posles mi tvoj mail a ja ti poslem nejaky material
celkom v pohodke stránka 8)
Napísať odpoveď