Máte oboch rodičov?
-
midnight_man
Guru
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Začiatok Konca
Professional
Filipito, to zvládneš.. zvládol som to ja, zvládli to mnohí iní pred nami.. a zvládneš to aj ty.. Vieš, niekedy je lepšie, keď už rodičia nie sú spolu.. aj keď si myslím, že máš rád oboch.. Aj ja mám(síce maminu trochu viac). Pozri sa.. naši, keď sa rozvádzali, tak som mal 15, či 14.. ani neviem.. potom sme ešte rok bývali v jednom byte.. a boli rozvedení. Potom sme sa odsťahovali, no brat ostal s fotrom. Takže ja teraz bývam len s maminou bez brata a fotra.. Tak mi povedz, čo bola a čo nebola sranda.. do toho sa pridala smrť mojej babky, ktorá bývala len o poschodie nižšie od mňa.. bola pri celom mojom detstve. A jedného dňa zomrela. Bolo mi vtedy veľmi, veľmi ťažko.. ale prežil som to.. zvládol som to.(priznám sa, že nie sám.. pri všetkom mi pomáhala priateľka.. a bola mi veľkou oporou.. a za to jej ďakujem
) Neboj sa.. si predsa chlap.. postav sa tomu smelo. A neboj sa, všetko sa raz na dobré obráti, resp. všetko zlé raz predsa musí skončiť.. 
-
JohnFrusciante
Star
tak ako prezil som to byvam s babkou,dedkom,mamou,sestrou a s dvomi mackami...otec isiel prec kazde dve tyzdne chodime von a tak niekedy je mi za nim smutno ale aspon doma niesu hadky....je lepsie ked niesu spoluZitePunkom napísal:Filipito, to zvládneš.. zvládol som to ja, zvládli to mnohí iní pred nami.. a zvládneš to aj ty.. Vieš, niekedy je lepšie, keď už rodičia nie sú spolu.. aj keď si myslím, že máš rád oboch.. Aj ja mám(síce maminu trochu viac). Pozri sa.. naši, keď sa rozvádzali, tak som mal 15, či 14.. ani neviem.. potom sme ešte rok bývali v jednom byte.. a boli rozvedení. Potom sme sa odsťahovali, no brat ostal s fotrom. Takže ja teraz bývam len s maminou bez brata a fotra.. Tak mi povedz, čo bola a čo nebola sranda.. do toho sa pridala smrť mojej babky, ktorá bývala len o poschodie nižšie od mňa.. bola pri celom mojom detstve. A jedného dňa zomrela. Bolo mi vtedy veľmi, veľmi ťažko.. ale prežil som to.. zvládol som to.(priznám sa, že nie sám.. pri všetkom mi pomáhala priateľka.. a bola mi veľkou oporou.. a za to jej ďakujem) Neboj sa.. si predsa chlap.. postav sa tomu smelo. A neboj sa, všetko sa raz na dobré obráti, resp. všetko zlé raz predsa musí skončiť..
-
Začiatok Konca
Professional
Tak to je dobre.. Hlavné je(z vlastnej skúsenosti), aby si nezadržiaval city.. a s niekým sa o tomto rozprával, pretože keď mi zomrela babka bol som ja oporou skoro každému v rodine.. a robil im úsmev na tvári, no keď už oni boli v pohode, v priebehu pol roku ma to dostalo.. a preplakal som skoro celý týždeň. Nebolo mi vtedy najľahšie a verím, že keby svoje city a pocity uvoľňujem priebežne, bolo by to lepšie.. Nesprav tú istú chybu.. lebo ti bude dosť na pi*u..
a to, že si sa tomu postavil a bojuješ.. v tom len vytrvaj.. raz predsa vyhráš..

-
dexter7007
Zablokovaný
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Mne otec zomrel este pred narodenim, este k tomu moja mamina predo mnou potratila..takze si zijeme same dve spolu. Taka klasicka uplna rodina mi chyba, no mozno sa mi zije takto pohodlnejsie- vsetko doma je vlastne len pre mna, pripadne pre moju mam.
Otca mi tak trochu nahradza moj priatel
Okrem toho, kedze sme len dve, mame o to lepsi vztah

Otca mi tak trochu nahradza moj priatel
Okrem toho, kedze sme len dve, mame o to lepsi vztah
paci sa mi tvoj vztah s otcomk6 napísal:Mam oboch. Ale "tvrda chlapska ruka" z otcovej strany nikdy nebola. Otec ma nikdy v zivote neudrel ani nic podobne, jeho mam rad, pretoze on ma nikdy neobmedzoval - len usmernoval. Veri mi a ja som ho nikdy nepodrazil. Matka to je ina kapitola, s tou od urcitej doby takmer nekomunikujem - a divim sa, ze otec s nou tolke roky vydzral. Ale co sa da robit, kazdy to mame nejake.