Markíza vs JOJ a iné TV stanice

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Ktora TV je lepsia?

Markíza
145
44%
JOJ
185
56%

Celkom hlasov: 330

STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Markíza vs JOJ a iné TV stanice

Príspevok od používateľa STomko »

Podla mna tam bude od zaciatku aj predplatne, a bude tam nejaky obsah ktory bude dostupny aj bez neho. Aspon tak som to chapal z rozhovoru.
Ako bude váš projekt financovaný?

Spúšťame crowdfundingovú kampaň, to bude primárny zdroj. Chceme vyzbierať peniaze, aby sme to dokázali založiť a prevádzkovať. Uvidíme, akí budeme úspešní. Ale z toho, ako téma slobodných médií rezonuje v spoločnosti, cítim, že ľudí to naozaj zaujíma. Dúfam, že sa nám to podarí. Je jasné, že žiadna dobrá žurnalistika sa nedá robiť bez predplatiteľov, ale ide mi o to, aby toto médium šírilo čo najviac vecí k čo najviac ľuďom. Keď nás ľudia podporia, môže sa nám to podariť.
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mLuks »

Posledny milnik je 600k a teda zabezpecit tym 5000 predplatnych pre ucitelov a studentov Vs zadarmo.

Povedal to dnes aj Adel v reel na IG, ze klucova cast tvorby bude dostupna pre kazdeho bez rozdielu, zvysok bude za paywallom.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Ano, ten pridali az dnes ked uz mali vyzbieranych cez 500k.
Takze o par dni tam takymto tempom mozu pridat dalsi - vobec by mi to nevadilo.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

heker napísal: 04 sep 2024, 13:21Ak bude mat Kovaciv uspech, tak preco myslis, ze tam bude chciet ist Fico, Danko, Taraba, Rasi a dalsi?
Samozrejme to bude problem s ktorym aj rataju. Lenze oni budu robit skor klasicke reportaze, aj v terene.
Cisto diskusna platforma je DVTV a neviem si moc predstavit ako budu fungovat ked im tam vladny politici nebudu chodit.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Máte niekto voyo a zdieľate ho s niekým? Je to možné? Ak áno, tak na koľkých zariadeniach naraz to môže ísť?
Toto som našiel na stránke, ale z toho neviem či dve zariadenia na profil alebo dve zariadenia celkovo.

Na koľkých zariadeniach môžem sledovať Voyo?

Svoje predplatné služby Voyo môžete využívať až na piatich zariadeniach na každom používateľskom profile, pričom súbežné prehrávanie videa je možné na dvoch zariadeniach.
mLuks
Addict
Addict

cez dve telky súčasne na dvoch rôznych adresach to zvládlo.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Kovacic sice vyzbieral par stoviek tisic, ale aj tak pyta za obsah predplatne od 69 euro za rok
https://360tka.sk/screens/home

nejako mu to nevychadza
mLuks
Addict
Addict

Uz skor to vysvetlovali, este ked na doniu bezal posledny ciel na 5000 predplatnych pre studentov a ucitelov vs, tak vraveli ze ano bude predplatne, kezde ten polmega co vyzbierali je na priestory, techniku, akreditacie, vyjazdy, atd (ako to aj popisovali v tych cieloch na doniu) ale bezne fungovanie aj tak bude zastresovat predplatne.

Ono predplatne by skor ci neskor aj tak muselo prist, pol mega nie je bezodny mesec z ktoreho by to vedeli tahat niekolko rokov.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Lenze je rozdiel zaplatit si za nieco co vidim a neviem docitat do konca, tak, ako napriklad clanky na Sme ci Nku. A je rozdiel, ak pridem na web, neviem co tam je, ake clanky, ale hned to chce po mne predplatne.
mLuks
Addict
Addict

ono to bude tým, že celý projekt spúšťajú 17.11., ttoo by som nazval predpredajom predplatného. kto chce môže si to predplatiť už dnes alebo môže počkať a predplatiť si to až po oficiálnom spustení, keď bude vidieť ich tvorbu a rozhodne sa, či chce alebo nechce.
wladas
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 04 nov 2024, 11:19 Kovacic sice vyzbieral par stoviek tisic, ale aj tak pyta za obsah predplatne od 69 euro za rok
https://360tka.sk/screens/home

nejako mu to nevychadza
Vsak hovoril od zaciatku ze bude predplatne. Bez toho to logicky nie je mozne.
Potom je otazka ci je to vela alebo v norme. DennikN stoji na rok 82€. Odpoved si musi kazdy sam vyriesit.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Neviem, ja mam na to 6 zmysel a možno by ani ten netrebalo, no dnes bol Nikodím v tej jeho súťaži na rtvs pod parou, normalne bol natrunženy ten človek.
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Ako pozerať televíziu cez anténu...

https://www.ta3.com/relacia/970145/ako- ... cez-antenu
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

https://sledovanietv.sk/obmedzenie-pretacania-reklam

toto mi prave prislo mailom. kto toto vymyslel zase? ja sice telku nepozeram, ci uz zive vysielanie alebo zaznam ale keby pozeram tak toto by ma asi presvedcilo prestat.

to je ozaj opakovana reklama tak efektivna? ved ked nejaku reklamu nechcem pozerat tak ju pozerat nebudem a ked ma niekto donuti pozerat ju tak je ozaj nejaka sanca ze zrazu ten produkt ktory som nechcel ani len reklamu pozerat si ho pobezim kupit?

este ked si citate tie krkolomne podmienky, ze pri sledovani zaznamu mas 60 sekund si to pretocit kam chces a potom musis aspon 3 minuty reklam pozerat...
o par rokov takto pridu s obmedzenim zmurkania pocas reklam, budes musiet mat kameru na telke a maximalne 3 krat za reklamu budes moct zmurknut.

Autoeditácia príspevku po 21 min 13 sek:
comu este nechapem ze ako sa im to podarilo dosiahnut... nenasiel som nikde ze by to bolo nejake vladne nariadenie, to ma ozaj markiza taku moc na vsetkymi operatormi? to ozaj nemohol telekom povedat "toto nespravime, pokial s tym mate problem tak vase stanice prestaneme vysielat pre vsetkych nasich zakaznikov"?
to sa ozaj viac bal telekom ze pride o par stanic?
wladas
Redeemer
Redeemer

Reklamy ale priemerny clovek neignoruje ako ty a ja napriklad. Inac by tie firmy neplatili take palky za reklamy. Oni velmi dobre vedia ci sa im to oplati.
Markiza je najsilnejsia na nasom trhu. Dovolila si odist z terastrialu. Dovolila si vydupat vypnutie CZ stanic u nasich operatorov. Dovolila si aj toto.
Mna to neprekvapuje. Mozu za to sami ludia ze su ochotni pozerat ten hnoj.
heker
Redeemer
Redeemer

Aky efekt by malo na ludi, ak by zrusili zo svojho balicka Markizu najvacsie spolocnosti ako Telekom+Digi, UPC, Antik, ci Satro alebo Orange? Ved to by bola taka rana pre Markizu, ze aj ludia, ktori by chceli odist, tak by ani nemali kam.
wladas
Redeemer
Redeemer

Ano, teoreticky. To by sa ale museli dohodnut. Nerealne.
Ale myslim ze najvacsi traja teda Telekom, UPS a Orange si vedia dat podmienky. Len ci chcu.
mLuks
Addict
Addict

chalani nejak zabúdate, že aj ten telekom, orange, upc si u tej markízi platia za reklamu, že vlastne v tých archívoch telekomu, upc, orangu si nebudete vedieť pretočiť ani ich reklamu, ktorú si zaplatili na markíze. Ak by sa na tomto s markízou hádali, tak by viacmenej išli sami proti sebe.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Antik uz Markizu a JOJ zrusil, resp. mal/ma balicek internet+tv bez markizy a joj za povodnu cenu a balicek s markizou a joj za vyssiu cenu, najskor to bolo +2€, potom viac, ale uz nemam prehlad, ako to je teraz. Iba viem, ze taky balik bez tych stanic si platilo vraj velmi male percento ludi.
heker
Redeemer
Redeemer

Ani mne nechyba napriklad Markiza. Pozeram tam vlastne ani neviem co, asi nic. Ale potom sa stane, ze kupia licenciu na MS v hokeji (ma ju teraz JOJ) alebo vo MS vo futbale a bude mensi problem. Mam sice aj cesky sport, aj Eurosport aj Nova Sport, Aj Canal+, ale niekto tie velke podujatia su len pre niektore stanice a nemusel by som sa k tomu dostat. Na Joj si pozriem Riskuj, Spravy, Inkognito, ale vedel by som zit aj bez toho.

Autoeditácia príspevku po 1 deň 22 hod 26 min 48 sek:
Tak uz Protimonopolny urad zacal konanie. Uvidime ci nieco z toho bude.

https://zive.aktuality.sk/clanok/5U56CU ... televizia/
Napísať odpoveď